+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:
 Posey Hornets'te

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Posey Hornets'te  (Okunma Sayısı 250 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 17 Temmuz 2008, 00:32:30 »
KE-Billz
göremedim içindeki ihaneti
Admin
MVP

Henüz Her Şey Bitmedi

Üyelik Bilgileri WWW
Posey Hornets'te

İlk tercihinin Boston Celtics olduğunu açıklayan James Posey, çark etti ve New Orleans Hornets'in kendisine sunduğu teklifi kabul etti.

Kaynakların verdiği bilgilere göre James Pasey, Hornets'in 4 yıl için 25 MD'lık kontrat teklifine evet dedi. Ve resmi imzanın atılması bekleniyor.

-----------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 17 Temmuz 2008, 00:37:15 »
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot

Üyelik Bilgileri
Ynt: Posey Hornets'te

vay vay vay bu adam acaba tekrar gittiği takımı şampiyon edecekmi hornets adına yararlı bir adam olacakdır..

« Yanıtla #2 : 17 Temmuz 2008, 00:44:32 »
BlacK_SmokE
Ayın Üyesi / SixouL
All-Star

Koçç!!

Üyelik Bilgileri

hornets açısından çok iyi bir haber, hornets'ın yeni sezondaki şampiyonluk amacı için belki de tek gerekli oyuncuydu, koruyabilirlerse kadro çok iyi; oyun kurucu chris paul, 2-3 numarada iyi şutörler petterson ve peja, pota altında all-star david west ve savunmacı, ribaundcu chandler, posey de peja'nın yedeği olur

boston için çok kötü oldu kadroyu korumak istiyorlardı ama şimdiden takımın önemli görev adamı posey gitti
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Tartışmasız Dünya'nın gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu Jordan'dır; ne Kobe ne Magic ne Wilt ne LeBron ne de diğer sayamadıklarım... Hiçbiriyle kıyaslamam bile...
« Yanıtla #3 : 17 Temmuz 2008, 01:19:37 »
Kenyon_Martin
Detroit Bad Boys
Moderatör
All-Star

Deeeeeetroit Basketballl

Üyelik Bilgileri

Valla ilk tercih olarak Boston'u göstermiş olabilir ama paranın gözü kör olsun işte ben bi gm olsam Posey'e okadar parayı vermem şahsen biraz kaçırmış ucunu Hornets gm'i...Boston tabiki şuan o 3 süper starının kontratları malüm Posey'e de o paranın bırakın dengini yakınını bile veremiyeceği için Posey profosyonelce bir kararla kendisi için maddi açıdan en karlı imzayı attı.

Posey için hayırlısı oldu 31 yaşına geldiği için bu dönemde atabileceği en yüksek kontratı kaptı elbette kontrati bittikten sonra ya bırakacaktır yada minimum bi kontratla en fazla bir yada iki sene oynar.O yüzden yarasın Posey'e...
"Biz Her Ne Kadar Kırmızı Papuçlu Şirin Kızlarla Dans Etmesini Bilmesekte,Kartalın Uçmadığı,Şahinin Bile Yuva Yapmadığı Yerde Şeytanla Dans Etmesini Biliriz."

-TÜRK ASKERİ-
« Yanıtla #4 : 17 Temmuz 2008, 03:01:08 »
Kurt_Angle
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Posey yine gittiği takımda şampiyon olabilicek mi çok merak ediyorum.Ben her ne kadar Heat taraftarı olsamda Heat ten sonra kim şampiyon olsun derseniz Hornets derim.Hornets kadroyu böle tutarsa seneye büyük bi ihtimal şampiyon.
Go Heat Go
« Yanıtla #5 : 17 Temmuz 2008, 06:11:45 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla posey eksik parçayı tamamladı sanırım hornets için bu sene batıda kasırga kopucak bu belli oldu.

« Yanıtla #6 : 17 Temmuz 2008, 10:53:56 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
Yönetici
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Şimdi Posey gerek 2006'da Heat ile  gerekse 2008'de Celtics ile tecrübesini gösterdi. Savunması olan 2-3 ve hatta 4 numarada bile rahatlıkla oynayabilen dış şutu olan iyi bir oyuncu. Hornets'e de şu performansı ile yararlı olur ancak kontrat şunu da düşündürür insana..
 Parayı alıpta yatar mı ne de olsa yüzükleri de var.

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #7 : 17 Temmuz 2008, 11:58:14 »
lunatic_1994
NBA Oyuncusu
*

Phoneix Suns

Üyelik Bilgileri

hornets için hayırlı olsun ama artık boston ne yapacak çok merak edi yorum bikaç tane transfer yapması şart çünkü kadro daralıyor.
« Yanıtla #8 : 17 Temmuz 2008, 15:09:40 »
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot

Üyelik Bilgileri

Şimdi Posey gerek 2006'da Heat ile  gerekse 2008'de Celtics ile tecrübesini gösterdi. Savunması olan 2-3 ve hatta 4 numarada bile rahatlıkla oynayabilen dış şutu olan iyi bir oyuncu. Hornets'e de şu performansı ile yararlı olur ancak kontrat şunu da düşündürür insana..
 Parayı alıpta yatar mı ne de olsa yüzükleri de var.
yatmaz bence Posey çok iyi ve istekli bir oyuncu Hornets de de kendini gösterecekdir zaten yatsaydı Boston da yatardı..

« Yanıtla #9 : 17 Temmuz 2008, 16:43:18 »
c_marlowe
Starter

kazanınca tecrübeli kaybedince yaşlı takım olursun

Üyelik Bilgileri

çok iyi bir kontrat yapmış...
final serisindeki yaptığı savunma ile bu parayı hak ettiğini gösterdi...
eğer yatmazsa hornets'te çok şeyler katacaktır...
« Yanıtla #10 : 17 Temmuz 2008, 20:52:22 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

çok iyi bir kontrat yapmış...
final serisindeki yaptığı savunma ile bu parayı hak ettiğini gösterdi...
eğer yatmazsa hornets'te çok şeyler katacaktır...

Bryon scoot yatırmaz keza c paul denen büyücü varken kimse yatmaz dediğim gibi eksik parça tamamlandı.

« Yanıtla #11 : 17 Temmuz 2008, 23:24:38 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

eksiği yavaş yavaş kapatıyor  hornets belkide en büyük eksikliğini  poseyi alarak  kapattılar..Poseyinin amacı uzun yıllık bir kontrat almaktı  bunu da başardı
« Yanıtla #12 : 18 Temmuz 2008, 14:48:07 »
lamarra
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

tam anlamıyla bir görev adamı daha aldırlar ama ben hala şüpheliyim seneye bütün yaratıcılık gene c-paul e kalıcak yani en azından takıma 2. bir yaratıcı oyuncu lazım derim en azından içeriye dalan ve rakip savunmayı bozan bi oyuncu şart bunlar olmadan bu senede hornets en fazla 2. tur oynar diyorum...
« Yanıtla #13 : 18 Temmuz 2008, 15:10:20 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Yan çizdi iyimi grin her neyse hornets adına iyi olduğunu düşünüyorum bench'ten gerekli katkıyı sağlayacaktır yerinde bir adım hornets için hayırlısı olsun smiley smiley
« Son Düzenleme: 18 Temmuz 2008, 15:56:48 Gönderen: Kq5 » Logged
« Yanıtla #14 : 19 Temmuz 2008, 21:22:15 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Hornets takımında 3 önemli eksik mevcuttu :

1-) Yedekten skor katkısı

2-) Takıma yol - yordam gösterecek,soyunma odasında takıma liderlik yapabilecek bir veteran (Bobby Jackson'ın Chris Paul'e kattıkları ortada)

3-) Savunma ve ribaundlara yardım eden,pota altında kendisine indirilern topları bitirebilen,sınırlı da olsa biraz hücum potansiyeli olan,Kendrick Perkins ya da Reggie Evans tarzı bir uzun.

Şimdi Posey ile ilk iki eksik kapanmış oldu ama 3. eksik de en az ilk ikisi kadar elzem ve Hornets'ın bu meblağı Posey'e vermesi sonrası hareket alanı kalmadı cap dolayısı ile.Daha Pargo ile imzalanmadı.Bu tarif ettiğim uzun için Peterson'u takas etmeyi ve karşılığında bir de Paul için yedek bulmayı hayal edebilirler ancak.

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #15 : 19 Temmuz 2008, 22:02:24 »
lordapo
| Knickerbocker |
Yönetici
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla o tarz bir uzun vardı onuda kaptılar üstadım,free agent piyasasında ucuz yollu bir uzun  bulunur yada mo pete i takas edip yerine bir uzun ve yedek pg almalarıda olası ama bu kadar pg aranan bir zamanda pargo kendine takım bulur rahat keza dooling gibi denyoların piyasası varken.

« Yanıtla #16 : 20 Temmuz 2008, 18:43:15 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Valla Posey bu senede Hornets'te şampiyonluk kaparsa hiç şaşırmam.. Bench'ten gelerek kritik anlarda savunmada ve hücumda maçı değiştirebilecek katkılar yapan bir oyuncu posey özelliklikle savunmada karşi takıma hücum faulu çaldırmakta üstüne yok.. hücumda kritik shotlara imza atıyor.. Hornets açısından bench'i güçlendirmek adına mantıklı bir hareket olmuş..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #17 : 01 Ağustos 2008, 10:41:09 »
shaq_32
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Hornets kesin 1-2 seneye şampiyon posey'de , robert horry gibi biri olma yolunda ilerliyo.Ben bu adamı seviyorum yaa ama ismi biraz sakat gelmiştir hep...Kritik yerlerde şut atabiliyo hornets'e katkı sağlayacağını düşünüyorum.

Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:
 Posey Hornets'te

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv