Gönderen Konu: 2008 Sezonu  (Okunma sayısı 4056 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
2008 Sezonu
« : 03 Haziran 2007, 22:49:53 »
Şampiyon Fenerbahçe'nin yeni sezonda neler yapabileceğini ve beklentilerinizi burada konuşalım...

--

• Ziyaretçi
Ynt: 2008 Sezonu
« Yanıtla #1 : 03 Haziran 2007, 23:53:33 »
Bu bir istekten öte çok sağlam bir duyum aslında..Fenerbahçe'de bir kaç yerli oyuncuyla yollar ayrılabilir ki bunlar sürpriz isimler olabilir.Aydın Abinin bazı yerli oyunculardan yana sıkıntısı olduğunu camiaya yakın olanlar biliyor.Artı yine camianın içinde çok konuşulan bir olay da öyle bir yabancı gelecek ki sansasyon yaratılacak..Ve yurt içinde sürpriz isimlerle temasa geçildiği de gelen haberler arasında..
Bütçenin arttırıldığınıda düşünürsek eğer bombalar çok yakında patlayacak zaten..
Euroleague'e yakışan bir kadronun hazırlığı daha elennildiği gün yapıldı şimdi ise harekete geçiliyor.
Neyse şimdilik bu kadar bazı isimler dolaşıyor yerli ve yabancı..Zaten flaş bir gelişme olursa ilk biz nbatr sakinleri bunu duyarız o kesin  :wink:

Çevrimdışı Muhammet Erim

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 04 Haziran 2007, 02:06:31 »
valla aziz başkanda mahmut usluda açıkladı bomba gibi geliyoruz diye valla bende  yeni sezonda yen salonda baya bir patlama bekliyorum ki gelecekte yakındır bombalar

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #3 : 05 Haziran 2007, 21:46:31 »
 Fenerbahçe Ülker şuan bu ligin tartışmasız en iyi takımı,takviye bile yapmadan yollarına devam etseler seneye şampiyon olacak kadroya sahipler ama asıl mesele avrupa,Avrupa için biraz daha takviye,biraz daha yıldız şart.Türk oyuncularının hepsi teker teker birer yıldız ya da yıldız adayı Fener'de.
 İbrahim bu ligin tartışmasız en iyi şutörü,Mirsad her ne kadar sevmesemde en iyi 4 numaralardan biri,hırsına da şapka çıkartmak lazım, Ömer Onan'ı çok seviyorum,savunma yapan oyuncuları her zaman çok sevmişimdir ama onu ayrı olarak daha çok seviyorum,hücumu da fena değil,hele o şut stili.Hakan Demirel,gelecekte Nba'e gidebilecek yetenekte bir isim,savunması onun da muazzam.Semih-Oğuz ikilisi Kambala yokken çok iyi halletti içeriyi,sırıtmadılar hiç.
  Mrsic-Solomon guard ikilisi gibi guard yok bu ligde,savunma ise savunma,hücumsa hücum.Solomon zaten Avrupa'nın en iyi guardlarından biri,maç içinde bazen çabuk kopuyor ama bu ligde sevdiğim isimlerin başında geliyor.Mrsic ise ısındımı susmak bilmiyor,final serisinde nasıl yandığını gördük.Basden'da Ömer gibi çok iyi bir savunmacı,rakip skoreri çok iyi kitliyor.Savunmasının yanında karanlık işleri de çok iyi yapıyor.
 Buraya kadar saydığım isimler bu senenin kahramanlarıydı,şimdi burada olmayan iki yabancı isim var,Clark ve Kambala.Bu iki isimde gitmeli bence,Kambala zaten yolcuda,Clark'la da yolları ayırmak lazım.Bu şampiyonlukta çok payı vardı kabul ama ben onun oyun stilini beğenmiyorum,Avrupa'da başarı için de gidecek ilk isim olmalıdır diyorum.
 Clark ve Kambala'nın yerine alınacak iki kalite yabancı isim bu takımı avrupa'da da uçurur.Bu iki isimden biri pivot olmalı,potaya sırtı dönük oynayabilen,içeride rakibi korkutacak bir tür.Diğer isim ise herşeyi yapabilen bir yıldız olmalı,tabi bunları söylemek kolay buradan ama avrupa'da başarı istiyorsa Fener bunları yapmak zorunda.

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 06 Haziran 2007, 17:21:30 »
Bu sezon Aydın abi için de son derece anlamlı olacak..
Eğer takımı tekrar şampiyon yaparsa Aydan Siyavuş'un rekoruna ortak olacak..
Şuan 6 Şampiyonluğu var Aydın abinin..7 ve sonra 8. şampiyonlukla tüm zamanlar rekorunu da eline alacaktır..

Çevrimdışı the_apo_1

• _ThE__ThUG_
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 06 Haziran 2007, 17:36:04 »
Bu seneki kadroyu koruyabilirlerse seneye Fenerbahçe şampiyonluğun en büyük adaylarından yine
Şöyle bakıyourda kadroya eksikte göremiyorum.Şu bölgeye takviye yapılması gerekir bile diyemiyorum yani mevcut kadro aynı şekilde korunabilirse bundan iyi takım kurulamaz heralde

Çevrimdışı c_marlowe

• Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 10 Ekim 2007, 16:42:45 »
aydın hocanın yeni sezonda olmaması yerine tanyeviçin gelmesiyle ve onun genç bir takımı olgunlaştırabilme ve başarıya ulaştırması düşüncesiyle kadroya avrupa daisim yapmışlar yerine isim yapabilecek genç oyuncular transfer edildi..herkes türkiye kupası maçındaki performansıyla emiri beğendi ama vidmarın oyunu pek çok kişiyi hayal kırıklığına uğrattı(herhalde tek ben hariç)..ben bu iki gençin daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum..bizden sonra kesinlikle nba de yer alacaklardır...bu sene için hadefler euroligde top16(imkansız olsada 4lü finale kalınsa tadından yenmez derim :laugh:)ligde ise geçtiğimiz sezona oranla daha kuvvetli takımlar olmasına rağmen basden dışında kadro korundu(şahsen onun kalmasını isteyenlerden birisiyim ama kendisi nba da herhangi bir takımla anlaşma yapamadığından gelmek istemesine rağmen tanyeviç kabul etmemiş,kendi kararıdır saygı duyuyorum nasıl olsa takım onun takımı)...bu sene şampiyonluk yine çok önemli...efesin kadroyu büyük oranda değiştirmesine rağmen biz ve TT'la(geçen sezondan dahada kuvvetli olduklarını düşünüyorum) birlikte en büyük favorilerden...bjk ve gs nin iyi kadrolar kurduğunu(hatta ergin hocayla bjk'nın hedeflenenden daha iyi neticeler alacağını düşünüyorum) hatta kayanın transferiyle birlikte bjk nin bir seviye daha yükseldiğini düşünmekteyim...ama pota altı bu kadar kuvvetsiz bir takımın şampiyon olmasını beklemiyorum(sadece kaya ile olmaz en az bir tane daha pota altında savaşacak uzun gerekiyor)... iki güzide kulübümüzün şampiyonluğa ulaşmasını beklememekle birlikte sadece dolaylı yoldan şampiyonluğa etkileri olacağı düşüncesindeyim...yani olası(şampiyonluk adayı FB Ülker,efes ve TT'la) yarı finalde karşılaştıklarında fiziksel olarak rakibi daha fazla yoracakları için rakiplerinin finale çıkması durumunda olası bir şampiyonluktan edebilir(tabii tam tersi olmasıda olası yani zor maçlardan gelip daha hazır bir takım olarak finaldeki rakipten daha dirençli olarak şampiyonlukta kazanılabilir)...izleyip göreceğiz...umarım FB Ülker için sezon geçen sezonu aratmaz...

Çevrimdışı gfbli34

• NBA Draft'ında
  • şampiyon boston
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 18 Şubat 2008, 22:44:40 »
fb jasikevicus yada batısteyi almalı fiyatına uygun oyuncular yoksa daha iyisini alsın ama bütçeye göre bunlar  :|

Çevrimdışı Kq5

• CaptaiN Jac'K
  • Superstar
  • weLcome To ßoston Celtics Rasheed Wallace
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 08 Nisan 2008, 13:13:41 »
Fenerbahçenin çok kapsamlı bir kadrosu var çok tecrübeli isimler var saymaya gerek yok ben bir bjk li olarak bu kadroyla başarılı olacaklarına inanıyorum.