2014 NBA All Star Smaç Yarışması'nda yarışacak isimler açıklandı. Son şampiyon Terence Ross'un başı çektiği çok iddialı bir kadronun yanı sıra geleneksel smaç yarışmasından çok farklı, yeni bir formatı da göreceğiz.
14 Şubat gecesi oynanacak 2014 NBA All Star Maçı'nın koçlar tarafından seçilen yedekleri açıklandı.
2014 NBA All-Star maçının ilk beşleri açıklandı.
Her yıl düzenli olarak Forbes tarafından açıklanan NBA'nin en değerli takımları sıralamasında bu yıl da zirve değişmedi.
Dallas Mavericks'in Alman yıldızı Dirk Nowitzki, kariyerinin devamı konusunda açıklamalarda bulundu.
Denver Nuggets'ın İtalyan oyuncusu Danilo Gallinari'nin dizindeki sakatlığı nedeniyle sezonu kapadığı açıklandı.
Boston Celtics, Miami Heat ve Golden State Warriors, 4 oyuncuyu kapsayan üçlü bir takasta anlaştı.
Yıldızı Derrick Rose'un tekrar sezonu kapatmasıyla birlikte hedef küçülten ve bir süredir kadroyu boşaltarak geleceğe yatırım yapmayı tartışan Chicago Bulls, takımın en önemli isimlerinden Luol Deng'i Cleveland Cavaliers'a gönderdi.
Artest Sacramento formasıyla sahalara geri döndü fakat Boston karşısında 84-74'lük yenilgiyi engelleyemedi. 31 dakika sahada kalan Artest, toplam 15 sayıya imza atarken, uzun süredir oynamadığı için fiziksel olarak hazır olmadığından oyunun sonlarına doğru yoruldu.
Diğer merakla beklenen isim ise Wally Szczerbiak'tı. Aslında Szczerbiak'in oynaması beklenmiyordu, maçtan hemen önce stada varan Szczerbiak'in ayakkabı renkleri bile yanlıştı. Fakat 24 dakika sahada kaldı ve 10 sayıya imza attı.
Sacramento'da en skorer isim 22 sayı ile Miller oldu. Thomas 12 sayı ve 12 rebound ile maçı bitirdi. Bibby günün en kötü ismiydi, 14 şuttan sadece 2'sini atabilen Bibby, karşılaşmayı 6 sayı ve 5 asist ile tamamladı.
Boston'da Pierce 18 sayı, 7 rebound ve 6 asist ile oynadı. LaFrentz 12 sayı ve 10 rebound ile maçı sonuçlandırırken, Perkins ve Jefferson 13'er sayı attılar. Minnesota takası ile gelen Michael Olowokandi ise karşılaşmada oynamadı.