« : 27 Haziran 2008, 12:35:51 » |
|
Torres#9
|
Rockets-Blazers-Grizzlies'dan Üçlü Takas
2008 Nba Draft'ında 25.sıradan seçim yaparak Fransız Batum'u kadrosuna katan Houston Rockets,Batum'u takasta kullanarak Greene ve Dorsey'i kadrosuna kattı.
Memphis'den Greene ve Portland'dan Dorsey dışında,Memphis'den 2009 ikinci tur draft hakkınıda alan Houston Rockets Gm'si Darly Morey,bizim size'lı,atletik ve şutör birine ihtiyacımız vardı,Greene bunların hepsine sahip bir isim,ileride bize çok katkısı olacağını düşünüyorum dedi.
Bu takas sonunda,Memphis Grizzlies Darrell Arthur'u kadroya katarken,Portland ise Fransız oyuncu Nicholas Batum'u kadrosuna kattı.
NbaTr..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
|
|
|
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2008, 12:48:26 » |
|
the_apo_1
|
Forvetlerden yana kafayı bozduk heralde... Uzun sıkıntımız gün gibi ortada,oraya neden bi takviye yapmaya çalışmıyoruz bilmiyorum ki...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Haziran 2008, 13:25:51 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 27 Haziran 2008, 12:55:40 » |
|
MeaCulpa
|
Valla diger oyunculari öyle aman aman tanimiyorum.Fakat Batum'a cok dikkat edin.İleride cok iyi bir oyuncu olacaktir.İnanilmaz potansiyelli bir oyuncu.Atletik ve güclü.Yanliz sutlarini bir an önce düzeltmesi lazim
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #3 : 27 Haziran 2008, 12:57:51 » |
|
mertsas
|
Valla diger oyunculari öyle aman aman tanimiyorum.Fakat Batum'a cok dikkat edin.İleride cok iyi bir oyuncu olacaktir.İnanilmaz potansiyelli bir oyuncu.Atletik ve güclü.Yanliz sutlarini bir an önce düzeltmesi lazim
Batum'u 18 yaş altı milli takımında seyrettim.Potansiyeli konusunda herkes hemfikirdir zaten bence.Ama oyun içinde bir türlü devamlılığı sağlayamıyor.Mental olarak zayıf görülüyor.Şutlarını da geliştirmesi lazım gerçekten.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 27 Haziran 2008, 12:58:58 » |
|
Torres#9
|
Ben bütün yaptığı hamlelerden sonra Portland'lı olsam,KP'nin heykelini dikerim.Adam çalışıyor sıkılıp,usanmadan.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
|
|
|
« Yanıtla #5 : 27 Haziran 2008, 14:29:26 » |
|
Kq5
|
Portland Çok iyi işler yaptı gerçekten bunu söylemek lazım KP çok çalışıyor durmadan yorulmadan helal olsun valla Batum ise biras daha kendini geliştirirse daha iyi olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 27 Haziran 2008, 17:04:37 » |
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Sadece duvarlar Dönmez.....
|
Batum un alınması süper bi hamle Portland adına...Oden ve Lemarcus un arkasında kendini rahat bir biçimde geliştirebilir...Daha 19 yaşında N.Batum...Zaten Oden ve Lemarcus ikilisi yeterince korkutucuyken bir de Batum gibi genç ve dinamik birini getirmek gerçekten güzel hamle...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 27 Haziran 2008, 17:07:43 » |
|
the_apo_1
|
Batum un alınması süper bi hamle Portland adına...Oden ve Lemarcus un arkasında kendini rahat bir biçimde geliştirebilir...Daha 19 yaşında N.Batum...Zaten Oden ve Lemarcus ikilisi yeterince korkutucuyken bir de Batum gibi genç ve dinamik birini getirmek gerçekten güzel hamle...
Pardon da ne alaka,Oden&Aldridge = Batum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 27 Haziran 2008, 17:16:22 » |
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

|
Ne demek ne alaka ? Batum onların arkasında rahatça gelişebilir...Ben yanlış açıkladım sanırım onların seviyesinde falan gibi bişey demek değildi amacım sadece onların arkasında rahat bir şekilde oynayacağından başka bir yerde geliştiğinden daha rahat gelişebilir...Yoksa şu haliyle onların seviyesinde falan değil yanlış anlaşılma olmasın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 27 Haziran 2008, 17:19:04 » |
|
Kenyon_Martin
|
Batum'u kadroya dahil etmeleri bence oldukça iyi bir hamle ki Batum çok potansiyelli bir oakdar da çok şey beklenen bir oyuncu 3 numaralı pozisyonda Outlaw'la birlikte çok iyi işler çıkaracaktır.Çok uzun süredir bekleyen takımlar vardı keza Batum'u.Gelecek çok parlak çok...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 27 Haziran 2008, 17:23:32 » |
|
the_apo_1
|
Ne demek ne alaka ? Batum onların arkasında rahatça gelişebilir...Ben yanlış açıkladım sanırım onların seviyesinde falan gibi bişey demek değildi amacım sadece onların arkasında rahat bir şekilde oynayacağından başka bir yerde geliştiğinden daha rahat gelişebilir...Yoksa şu haliyle onların seviyesinde falan değil yanlış anlaşılma olmasın...
Batum'un potansiyeli ya da başka bişey değil benim dediğim... Batum Pf bile değil ki...Oden'la yada Aldridge'la karşılaştırabilelim,onların arkasından süre verebilelim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 27 Haziran 2008, 17:25:50 » |
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

|
Ben 3-4 diye biliyordum sadece 3 oynadığından haberim yoktu...Bu yüzden öyle bir değerlendirme yaptım... edit : şimdi baktım 3-4 değil 2-3 oynuyormuş  benim aptallığım k.bakmasın kimse...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Haziran 2008, 17:28:34 Gönderen: duncan21spurs »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 27 Haziran 2008, 18:06:15 » |
|
lordapo
|
Ben bütün yaptığı hamlelerden sonra Portland'lı olsam,KP'nin heykelini dikerim.Adam çalışıyor sıkılıp,usanmadan.
Seninde patronun microsoft un ortağı olsa sende çalışırsın,kevin pichard ın elindeki bu yetenekli kadroyu daha üst düzeye çıkarması an meselesi 3-4 seneye anasını ağlatır batının oden da toparlarsa kimse durduramaz bunları.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 28 Haziran 2008, 02:38:02 » |
|
NYK
|
Jones free-agent olduktan sonra,Webster ve Outlaw'ın arkasına Batum gibi potansiyelli bir oyuncu koymak çok mantıklı.
(Ben de böyle GM istiyorum arkadaş,bir insan nasıl olur da hiç yanlış yapmaz? Nasıl bu kadar planlı,nasıl bu kadar düzgün olabilir? I adore you Pritchard)
Dorsey gibi mücadeleci,ribaund canavarı,savunmacı bir adamı Yao'nun yanına koymak gayet mantıklı Apo.Hem o sırada adam akıllı uzun mu var Allah aşkına?
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #14 : 30 Haziran 2008, 03:54:09 » |
|
the_apo_1
|
Dorsey gibi mücadeleci,ribaund canavarı,savunmacı bir adamı Yao'nun yanına koymak gayet mantıklı Apo.Hem o sırada adam akıllı uzun mu var Allah aşkına?
Dorsey'den yana sıkıntı yok abi, hatta sevdiğim bi oyuncu...Ama boy dezavantajı var biraz işte... Benim aklıma takılan; Şimdi biz 25. sıradan Batum'u seçtik,DeAndre Jordan 35'ten,Ömer ise 36'dan gitti...Acaba diyorum onlardan birini alsaydık daha hoş olmazmıydı...Hea tabi olan oldu artık geri dönüşü yok bu işin..Ama insanın aklına takılmıyor da değil Deandre Jordan'la,Ömer...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 30 Haziran 2008, 10:46:16 » |
|
MeaCulpa
|
Dorsey'den yana sıkıntı yok abi, hatta sevdiğim bi oyuncu...Ama boy dezavantajı var biraz işte... Benim aklıma takılan; Şimdi biz 25. sıradan Batum'u seçtik,DeAndre Jordan 35'ten,Ömer ise 36'dan gitti...Acaba diyorum onlardan birini alsaydık daha hoş olmazmıydı...Hea tabi olan oldu artık geri dönüşü yok bu işin..Ama insanın aklına takılmıyor da değil Deandre Jordan'la,Ömer... Bilhssa DeAndre Jordan daha cok aklina takilir insanin.Bence bu sene ki draft daen büyük steal olabilecek bir potansiyeli var.Seneye görecegiz
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #16 : 30 Haziran 2008, 13:15:16 » |
|
NYK
|
DeAndre Jordan'ın temel basketbol yetenek ve bilgisinden ne kadar uzak olduğunu ve inanılmaz bir emek ve zamana ihtiyaç duyduğunu unutuyorsunuz.
Semih'i hala alabilrsiniz,verin Boston'a iki tane gelecek ikinci tur draft hakkı,alın ama zaten kontrat problemi sebebiyle hemen alamayacaksınız.Jordan da hemen katkı sağlayamayacak ama Dorsey fiziksel gelişmişliğini,NCAA'de senior olana dek edindiği tecrübeyi ve şampiyonluk olgunluğunu da eklersek direkt katkı alabileceğiniz bir oyuncu.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #17 : 30 Haziran 2008, 13:27:35 » |
|
TP
|
Ben Dorsey'in, Jordan'dan daha faydalı olacağını düşünüyorum.En azından önümüzdeki 3 sene için.Dorsey 25 yaşında akl-ı selim bir uzun.Oyunu daha iyi bilen keza daha güçlü bir oyuncu...Dorsey'in boyunun kısa olması bence bir eksiklik değildir.Pekala Yao'nun yedeği olabilir.İllaki Yao'nun yedeğide 2,30 olacak değil ya.
Jordan ise çok ham bir oyuncu.Onun gelişimi açısından Houston'da alacağı süreler yeterli olmayabilir.Yao'nun arkasında alacağı 6-7 dakikada fazla gelişeceğini sanmam.Clippers gibi bir takımda alacağı 20 dakika onu geleceğin Bynum'u yapabilir.
Dorsey'i seçmekle bana göre iyi seçim yapmışlardır..Ancak şunu belirtmeden geçemeyeceğim,Batum'u seçmek kumar oynamak gibi bir şey.
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #18 : 30 Haziran 2008, 13:47:05 » |
|
the_apo_1
|
Deandre Jordan hakkında fazla bi bilgim yok ondan sallamayım yani...Dorsey'iden yana sıkıntı yok demiştim bi önceki mesajımda da zaten. Benmi ama deyişim farklı nedenlerden dolayı...25 sıradan Batum gibi bi adamı neden seçtik,olayın orasını kavrayamadım ben...Takımda forvet sıkıntısı varda biz mi bilmiyoruz yani...Heaa bu hata öyle ya da böyle düzeltimiş Dorsey gibi bi savaşçı kadroya katılmıştır o yönden güzel tabi.Ama nedenler insanın kafasına takılıyor işte  @Tugi:Amma abarttmışsın yahu 2.30 falan  DeAndren'in bizde alacağı süre Clippers'ta alacağı süreden az olabilir.Ama 6-7 dakika kadarda az olmazdı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 30 Haziran 2008, 14:11:24 » |
|
lordapo
|
Dorsey bence iyi seçim keza ben wallace 2 demek daha doğru.boyu 2,05 ama 120 kilo olması ve atletizimin yüksek olması avantajına rox un bence yao nun yedeklini rahat yapar hatta onu pf olarak kullanabilir rick adelman yane ben wallace da kısa ama pota altındaki oyunu inanılmazdı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|