2014 NBA All Star Smaç Yarışması'nda yarışacak isimler açıklandı. Son şampiyon Terence Ross'un başı çektiği çok iddialı bir kadronun yanı sıra geleneksel smaç yarışmasından çok farklı, yeni bir formatı da göreceğiz.
14 Şubat gecesi oynanacak 2014 NBA All Star Maçı'nın koçlar tarafından seçilen yedekleri açıklandı.
2014 NBA All-Star maçının ilk beşleri açıklandı.
Her yıl düzenli olarak Forbes tarafından açıklanan NBA'nin en değerli takımları sıralamasında bu yıl da zirve değişmedi.
Dallas Mavericks'in Alman yıldızı Dirk Nowitzki, kariyerinin devamı konusunda açıklamalarda bulundu.
Denver Nuggets'ın İtalyan oyuncusu Danilo Gallinari'nin dizindeki sakatlığı nedeniyle sezonu kapadığı açıklandı.
Boston Celtics, Miami Heat ve Golden State Warriors, 4 oyuncuyu kapsayan üçlü bir takasta anlaştı.
Yıldızı Derrick Rose'un tekrar sezonu kapatmasıyla birlikte hedef küçülten ve bir süredir kadroyu boşaltarak geleceğe yatırım yapmayı tartışan Chicago Bulls, takımın en önemli isimlerinden Luol Deng'i Cleveland Cavaliers'a gönderdi.
Geçtiğimiz sezon "Yılın Çaylağı" seçilen Kyrie Irving'den Cleveland Cavaliers'a kötü haber geldi.
Genç oyuncu takımının Las Vegas'ta yaptığı antrenman sırasında duvara attığı yumruk sonucu sağ elini kırdı.
Tedavi amaçlı yarın Cleveland'a dönecek olan Irving büyük olasılıkla ameliyat olacak.Kulüp yönetimi yaptığı açıklamada genç yıldızın takımın ekim ayında başlayacak olan yeni sezon hazırlık kampına yetişmesini beklediğini bildirirken tedaviden önce net tarihin verilemeyeceğini söyledi.
Irving de konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Biraz hayal kırıklığına uğradım.Sağlığım konusunda biraz daha sorumlu olmalıyım.Biraz çılgınım, olay çok hızlı gelişti" ifadelerini kullandı.
Irving ayrıca yıldız basketbolcu Kobe Bryant'a kaybedenin 50.000 dolar ödemesi karşılığında 1'e 1 maç teklif etmişti.