Gönderen Konu: Amerikan Futbolu - NFL  (Okunma sayısı 18156 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
Ynt: Amerikan Futbolu - NFL
« Yanıtla #25 : 04 Şubat 2008, 20:58:19 »
brady'nin sakatlığı performansınıda etkiledi cansu..bu maça kadar bütün büyük maçlarda süper performanslar gösterdiğini düşünürsek bi şeylik vardı yani..ama 18-0 da yok ya bi şey demiyoum :deli:

Çevrimdışı Kaan Mert

• Zep (çıtır :P )
  • MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #26 : 04 Şubat 2008, 20:59:07 »
  Muhahaha :-D
  İsminde NY  oluşu beni cwzbettirdi gece Gaints'a karşı ve onları tuttum . Tabi Patriots'un finale namağlup geldiğini öğrenince takıma bi antipati oluştu . Son dakikalarda touchdown yapıp maçı kaznama noktaısına geldiler ancak inanılmaz bri biçimde 20-25 yard'Lı kbi pas verdi NY'dan bi vatandaş ve kask yardımıyla tuttuğu top belkide şampiyonluğu getidi NY'a . Zevkli maçtı vallahi ilk defa izlememe karşın zevk aldım NFL'den .

Çevrimdışı Conrad IV

• Shamrock
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 12 Mart 2008, 19:16:26 »
Eurosport 2'de avusturalya futbol ligi maçları yayınlanıyordu:AFL orda çok fazla skor oluyor galiba oynanışı farklı . Bu spor basketboldan sonra en ilgi çeken spor ABD'de

Basketbol neyin yahu,2. sırada bile değil ABD'de en fazla rağbet gören sporlar arasında solladığı bi NHL,bi MLS, bir de Lacrosse var, ki yakında dünya çapında NBA, NFL ve MLB karşısında arka plana düşecek çünkü insanlar acayip ilgi duymaya başladı. New England Patriots'un son maçta çuvallamasına gelecek olursak Cansu yine "inş" dediği için kaybetmişiz,başka da sebep görmüyorum ;D. Şaka bir yana Giants sezon içerisinde Pats'i en çok zorlayan ve en fazla fark yakalamış takımdı, artı Pats'te biraz havalardaydı özellikle Randy Moss fazla iddialı konuşmuştu (yine de adamımdır,bu yaz da kontrat yenilendi kendisiyle camiaya hayırlı olsun). Eğer kazanmış olsalardı,hem Dolphins'in rekorunu kırarak tarihe geçmiş olurlardı,hem de Celtics'in de kazanması takdirinde ABD'de "Boston yılı" olabilirdi (Bruins'i takımdan saymıyorum ;D ) ,sağlık olsun. Tek temennim bu Manning'lerle bir daha çekişme yaşamayalım (geçen sene abisi,bu sene de kardeşi güzelim takımı yaktı),Bambino Laneti'ne benzer birşey yaşansın istemem.

Hail to the forthcoming dynasty...

Çevrimdışı indaplace2be

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
    • Lappappa
« Yanıtla #28 : 26 Ekim 2008, 10:38:40 »
Durmuş sanırım biraz konu. Şu NFL muhabbetlerini Türkçe yapabilmek için can atıyorum. Haydi biraz hareket!
http://lappappa.blogspot.com

Lappaptan gelenlere...

Çevrimdışı Change

• NBA Draft'ında
  • Yazar çizer.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 08 Ağustos 2012, 23:01:00 »
Çok fazla ilgi duyduğum bir spor dalı. Gerçekten basketbol dışında oynadığım tek spor dalı diyebilirim. Türkiye'de daha yeni oturmasına rağmen, Üniversite takımlarında oynadım ve gayet zevkli.