Türk Basketbolu'nun Efsane Coachu Fenerbahçe'yi 100. Yılın'da şampiyon yapan ve kariyerinde tatmadığı başarı yaşamadığı zafer kalmayan Aydın Örs uzun bir aradan sonra ilk kez konuştu.
Fanatik gazetesine konuşan Aydın Örs, Tajevic'den G.Saray'dan kendisine gelen teklife kadar her konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
İşte Aydın Örs'ün olay yaratacak ve ders niteliğindeki sözleri;
-Tanjeviç'in ben görevdeyken transfer görüşmeleri yapmasına hiç kızmadım, profesyonel hayatta bunlar var. Ama ben yapar mıydım, kesinlikle hayır...'
-Bazı kırgınlıklarım da olmadı değil ama taraftarların, bana duyduğu içten sevgiyi gördükçe, Fenerbahçeli olmanın hazzını ayrılınca da yaşadım...'
-Sezon öncesinde Galatasaray'dan bana böyle bir teklif geldi ben de nezaketle geri çevirdim. Gerek Fenerbahçeli Aydın Örs olarak, gerek de takımın başında çok saygın ve değerli bir antrenör olduğu için kabul edemeyeceğimi söyledim.
-Benim bu sezonki kadro hakkında yorum yapmam çok doğru olmaz. Ancak şunu söylebilirim, bu takımın başarısı beni gururlandırır. Çünkü bu oyuncuların bir takım haline gelmesinde katkım olduğunu düşünüyorum ve başarıları göğsümü kabartır. Ayrıca ben Fenerbahçeliyim, galibiyetlere çok sevinirim.
Röportajın tamamı için;
http://www.nbatr.com/tbl-oyunculari/aydin-ors-roportaji.html -------------------------------------------------------------------------------