Gönderen Konu: 2007-2008 Haftanın Maçları  (Okunma sayısı 21841 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
2007-2008 Haftanın Maçları
« : 07 Ağustos 2007, 15:31:21 »
Bildiğimiz gibi TBL 12-14 Ekim'de oynanacak maçlar ile başlıyor.Bende fisktür çekildiği için bu topici açmak istedim.Galtasaray'ın TBL'de yapacağı maçlar öncesi ya da sonrası  görüşlerinizi, eleştirilerinizi bu topicte paylaşalım.

Galatasaray'ın ilk hafta rakibi Banvitspor.

Edit: Sezon başlayınca kilitler açılacaktır....

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
Galatasaray Zorlandı Ama Yenmesini Bildi
« Yanıtla #1 : 14 Ekim 2007, 16:15:48 »
Galatasaray Zorlandı Ama Yenmesini Bildi   

Beko Basketbol Ligi ilk haftasında bugünün ilk maçında Galatasaray Cafe Crown,Bandırma Banvit'i kendi sahasında 73-67 yenmeyi başardı.

Maça 20-2'lik bir seriyle başlayan ancak daha sonra açtığı bu farkı koruyamayan Galatasaray ilk devre sonunda 37-32'lik üstünlükle soyunma odasına gitti.İkinci yarıda maç içinde 6 sayı geriye düşen Galatasaray son periyotta toparlanarak maçtan 73-67'lik skorla üstün ayrıldı.

Galatasaray'da en skorer isimler 17 sayı ile Tufan Ersöz ve Hüseyin Beşok oldu.Hüseyin 17 sayısının yanında 12 ribaunt alırken,Tufan'da 4 ribaunt aldı.Yeni transferlerden Dee Brown 13 sayı 6 ribaunt 6 asist ile oynarken,Gaines'de 10 sayı 8 ribaunt ile maçı tamamladı.

Banvit'te ise en skorer oyuncu 20 sayı ile Adeleke oldu.Adeleke 20 sayının yanında 12 ribaunt alırken,Ümit Sonkol'da 14 sayı 6 ribaunt ile maçı tamamladı.Mokongo 11 sayı 4 ribaunt 8 asist,Caner Topaloğlu 9 sayı 4 ribaunt ile diğer etkili isimlerdi.

NbaTr//Hİ..

Çevrimdışı kango

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: 2007-2008 Haftanın Maçları
« Yanıtla #2 : 14 Ekim 2007, 16:39:50 »
galatasaray tecrübesiyle yendi dee brown oyunuyla nba den geldiğini aşırı belli etti. ÇOK İYİ PASLAR attı.sayılarıda güzeldi hüseyin beşok da tecrübesiyle göz doldurdu.
vince carter dan daha iyisi kim smaçlarda söyleyin?
yoksa gine mi birinin üstünden smaç yaptı?

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #3 : 14 Ekim 2007, 18:18:41 »
 Maçın başında gs cafe crown banviti darma duman etti ama hüseyin beşok un benche gitmesi ve adeleke
mokongo nun maça ağırlığını koyması ile fark kapandı üçüncü çeyrekte bir ara banbvit öne geçti ama dee
brown,gaines ve tufan ile etkili olduk valla hüseyin muhteşem oynadı 2-3 haftaya takım toparlar işallah

Çevrimdışı FernandoTorres

• One Tree Hill Fan
  • Starter
  • Nadal..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 14 Ekim 2007, 19:15:39 »
Ön alan savunması çok kötüydü Banvit'in, bunun sonucunda da Hüseyin'e çok rahat top indirdiler, maçta tabi sadece Hüseyin değil diğer uzunlara da aynı şekilde toplar indi. Ümit Sonkol'un biraz daha hücumda hareketlenmesi lazım bana göre.

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #5 : 14 Ekim 2007, 19:22:50 »
İkinci ve üçüncü periyotta pota altına top indirmeyi hiç düşünmedi Galatasaray.Daha çok bizim geçen senelerde hastalığımız olan dışarıdan at,girmezse ribaunt kovala taktiği ile oynadı.Bu da maçın seyrinin bir anda değişmesine ön ayak oldu.Ancak son periyotta Adeleke'nin yorulması,faul problemine girmesi nedeniyle Galatasaray'da içeriyi hatırladı ve bence maçın kırılma anı o nokta oldu Galatasaray adına.
Ganies-Owens ikilisinin savunmadaki gayretlerini beğendim,pis işleri yapmak istemeleri vs. güzel şeyler ancak hücumda büyük bir potansiyel değiller takım için ve de rakipler için korkutucu güç.Ancak dediğim gibi pis işlerde yaptıkları gayreti beğendim.
Dee Brown'ın daha hazır olmadığını,yeni yeni uyum gösterdiğini düşünürsek ileride daha iyi performanslar göreceğimiz kesin,özellikle basit top kayıplarını en aza indirecektir,bugün daha takımı tanımamaktan kaynaklanan kolay pas hataları yaptı Brown.Tufan'ın da formda dönmesi iyi oldu yeni sezona,yazın bir sakatlık geçirmişti,bundan etkilenmemesi güzel.
Ancak bugünde görüldü ki Galatasaray'ın acilen üç numara bir oyuncuya ihtiyacı var ki bunuda ilerleyen günlerde halledeceklerini söyledi Murat Özyer.Sevindirici bir haber Galatasaray adına.
Bu uyum sürecindeki fikstürde bir başka şans onlar adına,özellikle ilk yedi hafta Beşiktaş-Fenerbahçe-Efes Pilsen ve Telekom ile oynamayacak olmak iyi.Bu çok zor gözükmeyen fikstürde uyum sorununu daha çabuk aşabilirler.

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #6 : 14 Ekim 2007, 21:50:25 »
 Willam avery hiç oynamadı bugün o ilgimi çekti sakat yada murat özyer ona avrupa maçlarında mı
yer vermek istiyor anlamadım bugün bu arada ntv in yeni yorumcusu çok cool adam galiba yiğiter
tatilde

Çevrimdışı RaRe

• forumun Ender'i
  • MVP
  • Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 16 Ekim 2007, 22:11:40 »
Valla zor maçlara kadar şu aksak görüntümüzden kurtulmamız lazım...3 numara sorunumuz var...Bu çok açık...Diğer bi konu hücumda zorlanırken pota altını düşünmemiş olmamız...Dee Brown daha fazla top kullanıp uyum sorununu atlattıkça çok daha iyi olacaktır takım...Takım adına en sevindirici şey Tufan'ın iyi dönmesi...3 numara sorunu çözülünce daha komple izleriz takımı...

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 16 Ekim 2007, 22:19:51 »
abi avery'i murat özyer kendisi oynatmamış, sakat değilmiş...

--

• Ziyaretçi
G.Saray Cafe Crown Kazandı
« Yanıtla #9 : 17 Ekim 2007, 20:25:53 »
G.Saray Cafe Crown Kazandı

Beko Basketbol Ligi'nde G.Saray-Cafe Crown ve Antalya BB karşı karşıya gelirken gülen taraf G.Saray oldu; 78-66

Dee Brown, Cüneyt Erden ve Charles Gaines'le etkili olana G.Saray maçı zorlanmadan akzanırken, Antalya'da Nedim Yücel ve Mustafa Bitim'in gayretleri kazanmaya yetmedi.

Dee Brown 9 sayı-7 asist yaparken;

Cüneyt 11 sayı-7 ribaunt, Gaines 14 sayı-14 ribaunt ve Tufan 12 sayıyla oynadı.

Antalya'da Nedim 12 sayı-6 ribaunt, Mustafa 13 sayı-4 ribaunt, Marsh 11 sayı-8 ribaunt ve Mehmet 7 sayı-7 ribaunt'la oynadı.
------------------------------------------------------------------
NBATR/KE

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
Galatasaray Dolu Dizgin
« Yanıtla #10 : 20 Ekim 2007, 17:39:31 »
Galatasaray Dolu Dizgin    
Beko Basketbol Liginin üçüncü haftasında oynanan Galatasaray-Alpella maçından galip ayrılan taraf yenilgisiz Galatasaray oldu.Galatasaray böylelikle üçüncü haftada üçüncü galibiyetini alırken,Alpella üçüncü maçında ikinci yenilgisini almış oldu.

Galatasaray sahadan 79-64'lik sonuçla galip ayrılırken maçın en skorer oyuncusu 22 sayı ile Owens oldu.Owens'a en büyük desteği ise 15 sayı 12 ribaunt ile Galatasaray'ın bir başka yabancı oyuncusu olan Gaines oldu.

Galatasaray'da Türk oyuncularda ise en skorer oyuncu 12 sayı 6 ribaunt ile Hüseyin Beşok oldu.Dee Brown 10 sayı 3 ribaunt 4 asist,Cüneyt Erden 9 sayı 5 asist ile diğer etkili isimlerdi.

Alpella'da ise en skorer isim 17 sayı 3 ribaunt 4 asist yapan Marshall'dı.Marshall'dan başka Can Özcan 14 sayı,Ömer Aşık 11 sayı 10 ribaunt ile etkili oldu.

Maçta dikkati çeken en önemli noktalardan biri,hiç bir oyuncunun dört faule ulaşmamış olmasıydı.Üç faule ulaşan tek oyuncu da Hüseyin Beşok'tu.

NbaTr/Hİ..

Çevrimdışı RaRe

• forumun Ender'i
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 21 Ekim 2007, 11:37:37 »
Pota altında etkili olmayı en azından Hüseyin gibi bi uzunla oynamayı çok özlemişim...Özlemişiz...İstatistikler istikrarı ve güveni gösteriyor...Rakibi 64 sayıda tutmak da çok önemli...Rakip kim olursa olsun...67-66-64 te tuttuk rakipleri ilk 3 haftada...Demek ki savu nmayla maç kazanacağımız bilincine ulaştık...Tufan 4 sayıda kalmış sanırım o beni biraz şaşırttı...Neyse şimdilik herşey yolunda bakalım yeni transferimiz de gelince neler olacak..

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 21 Ekim 2007, 11:42:05 »
Bazı çok bilmişler Murat Özyer'i savunma yaptırdığı için eleştiriyordu..Neymiş sıkıcı oyunmuş..Oysa en doğrusunu yapıyor..Türkiye'de gazcı çok..Murat Hoca bir ara hazırlık döneminde maceraya girdi biraz hücuma ağırlık vermeler falan..Tamam hücum da olacak ama önce savunma..Sonuçta Özyer'in de özü savunma..İlkesi savunma..Macera aramaya gerek yok..G.Saray bu savunma düzeniyle devam edip oturttuğu takdir de tam olarak çok daha iyi olur..

Çevrimdışı RaRe

• forumun Ender'i
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 21 Ekim 2007, 11:58:40 »
Ağzı olanın konuşmaısndan daha çok 2 maç izledikten sonra kendini bilge sananların eleştiri yapması daha çok sıkıyo insanı...Murat hocanın eleştirilecek bi yönü yok...Gerek duruşu gerekse basketbol anlayışı beni tatmin ediyor...Neyse biz kendi işimize bakalım konuşanlar her zaman olacaktır...

Çevrimdışı Kaan Mert

• Zep (çıtır :P )
  • MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #14 : 28 Ekim 2007, 19:17:31 »
  Dee Brown Oynadı - Ted Kazandı

Beko Basketbol Ligi'nde haftaya lider giren Galatasaray Ankara deplasmanında Casa Ted Kolejliler'e yenildi ve hem liderliği hemde namağlup unvanını kaybetti . Ted Kolejliler ise ligdeki 2. galibiyetini elde etti .

Ev sahici Ted Kolejliler maçın üstünlüğünü 40 dakika boyunca ellerinde tutarken ilk çeyreği 25-16 ve devreyide 39-37 önde tamamladı . İkinci yarıda oyuna ağırlığını koyan Ted kolejliler son periyoda 66-58 üstün girdi ve maçıda 82-73 kazandı .

Maçta Ted'den Mehmet ve McFarlin , Galatasaray CC'dan ise Tufan 5 faul ile oyun dışı kaldı .

Ted Kolejliler'de Richard 19 sayı 13 ribauntla etkili olurken , Dobie 18 sayı 8 asisst , Özgür 14 sayı ve McFarlin 10 sayı 5 ribauntla maçı tamamladı .

Galatasaray Cafe Crown'da ise Dee Brown 25 sayı 4 ribaunt 2 asisst ile yıldızlaşırken , Haywood 15 sayı 9 ribaunt ve Tufan Ersöz 12 sayı ile mücadele etti .

KMK

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 03 Kasım 2007, 16:14:49 »
Galatasaray Evinde Kazandı (84-80)

Beko Basketbol Ligi'nde haftaya yenilgisiz lider olarak giren Pınar Karşıyaka İstanbul deplasmanında Galatasaray CC'a 84-80 yenildi . Galatasaray bu galibiyetle ligdeki 4. galibiyetini alırken Karşıyaka ise sezonun ilk yenilgisini tattı .

Büyük bir çekişmeye sahne olan maçta son anlarda Galatasaray isabetli üçlükleriyle farkı açtı . Karşıyaka'nın son hamleleri ise sonucu değiştirmeye yetmedi ve Galatasaray maçtan 84-80 galip ayrılan taraf oldu .

Hüseyin Beşok 5 faulle oyun dışında kalsada 20 sayı 11 ribauntla oynadı ve galibiyetin mimarlarından oldu . Cüneyt Erden benchten gelerek 17 sayıya imza attı . Bunun yanında Dee Brown ise 17 sayı 2 ribaunt 2 asisst'lik bir performans sergiledi .

Karşıyaka'da ise Hosley 23 sayı 12 ribauntla etkili olan isim olsa da galibiyet gelmedi . Barış Ermiş 22 sayı 4 ribaunt , Marshall 16 sayı 6 ribaunt ile oynadı .

Made in KMK

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #16 : 19 Ocak 2008, 18:16:28 »
ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ: 77 - GALATASARAY CAFE CROWN: 74

Salon: Atatürk     

Hakemler: Aytuğ Ekti xx, Halil Baldemir xx, Alper Altuğ Köselerli xx

Antalya Büyükşehir Belediyesi: Ricardo xxx 12, Can xxx 10, Marcus Douthit xxxx 10, Ersin xxx 5, Jamon Lucas xxxx 12, Nedim Yücel xxx 6, Cartier Martin xxxx 17, Arda Urcu xx 1, Kemal Bitim xx 4

Galatasaray Cafe Crown: Charles Gaines xxx 6, Murat Kaya xxx 12, Cemal Nalga xx, Dee Brown xx 3, Cenk Akyol x, Erdem Turetken xxxx 18, Chris Owens xx 6, Fatih Solak xx, Cüneyt Erden xxxx 18, Robert Hite xxx 11

1. periyot: 15-14     Devre: 40-313. periyot: 54-58

Beş faulle çıkan: 39.05 Erdem Türetken (Galatasaray Cafe Crown)

NbaTr AnaSayfa..

Çevrimdışı DwyaneWadeCns

• Gizli Admin :P
  • MVP
  • Kişiiişellll Meşajjjj :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 19 Ocak 2008, 18:37:28 »
Offf bugün bu maçı izlemeye gidicektim.. idman iptal olmuştu benim.. ama yetişemedim bilet bulamadım.. deli oldum çok kalabalıktı.. izleme şansı bulamadım malesef...  evdede değildim tvdende bakamadım.. ama antalyalı olarak her ne kadar kepez'i desteklesemde.. antalya takımının yenmesi güzel birşey..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 20 Ocak 2008, 14:34:27 »
antalya'ya sevgilerimi sunuyorum..galatasaray'da iyi giderken illa ki bir şeyler olacak..

Çevrimdışı nazot

• Nazot
  • Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
    • havril
« Yanıtla #19 : 20 Ocak 2008, 16:25:15 »
ah antalya ah...  :| :diablo:

Çevrimdışı DwyaneWadeCns

• Gizli Admin :P
  • MVP
  • Kişiiişellll Meşajjjj :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 20 Ocak 2008, 21:03:29 »
Antalya'm Gs'ye 4.yenilgisini aldırdı :D Her ne kadar büyükşehir'i desteklemesemde sonuçta doğduğum ve yaşadığım yerin takımı :D  geçmişler olsun Gs'lilere :D

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James

Çevrimdışı nazot

• Nazot
  • Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
    • havril
« Yanıtla #21 : 29 Ocak 2008, 23:01:14 »
'BEKO Basketbol Ligi'nde kalma mücadelesi veren Alpella, Fenerbahçe Ülker ve Efes Pilsen'den sonra şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray Cafe Crown'ı da mağlup etmeyi başardı.'

maçta çıldırdım resmen.. :icon_hang:
hüseyin yoktu zaten,
owens ta çabaladı ama yetmedi işte :diablo:

liderlik'i de kaptırdık :x

Çevrimdışı TP

• Turkish Delight
  • Superstar
  • ...
    • Profili Görüntüle
Galatasaray'a Evinde Yan Bakılmıyor:89-71
« Yanıtla #22 : 02 Şubat 2008, 00:17:43 »
Galatasaray'a Evinde Yan Bakılmıyor:89-71

Beko Basketbol Ligi'nde 19 haftanın açılış maçı olan Galatasaray-Casa Ted maçını Galatasaray 89-71 kazandı ve evindeki istikrarını sürdürdü.

Maçın ilk periyodu çekilmeli sürerken,Galatasay hücümda etkili olurken Casa'da Ivan McFarlin  etkili oldu ve Galatasaray periyodu 19-18 önde kapadı.İkinci periyodta Hite ve Owens'ın devreye girmesiyle ipleri eline alan Galatasaray ilk yarıyı 44-39 önde kapattı.

İkinci yarıyada iyi başlıyan taraf olan Sarı-Kırmızı'lılar 3 periyodu 67-60 önde kapadı ve son periyoda 7 saı farkla girdi.Son periyodta hücümda zorlanan Casa Ted Koleji top kayıplarıda fazlalaşınca maçtan kopmaya başladı.Hücümda ve savunmad Hite'ın devreye girmesiyle maç 89-71 Galatasaray'ın oldu.

Galatasaray Cafe Crown (89): Erdem Türetken 2 (2 ribaund, 1 asist), Robert Hite 18 (8 ribaund, 3 asist), Charles Wayne Gaines 15 (5 ribaund), Christopher Owens 13 (4 ribaund, 1 asist), Murat Kaya 6 (1 ribaund, 3 asist), Fatih Solak 9 (7 ribaund), Cemal Nalga 1 (1 ribaund), Daniel Harris Brown 13 (4 ribaund, 4 asist), Cenk Akyol, Cüneyt Erden 12 (1 ribaund, 5 asist)

Casa TED Ankara Kolejliler (71): Özgür Adıgüzel 9 (4 ribaund, 1 asist), Mehmet Özbakır 2 (1 ribaund), Jermanie Dearman 10 (8 ribaund, 1 asist), Richard Sields 16 (2 ribaund), Ali Berent Kavaklıoğlu 4, Caner Erdeniz, Ömer Ünver 3 (1 ribaund), Ivan Mc Farlin 10 (7 ribaund, 1 asist), Önder Külçebaş 2 (4 ribaund), Henry Dobie 15 (1 ribaund, 5 asist)

1. Periyot: 19-18

2. Periyot: 25-21

3. Periyot: 23-21

4. Periyot: 22-11

TP//NbaTr

Rudy!Rudy!Rudy!

Çevrimdışı Alexi Utkan

• Magic Alexi
  • Starter
  • yenı olan her şey daha güzeldır
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 02 Şubat 2008, 00:23:19 »
Casa ted 4 periyota kadar maçtaydı ancak  ne zaman top kayıbları başladı maçtan koptular ayrıca Galatasaray şampiyonluk istiyosa kendin güçsüz takımlara karşı daha rahat oynaması lazım

Çevrimdışı day worker

• Rookie
  • **
  • <<EmRe>>
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 13 Şubat 2008, 19:28:39 »
Gs bu sene iyi yolda oyuncular geçen senelerdeki gibi seçilmemiş önceden yetenekli ama birbirinden kopuk oyuncular alınırdı şimdi hem kaliteli hemde uyumlu kadromuz var son gelen oyuncuda sonuçlarına bakarsak skorer bi oyuncu gibi zaten gs nin antalyayla yaptığı ve sanırım 80-77 kazandığı maçta da 15 sayı ile oynamış ilk maça göre iyi hayırlısı olsun diyorum..!