Gönderen Konu: NBA TR Online Dergi  (Okunma sayısı 9741 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
NBA TR Online Dergi
« : 13 Haziran 2011, 22:58:20 »
Arkadaşlar forumdan bir takım üyelerle konuştuk ve böyle bir projeye karar verdik. Forumda 50.000 dn fazla üye var ve türkiye'nin en köklü basketbol forumlarından birtanesi burası. Ben burada bulunduğum 1 seneye yakın süreçte çok yetenekli ve bilgili yazarlarla tanıştım. Güzel tartışmaların, görüşlerin döndüğü bir ortam burası. Ve bu site için 1 adım daha atılması için bu dergi işini size sunuyorum. Dergide NBA, TBL, Euroleague gibi alanlarda yazı yazabilecek tecrübeli yazarlar arıyoruz. Lütfen dergide yazarlık yapamk isteyenler bu konu altında başvurularını yapsınlar. Dergide yazar sayısında sınırlama olacağı için belki birkeç üyenin başvurularını reddetmemiz de gerekebilir. üye seçimi özel komisyon tarafından yapılacaktır. Başvuru ve düşüncelerinizi bekliyoruz, saygılar..

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
  • Heroes come and go...But Legends live for EVER!
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
Ynt: NBA TR Online Dergi
« Yanıtla #1 : 13 Haziran 2011, 23:02:11 »
Detayları kesinleşmemiş ama ben desteğimi ve başvurumu buradan duyurayım
<<<Old School>>>  <<<New Generation>>>

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 13 Haziran 2011, 23:03:07 »
Can abiyle neredeyse dönem ortasından beri planladığımız bir proje bu. Okullar da kapanmak üzereyken herkes için uygun olabileceğini düşündüğümüz bir zamanda da duyurmuş olduk böylece. Katılımları bekliyoruz, NBATR üyelerine güveniyoruz.

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 13 Haziran 2011, 23:06:34 »
Detaylar başvurular geldikçe kesinleşecektir. Zaten ana hatlı şeyler belli sayılır ama diğer yazarlarımızın da görüşelriyle tam olarak oturacak tabiki. Şu an kesinleşen  3 yazar ben, berkay19 ve KİDD_Fan.

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderator
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #4 : 13 Haziran 2011, 23:47:37 »
Yapılabilirse mükemmel bir iş çıkartmış olursunuz arkadaşlar. Destekleriz elimizden geldiği kadar hepimiz...

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #5 : 13 Haziran 2011, 23:51:17 »
Gerçekten güzel bir fikir beyler.Tam destek veriyorum.:F

Yönetici ile konuşuldu mu ?

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 13 Haziran 2011, 23:57:29 »
Onur ile iletişime geçtim olumlu veya olumsuz birşey söylemedi sınavdan sonra bir daha konuşalım dedi ama aksi bir durum olacağını sanmıyorum sitenin yararı adına yapılan birşey sonuçta bu.

Ç@to_Wade seni ekliyorum o zaman yazar kadrosuna bi sakıncası yoksa?
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2011, 00:48:26 Gönderen: ckfb1907 »

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #7 : 14 Haziran 2011, 00:16:22 »
Destek derken onu kastetmedim ben.Bu sene doğru düzgün maç bile izlemedğim için boşluk oldu.Zaten geç başlayan biriyim.Şimdilik okuyucu olarak katkıda bulunurum ben size. :-D

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 14 Haziran 2011, 00:47:10 »
Neyse tamam editledim. İleride yazar olarak ta bekleriz  :-)
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2011, 00:54:33 Gönderen: ckfb1907 »

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderator
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #9 : 14 Haziran 2011, 09:43:54 »
Yani sürekli bir katkı beklemeyin benden derim zira "Ohuyom ben yua" ;ama dediğim gibi yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.  :)

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #10 : 14 Haziran 2011, 11:41:01 »
Eğer sayfa sınırlaması yoksa :D benimde desteklerim tam...elimden geldiğince, her boş vakitte katkıda bulunmaya çalışırım ;)

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 14 Haziran 2011, 14:13:08 »
@ Ç@to_Wade
Önemli değil kardeşim. Dergide herkese özel bölümler olacak ve biz en iyi şekilde bi ayarlama yaparız. Sonuçta bende ohuyom benim de dergiye az zaman ayırabileceğim dönemler olacaktır ayarlicaz bir şekilde :)

@ Flash
Yok abi sayfa veya yazı sınırlaması dilediğince yazabilirsin :D Aramıza katılmana sevindim :)

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 14 Haziran 2011, 14:45:55 »
Arkadaşlar biraz önce Alpay'la detaylı olarak görüştüm bu konuyu. O da Onur'la görüşmüş ve site yönetiminin şöyle bir önerisi var. '' Dergi çıkarmak zor bir iş devamlılığı da ne kadar olacak bilinmez siz gelin nbatr.com anasayfasında yazarlık yapın böylece daha fazla ve net okuyucuya ulaşabilirsiniz'' Mantıklı bir öneri ancak dergi işini başlatmamızın amacı da olmamış birşeyi gerçekleştirmek, yazıları farklı bir platformda yayınlamaktı.

Şimdi sizin görüşlerinizi almamız gerekiyor ne dersiniz projede değişiklik yapalım mı yoksa dergi olarak mı yayın hayatımız başlayalım. Biran evvel çalışmalara başlayacağımızdan cevap bekliyorum sizden.

Çevrimdışı Flash

• MVP
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #13 : 14 Haziran 2011, 15:11:01 »
Bence onur haklı devamlılık çok önemli... Bence (ben hali hazırda anasayfa da yazarlık yaptım yaparım da) anasayfa üzerinden yazarlık yapılsın..Ancak şöyle bir durum oldu gerçekten 3-4 hafta içinde 6-7 tane makale geldi bir iki tane de mizahi köşe ve geçen 3 hafta içindeki gündem den başlıklarla bir online dergi yapılır ...Yani aydan aya kesin bir dergi olması...Önce anasayfa da yazılar ve haberler biriksin yeterli görüldüğünde online bir fasikül gibi düşünün ..Dediğim gibi birikince de bunu online bir dergi havasında tekrar göndeririz yetkilelere isteklilere .. paylaşım sitelerine falan ...Ben de böyle bir ortak birleşme noktası sunayım dedim...

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 14 Haziran 2011, 15:16:07 »
Evet bence de ikisini birden yapaniliriz. Sonuçta bunun düzenelemesi çok zor bir olay değil. Nbatr başlığı altında da çalıştıktan sonra ikisini birden yapabiliriz. Yazının ilk anasayfa da yayınlanması yada dergide yayınlanması çok önemli değil bence ama ikisi bir arada da yapılabilir..

Çevrimdışı Flash

• MVP
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #15 : 14 Haziran 2011, 15:24:27 »
ama bak şöyle bir olay var kimsenin asıl işi hatta ikincil işi bile burada yazarlık ya da yorumculuk değil eğer aydan ya da haftadan haftaya yayımlamayı düşündüğün online da olsa yazılı basın organı yani bir mecmua da yazılar sunacaksak bunun çok düzenli olmasu lazım ama anasayfa da yazarlık yapılırsa herkes boşvaktinde elinden geldiğince yazar ve belli bir haber, mizansen ve makale kotası koyarız ona ulaştığı her an bir online dergi yayınlanır ve kota tekrar sınırlarnır tekrar içimizde bunları biriktirmeye başlarız falan ;)

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 14 Haziran 2011, 15:45:38 »
Dergide ki olay şu. Aydan aya NBA, Euroleague ve TBL hakkında bilgiler, istatistikler paylaşılacak. Ana sayfaya konulan deneme ve makaleler bu konular üzerine dağılır ay sonu bunlar toplanıp aralarından seçilenler, başka ilavelerle birlike dergi olarak yayınlanır. 2 iş birden yapılmış olur böylece.

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #17 : 14 Haziran 2011, 16:18:26 »
Beyler sezonlar bitti nasıl olsa.Yazarlık yapacak olanlar yaz döneminde anasayfaya yazsınlar.Hem ısınma olur hem de anasayfa için de iyi olur.Daha sonra sezon başladığında dergi işine başlanılabilir.Üstelik alt yapıyı iyi kurmak lazım.Utkan bahsetmiş , kolay bir iş değil.Sitenin adına da yakışması lâzım.Onur Abi'nin söyledikleri de mantıklı yani.

Bu arada Türkçe sıkıntısı olan varsa yazıları önce bir bana yollayabilir , ben yazım-imlâ hatalarını elimden geldiğince düzeltmeye çalışırım. :deli: Ufak hatalar bir şey değil ancak bazıları çok bariz hatalar yapıyor.

Çevrimdışı legend285

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 15 Haziran 2011, 21:20:05 »
Güzel calisma olur umarım okuyucu olarak bende varim

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 15 Haziran 2011, 21:20:56 »
Güzel calisma olur umarım okuyucu olarak bende varim
Desteğin için teşekkürler dostum.

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 23 Haziran 2011, 00:53:14 »
Arkadaşlar dergimizde
-Türkiye Basketbol Ligi/Takımları
-Euroleagu Takımları
-Avrupa Basketbol Şampiyonası/Katılımcı Ülkeler
-NBA İle İlgili Gelişmeler/Takımlar
-Tüm Liglerdeki Oyuncular

Konu başlıklarıyla ilgili makale ve denemelerinizi bekliyoruz. Yazılarınızı özel mesaj yoluyla ben ve Berkay'a iletmeniz rica olunur. Seçilen yazılar ilk olarak site anasayfasında, sonra da derlenip dergide yayınlanacaktır. Nu başlıklar altında istediğiniz takım veya oyuncu hakkında istediğiniz şekilde (hakaret ve aşalayıcı sözler olmaksızın) yazılarınızı bize gönderebilirsiniz. Katkılarınızı bekliyoruz, saygılar..