Gönderen Konu: 2007-2008 Haftanın Maçları  (Okunma sayısı 12205 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
2007-2008 Haftanın Maçları
« : 07 Ağustos 2007, 15:33:32 »
Bildiğimiz gibi TBL 12-14 Ekim'de oynanacak maçlar ile başlıyor.Bende fikstür çekildiği için bu topici açmak istedim.Oyak Renault'un TBL'de yapacağı maçlar öncesi ya da sonrası  görüşlerinizi, eleştirilerinizi bu topicte paylaşalım.

Oyak'ın ilk hafta rakibi Fenarbahçe.

Edit: Sezon başlayınca kilitler açılacaktır....

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
Ynt: 2007-2008 Haftanın Maçları
« Yanıtla #1 : 13 Ekim 2007, 19:00:23 »
Fenerbahçe'ye yenildik.Olsun hiç moral bozmaya gerek yok.Biz bu yıl başarılı olacağımıza inanıyoruz.Playoff yapacaz bu yıl.
Bu maçta ise yenilebileceğimizi daha önceden söylemiştim.FB Ülker şampiyonluğun en büyük 3 adayından biri.
Oyuncu olarak bakarsak göze çarpan performanslar; Andrea Woolridge 13 sayı-6 asist, Richard Darrel 17 sayı-4 ribaunt, Özgür 12 sayı-8 ribaunt ve Evren 7 sayı-4 ribaunt'la oynadı.

Bu yıl bizi Playoff'a taşıyacak olan Andrea ve Rich çaba göstermişler ama takımın eski oyuncularından Özgür'den başka onlara katkı yapan pek olmamış.Her neyse yılmak yok.Haftaya Beykoz ile oynayacağız.Umarım rahat bir galibiyet alırız.

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 17 Ekim 2007, 20:51:38 »
Oyak Renault-TTNet Beykoz maçı çok çekişmeli geçen bir maç oldu.
Renault ilk periyotu önde bitirmesine karşın ikinci periyotta afallayıp ilk yarıyı geride bitirdi.İlk yarıda dikkati çeken isimler Renault'dan Özgür Bıyık ve Andre Woolridge oldu.
İkinci yarının ortalarına kadar 8-10 sayılık farkı koruyan Beykoz, üçüncü periyodun yarısında başlayan Evren Büker'in gazabına uğradı diyebiliriz.İlk yarıda hiç sayı atamayan Evren, ikinci yarıda 16 sayı atarak yıldızlaştı.Dördüncü periyotta Evren'in sürüklediği Oyak Renault farkı indirerek maça ortak oldu.Son 4 dakika büyük çekişme ile geçen maçta Renault kritik anlarda Evren ve Woolridge'nin sayılarıyla maçı kazanmayı bildi.Woolridge 16 sayı, Evren Büker 16 sayı, Özgür Bıyık 14 sayı attı.

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 20 Ekim 2007, 19:19:17 »
Yeni transferlerimiz Alper ve Ömer hala iyi performanslar gösteremiyorlar.Antrenmanlarda gayet uyumlu ve iyiler ama maç için sahaya çıktıklarında sönük kalıyorlar.Ayrıca TTNet Beykoz maçının yıldızı Evren 1 sayıda kalmış :| 
Yine Amerikalılarımızdan büyük destek gelmiş. Woolridge, Chaney ve Randle üçlüsü 43 sayı atmış.Diğer taraftan Renault'un tecrübeli ismi Özgür Bıyık sezon başından beri istikrarını sürdürüyor.16 sayı attı bu maçtada.

Bu maç bizim hedefimiz değildi.Yenseydik büyük sürpriz olacaktı. Bizim hedef maçımız haftaya..Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi'ni yeneceğiz. Ondan sonra zorlu rakiplerle karşılaşacağız. Efes, Banvit, Beşiktaş gibi rakiplerden sonra fikstür biraz kolaylaşıyor bizim için.
Haydi hayırlısı olsun diyorum...

istatistikleri telekom bölümünde verdim onları siliyorum-mustafa

Zaten senin mesajından almıştım burda da dursun düzenli olsun diye. Neyse  :wink:
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2007, 13:51:40 Gönderen: Dağlar »

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 02 Kasım 2007, 22:46:26 »
Beşiktaş Bursa'da Kazandı ( 47-69 )

Beko Basketbol Ligi'nin 5. haftasında Bursa deplasmanına çıkan Beşiktaş Cola Turka mücadeleden 69-47 galip ayrılmayı başardı . Beşiktaş böylece 3. galibiyetini alırken , Oyak Renault ise son sıradan kurtulamadı .

Taraftarın yoğun baskısı altında oynayan Beşiktaş ilk çeyreği 16-14 geride tamamlasa da devreyi 30-29 önde tamamladı ve maçıda 69-47 kazanmayı bildi .

Beşiktaş'da 23 sayı 6 ribaunt 3 asisst ile oynayan Nicevic günün kahramanı olurken , Kaya 12 sayı 6 ribaunt , Preston 11 sayı 7 ribaunt ve Dalmau 7 sayı 5 ribauntla oynadı .

Bursa ekibi Oyak Renault'ta ise Randle 13 sayı 2 ribaunt , Nedim Dal 10 sayı 5 ribaunt ve Tufan 5 sayı 7 ribauntla oynadı .

Made in KMK

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 02 Kasım 2007, 23:53:30 »
Bu akşam hiç iyi oynayamadık. Şanssızdık. İlk yarı başabaş gidiyordu ama ikinci yarıda çözüldük. Richard Chaney ve Andre Woolridge pek varlık gösteremediler.Takımın genelinde, takımı sırtlayıp götürecek biri yoktu bugün.Doğal olarak yenildik.Salondaki atmosfer çok güzeldi ama kaybettik.
Şimdi bizim için çıkış zamanı geldi.Fikstürün başı çok zorlu takımlarlaydı.Şimdi toparlanma sürecine geçeceğiz.

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 10 Kasım 2007, 14:59:37 »
Bu hafta Efes Pilsen'e yenilgi kaçınılmaz. Ne olursa olsun yenileceğimiz kesin gibi. Pazar günü 14.00'da NTV'de naklen yayınlanacak. Takımımı sahada değilde birde televizyonda görecem.

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 11 Kasım 2007, 17:57:45 »
Efes'ten Oyak Renault'ya Farklı Tarife (88-61)  

Beko Basketbol Ligi'nde şampiyonluğun güçlü adaylarından Efes Pilsen Bursa ekibi Oyak Renault'u 88-61 gibi farklı bir skorla mağlup etti .

Dengede geçen ilk periyot sonunda Efes pota altında , Oyak ise dış şutlarda üstünlük sağladı ancak periyot 17-17 ile geçildi . İkinci çeyrek Oyak dış şutlarda istediği isabetleri bulamayınca Efes oyuna ağırlığını koydu ve devreye 40-27 önde girdi .

Oyak üçüncü çeyrekte de dış atılarda yüksek verim yakalayınca farkın açılmasına izin vermedi ancak Efes Pilsen son 10 dakikaya 63-47 önde girmeyi başardı . Son periyotla birlikte direnci kırılan Oyak Renault maçı 88-61 kaybetti .

Mücadele de 7/7 saha içi isabeti ile oynayan ve 17 sayı 7 ribaunt 3 asisstle oynayan Kerem Gönlüm maçın yıldızı olurken , Woods 13 sayı 11 ribaunt , Hutson 11 sayı ve Cenk 9 sayı ile oynadı .

Bursa ekibinde ise Randle 15 sayı ile oynarken , Woolridge 11 sayı , Özgür Bıyık 10 sayı ve Nedim Dal 6 sayı 5 ribaunt ile oynadı .

KMK/NbaTr

Çevrimdışı CurtisJackson

• Rookie
  • **
  • G-UNIT 4EVA
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 11 Kasım 2007, 18:09:46 »
Ben Bursa'da yaşıyorum geçen sene Tofaş'ta düşünce Bursa'da bir maç izleme şansımız Oyak'a kaldı.Umarım bunlarda düşmezde basket maçlarından mahrum kalmayız :x

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 11 Kasım 2007, 18:09:52 »
Bu hafta Efes Pilsen'e yenilgi kaçınılmaz. Ne olursa olsun yenileceğimiz kesin gibi. Pazar günü 14.00'da NTV'de naklen yayınlanacak. Takımımı sahada değilde birde televizyonda görecem.

Valla dediğim gibi oldu. Yenildik, yenilecektik. İyi dayanmışız ama son periyotta koparmışlar. Richard Chaney'den neredeyse hiç katkı gelmemiş. Randle ayakta durabilien yegane isim...

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #10 : 11 Kasım 2007, 22:23:37 »
 Maçı yarım yamalak izledim ilk çeyreğin başında bir ara 10-1 seri yakaladı efes sorasında
hücumdaki dangalaklıkları sayesinde oyak farkı kapadı sorasında tecrübe ve david blatt ın
full rotasyonu kullanması farklı yenilgiyi getirdi ama oyak fena takım değil yane 30 bin $
a senelik oynayan adamlardan bu performans gayet iyi helede efes e karşı

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 16 Kasım 2007, 22:33:42 »
Yarın 17.00'de Banvit maçı var. Bütün Bursa'da yaşayan basketbolseverleri bekliyorum. İddialıyız bu maçta.

Çevrimdışı Kaan Mert

• Zep (çıtır :P )
  • MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #12 : 16 Kasım 2007, 22:36:37 »
  Yok Dağlarcım be gerek yok böyle maçlara gitmeye . 5 milyon bide para vermek zoruma gidiyor . Gelsin Fenerbahçe 5 milton değil 15 milyon olsa verip izlerim :D

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 17 Kasım 2007, 01:27:35 »
Hava atmak gibi olmasın(olsun :lol:) valla benim için sorun yok ben beleş geçerim. Soyunma odasına bile girerim :-P Banvit'te küçümsenecek takım değil. Mokongo falan kaçırılmaz o adamlar.

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 17 Aralık 2007, 23:05:32 »
Son iki maçımızı kazandık.Az da olsa nefes aldık. Casa Ted Kolejlilerin önüne geçtik. Şimdi çıkışa geçeceğimiz andır. Fikstürdeki zor maçların çoğu geçti. Kazanabileceğimiz maçlar var artık.Ligde kalmak için bu maçlardan iyi sonuçlar almak şart.

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 20 Ocak 2008, 21:22:42 »
Son iki maçımızı kazandık.Az da olsa nefes aldık. Casa Ted Kolejlilerin önüne geçtik. Şimdi çıkışa geçeceğimiz andır. Fikstürdeki zor maçların çoğu geçti. Kazanabileceğimiz maçlar var artık.Ligde kalmak için bu maçlardan iyi sonuçlar almak şart.

Bunun üstüne bir 2 hafta daha kazandık. Beklenilmedik bir Fenerbahçe Ülker galibiyeti ve bu akşamda TTNet Beykoz galibiyeti geldi. 12. sıraya yükseldik. 2. yarı çok güzel ve olumlu oynuyoruz. Haftaya Bursa'da Türk Telekom'u ağırlıyacaz.Bu tür takımlara karşı hep fark yeriz diye düşünülürdü maç öncesi. Artık Telekom fark atar falan diyemicem, bu ligde hangi maçın sonucu önceden belliki?

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 26 Ocak 2008, 17:43:08 »
Türk Telekom 14 sayı farkla Oyak Renault'yu mağlup etti. Aslında 2. periyodun ortalarına kadar  başabaş gitti ancak Renault'un ruhsuz ve isteksiz oynayışı, El-Amin'in de devreye girmesiyle fark 18'e kadar çıktı. Maçın belli bölümlerinde Renault farkı indirerek umutlansa da El-AMin'in can alıcı üçlükleri maçı Telekom'a getirdi. Renault'da göze batan isimler Nedim Dal, Monwell Randle ve Andre Woolridge oldu.

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 02 Şubat 2008, 18:48:07 »
oyak renault yedi maçtır yenilen selçuk üniversitesine 72-62 yenildi...

MUTLU AKÜ SELÇUK ÜNV: 72- İlker Türel 8 (1 ast), İbrahim Öztürk 5 (3 rb), Ufuk Gürgen 2 (1 rb, 1 ast), Marc Dickel 5 (3 rb, 7 ast), Kevin Braswell 20 (9 rb, 4 ast), Emre Boztepe 0, William Farley 0 (3 rb, 1 ast), Warren Carter 11 (9 rb), Umut Yenice 21 (6 rb), Hazer Avcı 0

OYAK RENAULT: 62- Evren Büker 3 (2 rb, 3 ast), Andre Woolridge 3 (3 rb, 3 ast), Ahmet Erdoğan 0 (1 rb), Ömer Kahyaoğlu 8 (2 rb, 2 ast), Richard Chaney 16 (5 rb, 1 ast), Özgür Bıyık 14 (7 rb, 1 ast), Monwell Randle 14 (4 rb, 2 ast), Nedim Dal 2 (4 rb, 4 ast), Alper Saruhan 2 (1 rb)

Çevrimdışı Kaan Mert

• MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #18 : 02 Şubat 2008, 19:32:59 »
Andre Woolridge 3 (3 rb, 3 ast)
Benim bildiğim bu adam yıkar geçerdi ortalığı . Hayret

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 16 Şubat 2008, 18:53:47 »
oyak beşiktaş'a 3 çeyrek dayanabildi ve 78-68 yenildi...

BEŞİKTAŞ COLATURKA: 78- Mehmet Yağmur 4 (2 ast), Erkan Veyseloğlu 14 (4 rb,1 ast) Preston Shumpert 22 (6 rb,5 ast),Cevher Özer 0(1 rb),Christian Dalmau 0 (2 rb,3 ast), Sandro Nicevic 16 (5 rb,4 ast),Kaya Peker 4 (1 rb), Peja Drobnjak 11(2 rb,2 ast),Sinan Güler 7 (9 rb,2 ast),

OYAK RENAULT: 68- Evren Büker 19 (2 rb,3 ast),Mehmet Ali Erdoğan 4 (3 rb,2 ast),Ömer Kahyaoğlu 6 (1 rb,4 ast), Richard Chaney 0 (3 rb,1 ast), Özgür Bıyık 11 (5 rb,1 ast), Monwell Randle 15 (9 rb,2 ast),Nedim Dal 4 (3 rb,3 ast), Alper Saruhan 9 (1 ast)
« Son Düzenleme: 16 Şubat 2008, 18:57:29 Gönderen: Mustafa »

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 16 Şubat 2008, 19:50:51 »
Chaney 0 çekti. Çok felaket bir maç geçirdik.Sadece Evren ve Randle klasik oyunlarını oynayabilmişler.
Woolridge oynamadı mı yoksa bana mı öyle geliyor?

Çevrimdışı day worker

• Rookie
  • **
  • <<EmRe>>
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 24 Şubat 2008, 17:28:43 »
Bu hafta ligimizin kalitesinin ne kadar arttığını bikez daha gösterdi maçlar bomba gibiydi süpriz üstüne süpriz gerçi artık alıştık bu sezon ama neyse...:D  Az önce Oyak-Efes maçını izledim 2 sayı farkla efes zor yenki ki Oyak son dklarda iğrenç oynadı önceden bu tip maçlar başlamadan galip belli die çok izlenmezdi  şimdi zevkli oluyo..'

Çevrimdışı Kaan Mert

• MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #22 : 24 Şubat 2008, 17:29:57 »
 Son periyodu izleyemedim.Biri skoru yazsa ya şuraya .

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 24 Şubat 2008, 17:57:24 »
Oyak Renault-Efes Pilsen maçından yeni geldim. Sıcak sıcak yorumumu yaziyim :-P

Andre'nin oynamaması, Nedim Dal'ın berbat oynaması, hücumda gereksiz şutlar atmamız, faul atışlarının yüzdesiz olması ve Efes'in her türlü havayı bulmasına karşın Renault son periyotta 13 sayıdan geri dönüş yaparak maça ortak olmayı bildi. O direnç, o baskı Efes'in havasını bozdu. Son 5 dakikada artık her top kritikleşti.

Kaçan fauller ve gereksiz üçlük ddenemeleri bizi yıkan unsurların başında geliyordu. Tabii Andre Woolridge'in sakat olması da büyük şanssızlık. Heleki böyle bir maçta. Skora ihtiyacımız olduğunda rahat skor üretemedik, oyunun bazı bölümlerinden ise sayı çıkmadı.

Son saniyeye kadar çekişmeli geçen maçta Penn'e sayı attırmadık. Efes'i de 60 sayıda tuttuk. Maç sonu hakemler uyudu ve taktik faulü çalmayınca gümbürtüye gitti, süre bitti. Maçta kaynadı  :|
Olsun bu oyunu diğer takımlara karşı oynarsak yenemiyeceğimiz takım yok alt sıralarda  :wink:

Atatürk Spor Salonu'ndaki atmosferde mükemmeldi. İlk yarı taraftarlardan pek ses çıkmamasına rağmen ikinci yarıda sesimiz kısılıncaya kadar bağırdık, çağırdık 8-) Bir ara kulak razlarım patlayacak gibi oldu :laugh: Fenerbahçe Ülker maçının ardından bu tür bir atmofere ikinci defa girdim.
« Son Düzenleme: 24 Şubat 2008, 18:01:42 Gönderen: Dağlar »

Çevrimdışı İnfantry21

• NBA Draft'ında
  • 720!!!!!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 29 Şubat 2008, 15:18:41 »
dağalr o maçta bende ordaydım gerçekten süperdi atmosfer  :clapping: :clapping: Nedim olağanüstü berbat oynadı inanamadım orda ben olsam en azından şut kaçırmadan pas verirdim :-D
C:\Documents and Settings\İlhan\Belgelerim\Resimlerim\Userbarlar\basketbol oyuncusu.gif

C:\Documents and Settings\İlhan\Belgelerim\Resimlerim\Userbarlar\bjk1.gif

C:\Documents and Settings\İlhan\Belgelerim\Resimlerim\Userbarlar\nba izleyicisi.jp