Gönderen Konu: Air Alert 3: Tam Bir Zıplama Programı  (Okunma sayısı 241845 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
Ynt: Air Alert 3: Tam Bir Zıplama Programı
« Yanıtla #150 : 04 Eylül 2012, 09:38:57 »
akşam 8-9 biraz geç ve vücudun artık nispeten gün boyu faaliyetinden dolayı yorgun saatler oluyor.. Ama tek boş zamanın buysa elbette ki olur..

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)

Çevrimdışı Vertical35

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #151 : 05 Eylül 2012, 01:19:15 »
Sağol Flash ilgilendiğin için bir sorum daha olucak çok soru sorduğumun farkındayım özür dilerim.ayakkabısız yaparsak gelişimde bi sorun olur mu?yani zıplama gelişiminde ya da sakatlık?

Çevrimdışı Flash

• MVP
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #152 : 05 Eylül 2012, 09:17:56 »
ayakkabısız derken.... Hiç ayakkabı kullanmadan mı yoksa yani bir ayakkabı olacak ama basketbol ayakkabısı değil mi demek istiyorsun ?!? ... Ayakkabısız yapılabilecek sadece bir kaç egzersiz olabilir ama onun haricinde mutlaka ayakkabın olmalı ;)

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

Çevrimdışı Vertical35

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #153 : 05 Eylül 2012, 20:06:30 »
şey...yani evde çalışıcağım için evde ayakkabı giyip mi yapmalı yoksa sadece çıplak ayakla olur mu :D

Çevrimdışı Flash

• MVP
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #154 : 05 Eylül 2012, 23:01:17 »
yani air alertler programının içeriğini okudunmu bilmiyorum ama bir takım antrenman ve rutinler evde yapılamaz.. ;)

Çevrimdışı Vertical35

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #155 : 06 Eylül 2012, 03:51:00 »
yani ayakkabıyla yapacağız sanırım.bir de çömelerek sıçrama hareketini video da sadece çarşamba yapmalı diyor.ama air alertin kendi yazısında öyle bir şey demiyor.yani o hareketi sadece çarşamba mı yapmalıyız yoksa normal rutini mi?

Çevrimdışı Flash

• MVP
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #156 : 06 Eylül 2012, 11:11:48 »
bence tüm açıklamayı oku youtube dan da videoları var onları da izle anlatılan ları kendi hayatına bir şekilde uygula ;)

Çevrimdışı Vertical35

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #157 : 06 Eylül 2012, 21:39:35 »
tamam tamam ben bütün videoları buldum indirdim egzersizlerin hepsini ve yazılı açıklamaları da buldum.

Çevrimdışı Vertical35

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #158 : 10 Eylül 2012, 22:51:13 »
merhaba akadaşlar ben ilk antrenmanı yaptım ama yorucuydu bu normal midir 2. antrenmanda alışabilir miyim özellikle ilk hareket yorucuydu.ip atlama hareketi.ilgilenenlere teşekkürler.

Çevrimdışı Flash

• MVP
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #159 : 11 Eylül 2012, 01:31:16 »
elbette her türlü aşama ve zorluğun olduğu fiziksel ya da zihinsel çalışmanın başlarında olduğunuzda bir hamlık ve acemi ağrıları olur bunlar normaldir sanırım ;)

Çevrimdışı Vertical35

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #160 : 11 Eylül 2012, 01:55:40 »
teşekkürler flash içime su serptin valla bende çok yourldum ama diğer hareketlere geçince alıştım biraz.bakalım diğer antremanlarda nolcak :D

Çevrimdışı rocov

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #161 : 04 Kasım 2012, 15:41:12 »
Merhaba bu hareketler bacak kası yapıyor ya uzamayı yavaşlatırmı bir yerde okumuştum bacak kası uzamayı engelliyormuş

Çevrimdışı JordanX

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #162 : 21 Mayıs 2013, 16:48:04 »
Bişey sorucam boyum 1.75 yaşım 13 kilom çok fazla 95kiloyum acaba bu programı yapsam mı yapmasam mı?Kilo vermemi sağlar mı?

Çevrimdışı Flash

• MVP
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #163 : 21 Mayıs 2013, 18:25:56 »
Kilo verip öyle bu programı yap kardeşim... Öbür türlü dizlerini ve eklem sıvılarını harap edersin.... Önce strecth, fitness ve fundamental anlamında egzersizler yap formunu bulunda Air Alert e geç....

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
  • Heroes come and go...But Legends live for EVER!
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #164 : 21 Mayıs 2013, 20:10:43 »
Bişey sorucam boyum 1.75 yaşım 13 kilom çok fazla 95kiloyum acaba bu programı yapsam mı yapmasam mı?Kilo vermemi sağlar mı?

Sakın canım kardeşim, sakın. Yakın bir arkadaşımdan bahsedeyim sana:

Çocukluk arkadaşlarımdan Doruk, 12 yaşında 98 kilo olan bir adamdı. Mahalleden arkadaşımız olduğu için, sevmemesine rağmen bizimle basketbol oynardı (Öyle ortada takılırdı daha doğrusu). Daha sonra biz üç arkadaş, bunun gibi bir zıplama programına başladık. O da özendi, bizimle beraber günü gününe egzersizleri yaptı. 2 ay sonra menisküs yırtığı yaşamış ama haberi olmamış. Öyle dizi ağrıyor zannetmiş ve devam etmiş hareketleri yapmaya. Sonra kıkırdak sıvısı gitmiş ve kemikler birbirine sürtmeye başlamış. Doktora gitmediği için haberi de olmadı. Şu an eleman 22 yaşında ve 60 yaşındaki bir insan gibi hareketsiz yaşamak zorunda.

Mutlaka ama mutlaka önce kilo ver, daha sonra bu işlere başla. Umarım tavsiyeme uyarsın
<<<Old School>>>  <<<New Generation>>>

Çevrimdışı ufuk1999

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #165 : 16 Temmuz 2013, 01:49:12 »
arkadaşlar benim haftada 3 gün idmanlarım var basket pazartesi-çarşamba-cuma ben bu programu salı-perşembe-cumartesi yapsam sorun olurmu