Gönderen Konu: Cumhurbaşkanlığı Kupası (Şampiyon F.Bahçe)  (Okunma sayısı 20736 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı the_apo_1

• _ThE__ThUG_
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
Ynt: Cumhurbaşkanlığı Kupası (Şampiyon F.Bahçe)
« Yanıtla #25 : 11 Ekim 2007, 15:23:05 »
FB tv'yi açtım ve maçın sonuna yetişebildim...
Hakem hatalarından bahsetmişsin Kemal abi önceki pozisyonları görmediğim için bişey diyemiycem ama Solomon'un attığı son şutta bariz bi steps var,NBA'de bile steps çalarlar hatta o kadar yani... :-D :-D

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 11 Ekim 2007, 17:17:23 »
Yuh yani el insaf ya..Fenerbahçe düşmanlığının bu kadarı Allah tuttuğunuz takım başına verir de inşallah o hakem hatalarını o zaman ben sizi görürüm..Böyle objektif!! yorumlarınızı..

Hakemleri de yendi Fenerbahçe hemde çatır çatır..3.çeyrek skandal bir yönetimdir..

Çevrimdışı the_apo_1

• _ThE__ThUG_
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 11 Ekim 2007, 17:26:16 »
Yuh yani el insaf ya..Fenerbahçe düşmanlığının bu kadarı Allah tuttuğunuz takım başına verir de inşallah o hakem hatalarını o zaman ben sizi görürüm..Böyle objektif!! yorumlarınızı..

Hakemleri de yendi Fenerbahçe hemde çatır çatır..3.çeyrek skandal bir yönetimdir..

Bu laflar bana değil heralde abi.Çünkü ben son pozisyon için bişeyler söyledim öncesini izleyemediğim için yorum yapmadım haliyle

Çevrimdışı BuckéYé

• Mad ''Sexy'' Buck
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : 11 Ekim 2007, 17:26:41 »
Sinirlendirmeyin DikTa yı..

O ne derse doğrudur :D

Maçın özetine baktım.
Yani haklı bir  galibiyet Fener'in ki.
Bariz üstünlüğü var yani Fener'in..
Tanjevic iyi idare etmiş maçı.
Soılomonûda ayrıca tebrik etmek lazım.
Elinin titrememesi Fener için önemli bir avantaj.
Oyunun krize girdiği anlarda Solomon'dan faydalanabilirler.

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : 11 Ekim 2007, 17:28:41 »
Sinirlendiğim falan yok..Bunu da tutup dikta mikta yapıyor muhabbetine çekmesinler..Sıradan bir basketbolsever olarak diyorum ki her kim ki bu maçta özellikle 3.çeyrek fark açılmışken hakemler devreye girip Efes'in lehine bariz hatalı düdükler çalmadı derse kusura bakmayın o benden fanatiktir eğer ben fanatiksem..

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #30 : 11 Ekim 2007, 18:03:55 »
Bu laflar bana herhalde Kemal Abi ama ben 3.Çeyrek'teki Fenerbahçe aleyhine çalınan kararlar ile ilgili hiç birşey demedim,oradaki hataların Fenerbahçe aleyhine olduğunu bende gördüm.Sadece Fenerbahçe lehine de maç içinde kararların çıktığını belirttim.
Kısacası hakemler Fenerbahçe aleyhine de çaldı,Efes Pilsen aleyhine de.Bende Efes Pilsen aleyhine çalınanlardan bahsettim.

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : 11 Ekim 2007, 18:08:42 »
Ya Hüso el insaf..Fark çıkmış 16'ya hakemler ki keşke görüntü olsa tek tek koysak şuraya inanılmaz hatalar yapmaya başlamış..Ve o fark birden erimiş...Fenerbahçe lehine de hata olacak tabi ama ben farkı 16'ya çıkartmışım sen dokunma maça..Sonra benim lehime hata da yapma..

Hakemler bu maça iki taraf içinde dokunmasaydı bu maç yine çift haneli farklara giderdi..

Dengeye koy bakalım Hüso kimin canı daha çok yanmış bak o hatalardan..Fark 16 sayılardan nasıl indi gördük..

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #32 : 11 Ekim 2007, 18:43:23 »
Abi ben hataların hangi dakika ve skorda yapıldığından bahsetmedim ama skor anlamında haklısın farkın 16-17 sayılardan inmesinde hakemlerin payının da oldukça etkisi vardı.
Fenerbahçe'nin aleyhine yapılan hatalar Fener'in kaderini daha çok etkiledi burası kesin ancak benim söylemek istediğim bunlar değildi.
Sadece tek taraflı hatalar olmadı,diğer takıma da yapılan hatalardan söz ettim ve Mirsad'ın filan hoşuma gitmeyen davranışlarından bahsettim.
Sonuç olarak hakemler maç yönetimini eline yüzüne bulaştırmasa yine Fenerbahçe kazanırdı bu maçı,hem de daha farklı bir şekilde kazanırdı yüksek ihtimal.

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : 11 Ekim 2007, 18:54:05 »
Birde şu var böyle bir maça bu hakemleri veren Federasyon'da ne düşündü merak ediyorum.Memlekette hakem mi yok..
Bu maçı bu hakemlerin kaldıramayacağı daha maçın başından belli oldu.

Mirsad'a gelince;
Rasheed Wallace tarzı bir adam..Rakipler nefret eder kendi taraftarı bayılır bu tip adamlarla..Mirsad gibi oyuncu her takıma lazım..Rakibe antipatik gelsede kendi takımını gazlıyor..

Çevrimdışı c_marlowe

• Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 12 Ekim 2007, 07:41:38 »
maçı dün FB tv de izledim...birde arkadaşa katılıyorum solomonun son basketinde açık bir steps vardı hakikaten...ama şu bir gerçek ki dünkü maçı izleyenler bu maçı en çok fb ülker'in hakettiğini görmüştür...d. blat avrupa şampiyonu koç ünvanıyla geldi diye hemen favori gösterildi...(basketbol uzmanı değilim ama uzman olduğunu düşündüğüm nejat sayman'ın efes ve blat hakkındaki yazısında rusyada uyguladığı sistemi özellikle türk oyunculara birden tam anlamıyla uygulatamayacağını yazmıştı bu yazıdan hareketle) bir koç geldiğinin 20. gününde tüm felsefesini taklımına uygulamayacağını düşünüyorum...bence 2 gün önceki maçta efesin maça tutunabilmesinin tek nedeni kaliteli oyunculardı(tabi hakemlerin hakkınıda yememek lazım )...birde konuyla alakalı değil ama ıra clark dönecek diye bir haber okumuştum..ama henüz dönmüş değil..yoksa onun yerine başka bir oyuncumu düşünülüyor...bu konuda bilgisi olan var mı?

--

• Ziyaretçi
Hakem Skandalına Federasyon'da Öfkeli
« Yanıtla #35 : 12 Ekim 2007, 11:38:06 »
Hakem Skandalına Federasyon'da Öfkeli

Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde yapılan hakem hataları basketbolun üst yönetimini bile çileden çıkarttı

Federasyon Başkanı Demirel de isyan etti

F.BAHÇE Ülker, Efes Pilsen ile önceki gece oynadığı maçı 79-77 kazanıp 13 yıl aradan sonra Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kaldırmayı başarırken maçın hakemleri Halil Baldemir, Zafer Yılmaz ve Serdar Önal, Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'i de kızdırdı. Karşılaşma sonrası yakın çevresine ''Ben böyle hakemler görmedim.'' dediği öğrenilen Demirel'le birlikte salonda maçı izleyenler de aynı kanaati dile getirerek, Hakemler tarafından büyük bir gerginlik yaratıldı. İyi ki bu gerginlik tribünlere sıçramadı. yorumu yaptılar.

LİG SÜPER OLACAK�

Maç sonrasında VATAN'a konuşan Turgay Demirel yarın başlayacak Basketbol Ligi için de şu mesajları verdi: Bu sezon kulüplerimiz ciddi oyuncu ve teknik adam yatırımı yaptılar. Basketbolseverler çok kaliteli bir lig izleyecekler. Yeni sezonda heyecan doruk noktasında olacak. İşte Cumhurbaşkanlığı Kupası maçını gördünüz. Salon tamamen doluydu. Ve gelen seyirciler centilmence izlediler ve güzel bir maçın ardından da sahadan mutlu ayrıldılar. Bu atmosferin bütün sezona yayılmasını temenni ederim.

*Vatan
-------------------------------------------------------------------
NBATR

Çevrimdışı Nihat Emre

• Go Sonics Go Durant and Green
  • All-Star
  • Aşkımmmmm!!!!!!!!!
    • Profili Görüntüle
    • MaximumSpor
« Yanıtla #36 : 12 Ekim 2007, 20:19:36 »
Maçta Fenerbahçemiz Efes+Hakem triosunu mağlup etmiştir. Fenerbahçe öndeyken çalınan özellikle çeyrek 3 de barizdir,yorumlamaya gerek yok bence neyse iyi oynayıp kazandık