Gönderen Konu: 2008 Sezonu  (Okunma sayısı 5570 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
2008 Sezonu
« : 03 Haziran 2007, 22:47:59 »
Beşiktaş'ın yeni sezonda neler yapabileceğini ve beklentilerinizi burada konuşalım...

Çevrimdışı FernandoTorres

• One Tree Hill Fan
  • Starter
  • Nadal..
    • Profili Görüntüle
Ynt: 2008 Sezonu
« Yanıtla #1 : 03 Haziran 2007, 23:44:50 »
Mutlaka oyun kurucu, pivot ve uzun forvet pozisyonlarına takviye yapmalıyız. Tabiki diğer iki pozisyonada takviye yapmalıyız fakat bu iki pozisyon diğerlerine göre kadrodaki oyuncu durumuna göre ikinci planda kalıyor. Ligimizde kaliteli uzun bulmak zor olduğundan yine yabancı oyuncuya yönelebiliriz; fakat bu sefer Sales gibi bir facia olmaz diye umuyorum. Oyun kurucu pozisyonu bakımından ligimizde potansiyelli-tecrübeli gibi iki seçenek var; fakat mutlaka biz potansiyelli bir oyun kurucu almalı ve onu bir daha hiç bırakmamız gerekir ki; ligde gelecek sezon başarılı olmalım. 

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #2 : 05 Haziran 2007, 15:33:31 »
 İşte kritik noktaya geldik,bu yaz çok önemli bizim için.Geçtiğimiz iki sene yakaladığımız iyi imaj açıkcası benim gözümde bu seneki oyunla kayboldu.Yapılan yanlış transferler,yönetimin gereken desteği vermemesi gibi nedenler bütün geçen seneki başarıları yok etti.Şimdi elimizde kötü bir kadro var,Erkan vs gibi isimlerle olacak iş değil bu.Açıkcası her mevkiide revizyon şart,ligimizde iyi kaliteli isimlerin hepsi şuan takımlarında,en iyileri de zaten Fener'de,Efes'de,Telekom'da.
 Guard pozisyonu için Hakan Köseoğlu'nun ismi geçmişti bir ara,ben onun kısa vadede bir iki sene için iyi bir hamle olduğunu düşünüyorum,Türk oyuncular açısından kadroyu zengin yapmak şart,Hakan'da tecrübeli ve iyi bir isim.Neden olmasın Kartal'da diyorum.
 Şuan için böyle bir şey yok ama Serhat Çetin gelse hiç fena olmaz,savunmasını çok beğendiğim Serhat bizim savunmayı bir kat daha yukarıya çıkartır.
 Yabancı konusunda umarım bu yılki hatalar tekrarlanmaz,Wright gibi bir ismi kaçırmamız iyi olmadı geçen sene,lige getirdiğimiz iyi isimleri hep elimizden kaçırdık,El Amin-Wright-Ayuso vs.

Çevrimdışı turcOzzy

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 26 Temmuz 2007, 11:30:43 »
benim beklentilerim malesef gecen seneki kötü performanstan dolayı bu sene çok az umarım yanılırım ergin hocanın gelmesi bi açıdan iyi oldu ama etkili olacağını sanmıyorum ayrıca taraftarlarımızın basketbola olan ilgisizliğide malesef başarılı olamamızın en büyük nedenlerinden biri
Bi sevdaysa hayatı anlamlı kılan SİYAH ulan BEYAZ ulan

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 26 Temmuz 2007, 11:47:19 »
benim beklentilerim malesef gecen seneki kötü performanstan dolayı bu sene çok az umarım yanılırım ergin hocanın gelmesi bi açıdan iyi oldu ama etkili olacağını sanmıyorum ayrıca taraftarlarımızın basketbola olan ilgisizliğide malesef başarılı olamamızın en büyük nedenlerinden biri
Ama şu anda geçen seneye göre daha iyiyiz gibi..Uleb Cup tecrübesi oaln iyi bir uzun getirdik ondan önce Porto Riko'lu İtayan sayı kralını getirdik...Bu sene daha iyi olacağız..Ama hep eksik bölgemiz olan point guardı iyi bir asistçi ile kapatırsak güzel olacak..yeni gelen uzunu beslemek lazım..İş var diyorlar..Ama geçen sezon Reese gibi ondan önce El-Amin gibi ilk önce sayıyı düşünen guardlar olduğu için bizim uzunlar kendi becerileri ile bir şeyler yapmay açalıştılar.Geçen sezon McFarlin kendileri çabalarıyla çok şey başardı..Az sayıda içeriden pas alıordu...
« Son Düzenleme: 26 Temmuz 2007, 11:48:51 Gönderen: Mustafa »

Çevrimdışı Gencay

• Manyak Efesli
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 26 Temmuz 2007, 16:44:32 »
beşiktaş nicevic ve shumpert'le sözleşme imzalamış...
---------------
shumpert istikrarsız bir oyuncu,ne yapar bilemem.yalnız apadoca ile iyi bir ikili olabilirler.shumpert'ten ziyade nicevic transferi ayakta alkışlanmalı.sales,ostojic facialarından sonra bence elit bir uzuna kavuşmuş oldu beşiktaş.fundementali,zekası,orta mesefa şutu,pasörlüğü gibi özellikleriyle beşiktaşa çok katkı sağlar bence nicevic...

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #6 : 26 Temmuz 2007, 19:44:48 »
ayrıca taraftarlarımızın basketbola olan ilgisizliğide malesef başarılı olamamızın en büyük nedenlerinden biri
Akatlar tıka basa dolsa bile o geçen seneki ruhsuz kadro başarı yakalayamazdı,o yabancı sorunları,türk oyuncularının verimsizliği,koç sorunu,takımın genel hali çok karamsardı geçen sene ve bu taraftara da yansıdı gitmedi maçlara,gitselerdi zaten bir şey olmazdı,gidip o Akatlar'a yakışmayan oyunumu izleyeceklerdi..

Şu yeni gelen Hırvat oyuncu gerçekten mükemmel bir transfer,izlediğim kadarıyla hücumda hem kendi oynayabiliyor hem de arkadaşlarına iyi oyun kurabiliyor,bunun yanında oyuna yansıttığı hırsı ile de taraftarları da coşturan bir oyuncu.Diğer alınan Abd'li oyuncuya da güveniyorum,İtalyadan gelen sayı kralımızla iyi işler çıkaracaktır..

Çevrimdışı CB NJN

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 26 Temmuz 2007, 20:11:31 »
Bence taraftardan cok gecen sene yönetimin basketbola pek yatirim yapmamasi bizi kötü duruma soktu. besiktas taraftari baska cok az takimda var avrupada. yönetim bu taraftara yakisan oyuncular getirdiginde emin ol taraftarimiz akatlari dolduracaktir.

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #8 : 28 Temmuz 2007, 18:30:13 »
 Valla  basketbol için alınan paraların futbol şubesine harcanması ihanettir bence basketbol ile futbol
olayları ayrı tutulmalı sonuçta salak yönetim basketboldan kazancağı prestiji gidip elin arjantinlisine
yatırıyor saçmalık burası muz cumhuriyeti ya :x

Çevrimdışı smalldevil16

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 06 Aralık 2007, 19:59:43 »
Nicevic
Shumpert
Dalmau
Apodaca

Bjk bu sezon yine kendinden bekleneni verdi bu 4 iyi  isimle anlaştı avrupada yoluna kayıpsız devam ediyor eskisinden daha güzel olacak bjk için

Çevrimdışı Kq5

• CaptaiN Jac'K
  • Superstar
  • weLcome To ßoston Celtics Rasheed Wallace
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 01 Şubat 2008, 18:42:20 »
Ne oLursa oLSun Şampiyon oLmamıs LAsım moral bozmamamız gerekir Yabancı transferler çok yararlı NasipSe şampiyonus ;) :)

Çevrimdışı BALKI

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 15 Mayıs 2008, 19:40:21 »
beşiktaş bu sene gerçekten harika oynuyor.kadrosu da oldukça derin ve kaliteli.şampiyonluğun en büyük adayıyız ama türk telekomla eşleşmemiz bizim için biraz kötü oldu.

Çevrimdışı RaRe

• forumun Ender'i
  • MVP
  • Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 15 Mayıs 2008, 19:43:34 »
beşiktaş bu sene gerçekten harika oynuyor.kadrosu da oldukça derin ve kaliteli.şampiyonluğun en büyük adayıyız ama türk telekomla eşleşmemiz bizim için biraz kötü oldu.

Şampiyonluğa güvenen bi takım şu takımla eşleştik kötü oldu dememeli bence...

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...