Anket

Yeni sezonda insanları şaşırtacak performansı hangi takım gösterir?

Washington Wizards
2 (28.6%)
Minnesota Timberwolves
2 (28.6%)
Memphis Grizzlies
1 (14.3%)
Houston Rockets
1 (14.3%)
Golden State Warriors
0 (0%)
Portland Trail Blazers
0 (0%)
Milwakuee Bucks
0 (0%)
Diğer (Belirtiniz)
1 (14.3%)

Toplam Oy Verenler: 4

Gönderen Konu: 2012 - 2013 Sezonunun Sürpriz Takımı Kimler Olabilir?  (Okunma sayısı 3651 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
  • Heroes come and go...But Legends live for EVER!
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
Sezon yaklaşıyor artık. Yavaş yavaş ortamı ısıtalım diye böyle bir anket hazırladım. Siz kimlerden çıkış yapmasını bekliyorsunuz ve neden? Haydi çatır çutur tartışma görelim ;)
<<<Old School>>>  <<<New Generation>>>

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
Ynt: 2012 - 2013 Sezonunun Sürpriz Takımı Kimler Olabilir?
« Yanıtla #1 : 19 Eylül 2012, 15:33:38 »
Memphis'in bu ankette seçenek olmasını içerlemeye başlıyorum, ona göre ha..Çatır çutur oynuyoruz işte :-D gerçi Mayo'nun yeri doldurulamadı ama...

Sürprizin ne olacağı önemli tabi.Örnek olarak söyleyeyim:Memphis'in playoff'ta konferans finali oynayıp Lakers'ı ya da Oklahoma'yı ter getirecek kadar zorlaması sürpriz olmaz mesela.Elemesi sürpriz olur.Bu sene de öyle bir şey yapabileceğini düşünmediğim için sürpriz beklentim yok Memphis'ten..

Teker teker detaylı olarak değerlendirmeyeceğim ama Houston'dan başlayayım.Kadrolarına bakınca hücumda fena halde Kevin Martin-Delfino-Lin'e dayandılar.İçeride ise ciddi bir skor tehditleri yok, Scola'yı amnesty kullanıp gönderme saçmalığının sıkıntısını çekecekler yani.Dış savunmadaki savunma zafiyetini Ömer kapayabilecek bir oyuncu ama nasıl sayı atacaklar, hakkaten merak ediyorum.Yani bu kadronun Scola olmadan sürpriz işler yapabileceğini düşünmüyorum.

Warriors'ın yapacağı işlerin büyüklüğünüe de sağlık belirleyecek.Çaylaklar konusunda bir fikrim yok ama Bogut-Curry sağlıklı olursa işte o zaman playoff şansları olur, yaparlarsa da sürpriz olur bence.Sağlıklı kalsalar bile Bogut'un eski performansıyla oynaması asıl sürpriz olur benim için, ama playoff yapacaklarına inanmıyorum.Bogut-Lee gibi bir boyalı alan rotasyonu olsa da batı iyi bu sene.Onlara da pek sıcak bakamayacam valla.

Oylarım Minnesota ve Washington'a gidiyor benim.Şöyle ki:Minnesota birbirine çok uygun ve birbirinden akıllı oyunculara sahip şu anda.Bu oyuncularla her bir şey yapılır.Böyle takımlar da büyük iştahla oynar zaten, kadro bu kadar birbirine uygunken savunma hücum dengesi gayet iyi görünürken playoff'u yapacaklarına, üstüne 5-6'dan birinden girip konferans yarı finaline kadar yolları olacağını düşünüyorum ben.Bu da büyük sürpriz olsa gerek.Onlarla ilgili asıl merak ettiğim Kirilenko'ya biçilecek rol.Onun saha içinde takıma liderlik yapması gerek bence.Öyle oynayınca çok daha verimli ve yanındakilerin performansını arttırıyor.Fazla abartmadan bu rol ona verilmeli.En tecrübeli oyuncu o şu anda.Sloan sistemindeki kadar hücum yeteneklerini harcanmayacaktır ama rolü genel beklentilerin üzerinde olmalı.

Washington da- Webster hamlesini bir kenara koyuyorum- harika hamleler yapıyor zaten.Uzun uzun da yorumlanmıştı.Nene-Okafor uyumu sağlandığı takdirde Çok iyi bir savunma takımı olurlar, Nene-Wall'un ön plana çıktığı maçlarda da olağanüstü bir hızlı hücum takımı olur.Beal'ı da aldılar kadroya, bir de Vesely'i güçlendirip o tempoya uydururlarsa -geçen sezonu o da takımı da iyi bitirmişti- izlemesi acayip keyifli bir takım çıkar ortaya.Miami dışında da herkesi zorlarlar, bela olurlar.Sürpriz de yaparlar.
« Son Düzenleme: 19 Eylül 2012, 15:37:28 Gönderen: Alpay »
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
  • Heroes come and go...But Legends live for EVER!
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #2 : 19 Eylül 2012, 18:48:14 »
Memphis'i koymanın sebebi konferans finali oynama ihtimalleri. Açıkçası batı finali oynarlarsa benim için sürpriz olur. Dış skor katkısı konusunda çok sıkıntı yaşayacaklar. Yüksek profilli bir sürpriz takımı olarak koydum onları Yusuf. Küçümsemek filan katiyen yok.

Houston'ın çember altından skor yapabilmesi Donatas Moteijunas ve Patrick Patterson'ın sorumluluk alması lazım. Ben özellikle Moteijunas'ın çok yetenekli olduğunu ve katkı vereceğini düşünüyorum. Hala da iddia ediyorum, Kevin Martin'in içinde olduğu bir paket yapıp takasla bir uzun ve oyunkurucu alacaklardır. Almak isteyeceklerdir en azından. Oyunkurucu rotasyonu felaket çünkü.

Ben uzun uzun hepsini yazdığım içi burada vakit kaybetmemeyi seçiyorum. Ana sayfadaki yazı --> http://www.nbatr.com/volkan-yegin/yeni-sezonun-surprizleri-kim-olabilir.html | Bir göz atarsanız, sebeplerimi anlayacaksınız. Benim oylarım da Washington Wizards ve Minnesota Timberwolves'a gidiyor.
« Son Düzenleme: 19 Eylül 2012, 18:59:40 Gönderen: KİDD_Fan »
<<<Old School>>>  <<<New Generation>>>

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #3 : 19 Eylül 2012, 22:52:24 »
Andrew Bynum ve J-Rich katkılı philadelphia ve 3-4 oyuncusu hariç her şeyleriyle taşları yeniden donatan Dallas mavericks özellikle mavericks benim çok şeyler beklediğim özel gözlemimdeki bir takım...

Minnesotada da o kadar aklı başında tazelik ve çoşku var ki neler yapacaklarını bekliyorum...

R.Felton,J.Kidd,I.Shumpert,J.Smith,C.Anthony gibi bir arka alan ve amare ile tyson a sahip new york da bende ayrı bir merak konusu...

Ama bence bir çok beklentinin üzerinde seyretmesini umduğum takım Dallas Mavs

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)