« : 03 Haziran 2008, 15:28:01 » |
--
Ziyaretçi
|
Draftın 1 numarası Chicago Bulls ile Miami Heat arasında takas söylentileri dolaşırken, adı takas paketinde geçen Dwyane Wade ilginç açıklamar yaptı.
Wade adının takas söylentilerinde geçmesinden dolayı rahatsız olmadığını söylerken;
''Ben etrafta bu tip şeylerin konuşulduğunu duydum. Ama ben bu konuda rahatsız değilim. Bu senin kontrolünde olan bir şey değil. Eğer başka bir organizasyon seni isterse sende hazır olmak zorundasın.'' dedi.
---------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 03 Haziran 2008, 16:20:20 » |
|
Kaan Mert
|
Elbette takas bu işin doğasında var ve ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor ancak Wade'in en azından kontratı bitinceye kadar burada kalmasını istiyorum.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #2 : 03 Haziran 2008, 20:56:16 » |
|
lordapo
|
New york a gel babuşum biz sana iyi bakarız adi şerefsizden 3 numarayıda alırız 15 milyon seni bekliyor güzelim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 03 Haziran 2008, 21:32:41 » |
|
dwyane_wade#3
|
abi sulanmayın, bare konratı bitsin.  hangi akla hizmet wade takas paketinde oluyor ben onu anlamadım. riley, kafan mı güzel?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 03 Haziran 2008, 21:38:19 » |
|
Murat
|
Wade takımdan en son gönderelicek kişidir..Takımın lideri konumunda..Eğer gidecekse bu yıl gitmemeli maimi için dönüm noktası çünkü bu yıl..tekrar zirve yapabilirler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 03 Haziran 2008, 21:39:38 » |
|
lordapo
|
abi sulanmayın, bare konratı bitsin.  hangi akla hizmet wade takas paketinde oluyor ben onu anlamadım. riley, kafan mı güzel? Valla böle giderse kepenk kapatacak sizin takım yane wade i yolla beasley yada rose u al bunca sene uğraş herşey sil baştan yane riley ostrapoz a girdi bu belli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 03 Haziran 2008, 22:22:16 » |
|
c_marlowe
|
bir oyuncu hemde takımın yıldızı takasta adının geçme olasılığından bahsediliyorsa bu olay bir şekilde gerçekleşir... şahsen riley'nin gerekli hamleleri yapıp onun etrafında iyi bir kadro kuracağını tahmin ediyordum...ama anlaşıldığı kadarıyla miami'de herşey sıfırdan başlayacak... hangi takıma gider bilmem ama wade'in bir marka değeri var...bu markayı biraz daha cilalayıp parlatabilecek nba'de iki kulüp var...birisi lakers...ki onlarda yeterince parlak bir marka var...diğeri ise knicks... knicks riley'e çok cazip bir teklifle gidecektir(MSG anahtarını vermek dışında riley ne isterse kabul edilir gibi geliyor bana)...sonuçta ne olur bilinmez ama wade'in adı takasta geçtiği için knicks şansını denemek isteyecektir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 04 Haziran 2008, 01:39:56 » |
|
redd22
|
Miami eğer tarihte ilk kez olacak şekilde bir fanteziye girip draftın ilk iki seçme hakkını seçmeye kalkıp Rose-Beasley iç dış patlayıcı gücünü kurmak ve Wade takası ile gelebilecek etkili görev adamları kadrosuna katmak isterse böyle bir takasa girişebilir zira Wade'i kaybetme korkuları kendilerini bi hayli bürümüş ise
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 04 Haziran 2008, 01:42:10 » |
|
TP
|
Wade hiçbir yere gidemez...Bir Wade olunca üzerine takım kurmak zor değildir,ama bir Wade giderse yenisini bulmak zor.
Miami'nin böyle bir apallığı yapmıyacağını sanıyorum...Çok düşük bir ihtimal ama sakatlıklarından bıkıp böyle bir işe kalkabilirler.O zamanda Riley'in kulaklarını çınlatsınlar.(Sakat sakat oynatmak)
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #9 : 04 Haziran 2008, 07:15:54 » |
|
Kurt_Angle
|
Bu takas gerçekleşirse Riley'e güvenim 0 a inecek.İlk önce bütün sezon yatırdı takımı şimdi de wade i yolluyor.Yollanıcak ise NYK'ye yollansın.Ama eğer NYK Wade'i alırsa bazı takviyler yapıp randolph ve marbury'i (eski starbury) yollamalı.Geçen sene Frye'ı vermeselerdi keşke. Lordapo abi bu arada Wade NYK'ye takas olursa yeni bir NYKlininiz olucak.Kim dersen baş harfi BEN
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Haziran 2008, 07:18:18 Gönderen: Kurt_Angle »
|
|
Go Heat Go
|
|
|
« Yanıtla #10 : 04 Haziran 2008, 13:28:21 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Wade gene en güzel cümleleri kurmuş gerginlik yaratmamış.. zamana akışına bırakmış.Ki bu takımdan gitmemeli.. Miami büyük hata yapar wade'i yollarsa kendine gelip sağlıklı oynayacak bu sene.. daha kariyerinin başları ya 5-6 sene oldu geleli nba e 1.5 senesi gitti desen kariiyerinin başlarında daha miami yollamamalı..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #11 : 04 Haziran 2008, 16:13:42 » |
|
Kq5
|
Açıkçası wade'nin bir yere gideceğini sanmıyorum hem marion ile oynamak istediğini söylüyor hemde belli olmaz diyor wade'nin yaptığı iyi bir şey değil bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 04 Haziran 2008, 22:58:18 » |
|
Torres#9
|
Aslında Bulls içinde riskli,Heat içinde riskli bir takas olur Wade eksenli bir takas paketi.Olumlu sonuçlanma ihtimali gibi,birinden biri bir sene sonra geriye baktığında "ulen ayvayı yemişim" diyebilirde.O yüzden,en iyisi takas olduğu taktirde,bir sene sonra olaylara bakıp,hangisi için olumlu olduğuna karar verebiliriz.
Şuan için takas sonrası,ben Bulls'u bir adım öne koyarım ama bir sene sonra Heat > Bulls olabilir bu takas doğrultusunda,o yüzden sakat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 05 Haziran 2008, 01:08:07 » |
--
Ziyaretçi
|
Heat: Wade'i Takas Etmiyoruz
Chicago Bulls'a, 1 Numara draft hakkı için Dwyane Wade'i takas edeceği iddia edilen Miami Heat cephesi bugün yaptığı açıklama ile konuya açıklık getirdi.
Heat cephesi basında çıkan iddiaların asılsız olduğunu belirterek çıkan haberleri yalanladı.
Wade ise daha önce yaptığı açıklamada dedikodular üzerine takas olursa bunu doğal karşılayacağını söylemişti.
------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 05 Haziran 2008, 01:19:45 » |
|
Kq5
|
Ben zaten bir yere gideceğini sanmıyordum wade'nin çünkü böyle bir yıldız bırakılmaz açıkçası böyle bir açıklama'da bekliyordum heat cephesinden bu sözlere bir açıklık getirmesi lazımdı oda oldu heat taraftarı soğuk bir duş almış oldu böylelikle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 05 Haziran 2008, 02:43:29 » |
|
DaviD#Villa
|
heat bırakmaz zaten şuan nba'in en büyük yüzlerinden birisi başarı için takımı ateşleyebilecek onlara ilham kaynağı olabilecek bi oyuncu böyle bi oyuncuya sahip takım asla 2-3 yıl üstüste bukadar kötü olmaz bu yıl çok abes şeyler oldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 05 Haziran 2008, 08:02:19 » |
|
lordapo
|
Böle demek zorundalar keza kimse franchise player ını yok pahasına göndermek istemez.Neyse draft günü belli olucak herşey ama 2010 da wade yolcu benden sölemesi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #17 : 05 Haziran 2008, 08:51:37 » |
|
dwyane_wade#3
|
ha şöyle. wade'i takas edeceklermiş, yok artık. gerçi riley shaq konusunda da takas etmeyeceğiz diyordu, bu işler belli olmaz. ama bu farklı, ben açıklamaya inanıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 05 Haziran 2008, 12:15:20 » |
|
DwyaneWadeCns
|
tamam olay halledildil wade bir yere gitmiyor.. Kadromuz inş;wade,marion draftın 2.numarası şeklinde devam edicek.. Cook'ta gitmez umarım.
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #19 : 05 Haziran 2008, 14:17:33 » |
|
NYK
|
Vallaha ben normal karşılamam.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
|