Gönderen Konu: Aydın Örs...  (Okunma sayısı 11396 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
Aydın Örs...
« : 19 Haziran 2007, 17:12:35 »
  Aydın Örs...

Türk basketbol tarihinin en parlak başarılara imza atmış antranörü,en babacan adamı artık Fenerbahçe'de değil.Bildiğimiz üzere 3 sene önce Fenerbahçe'ye dahil olmuş olan Aydın Örs o zamanlarda daha çok takımı biraz daha ileriye götürmek diğer senelerdekinin aksine daha çok başarı kazanmak için takıma gelmişti...İlk 2 sene Fenerbahçe geçen senelere göre daha iyi oynayan ama yine eksikleri bulunan bir takım görüntüsü çiziyordu.Aydın Örs'ün en çok dikkat ettiği konu olan savunma da dahi çok eksiği bulunuyordu takımın...Aydın Örs ve ekibi 100.yılına giren Fenerbahçe'ye kaptan İbo,Speedy Ömer,Ribaund canavarı Mirsad başta olmak üzere bir çok kaliteli Türk ve Solomon gibi 1-2 tane kaliteli yabancı(Clarck vs... fasa fiso...) almıştı.Fenerbahçe de tek hedef şampiyonlukdu tabi Ülker le birleşmeden sonra Euroleague de katılacak olan Fenerbahçe en azından ilk gruptan çıkmak istiyordu ilk sensinde...Fenerbahçe ligin ilk yarısını en büyük iki rakibi Efes ve TT ye yenilerek kapattı,diğer maçlarını kazansa da 2li durumda bu hiç bir şey ifade etmeycekti...Euroleagu e de çok kötü başlayan Fenerbahçe 'Yine mi?' dedirtti,fakat başlarında normal bir coach yoktu O'nun adı Aydın Örs'tü ve Fenerbahçe Ülker küllerinden doğmasını bildi...Euroleagu de fırtına gibi esmeye başlayan Türk temsilcisi ligde de galibiyetleri ard arda almaya başladı ve 2007 yılını malubiyetsiz! kapattı.Aydın Örs istediği savunmayı takımına yaptırıyor ve Fenerbahçe çok organize oynuyordu...Tabi aksilikler Fenerbahçe'nin başını bırakmadı Kambala gibi bir pivot doping den dolayı büyük bir ceza aldı pota altı kimlere kaldı dersiniz? 2 genç adam Semih ve Oğuz...Diğer hocalar olsa ne yapardı acaba? Direk pota altı alıp işlerini kurtarırlardı değil mi? ama bu diğer hocalardan değiş Aydın Örs'tü.Semih ve Oğuz'a sonuna kadar güvenip belki de NBA seviyesindeki bir savunmacı olan Basden'i takıma kattı.Fenerbahçe play-off larda hiç zorlanmadan galibiyetlere ulaştı ve finalin adın da klasik bir isim yazılıydı ; Efes Pilsen... Aydın Örs'ün talebeleri Efes'i 4-0 lık bir seriyle süpürdü... Hikaye ne güzel gidiyor değil mi ? Herşey çok güzel,toz pembe...Peki ne mi oldu ?....

Fenerbahçe Ülker li müthiş! yöneticiler erkek ve bayan basketbol şubelerini Aydın Örs'e bağlayacalarını,takımın başına Tanjevic'i getireceklerini açıkladılar...Aydın Örs de acil bir kararla düşünüp istifa dilekçesini yazdı,yine kendine yakışanı yaptı büyük insan...Sana yapılamazdı 100 yılın vefasızlığı Aydın Hocam,sana yapılamazdı...Değil Tanjevic,Popovic gelse de bu taraftar seni affetmeyecek ey ulu yönetim !...
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı Early

• Superstar
    • Profili Görüntüle
    • RoxTurk
Ynt: Aydın Örs...
« Yanıtla #1 : 19 Haziran 2007, 17:23:54 »
Eren konuyu en müthiş şekilde analiz etmiş.Adeta taraftarların içlerinde barındırdıkları herşeyi tek bir sayfaya sığdırabilmiş.Ama zaten artık yapabilecek pek birşey yok.Aydın Örs acısıyla tatlısıyla ayrıldı takımdan.Ve şimdi Tanjevic bu takımın başında.Geleceğe bakıp ne olacağını beklemeli tüm Fenerliler..

Çevrimdışı d-wade3 fLaSh

• Rookie
  • **
  • 4Ever LP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 19 Haziran 2007, 17:31:50 »
Aslında geleceğe bakmaya da gerek yok biz bu kafayla gidersek bir süre sonra işimiz kötü.Yönetim bu saçma kararıylşa tam bir fiyasko yarattı.Böyle bir koça (bizim takımımız için 3 sene uğraşmış) vefa borcunu ödemesi gerekirken onu takımdan soğutacak şeyler yapılması çok kötü.Ancak biz taraftarlar olarak onu unutmayacağız

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 19 Haziran 2007, 17:37:27 »
Eren walla içimizden ne geçiyorsa yazmışsın özetlemişsin.
Üzerine söyleyecek hiçbir şey yok aslında ancak bizimki kreması olur;
Fenerbahçe'yi Fenerbahçeliler harici kimse bilemez anlayamaz..Burada başarının ölçüsü Şampiyonluk bile değil!!
Böyle bir camia..

Sezonun ilk devresi Efes maçını hatırlatmışsın Eren seninde çok iyi bildiğine eminim;
Aydın Örs'e neler dediler Oktay Mahmuti'yle kıyaslayıp Aydın Hocaya az belden aşağa vurmadılar..
Ya Telekom maçı yine bir kayıp yine Aydın Abiye belden aşağa vurmalar...Bu sefer de Sunter'le kıyasladılar..
Oysa o kimseyle kıyaslanamayacak kadar eşsizdi..Ama anlayamadılar..

Euroleague olayı ise başlı başına bir olay..
Ne yapacaktı Aydın Abi? 2.5 ay bile yan yana çalışmayan bir takımdan Euroleague şampiyonluğuna oynayan bir canavar mı yaratacaktı..

Sistemi en kısa zamanda oturttu zaten Aydın Hoca..
Tbl'de ligin ikinci yarısı fırtına gibi esen bir takım yarattı..

Napoli maçını hatırlayan var mı?İstanbul'da 15.000'e yakın taraftarın cehenneme çevirdiği o maçı hatırlayan?
Kambala dahil 3 ilk 5 oyuncusu o maçta 5 faulle kenara gönderildi..Bir pozisyon vardı bariz savunmaya çalınacak faul hücum olarak değerlendirildi Kambala 5'ledi...Biz hücumdan olduk,Kambala'dan olduk,dönen top da sayı oldu potamıza..Napoli maçının hakemlerini Allah affetmez..Biz Euroleague'de sadece oyun anlamında değil hakeme oynama anlamında da tecrübe kazandık..
Ki o maç sonrası Mahmut Uslu ''Masa başında kaybettik..'' dedi..
Ey Uslu, Masa başında kaybettiğine inanıyordunda onun için mi faturayı Aydın Abiye kestin...

Sonuçta olan oldu;
Taraftar tavrını ortaya koydu..Vefa..Bizden bu kadar :wink:

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 19 Haziran 2007, 18:07:27 »
 Fenerbahçe taraftarından öte bi sevgi kazanmıştı Aydın Baba gördüğünüz gibi herkes adamın arkasında ama bizim yönetimimiz...Neyse artık dediğim gibi Popovic bile gelse bu taraftar Aydın hoca yı unutmayacak o salon bi daha öyle dolamayacak her maç ...
I'll be a Laker for life

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 20 Haziran 2007, 04:45:40 »
Walla Eren tam senin konun üzerine geldi olay;
Antu'da gelenekselleşen ve 3.sü düzenlenen Taraftar ödüllerinde -Yılın Teknik Adamı- Oylaması şu şekildeydi en son yorumsuz;

Teknik Direktör
- Aydın Ors   74.35%
- Arthur Antunes Coimbra `Zico`   20.87%
- Zafer Kalaycıoğlu   4.09%

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 20 Haziran 2007, 11:55:50 »
Walla Eren tam senin konun üzerine geldi olay;
Antu'da gelenekselleşen ve 3.sü düzenlenen Taraftar ödüllerinde -Yılın Teknik Adamı- Oylaması şu şekildeydi en son yorumsuz;

Teknik Direktör
- Aydın Ors   74.35%
- Arthur Antunes Coimbra `Zico`   20.87%
- Zafer Kalaycıoğlu   4.09%
Bizde oy verenler arasındayız tabi ;) Antu anasayfası diyordu ya ... Vefa'nın sadece bir mekan ismi olmadığını kanıtlayacağız...
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı bryant_81

• The Godfather
  • Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 20 Haziran 2007, 13:34:53 »
Fenerbahçe klübü büyük değerlerinden birini yitirdi.. O Fenerbahçe'yi gönülden severdi ve emeği hakikaten çok fazla.. Fenerbahçe'nin 100. yılında kara bir leke oldu bu olay..Açık söylemek gerekirse şampiyonluğa da bu olaydan dolayı "Tam anlamıyla" sevinemedik..Keşke bunlar hiç gerçekleşmeseydi, fakat olan oldu ona geri kalan hayatında başarılar dilemekten başka yapabileceğimizde kalmadı ne yazık ki..

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #8 : 21 Haziran 2007, 15:53:37 »
 Fb taraftarına helal olsun yane kıskandım bir gs li olarak aydın örs gibiler kolay yetişmiyor yane
bence bunu hak etmedi eğer fener bu sene ueroleauge de başarız olursa bütün sorumluluk aydın örs
e operasyon yapan zihniyetindir

Çevrimdışı ALRegRa

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 30 Temmuz 2007, 09:24:07 »
Walla Örsün gitmesine çok üzüldüm.Feneri fener yapan adam Örsdü.Umarım ondan sonra gelenker fb yi ve türk basketbolunu geliştirir..
Bu adam NBAde işbitiricidir.........................

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 30 Temmuz 2007, 09:36:57 »
Walla Örsün gitmesine çok üzüldüm.Feneri fener yapan adam Örsdü.Umarım ondan sonra gelenker fb yi ve türk basketbolunu geliştirir..
Hiç bir hoca ya da oyuncu Fener'i Fener yapamaz,orada yanılıyorsun ... Sadece yaptıklarını unutamıyoruz
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı Early

• Superstar
    • Profili Görüntüle
    • RoxTurk
« Yanıtla #11 : 30 Temmuz 2007, 09:39:20 »
Şöyle diyebiliriz o zaman Erencim,Fenerin şampiyon olmasını en başta sağlayan kişi Aydın Örs'tü.Yani başka bir tabirle Fener'i Fener yapan değil Fener'i şampiyon yapan adamdı kendisi.Gerçi Tanjevic tangırtısı ile ne yapar artık Fb orası muamma.

Fener'i Fenerlikten alan adam olarak tarihe geçebilir bizzat.

Çevrimdışı a.s..i..

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 30 Temmuz 2007, 13:58:32 »
aydın örs ün alınmasında yönetim çok büyük bir hatası var...herkes bu sene görecek kimin daha başarılı olduğunu ve takımı daha iyi oynattığını...tanyeviç milli takımda 2-3 yıldızı zaptemezken geçmişte 2005 yılında fb nasıl yönetecek????

Çevrimdışı Arda

• Nuggets Fan
  • All-Star
  • Allen ''The Answer'' Iverson
    • Profili Görüntüle
    • Denver Nuggets
« Yanıtla #13 : 30 Temmuz 2007, 14:07:02 »
Aydın Örs çok iyi bir koç ve ne yazıkki çok kötü ve acımasızca kurban gitti.O kadar yıldızı toparladı bir arada oynattı.Herkes yapamaz derken o imkansızı başardı.Bunları için Euroleauge'den fedakarlık yaptı ama finalde Efes'i 4-0 eleyerek herkese cevap verdi.Ama sonuçta giden taraf o oldu.Bu yapılan pislik yıllarca unutulmayacak.Ayrıca Türkiye'de insanlar onun için bir basketbol adam için ilk defa yürüyüş yaptı.Herşeyiyle çok büyük bir adamdı Aydın Örs...

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 30 Temmuz 2007, 14:07:49 »
 Euroleague için fedakarlık yaptı cümlesini biraz açar mısın ?
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı Arda

• Nuggets Fan
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
    • Denver Nuggets
« Yanıtla #15 : 30 Temmuz 2007, 14:15:38 »
Tabi bu kadar yıldız varken takımı toparlamak uğruna Euroleagu'den elendi Fener yani o süre zarfında Euroleague'e takımı tam olarak yetiştiremedi yetiştirirdi belki ama aceleye getirmedi.Slam'de yada Nba Türkiye'de okudum hatta.

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 30 Temmuz 2007, 14:26:27 »
Tabi bu kadar yıldız varken takımı toparlamak uğruna Euroleagu'den elendi Fener yani o süre zarfında Euroleague'e takımı tam olarak yetiştiremedi yetiştirirdi belki ama aceleye getirmedi.Slam'de yada Nba Türkiye'de okudum hatta.
  Kim yazdıysa çok saçma buldum şahsen,bu Aydın Örs'ün elinde olan birşeydi olan bir şey değildi takım olmak uzun süren bir şeydir ama Aydın Örs bunu aza indirgemiş hocalardandır
I'll be a Laker for life

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 31 Temmuz 2007, 03:08:40 »
Hiç bir hoca ya da oyuncu Fener'i Fener yapamaz,orada yanılıyorsun ... Sadece yaptıklarını unutamıyoruz
100 Yılın Vefasızlığı dedik yerden yere vurduk..Eren'de benim gibi sert bir biçimde eleştirdi Aydın Örs'e yapılanları AMA Eren yine güzel bir noktanın altını çizmiş..

Rahmetli İslam Çupi'nin bir sözü aklıma geldi şimdi;
Fenerbahçe'nin büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğüdür ne kupa büyüklüğüdür.
Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür.İşte adı konamaz..

Çevrimdışı Arda

• Nuggets Fan
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
    • Denver Nuggets
« Yanıtla #18 : 31 Temmuz 2007, 09:22:56 »
  Kim yazdıysa çok saçma buldum şahsen,bu Aydın Örs'ün elinde olan birşeydi olan bir şey değildi takım olmak uzun süren bir şeydir ama Aydın Örs bunu aza indirgemiş hocalardandır
O röportajı buldum yazıyorum bak.Slamdeymiş.
Slam: Bu çok yıldızlı kadroyla ilgili herkesin kafasında soru işaretleri vardı.Bunları bir arada tutamaz deniyordu.Fenerbahçe Ülker takımının şu anda geldiği noktayı tahmin edemiyordu kimse.Siz bu uyumu nasıl sağladınız?Veya yola çıkarken sizin de kafanızda endişeler var mıydı ?
Aydın Örs:Endişelerin olmaması mümkün değil.Oyuncuların bir kısmı Ülkerden bi kısı Fenerbahçeden bir kısmı da dışarıdan geiyordu.Bunları harmanlayıp ortaya iyi bir eser koymanın bir zaman alacağını biliyordum,sonuçta çok yeni bir takımdı.Biz bu zamanı ne kadar kısaltabilirsek o kadar başarılı olacaktık.Ama çok büyük şanssızlıklar yaşadık;Solomonun sakatlığı,Mirsad'ın formsuzluğu,cezası,sakatlığı,İbo'nun milli takımdan sakat gelmesi ve hazırlık kampına katılamaması gibi şansızlıklar vardı.Dolayısıyla bu takım içindeki rollerin belirginleşmesine engel oldu.Basketbolla ilgilenen insanlar olarak hepimiz biliyoruz ki,bir takımda herkesin rolü bellidir.Kenardan gelecek altıncı adam da bellidir, kimin kimi yedekleyeceği de... Kadrodaki herkes kendini ona göre hazırlar.Bizim takımda bu ancak sezon ortasına doru belirginleşti.Bir de sakatlıklar,cezalar olduğu için çok kayıp verdik.Euroleague oynamış oyuncu yoktu.Birçok oyuncu deneyimsizdi.Dolayısıyla bütün bu faktörleri göz önüde bulundurduğumuzda zaman zamn başarısızlık ve istikrarsızlık yaşayacağımızı biliyordum.Bu devreyi kısa tutmak önemliydi.Bu devreyi aştık,Fakat Aşarken Euroleague'de tur atlamayı kıl payı kaçırdık.

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 31 Temmuz 2007, 10:53:19 »
 Sen biraz yanlış ifade etmişsin sanırım ;) İş biraz Aydın Hoca'nın hatasına girer gibi oldu ya da ben öyle anladım herneyse röp. koyman iyi olmuş,daha iyi anladım :-D

@Kemal Erdem

Aynen öyle işte senle bu sitede en ağır iğneleri batıran bizlerdik ama artık herşeyin de bir sınırı var tabiki büyük vefasızlık yapıldı,şimdi Tanjevic zamanıysa O'nun genç takım yaratma çabasını izleyeceğiz bakalım,kim bilir belki de O'nun için de yer yerinden oynar ...
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı Arda

• Nuggets Fan
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
    • Denver Nuggets
« Yanıtla #20 : 31 Temmuz 2007, 16:47:56 »
Sen biraz yanlış ifade etmişsin sanırım ;) İş biraz Aydın Hoca'nın hatasına girer gibi oldu ya da ben öyle anladım herneyse röp. koyman iyi olmuş,daha iyi anladım :-D
Evet ben biraz yanlış ifade ettim ama benim ifade etmek istediğim o röp.teki yazılardı. ;)

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 08 Ağustos 2007, 23:22:32 »
Aydın Örs'e Büyük Vefa (Unutulmadı)

FenerbahçeFenerbahçe'yi 100.Yılın da Şampiyonluğa taşıyan Türk Basketbolunun Efsane Coach'ların dan Aydın Örs'e, Fenerbahçe taraftarından büyük bir Vefa gösterisi daha geldi.

Fenerbahçe-Ülker'le geçtiğimiz aylarda yolları tartışmalı bir şekilde ayrılan ve yerini Milli Takım Coachu Bogdan Tanjevic'e bırakan Aydın Örs'e o gün de sahip çıkan Fenerbahçe taraftarı; Antu.com'un düzenlediği -3. Geleneksel Fenerbahçe Taraftar Ödülleri- oylamasında da;

Aydın Örs'ü açık ara oy farkıyla -Yılın Teknik Adamı- seçti. Ayrıca oylama da Yılın Basketbolcusu oylamasını da Kaptan Damir Mrsiç zirvede tamamladı.

Madein KE :jam:

Çevrimdışı Arda

• Nuggets Fan
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
    • Denver Nuggets
« Yanıtla #22 : 08 Ağustos 2007, 23:25:26 »
Fenerbahçe koçları içinde zaten en iyi koç olması %100'dü nerdeyse Türkiye genelinde de bence en iyi koçun Aydın Örs olması lazımdı...Oyuncu ise yine isabetli bir seçim olmuş.

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 14 Ağustos 2007, 06:45:35 »
8 yıl sonra gelen rövanş

03.06.2007

Fenerbahçe’yi 100. yılında şampiyonlukla buluşturan Aydın Örs, potada şimdiye kadar yaşamış olduğu sayısız onura bir yenisini eklemiş oldu ve tarihe geçti. Fenerbahçeliler, ileride onu “100. yıldaki şampiyonluğun mimarı” olarak hatırlayacaklar ama basketbol tarihimiz açısından bakıldığında, Örs iki farklı takımı şampiyonluğa taşımış antrenörlerden biri. Daha önce 5 koç erişmişti bu başarıya: Aydan Siyavuş (Eczacıbaşı-Efes), Mehmet Baturalp (iTÜ-Eczacıbaşı), Çetin Yılmaz (Fenerbahçe-Ülker), Faruk Akagün (Efes-Galatasaray), Samim Göreç (Altınordu-iTÜ). Aydın Örs, altıncı oldu. Ama onun diğerlerinden farkı, Türkiye’ye Avrupa Kupası getirmiş ilk ve tek isim olması.. Ayrıca Türk Milli Takımı’nı 2001’de Avrupa ikinciliğine taşıması..
Bir başka ülkede doğsa, adı caddelere verilebilecek, heykeli dikilebilecek bir spor adamı Aydın Örs.. Ancak o, her zaman alçakgönüllüğünü, ciddiyetini koruduğu, az güldüğü ve az konuştuğu için, bugüne kadar medyada pek ön plana çıkmadı. Her yerde görünmedi, her fotoğrafa girmedi. Belki de bu yüzden, geçmişte kendisine yapılan büyük bir haksızlık da sayfalarda yer bulamadı.
Ekim 1999.. Birkaç ay önce play-off finalinde şampiyonluğu Tofaş’a kaptırmış olan Aydın Örs, Efes Pilsen koçu olarak müthiş bir baskı altında. Medya, onu lacivert-beyazlı takımı bir türlü Avrupa’da Final Four’a götüremediği için eleştiriyor. “Sporda dün yoktur” diyenler haklı çıkmış, “Efes Efsanesi”ni yaratan adamın Aydın Örs olduğu çoktan unutulmuş. Onun 17 yıldır Merter’de çalıştığından, ilk 10 yılında altyapıda görev yapıp, sayısız oyuncu yetiştirdiğinden kimse söz etmiyor. Daha sonra takımın başına geçerek, 7 sezonda 5 şampiyonluk, 4 Türkiye Kupası, 1 Avrupa Koraç Kupası kazandırdığını, Avrupa’da 1 final oynattığını da kimse hatırlamak istemiyor.
Efes Pilsen, 1999-2000 sezonuna ligde 4 maçta 4 galibiyetle giriyor. Her zaman gediklisi oldukları Avrupa Ligi’nde alınan beklenmedik bir yenilgi ve takımın kötü oyunu eleştirilere neden oluyor ama, Örs’ün tecrübesiyle ekibi toparlayacağına inananlar çoğunlukta. Beşinci haftada rakip Karşıyaka. izmir temsilcisinin başında, Merter’deki okuldan yetişmiş, Örs’ün rahle-i tedrisinden geçmiş Ergin Ataman var. Ve sürpriz geliyor: Karşıyaka, Efes’i istanbul’da yeniyor! Maç sonrası Efes’in başkanı Tuncay Özilhan, Ayhan şahenk Spor Salonu’nun koridorlarını sert adımlarla geçiyor, soyunma odasının kapısına kadar geliyor ve yöneticilere, orada bulunan Örs’ün eşinin de duyacağı şekilde “Söyleyin ona, hemen istifasını versin. Yarından itibaren de kulübe gelmesin” diyor.
Herkes şokta. Türk sporundaki en parlak istikrar tablosu oracıkta tuzla buz oluyor. Takımına 279 lig maçında 250, 133 Avrupa randevusunda 92 galibiyet armağan etmiş saygın bir teknik adam, bir cümleyle işsiz kalıveriyor. Kaderin bir cilvesi, Efes’in başına Ergin Ataman geçiyor.
Bu sezonun finali, anlatmaya çalıştığım olayın 8 yıl sonra gelmiş rövanşıydı aslında.. Finalin dördüncü maçında saniyeler erirken, Örs’ün yüzünde bunu çağrıştıracak bir mimik, ifadesinde incecik bir detay aradım ama yoktu. Olgunluğuna, iyi bildiğimiz sportmen tavrına leke düşürecek hiçbir şey yapmadı. Seri boyunca yaptığı gibi, kupa töreni sonrasında verdiği demeçte de Efes Pilsen’ü övdü, ne kadar güçlü bir takım ve ne kadar köklü bir kulüple karşılaştıklarını vurguladı.
Önce rakibini büyüttü. Ve onu yendiği için, kendisi bir kez daha büyüdü..

Yiğiter Uluğ

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 14 Ağustos 2007, 14:24:28 »
''Önce rakibini büyüttü. Ve onu yendiği için, kendisi bir kez daha büyüdü''
 Ne laf ama herşeyi özetlememiş mi,saygılar ...
I'll be a Laker for life