Gönderen Konu: Atma Lan Kendini!  (Okunma sayısı 3281 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
Atma Lan Kendini!
« : 04 Ekim 2012, 11:42:17 »
Mahallede veya okulda oynanan futbol-basketbol maçlarında herhalde en sinir bozucu şeydir bu.Ben çok yapardım mesela, laf da yerdim bol bol..NBA'de de birkaç haftadır oyuncuların kendini yere atmalarıyla ilgili önlemler üzerine konuşuyor ve son aşamalarına da gelindi bu önlemler için.Özellikle Divac'ın NBA'e gelmesinde büyük rol oynadığı onun devamında gelen Avrupalıların iyice yerini sağlama aldığı, Varejao'nun son dönemde en büyük temsilcisi olduğu, Gallinari'nin Avrupalılarla anılmasına tepki gösterdiği, Rasheed Wallace'ın uğruna yüzlerce teknik faul aldığı bir konu bu.

Sizce yeni standart nasıl olur, sağlam bir standart yakalayabilir mi, vs...Tartışalım bu konuyu, önemli bir gelişme çünkü.

Yaptırımlar da şöyle:
İlk atmaya uyarı
İkinci atmaya 5.000 dolar
Üçüncü atmaya 10.000 dolar
Dördüncü atmaya 15.000 dolar
Beşinci atmaya 30.000 dolar
Fazlasına daha ciddi cezalar..Ayrı önlemler de var, maç sonrası analizler gibi...Söz sizde..
« Son Düzenleme: 04 Ekim 2012, 11:45:25 Gönderen: Alpay »
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
  • Heroes come and go...But Legends live for EVER!
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
Ynt: Atma Lan Kendini!
« Yanıtla #1 : 04 Ekim 2012, 16:02:13 »
Mahallede veya okulda oynanan futbol-basketbol maçlarında herhalde en sinir bozucu şeydir bu.Ben çok yapardım mesela, laf da yerdim bol bol..NBA'de de birkaç haftadır oyuncuların kendini yere atmalarıyla ilgili önlemler üzerine konuşuyor ve son aşamalarına da gelindi bu önlemler için.Özellikle Divac'ın NBA'e gelmesinde büyük rol oynadığı onun devamında gelen Avrupalıların iyice yerini sağlama aldığı, Varejao'nun son dönemde en büyük temsilcisi olduğu, Gallinari'nin Avrupalılarla anılmasına tepki gösterdiği, Rasheed Wallace'ın uğruna yüzlerce teknik faul aldığı bir konu bu.

Sizce yeni standart nasıl olur, sağlam bir standart yakalayabilir mi, vs...Tartışalım bu konuyu, önemli bir gelişme çünkü.

Yaptırımlar da şöyle:
İlk atmaya uyarı
İkinci atmaya 5.000 dolar
Üçüncü atmaya 10.000 dolar
Dördüncü atmaya 15.000 dolar
Beşinci atmaya 30.000 dolar
Fazlasına daha ciddi cezalar..Ayrı önlemler de var, maç sonrası analizler gibi...Söz sizde..

Bence bu hakem aldatma işini ceza ile çözmezsiniz. İngiltere Premier League'de kendini atan oyuncuya kendi taraftarı ve takım arkadaşları dahi tepki gösteriyor. İzliyorsanız, İngiltere'deki futbol maçlarında kendini atan oyuncu yok denecek kadar az. (Suarez, Nani, Aguero istisna ve tepki de alıyorlar) Yani cezalarla değil kamuoyu baskısıyla önlenebilir bu işler
<<<Old School>>>  <<<New Generation>>>

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
Ynt: Atma Lan Kendini!
« Yanıtla #2 : 05 Ekim 2012, 09:07:09 »
aynen adam kendini attı diye 5000, 10.000$ ceza kesilmez..AMa kamuoyu baskısı ile gidilir bu işe... Utanmaları sağlanmalı... Açıkcası maçlar çok fazla faulle duruyor...Bence geniş pencereden bakıp.. NBA e teması geri getirmek gerekiyor..bu gelirse bu sorunda dahil pek çok sorun kalkar ve gerçek basketbol oyuncularını izleme şansımız olur...

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)