Fenerbahçe Ülker şuan bu ligin tartışmasız en iyi takımı,takviye bile yapmadan yollarına devam etseler seneye şampiyon olacak kadroya sahipler ama asıl mesele avrupa,Avrupa için biraz daha takviye,biraz daha yıldız şart.Türk oyuncularının hepsi teker teker birer yıldız ya da yıldız adayı Fener'de.
İbrahim bu ligin tartışmasız en iyi şutörü,Mirsad her ne kadar sevmesemde en iyi 4 numaralardan biri,hırsına da şapka çıkartmak lazım, Ömer Onan'ı çok seviyorum,savunma yapan oyuncuları her zaman çok sevmişimdir ama onu ayrı olarak daha çok seviyorum,hücumu da fena değil,hele o şut stili.Hakan Demirel,gelecekte Nba'e gidebilecek yetenekte bir isim,savunması onun da muazzam.Semih-Oğuz ikilisi Kambala yokken çok iyi halletti içeriyi,sırıtmadılar hiç.
Mrsic-Solomon guard ikilisi gibi guard yok bu ligde,savunma ise savunma,hücumsa hücum.Solomon zaten Avrupa'nın en iyi guardlarından biri,maç içinde bazen çabuk kopuyor ama bu ligde sevdiğim isimlerin başında geliyor.Mrsic ise ısındımı susmak bilmiyor,final serisinde nasıl yandığını gördük.Basden'da Ömer gibi çok iyi bir savunmacı,rakip skoreri çok iyi kitliyor.Savunmasının yanında karanlık işleri de çok iyi yapıyor.
Buraya kadar saydığım isimler bu senenin kahramanlarıydı,şimdi burada olmayan iki yabancı isim var,Clark ve Kambala.Bu iki isimde gitmeli bence,Kambala zaten yolcuda,Clark'la da yolları ayırmak lazım.Bu şampiyonlukta çok payı vardı kabul ama ben onun oyun stilini beğenmiyorum,Avrupa'da başarı için de gidecek ilk isim olmalıdır diyorum.
Clark ve Kambala'nın yerine alınacak iki kalite yabancı isim bu takımı avrupa'da da uçurur.Bu iki isimden biri pivot olmalı,potaya sırtı dönük oynayabilen,içeride rakibi korkutacak bir tür.Diğer isim ise herşeyi yapabilen bir yıldız olmalı,tabi bunları söylemek kolay buradan ama avrupa'da başarı istiyorsa Fener bunları yapmak zorunda.