+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:
 Wade: Takas Olursam Normal Karşılarım

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Konu: Wade: Takas Olursam Normal Karşılarım  (Okunma Sayısı 656 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 03 Haziran 2008, 15:28:01 »
--
Ziyaretçi

Draftın 1 numarası Chicago Bulls ile Miami Heat arasında takas söylentileri dolaşırken, adı takas paketinde geçen Dwyane Wade ilginç açıklamar yaptı.

Wade adının takas söylentilerinde geçmesinden dolayı rahatsız olmadığını söylerken;

''Ben etrafta bu tip şeylerin konuşulduğunu duydum. Ama ben bu konuda rahatsız değilim. Bu senin kontrolünde olan bir şey değil. Eğer başka bir organizasyon seni isterse sende hazır olmak zorundasın.'' dedi.

----------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 03 Haziran 2008, 16:20:20 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Wade: Takas Olursam Normal Karşılarım

Elbette takas bu işin doğasında var ve ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor ancak Wade'in en azından kontratı bitinceye kadar burada kalmasını istiyorum.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #2 : 03 Haziran 2008, 20:56:16 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

New york a gel babuşum biz sana iyi bakarız adi şerefsizden 3 numarayıda alırız 15 milyon seni bekliyor güzelim.

« Yanıtla #3 : 03 Haziran 2008, 21:32:41 »
dwyane_wade#3
Flash#3
All-Star

Michael Beasley Heat'e!

Üyelik Bilgileri

abi sulanmayın, bare konratı bitsin. Tongue hangi akla hizmet wade takas paketinde oluyor ben onu anlamadım. riley, kafan mı güzel?
« Yanıtla #4 : 03 Haziran 2008, 21:38:19 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

Wade takımdan en son gönderelicek kişidir..Takımın lideri konumunda..Eğer gidecekse bu yıl gitmemeli maimi için dönüm noktası çünkü bu yıl..tekrar zirve yapabilirler..
« Yanıtla #5 : 03 Haziran 2008, 21:39:38 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

abi sulanmayın, bare konratı bitsin. Tongue hangi akla hizmet wade takas paketinde oluyor ben onu anlamadım. riley, kafan mı güzel?

Valla böle giderse kepenk kapatacak sizin takım yane wade i yolla beasley yada rose u al bunca sene uğraş herşey sil baştan yane riley ostrapoz a girdi bu belli.

« Yanıtla #6 : 03 Haziran 2008, 22:22:16 »
c_marlowe
Starter

Üyelik Bilgileri

bir oyuncu hemde takımın yıldızı takasta adının geçme olasılığından bahsediliyorsa bu olay bir şekilde gerçekleşir...
şahsen riley'nin gerekli hamleleri yapıp onun etrafında iyi bir kadro kuracağını tahmin ediyordum...ama anlaşıldığı kadarıyla miami'de herşey sıfırdan başlayacak...
hangi takıma gider bilmem ama wade'in bir marka değeri var...bu markayı biraz daha cilalayıp parlatabilecek nba'de iki kulüp var...birisi lakers...ki onlarda yeterince parlak bir marka var...diğeri ise knicks...
knicks riley'e çok cazip bir teklifle gidecektir(MSG anahtarını vermek dışında riley ne isterse kabul edilir gibi geliyor bana)...sonuçta ne olur bilinmez ama wade'in adı takasta geçtiği için knicks şansını denemek isteyecektir...
« Yanıtla #7 : 04 Haziran 2008, 01:39:56 »
redd22
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Miami eğer tarihte ilk kez olacak şekilde bir fanteziye girip draftın ilk iki seçme hakkını seçmeye kalkıp Rose-Beasley iç dış patlayıcı gücünü kurmak ve Wade takası ile gelebilecek etkili görev adamları kadrosuna katmak isterse böyle bir takasa girişebilir zira Wade'i kaybetme korkuları kendilerini bi hayli bürümüş ise
« Yanıtla #8 : 04 Haziran 2008, 01:42:10 »
TP
Turkish Delight
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Wade hiçbir yere gidemez...Bir Wade olunca üzerine takım kurmak zor değildir,ama bir Wade giderse yenisini bulmak zor.

Miami'nin böyle bir apallığı yapmıyacağını sanıyorum...Çok düşük bir ihtimal ama sakatlıklarından bıkıp böyle bir işe kalkabilirler.O zamanda Riley'in kulaklarını çınlatsınlar.(Sakat sakat oynatmak)

Come Back Boozer!

« Yanıtla #9 : 04 Haziran 2008, 07:15:54 »
Kurt_Angle
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Bu takas gerçekleşirse Riley'e güvenim 0 a inecek.İlk önce bütün sezon yatırdı takımı şimdi de wade i yolluyor.Yollanıcak ise NYK'ye yollansın.Ama eğer NYK Wade'i alırsa bazı takviyler yapıp randolph ve marbury'i (eski starbury) yollamalı.Geçen sene Frye'ı vermeselerdi keşke.
 Lordapo abi  bu arada Wade NYK'ye takas olursa yeni bir NYKlininiz olucak.Kim dersen baş harfi BEN Cheesy

« Son Düzenleme: 04 Haziran 2008, 07:18:18 Gönderen: Kurt_Angle » Logged
Go Heat Go
« Yanıtla #10 : 04 Haziran 2008, 13:28:21 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Wade gene en güzel cümleleri kurmuş gerginlik yaratmamış.. zamana akışına bırakmış.Ki bu takımdan gitmemeli.. Miami büyük hata yapar wade'i yollarsa kendine gelip sağlıklı oynayacak bu sene.. daha kariyerinin başları ya 5-6 sene oldu geleli nba e 1.5 senesi gitti desen kariiyerinin başlarında daha miami yollamamalı..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #11 : 04 Haziran 2008, 16:13:42 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Açıkçası wade'nin bir yere gideceğini sanmıyorum hem marion ile oynamak istediğini söylüyor hemde belli olmaz diyor wade'nin yaptığı iyi bir şey değil bence.
« Yanıtla #12 : 04 Haziran 2008, 22:58:18 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Aslında Bulls içinde riskli,Heat içinde riskli bir takas olur Wade eksenli bir takas paketi.Olumlu sonuçlanma ihtimali gibi,birinden biri bir sene sonra geriye baktığında "ulen ayvayı yemişim" diyebilirde.O yüzden,en iyisi takas olduğu taktirde,bir sene sonra olaylara bakıp,hangisi için olumlu olduğuna karar verebiliriz.

Şuan için takas sonrası,ben Bulls'u bir adım öne koyarım ama bir sene sonra Heat > Bulls olabilir bu takas doğrultusunda,o yüzden sakat.
« Yanıtla #13 : 05 Haziran 2008, 01:08:07 »
--
Ziyaretçi

Heat: Wade'i Takas Etmiyoruz

Heat: Wade'i Takas Etmiyoruz

Chicago Bulls'a, 1 Numara draft hakkı için Dwyane Wade'i takas edeceği iddia edilen Miami Heat cephesi bugün yaptığı açıklama ile konuya açıklık getirdi.

Heat cephesi basında çıkan iddiaların asılsız olduğunu belirterek çıkan haberleri yalanladı.

Wade ise daha önce yaptığı açıklamada dedikodular üzerine takas olursa bunu doğal karşılayacağını söylemişti.

-------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #14 : 05 Haziran 2008, 01:19:45 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Ben zaten bir yere gideceğini sanmıyordum wade'nin çünkü böyle bir yıldız bırakılmaz açıkçası böyle bir açıklama'da bekliyordum heat cephesinden bu sözlere bir açıklık getirmesi lazımdı oda oldu heat taraftarı soğuk bir duş almış oldu böylelikle grin
« Yanıtla #15 : 05 Haziran 2008, 02:43:29 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri

heat bırakmaz zaten şuan nba'in en büyük yüzlerinden birisi başarı için takımı ateşleyebilecek onlara ilham kaynağı olabilecek bi oyuncu böyle bi oyuncuya sahip takım asla 2-3 yıl üstüste bukadar kötü olmaz bu yıl çok abes şeyler oldu
« Yanıtla #16 : 05 Haziran 2008, 08:02:19 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Böle demek zorundalar keza kimse franchise player ını yok pahasına göndermek istemez.Neyse draft günü belli olucak herşey ama 2010 da wade yolcu benden sölemesi.

« Yanıtla #17 : 05 Haziran 2008, 08:51:37 »
dwyane_wade#3
Flash#3
All-Star

Michael Beasley Heat'e!

Üyelik Bilgileri

ha şöyle. wade'i takas edeceklermiş, yok artık. gerçi riley shaq konusunda da takas etmeyeceğiz diyordu, bu işler belli olmaz. ama bu farklı, ben açıklamaya inanıyorum.
« Yanıtla #18 : 05 Haziran 2008, 12:15:20 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

tamam olay halledildil wade bir yere gitmiyor.. Kadromuz inş;wade,marion draftın 2.numarası şeklinde devam edicek.. Cook'ta gitmez umarım.

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #19 : 05 Haziran 2008, 14:17:33 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Vallaha ben normal karşılamam.

Yippi Ka Yey motherfucker...
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv