Gönderen Konu: Air Alert 3: Tam Bir Zıplama Programı  (Okunma sayısı 241841 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kq5

• CaptaiN Jac'K
  • Superstar
  • weLcome To ßoston Celtics Rasheed Wallace
    • Profili Görüntüle
Ynt: Air Alert 3: Tam Bir Zıplama Programı
« Yanıtla #75 : 15 Mart 2008, 00:14:44 »
Arkadaşlar size Sadece ip atlayın derim ben çünkü Çok faydalı Ayrıca çok yararını da gördüm. :-D Herkese tavsiye ederim ileriki zamanlarda çok seveceksiniz inanıyorum herkese bol şans. :-D :wink:
« Son Düzenleme: 15 Mart 2008, 00:16:17 Gönderen: Kq5 »

Çevrimdışı Th3STaT

• MetalHead
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Méŧâłђ£àđ
« Yanıtla #76 : 15 Mart 2008, 00:27:43 »
Arkadaşlar size Sadece ip atlayın derim ben çünkü Çok faydalı Ayrıca çok yararını da gördüm. :-D Herkese tavsiye ederim ileriki zamanlarda çok seveceksiniz inanıyorum herkese bol şans. :-D :wink:

Eyvallah Kq5..

Fakat tecrübe edindiğiniz bu bilgileri Air Alert 3 ile kıyaslama yaparak açıklayalım..Hedef dışından ister istemez çıkıyor çünkü..
Yani atıyorum ip atlama size bunu kazandırır,Air Alert 3 bunu kaybettirir gibisinden ;)
ThE STaT

Standing Tall and Talented

Çevrimdışı Kq5

• CaptaiN Jac'K
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #77 : 15 Mart 2008, 00:33:11 »

Eyvallah Kq5..

Fakat tecrübe edindiğiniz bu bilgileri Air Alert 3 ile kıyaslama yaparak açıklayalım..Hedef dışından ister istemez çıkıyor çünkü..
Yani atıyorum ip atlama size bunu kazandırır,Air Alert 3 bunu kaybettirir gibisinden ;)

Evet Çünkü biz kulüpteyken Coach'umus bize günde en az 1 kaç saat antremanda ip atlatırdı onun için bilmeyen kardeşlerimize bu bilgiyi vermek istedim daha sonra ise boş zamanlarınızda ip atlayın derdi :-D

Çevrimdışı amariko

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #78 : 15 Mart 2008, 20:30:31 »
arklar bana bu programı nerden bulabılırım solersenıs sewınırım 15 yasında 175cm 65kıloyum  80 cm kdr zıplayabılıyorum olctum  bu progrm ıse yarar mı

Çevrimdışı Th3STaT

• MetalHead
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Méŧâłђ£àđ
« Yanıtla #79 : 15 Mart 2008, 21:13:48 »
arklar bana bu programı nerden bulabılırım solersenıs sewınırım 15 yasında 175cm 65kıloyum  80 cm kdr zıplayabılıyorum olctum  bu progrm ıse yarar mı

E arkadaşım,gönderilen ilk mesaja bakmayı hiç denedin mi ?? Yok orjinal istiyorsan,googleda arattırmayı deneyebilirsin..

Boy ve kilo orantılı..Yaş da güzel..Zıplaman ayrı bir güzel..Daha da geliştirebilirsin,kolay gelsin..
ThE STaT

Standing Tall and Talented

Çevrimdışı Kq5

• CaptaiN Jac'K
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #80 : 16 Mart 2008, 12:34:35 »
Bencede Çok güzel bi fiziğe sahipsin kardeşim googleden araştırıp bulursun yani uygularsan senin için daha iyi olur kendini geliştirmen için kolay gelsin :)

Çevrimdışı sharker739

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #81 : 19 Mart 2008, 23:47:56 »
Benim boy 1.75 yaş 15 kilo 70.Sizce Air alertin yararı olurmu.Vede lütfen cevap verin sizce boyum daha uzarmı??

Çevrimdışı Michael 23 JORDAN

• Majesteleri
  • Starter
  • Let Your Game Speak
    • Profili Görüntüle
    • JUMPMAN23
« Yanıtla #82 : 20 Mart 2008, 09:38:01 »
Benim boy 1.75 yaş 15 kilo 70.Sizce Air alertin yararı olurmu.Vede lütfen cevap verin sizce boyum daha uzarmı??

Sıkı bir ip atlama idmanı yapsan çok daha iyi olur ip atlamada çok iyi bir noktaya geldinmi AirAlert3 deneyebilirsin, boyunda uzayabilir daha öyle görünüyor ama hiç belli olmaz çokta ümit bağlama bunun içinde tek önere bilceğim klasik yöntemler süreli zıplama iyi beslenme falan filan :)

Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ

Çevrimdışı sharker739

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #83 : 20 Mart 2008, 21:25:48 »

Sıkı bir ip atlama idmanı yapsan çok daha iyi olur ip atlamada çok iyi bir noktaya geldinmi AirAlert3 deneyebilirsin, boyunda uzayabilir daha öyle görünüyor ama hiç belli olmaz çokta ümit bağlama bunun içinde tek önere bilceğim klasik yöntemler süreli zıplama iyi beslenme falan filan :)
Yorumun icin sağol kardesim:)

yaşım 15 boyum 1.75 70 kilodayım??Basketbol oynuyorum bloker oyun tarzında olduğumdan dolayı sürekli zıplıyorum.Günde 100-150 defa zıplamamı geliştirmek icin denemeler yapıyorum.Air Alerte basladım dayanabileceğimi düşünüyorum.Sütümü iciyorum sebze yiyiyorum falan:D
Eylülden beri 4 santim kadar uzadım sanırım.Sizce boyum 1.80 i bulurmu.Biraz takıntılıyım bu konuda..!!Yorumlarınızı bekliyorum..Ama şöyle kısa cevaplar verseniz yeter konununda sapmasını istemiyorum konuyu acan arkadasa haksızlık olmasın..

• Majesteleri
  • Starter
  • Let Your Game Speak
    • Profili Görüntüle
    • JUMPMAN23
« Yanıtla #84 : 20 Mart 2008, 22:12:53 »
Eğer uzaman devam dediğin gibi gelişiyorsa uzar bu arada air alert3 denemek için uygun halde gibisin ama ilk haftalara aldanma asıl 7 haftatadan sonra air alert3 zorlukları başlıyorki bir çok kişi 5 haftaya kadar zorlanmaya başlıyor aklında olsun ok

Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ

Çevrimdışı furkanSav

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #85 : 21 Mart 2008, 22:33:52 »
ben 16 yaşında ve 1.75 cm boyundayım uzun süre atletizmle uraştım ve şu anda iyi zıplayabiliyorum.yakında başlamayı düşünüyorum 15. hafta sonunda kaç cm daha yüksege zıplayabilirim????? :evil: :evil: :evil: :evil:

• Majesteleri
  • Starter
  • Let Your Game Speak
    • Profili Görüntüle
    • JUMPMAN23
« Yanıtla #86 : 21 Mart 2008, 22:52:19 »
Parogramın verdiği garanti en az 30 cm artırıyo bildiğim kadarıylada 60 cm kadar değişiyo kişiye göre

Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ

Çevrimdışı sharker739

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #87 : 22 Mart 2008, 20:31:33 »
ya arkadaslar bişey söylicem bu program bana cok kolay geldi ilk haftayı bitirdim şimdi ama öyle aşırı bi ağrı falan olmadı.Zıplamanın değişmiceğinden korkmaya basladım.Sizce daha zorlaşmadığı icinmi böyle yani ilerde zıplamam artarmı sizce??

Çevrimdışı airKonya

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #88 : 22 Mart 2008, 20:36:26 »
ÇAlışmakdan kim zarar görmüşkü.Tabiki artar...

• Majesteleri
  • Starter
  • Let Your Game Speak
    • Profili Görüntüle
    • JUMPMAN23
« Yanıtla #89 : 22 Mart 2008, 22:00:05 »
ya arkadaslar bişey söylicem bu program bana cok kolay geldi ilk haftayı bitirdim şimdi ama öyle aşırı bi ağrı falan olmadı.Zıplamanın değişmiceğinden korkmaya basladım.Sizce daha zorlaşmadığı icinmi böyle yani ilerde zıplamam artarmı sizce??

delimisin tabi zorlanıcan bildiğim kaç sporcu zorlandı bir bilsen bende bir denemiştim hatta programa göre 7. haftaya ısınma turlarıki gerçek anlamda yaparsan yok ordan eksik başka hareketi başka zaman diye gidersen zaten bir işe yaramaz tam yapmayı başarırsan zıplaman artıcağına emin ol bide karalı ol o zaman yaparsın

Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ

Çevrimdışı furkanSav

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #90 : 24 Mart 2008, 20:05:11 »
ya beyler bu step up da her bacak için 1 mi saycaz yoksa 2 bacak için mi 1 saycaz :? :? :?

• Majesteleri
  • Starter
  • Let Your Game Speak
    • Profili Görüntüle
    • JUMPMAN23
« Yanıtla #91 : 24 Mart 2008, 23:06:29 »
ya beyler bu step up da her bacak için 1 mi saycaz yoksa 2 bacak için mi 1 saycaz :? :? :?
2 bacaklı hareketlerin hepsi 1 sayılıyor 2 bacak 1 sayıya eşit

Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ

Çevrimdışı furkanSav

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #92 : 24 Mart 2008, 23:50:45 »
2 bacaklı hareketlerin hepsi 1 sayılıyor 2 bacak 1 sayıya eşit
teşekkürler

Çevrimdışı furkanSav

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #93 : 29 Mart 2008, 23:25:17 »
ya bu air alert ı bitirebilen kaç kşi war burda :? <boston>

Çevrimdışı fadil

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #94 : 26 Nisan 2008, 21:23:23 »
arkadaşlar benim boyum 1,96 kilo 92 yaş 17 vücut geliştirmeye de gidiorum aire de bi yandan başlayamayi düşünüorum bi problem olrmu airle fitness in_?

• Majesteleri
  • Starter
  • Let Your Game Speak
    • Profili Görüntüle
    • JUMPMAN23
« Yanıtla #95 : 27 Nisan 2008, 06:35:25 »
Çok yorulursun çok ağır gelir arkadaşım ikisini birden inanılmaz şekilde kastı body'e gitmediğim halde ben bile onun yaptığı kadar yapamadım zaten oda 12. haftada kaldı ama yaptığı dönemleri çok iyi biliyorum gerçekten 2'si bir arada yürütmek baya bir inanç ve hırs istiyor eğer zaman konusunda çok sıkıntı çekmiyorsan yapmayı dene ama dediğim gibi zor zaten ilerledikçe air elrt idmanıda uzuyor 6-7 -hadtadan sonra 1-2 saat falan sürüyor bir idmanı eksiksiz yapmak zaten eksik yaparsan bir işe yaramaz

Ama şunuda belirteyim gözünüzü korkutmak değil amacım ben sadece olanları ve olabilcekleri söylüyorum yapamazsınız diye bir şey yok aslında sadece kendinizi herşeye hazırlayıp yapmabilmeyi düşünmelisiniz inanırsanız azim gösterirseniz yaparsınız  :wink:

Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ

Çevrimdışı king_kobe

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #96 : 14 Haziran 2008, 11:35:01 »
ya arkadaşlar air alert 3 ü uygularsak boy uzarmı?
tabi hergün 2-3 saat maç yapıyorum.(bu yazı verimli geçirmek istiyorum.
boy:1.63 :-(
kilo:57
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2008, 11:38:55 Gönderen: king_kobe »

Çevrimdışı Kq5

• CaptaiN Jac'K
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #97 : 14 Haziran 2008, 12:32:11 »
ya arkadaşlar air alert 3 ü uygularsak boy uzarmı?
tabi hergün 2-3 saat maç yapıyorum.(bu yazı verimli geçirmek istiyorum.
boy:1.63 :-(
kilo:57
Kesin konuşmak her zaman iyi değil yani pek fazla bilgim yok ama şöyle söylemek istiyorum kişiden kişiye değişir bu çoğu insana göre ırsi olarak tanımlanır bazılarına göre bünye olarak ama zıplamak güzel bir şey hem bu yöntemi uygulamanı hemde günde 30 dk yapmak istersen 1 saat yapabilirsin buda çok yararlı bir şey yaşın daha genç boyunun kısa olmasına üzülme kardeşim :-)

Çevrimdışı king_kobe

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #98 : 14 Haziran 2008, 12:38:30 »
saol arkadaşım :-)
ben buna en iyisi 1 hafta sonra başlayayım

Çevrimdışı Kq5

• CaptaiN Jac'K
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #99 : 14 Haziran 2008, 12:42:01 »
saol arkadaşım :-)
ben buna en iyisi 1 hafta sonra başlayayım
Nasıl istiyorsan öyle yap ama kullanılma düzenini bozma yani günde 1 saat yapılan bir şeyi 2 günde 1 saat'e düşürme gibi yeri ve zamanında süre önemli olan bir şeyde bunlar :-)