+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:
  Shaq Suns'da/Marion Heat'de

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11   Yukarı git
Konu: Shaq Suns'da/Marion Heat'de  (Okunma Sayısı 2895 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #100 : 07 Şubat 2008, 03:50:01 »
Kemal Erdem
Ziyaretçi

Ynt: Shaq Suns'da/Marion Heat'de

Bugün bir haber vardı;
Shaq oynayacak diyordu takas olsa bile o maçta..
« Yanıtla #101 : 07 Şubat 2008, 03:52:22 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Bugün bir haber vardı;
Shaq oynayacak diyordu takas olsa bile o maçta..

İlginç grin

Come Back Boozer!

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #102 : 07 Şubat 2008, 03:53:26 »
shaq_32
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Yok yav benim okuduğum kadarıyla Shaq'sız yapılacak.

« Yanıtla #103 : 07 Şubat 2008, 03:55:36 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

shaq sağlam mı ki sakat değil mi ya?
« Yanıtla #104 : 07 Şubat 2008, 05:18:22 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Shaq salonda Hornets maçını izliyor.Kameralar ona döndüğünde kollarını açıp yüzük parmağını gösterdi.Adam inanmış olsa gerek şampiyonluğa.Suns.com'a da bi bakın Suns formalı Shaq girişte grin

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #105 : 07 Şubat 2008, 07:57:49 »
Cihan
359
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Miamili arkadaşlar,şu an ücret toplamınız 75 milyon,capin 20 milyon üzerindesiniz.

Toplam 10.3 milyon üstündeyiz diye biliyordum.Evlat acısı gibi koydu vallaha Sad
Mesele beklemektir
« Yanıtla #106 : 07 Şubat 2008, 08:21:36 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Shaq-amere-hill-bell-nash abovvvvvv valla şaka gibi beş arkadaşlar bu arada miami heat e marion ve banks
+ kol gibi 10,3 m $ hayırlı uğurlu olsun neyse yakışır riley e.

« Yanıtla #107 : 07 Şubat 2008, 10:10:34 »
dwyane_wade#3
Flash#3
All-Star

Michael Beasley Heat'e!

Üyelik Bilgileri

iş resmileşince üzüldüm şimdi yav. bize şampiyonluk kazandırdıracağım diyerek geldi ve dediğini yaptı. wade de öksüz kaldı. Tongue her şey içi sağol be kocaoğlan.

suns kaç senedir final dahi oynayamıyor ve artık bazı şeylerin bilincinde, istedikleri şampiyonluk bu şekilde oynayarak gelmeyecek. o yüzden mantıklı bir hamle yaptılar. shaq yüzüğü takınca ona laf edenleri görmek isterim.

olası bir lakers eşleşmesine yürekler dayanmaz. grin

heat için zaten iyi oldu, sonuçta bu hamleyi yapmasak  2 sene geçecekti boş  boş. bu seneden başlama imkanımız olacak, neyse artık seviniyorum ki bazı şeyler değişecek.
« Yanıtla #108 : 07 Şubat 2008, 10:18:32 »
Cihan
359
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Shaq-amere-hill-bell-nash abovvvvvv valla şaka gibi beş arkadaşlar bu arada miami heat e marion ve banks
+ kol gibi 10,3 m $ hayırlı uğurlu olsun neyse yakışır riley e.
10.3 diye ben biliyordum.Gerçekte 20 milyon  $  üstündeymişiz  shocked shocked shocked
Mesele beklemektir
« Yanıtla #109 : 07 Şubat 2008, 10:23:05 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Bir noktaya takıldım.

Marion'un hem istatistikleri hem de sahadaki istatistik kağıdına girmeyen işleri de yapabilmesi açısından Shaq'dan daha iyi bir savunmacı olduğu bir gerçek.Neye dayanarak Suns savunmasının geliştiğini söyleyebiliyorsunuz?

Bir de Kemal'cim,Nash'in asistlerinin maç başına neredeyse 4 tanesi Marion'a idi.Bence asist ortalaması düşecek.Hatta buraya da yazalım,kayıtlara geçsin,şu an ortalaması : 11.8

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #110 : 07 Şubat 2008, 11:04:13 »
Th3STaT
MetalHead
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

Vay vay vay olacak iş değil bu yahu !!

Suns'ın sitesinde de görünce bu haberi artık inanmam gerektiğini düşündüm.Nerede görsem yalanlamak istiyordum bu türden haberi..Salih abim de değinmiş,Shaq;Marion'dan daha iyi bir savunmacı olamıyacaktır.Zaten şu anda bile ortalamalarda Marion üstünlüğü bulunmakta..

Aslında hiç birşey bilmiyorum.İyi mi oldu kötü mü oldu.Adam yaşını başını almış,formundan uzaklaşmış.Miami Heat adamı başından savmış.Phoenix de yerdeki kocaoğlanı kaldırıp anka kanatları arasına almış..Neyse olan olmuş..Umarım Shaq,Phoenix ve takım arkadaşlarını çabuk motive olup,göz yaşartan bir atılımlarla bizleri şaşırdır..
ThE STaT

Standing Tall and Talented
« Yanıtla #111 : 07 Şubat 2008, 11:07:47 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

geldi hornets maçına oturuyordu yüzük falan işareti yaptı, bende sie diye cevap yolladım ona Fantastic
« Yanıtla #112 : 07 Şubat 2008, 11:12:40 »
halvet
NBA Draft'ında

I Love This Game

Üyelik Bilgileri

Waybeaa ... Shaq batıya döndü demek.. Bakalım bu sefer ne söz verecek.. ama olası lakers-suns conference finaline hazırlıklı olun (umarım finalde eşleşirler) kobe-shaq finali gerçekten harika olurdu Smiley..Neyse ..Suns ın hızlı hucumları shaq a nasıl yansıyacak çok merak ediyorum..Birde alacağı süreyi tabii... Marion ile wade in uyumluluğu da miami nin gelceği için önemli...
« Yanıtla #113 : 07 Şubat 2008, 11:14:13 »
delyvaldes
Return The Dely
All-Star

Acid Boys

Üyelik Bilgileri

Özellikle iki takımda istediğini aldı bu takastan.Suns gitmek isteyen bir oyuncuyu daha fazla tutamazdı.Bana göre göndermese belki daha iyiydi ama kolu zamanında kesmezsen kangren olduktan sonra büyük zararı olur.Marion ise şayet ki kafasında basketbolu düşünürse ve oynarsa Miami onun için büyük bir şans 0 dan takım inşaa etmek ve bunu sizin üzerinize kurmak kolay olmayacak Marion`un da bunun farkında oldugu kanısındayım.Savunma yönünde büyük katkı sağlayacak Miami ye bu gerçek.Keza Banks de Miami için iyi bir yedek olabilir ki J.Will i bile kesebilir takımdan belli olmaz.Gelelim Suns cephesine yıllardır hızlı basketbolun ve bu sistemin gerektirdikleri herşeyi sahaya yansıttılar ama nedense takımın kimyasında bir şey eksikti bunu yaklaşık 4 yıldır çözemediler.Nitekim bir kan değişikliğine tam da ihtiyaçları oldugu bir zamanda yaptılar doğru mu yaptılar gerçekten cevap vermek zor gönderdikleri adam takımın savunması aldıkları adam parmaklarında yüzük için yer kalmayan bir dev kesin bir yargı vermek zor.Fakat ben yinede Suns açısından bu seneyi düşünerek doğru ve iyi bir hamle olduğunu düşünüyorum.Sonuçta Shaq tan bahsediyoruz bu adam isterse bir yüzüğü daha takar parmağına...
-Bu Kupayı Görenler Parmak Kaldırsın-
« Yanıtla #114 : 07 Şubat 2008, 11:18:18 »
Th3STaT
MetalHead
Superstar

Üyelik Bilgileri WWW

geldi hornets maçına oturuyordu yüzük falan işareti yaptı, bende sie diye cevap yolladım ona Fantastic

Yok be adaş,o kadar kolay sie denmez bu oyuncuya ve devamında Suns'a..
Belki de yararımıza olacaktır bu takas nerden bilebiliriz.İyi yönden bakacak olursak,The Stat da pivot görevinden emekli olarak o bölgeyi Shaq'a bıraktı.Ve daha da iyi olcağını düşündüğüm 4 pozisyonuna geriledi..

Böyle bir bütündeki Suns,nitekim canlar da yakabilir,ön yargılı olmamak gerek,Shaq'ı ve Suns'ı bir maçta bir arada görmedikce buradaki yorumların hepsi ön yargı kokacaktır.Bir maçtan sonra bakalım artık takas iyi mi olmuş kötü mü olmuş Wink

Buyrun bu da Shaq'ın,Suns formalı fotoğrafı.En büyüğünden koydum..

<Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
>
ThE STaT

Standing Tall and Talented
« Yanıtla #115 : 07 Şubat 2008, 11:22:47 »
Mustafa
El-Nino
Rookie
**

Üyelik Bilgileri WWW

kafama eser suns'a shaq'ı falan alırdım sonra kobe ile üstüne üstüne gider smaç yapadım Smiley ha raja bell ve nashde ayrı tarifelerim vardı..hayallerim gerçekleşti artık shaq takımını buldu Smiley

adaş zaten orada dalgasına vurdum...
« Yanıtla #116 : 07 Şubat 2008, 11:28:17 »
Kenyon_Martin
Detroit Bad Boys
All-Star

Ya Sev Ya Terk Et!....

Üyelik Bilgileri

Dün akşam saatlerinde iyice kesin gibi bişeydi herkes kesin gözüyle bakıyordu artık takasa bu sabahta işin resmiyet kazandığı haberini aldık ilk önce şaka gibi duran takas şimdi kapı gibi karşımızda bu da işin traji-komik tarafı tabi...

Valla öncelikle yerleşik düzende bi Suns'ı nası izliyicez onuda çok merak ediyorum.Yani Marion'ı sırf bu sistem yüzüden 3 ten bozma bir 4 numara yaptılar.Amare desen asıl mevkiisi 4 numara fakat onuda 5 e çektiler üstelik takımın 5 numarası bile top sürebiliyor.

Bu koca oğlanın gelmesiyle sistem baştan aşşağı değişti artık.Shaq'a yeni bi heyecan geliş olabilir mi sorularıda tabi akla gelmiyor değil.

Steve Kerr iki gün önce Spurs-Pistons'ı örnek alacağız derken Steve-Marion-Amare üçlüsüyle isketi koruyacaz sözlerinin altında belkide başka bir şey yatıyordu;Run&gun la şampiyon olamıyacaklarını anladı bu iki takım gibi iyi savunma yapan yerleşik oyunu oynayan bir takım oluşturmayı hedeflediğini çıkarabiliyoruz bu takastan...

« Yanıtla #117 : 07 Şubat 2008, 13:03:53 »
Flash
All-Star

I Belivie,I Can Fly

Üyelik Bilgileri

Bence iki takım için iyi bir kumar ve macera oldu..Lige Gasol ve Shaq takasları heyecan getirdi....Bence Shaq sanıldığı kadar sırıtmayacak.........Ve M.Banks MIP olabilir...J-Will i keserse Cheesy
Bence Amare 4 e geçince daha etkili bu açıdan iyi oldu......Ve Diaw ın tekrardan önü açıldı.....

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf Wink
« Yanıtla #118 : 07 Şubat 2008, 13:12:16 »
bryant_81
The Godfather
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Shaquille bir şampiyonluk daha kazanmak için Phoenix'e geldi.. Mutlaka hırslı, elinden geleni ardına koymayan bir performans gösterecektir.. Pota altı zaten müthiş oldu.. Tek sıkıntı O'Neal'ın Phoenix'in oyun tarzına uyum sağlayabilecek mi? Onu da izleyip görücez.. Bu arada inşallah playoff da Suns-Lakers eşleşmesi gerçekleşir, kesinlikle çok hoş olur...
« Yanıtla #119 : 07 Şubat 2008, 13:52:54 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Moderator
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Gece maç izlemeye kalktığımda anlatıyorlardı maç öncesi Shaq takası kesinleşti diye. Tabii ben uykulu olduğum için 'yanlış duymuşumdur, gece gece... Kerr iskeleti bozmucam demişti ya' demiştim içimden. Daha sonra salonda Shaq'ı maç izlerken görünce inandım.
 Valla hayırlı olsun ne diyim. Heat'e kol gibi girdi biraz.

Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Dağlar, magic mania, TP)Konu:
  Shaq Suns'da/Marion Heat'de

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv