Gönderen Konu: Opel Türkiye Kupası  (Okunma sayısı 16868 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı drunken_sailor

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
Ynt: Opel Türkiye Kupası
« Yanıtla #25 : 09 Şubat 2008, 22:00:34 »
Söyleyen oldu mu bilmiyorum ama Chris Williams da aynı Lamar Odom tip olarak :-)

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 09 Şubat 2008, 22:01:32 »
Fenerbahçe'yi katletmekle görevli olan hakemleri tebrik ediyorum.
Eee bu ilk değil ki..

Çevrimdışı Alexi Utkan

• Magic Alexi
  • Starter
  • yenı olan her şey daha güzeldır
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 09 Şubat 2008, 22:50:43 »
Arkadaşlar bazılarımız hatayı Damir de bulmuş haksız da değiler tamam ama Vidmar'da Haluk'tan o bloğu yemeseydi maç orda bitmişti.Adam bomboş smaçda kendisinden daha kısa bir oyuncudan blok yedi.Ayrıca hakemlerede bravo daha güzel maç katletilemezdi.

Çevrimdışı TP

• Turkish Delight
  • Superstar
  • ...
    • Profili Görüntüle
Türkiye Kupası/Yarı Final Sonuçları
« Yanıtla #28 : 09 Şubat 2008, 23:02:32 »
 Türkiye Kupası/Yarı Final Sonuçları
Opel Türkiye Kupası ilk yarı final maçında Efes Pilsen'i 73-71 mağlup eden Oyak Renault finale yükseldi. Oyak Renault'lu basketbolcular maçın ardından büyük sevinç yaşarken, Büyük süprize imza atarak kupa finallerine çıktılar.Maçın MVP'si Oyak'lı oyuncu Andre Wooldridge olurken maç boyunca oynadığı basketbolla gözleri kamaştırdı.

- Opel Türkiye Kupası ikinci yarı final maçında Türk Telekom güçlü rakibi Fenerbahçe Ülker'i 73-72 yendi ve adını finale yazdırdı.Maç boyunca El-Amin'in üstün performansı ile sonuca giden Telekom bu final büyük sevinç yarattı.

- Final maçı yarın saat:16,00'da Aski Spor Salon'unda Oyak Renault-Türk Telekom arasında oynanacak ve maçı Sky Türk nasklen yayınlayacak.

TP//NbaTR

Rudy!Rudy!Rudy!

Çevrimdışı Muhammet Erim

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 09 Şubat 2008, 23:03:35 »
kemal abi kusura bakma foruma bu konudan dalmak istemezdim ama :-D
yaw bizim yönetimin yanlış tercihler hatasına birde saolsun turgay demirelin kurmaylarıda eklenince obu sonuç ortaya çıktı. dediğin gibi kemal abi ilk değil sonda olmayacak büyüklüğüz buradan anlaşılacak :wink:
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2008, 23:05:12 Gönderen: Muhammet Erim »

Çevrimdışı Nihat Emre

• Go Sonics Go Durant and Green
  • All-Star
  • Aşkımmmmm!!!!!!!!!
    • Profili Görüntüle
    • MaximumSpor
« Yanıtla #30 : 10 Şubat 2008, 09:58:21 »
Helal olsun hakemlere..Çalmayın,alıştık biz bunlara..

Ya Boktan ile iyi oynadığımız maçlarda da hakem yakıyor canımızı :-D

Çevrimdışı ahokan

• Rookie
  • **
  • *-*-*-*-*DwYaNe WaDe*-*-*-*-*
    • Profili Görüntüle
    • TSAL*****Tevfik Serdar Anadolu Lisesi*****
« Yanıtla #31 : 10 Şubat 2008, 11:50:11 »
ya nasıl olduda oyak efesi yeniyo anlamıyorum yaa... efes bu kadar gelipte bundan sonra kupayı boşyere bırakması uyyz etti beni... ne savunmada iyiydik nede forvette oyak resmen büktü bileğimizi her şekilde.. bitek maçın sonlarına doğru canlandıkta farkı kapatıp 3 sayıya indirdik ama yine olmadı.. yane efesin kupayı bırakması artık lige daha çok asılmasını gerektiriyo artık ligde ve euroligde bişeler yapması lazım... ama hep efesten bahsettim ama oyakta gerçekten iyi mücadele etti böyle yıldız bir takıma karşı canlarını dişlerine takarak çok iyi bir mücadele örneği gösterdi ve galip geldi ne diyelim helal olsun.. ama finalde feneri yenen telekoma karşı pek şans vermiyorum onlara.. ama yine bir sürpriz olmaz değil nasıl efesi yendiyseler telekomuda aynı özgüvenle yenip kupayada uzanabilirler.. ama yinede telekom alır diyorum...
*-*-*-*-*/-\**]-[**( )**]<**/-\**]\[*-*-*-*-*

Çevrimdışı answer_brkr

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 10 Şubat 2008, 12:55:13 »
Kim ne derse desin emeğimizi resmen çaldılar....Bu kadar güzel bir maçı son 20snde katlettileri milletinde sinirlerini bozdular...Sen gidip Vildmar'a yapılanı blok diyorsan Solomon'un El-Amine yaptığı faulede blok diye yorumla...Son 5dkdeki savunma 13 sayıdan geri gelme vs vs bütün hepsini son 8snde yediler...

Neyse böyle oynasınlar kupa onlara feda olsun...Vildmar,Oğuz pota altında çok iyi oynadı...Özellikle Vildmar...Yalnız Solomon'un 7 top kaybı can yaktı..Son 28 snde bence acele ettiler her ne kadar Vildmar boşta olsa Solomon orda süreyi eritim 24sn'in dolmasına 10 saniye falan varken içeri drive etmesi lazımdı...Çünkü hem o topu kendisi kullanacak kadar yetenekli,hemde Vildmar&Oğuz ikilisine topu indireblir(maçın içinde çoğu sayımızı öyle bulduk),hemde dışarda Mrsiç gibi şutör var...Bu 3 ihtimalden sayı çıkarırdık..Adamlarada 4-5 saniye kadar bir süre kalırdı.

Neyse yinede güzel bir maçtı...Efes-Oyak maçından sonra birde Fener-Telekom maçı çok güzel geçti..İnşallah bugünde Oyak-Telekom maçı güzel geçer...
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2008, 12:57:11 Gönderen: answer_brkr »

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #33 : 10 Şubat 2008, 14:02:29 »
Arkadaşlar onca Fenerbahçe, Telekom falan konuştunuz ama birkaç kişi dışında hiç Renault konuşulmadı. Bence asıl konuşulması gereken onlar. Buraya kadar gelerek büyük bir sürprize imza attılar. Ben zaten diyeceğimi demiştim. Sevincimide beni bilenler bilir. Bugünkü maçta işimiz çok zor ama olsun, buraya kadar gelmek de önemli.

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı Nihat Emre

• Go Sonics Go Durant and Green
  • All-Star
  • Aşkımmmmm!!!!!!!!!
    • Profili Görüntüle
    • MaximumSpor
« Yanıtla #34 : 10 Şubat 2008, 18:12:16 »
Telekom çok rahat kazandı..80-61 ile..Sürpriz değil fakat Renault'u da böyle ciddi rakipleri devirerek buraya geldiği için tebrik etmek gerekiyor..

Çevrimdışı Mamaluj

• NBA Oyuncusu
  • *
  • Türkçe yazın!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 10 Şubat 2008, 18:39:36 »
Beklenen bir sonuç oldu Renault son çeyrekte biraz hareketlense de hiç işe yaramadı.
Gerçekten Renault'yu da tebrik etmek gerekir çok büyük çabalarla ikinci bitirdiler turnuvayı.

Çevrimdışı TP

• Turkish Delight
  • Superstar
  • ...
    • Profili Görüntüle
Türkiye Kupası/ Şampiyon Türk Telekom
« Yanıtla #36 : 10 Şubat 2008, 19:36:53 »
Türkiye Kupası/ Şampiyon Türk Telekom

Opel Türkiye Kupası'nda Final maçında karşı karşıya gelen Türk Telekom,rakibi Oyak Renault'u 80-61 yenerek,kupaya uzandı.

Kupanın Mvp'si Telekom'lu oyuncu El-Amin seçilirken karşılaşma sonunda büyük sevinç yaşandı.Telekom'da kupa Haluk Yıldırım ellerine verilirken,oyuncuların sevinçleri görmeğe değerdi.Potanın fileleri kesilirken,Kupa merasimi ile organizasyona son verilmiş oldu.Buna göre Telekom tarihinde ilk kez Kupayı kaznmış oldu.
http://www.nbatr.com/tbl-skorbord/turkiye-kupasi-sampiyon-turk-telekom.html

TP//NbaTR

Rudy!Rudy!Rudy!

Çevrimdışı Arda

• Nuggets Fan
  • All-Star
  • Allen ''The Answer'' Iverson
    • Profili Görüntüle
    • Denver Nuggets
« Yanıtla #37 : 10 Şubat 2008, 19:41:05 »
 Valla Oyak Renault'u tebrik etmek lazım ama bana göre zaten Efes'i yenmeleri tesadüftü.Telekom için kolay bir galibiyet oldu.Yinede Renault'u buralara kadar geldiği içi tebrik etmek gerek.El-Amin ise sadece bu turnuvanın değil tüm sezonunda MVP'si olabilir.Neyse Telekom'u tebrik etmek gerek onlarda zorlu takımları yenerek geldiler buraya kadar.

Çevrimdışı day worker

• Rookie
  • **
  • <<EmRe>>
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 10 Şubat 2008, 20:56:19 »
Oyak a tebrikler renk katıp artık bu ligde herkez herkesi yener mesajını bidaha verdiler kaybetmeleri zatenbeklenen bir sonuçtu..!

Çevrimdışı steve-nash

• Rookie
  • **
  • In the point of my fingers the ball
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 11 Şubat 2008, 21:54:11 »
yaw telekom-fener macinda kinsey faul yapiyor son saniyeler hakemler oyunu durdurmuyor 10 saniye ordan kayboldu vidmar a yapilan faul du hakem topuna mudahele dedi devam ettirdi cok buyuk haksızlık oldu