İşte kritik noktaya geldik,bu yaz çok önemli bizim için.Geçtiğimiz iki sene yakaladığımız iyi imaj açıkcası benim gözümde bu seneki oyunla kayboldu.Yapılan yanlış transferler,yönetimin gereken desteği vermemesi gibi nedenler bütün geçen seneki başarıları yok etti.Şimdi elimizde kötü bir kadro var,Erkan vs gibi isimlerle olacak iş değil bu.Açıkcası her mevkiide revizyon şart,ligimizde iyi kaliteli isimlerin hepsi şuan takımlarında,en iyileri de zaten Fener'de,Efes'de,Telekom'da.
Guard pozisyonu için Hakan Köseoğlu'nun ismi geçmişti bir ara,ben onun kısa vadede bir iki sene için iyi bir hamle olduğunu düşünüyorum,Türk oyuncular açısından kadroyu zengin yapmak şart,Hakan'da tecrübeli ve iyi bir isim.Neden olmasın Kartal'da diyorum.
Şuan için böyle bir şey yok ama Serhat Çetin gelse hiç fena olmaz,savunmasını çok beğendiğim Serhat bizim savunmayı bir kat daha yukarıya çıkartır.
Yabancı konusunda umarım bu yılki hatalar tekrarlanmaz,Wright gibi bir ismi kaçırmamız iyi olmadı geçen sene,lige getirdiğimiz iyi isimleri hep elimizden kaçırdık,El Amin-Wright-Ayuso vs.