Gönderen Konu: Aydın Örs'e Yapılan Operasyonun Kodları !!  (Okunma sayısı 5962 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kaan Mert

• Zep (çıtır :P )
  • MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
Aydın Örs'e Yapılan Operasyonun Kodları !!
« : 14 Haziran 2007, 23:43:58 »
 Aydın Örs'e Yapılan Operasyonun Kodları

Fenerbahçe'de Aydın Örs'ün istifası her ne kadar şok etkisi yaratsada aslında beklenen bir gelişmeydi. Fenerbahçe'nin kaynayan kazanını bilenler için bu olay bir sürpriz olmadı aslında.

Başta Fenerbahçe taraftarı olmak üzere basketbolu gerçekten seven herkesi derinden yaralayan bu olay sonrası Aydın Örs'e yapılan bu operasyonun derinlerine inmek lazım;
 Ekim ayından beri Aydın Örs için kulüp içinde ''gönderilme operasyonu'' başlatılmıştı. Camianın içinde olanların her defasında dillendirdiği bir iddiaydı bu. Hatta Euroleague'deki kötü başlangıç esnasında Aydın Örs'ün biletinin Mahmut Uslu tarafından kesildiği ve yerine o dönemde Çetin Yılmaz'la anlaşıldığı ve takımın başına Euroleague dönemi esanısında Çetin Hocanın geçeceği söyleniyordu. Ancak bu olaya Aziz Yıldırım'ın engel olduğu çokca konuşulmuştu.

Başkan Aziz Yıldırım, Örs'e güveniyordu ve sezonu onunla tamamlamaya kararlıydı. Ve öyle de oldu. Aziz Yıldırım'ın gerek Uslu'ya gerekse Ülker grubuna resti işe yaramıştı.

Ama sezonun sonuna doğru -Euroleague'de ilk turda elenmenin de kozuyla- takım şampiyonluğa koşsa dahi Örs'ün altının oyulduğu konuşuluyordu. Özellikle Ülker grubunun da Örs'e karşı tavır alması, Mahmut Uslu'nun da Örs'e sıcak bakmaması Başkan Aziz Yıldırım'ın da aklını çelmeye başlıyordu!!

Ve gelinen nokta da;
Aydın Örs istifa ettirildi.

Evet Aydın Hoca istifa etmedi. Ettirildi.

Fenerbahçe'li duruşunu bozmayan ve her defasında bir beyefendi gibi hareket eden Örs, tüm bu olup bitenlere rağmen ''VEFA'' örneği gösterdi ve zorluk çıkarmadan (Belki de Aziz Yıldırım'ın hatırının da payı vardır!!!) istifasını verdi.

Fenerbahçe-Ülker için ortaya atılan iddialar bununlada sınırlı değil elbette. Aydın Örs'e yapılan operasyonun içinde sadece kulüp içinde değil kulüp dışından hatta federasyona kadar uzanan bir elin olduğu söyleniyor.

Ama şimdilik olayla ilgili kısaca özetimiz bu kadar.. İlerleyen günlerde gelişmler yine nbatr.com farkıyla açık bir şekilde yazılacak.

Nbatr.com ; Bu haberi yaparken hiç bir kurumu ya da kişileri hedef almamıştır. Ortaya atılan iddiaların kamuoyu tarafından bilinmesi habercilik açısından en temel ilkedir.

Kemal Erdem'e Sevgilerle

Çevrimdışı Kenyon_Martin

• Detroit Bad Boys
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
Ynt: Aydın Örs'e Yapılan Operasyonun Kodları !!
« Yanıtla #1 : 14 Haziran 2007, 23:55:28 »
Aydın Örs bu ligin parmakla gösterileek koçlarından bunu hepimiz biliyoruz zaten bu nasıl işse son günlerde moda oldu..Koçlara tazminat ödemeden göndermek için alttan kuyusunu kazıyorlar ve onlar çalışma ortamı sağlamıyorlar buda onları istifa etmelerini sağlıyor.Çok büyük saygısızlık örneği bence eğer böyle birşey gerçektende varsa çok büyük saygısızlık!!Aydın Örs gibi Türk basketbolunun zirvesindeki isimlerden birine yapılacak iş değil Fenerbahçe çok büyük hata yaptığını burdan vurguluyorum.Eğer bizim takım(Beşiktaş) Ergin koçla anlaşmasaydı mutlaka almalarını isterdim.Ancak sonuçta Ergin Ataman'da çok büyük kariyerli bir basketbol adamı.Fenerbahçe'nin yaptığı bu hata ileride onlara pahalıya patlayabilir.Eğer takımın başınada Oktay Mahmuti de gelirse artık tüm Fenerliler sövmeye başlar başta Kemal abi.Yada Türkiye Basketbol Liginden haberi dahi olmayan ünlü bir koç getirirler Aziz Yıldırımın huyudur....

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 15 Haziran 2007, 00:07:39 »
Oktay Mahmuti bu takımın başına kesinlikle gelmez;
Aziz Yıldırım'a yaptığı saygısız davranışları ve bir maç sonrası taraftarlardan birine ettiği küfür sonrası Mahmuti'yi bu takımın başına getirmeleri imkansız..Gelsede boş bir salona oynarlar herhalde..Neyse böyle birşey olmayacak.

Çünkü;Tanjevic'le işi bitirdiler bile..(Turgay Demirel mutludur şimdi :roll: ) Kankası Uslu ise viskisini keyifle yudumluyordur şuan..

Aydın Hoca için Başkan Aziz Yıldırım çok direndi..Sadece bu sene değil 2 yıldır özellikle Aziz Başkan direniyor..Onun için bu olanlarda bir suçlu varsa eğer bu Başkan değil..Yiğidi öldür ama hakkını ver..Aziz Yıldırım Aydın Hocaya çıkabildiğince destek çıktı..

Ama sadece Mahmut Uslu değil Ülker grubu da Aydın Hoca'ya karşıydı..Her ne kadar dikta olarak lanse edilsede Aziz Yıldırım tüm bunlara karşı bir yere kadar direnirdi..Zaten sağlık açısından sıkıntılı bir durumda başkan tüm branşlarla canını dişine takıp uğraşıyor birde bu tarz stres çekmesi onun için kötü olacaktı bir yere kadar direndi ve direnişi bitirdi.

Belki Aziz Başkan çok fazla istese kalırdı Aydın Örs ama bu seferde Başkanın adamı olarak yalnızları oynayacaktı..Gerek yönetim bazında gerekse ülker grubu bazında karşısında bir cephe oluşacaktı..

100 Yılın en büyük ayıbı yapıldı Örs'e..Taraftar ağlamaklı isyanlarda..Aydın Hocamı geri döndürürler mi bilemem ama o dönerse birileri o şubeden gider..Yapılacak en iyi şey Örs'ün basketbolun tek patronu olmasıydı zaten olay oraya doğru gidiyor diye neşter vuruldu :wink:

Çevrimdışı magic mania

• Magic Johnson #32
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 15 Haziran 2007, 00:11:36 »
Hiçbirşeye yanmam da şu adama veril(mey)en değere yanarım,lan şu adama Oktay'ın yarısı kadar değer verilse Abdi İpekçi'nin önüne heykeli dikilir,ayıp ulan ayıp.

Şu adam inşallah Türk milli takımının başına geçerde,madalya şansımız artar.Fenerli olmamama rağmen Aydın Örs'e bayılıyorum,büyüksün baba.

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 15 Haziran 2007, 00:15:35 »
Bu ülkde adettir zaten ülke insanın genlerinde var;
Eğer biri başarılıysa işinin hakkını vererek yapıyorsa ona saygı duyulmaz bir anda düşman olunur..
Çıkarlar abuk subuk konuşup küçültmeye çalışırlar akıllarınca..Neyse ya zaten kalktığımdan beri berbat haldeyim..Aydın Hoca'ya yapılan bu olay sonrası bilmiyorum ya herşey bu kadar basit mi ucuz mu..Öyleymiş demek..

Çevrimdışı magic mania

• Magic Johnson #32
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 15 Haziran 2007, 00:16:59 »
Rezalet başka bişey demiyorum,Türk basketboluna yapılan ayıptır ...Bu konuda benim için kapanmıştır.

Çevrimdışı Batu

• Serseri Fındık
  • Yeni Üye
  • Elveda Marion..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 15 Haziran 2007, 00:48:08 »
ayıp be kardeşim ülker bugün şampiyon olmuşsa bunu örse borçludur aydın hoca bu ligin en iyi koçudur gerçekten yazık çok ayıp ettiler...

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 15 Haziran 2007, 00:56:42 »
Ülker kim?
O FENERBAHÇE ülker...

Çevrimdışı Batu

• Serseri Fındık
  • Yeni Üye
  • Elveda Marion..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 15 Haziran 2007, 01:00:18 »
zaten değindim nokta örsü bu takımda istemeyenler ülkerdi fenerbahçe aslan gibi valla fenerli olmamama rağmen tebrik ediyorum ülker tarafı resmen ayıp etti böyle adamın değerini bilemediler fenerbahçeyede yazık oldu böyle koç bulamazlar daha

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 15 Haziran 2007, 01:04:07 »
Öyle de Süt :-D Yanlış anlaşılmasın..
Sadece Ülker değil ama Mahmut Uslu'nun aslan payı...(Kankası Turgay'la beraber)

Çevrimdışı Kenyon_Martin

• Detroit Bad Boys
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 15 Haziran 2007, 01:04:44 »
Benim anlamadığım nokta neden  Efesi' finallerde ezmişsin yerle bir etmişsin kaldıki Efes Avrupa'nın sayılı takımlarından Euroleague'in üst düzey notkalarında yerini alıryor bu başarının sonucunda neden?Ülkerin derdi ne rahatmı battı ekşın mı arıyorlar...???

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 15 Haziran 2007, 01:10:10 »
Turgay Demirel-Kankası Mahmut Uslu-Ülker grubu...

Walla Turgay, Aydın Hocayı sevmez...Doğal olarak Kankası Mahmut'da Aydın Hocayı sevmiyor..
Harcama planlarına Ülker grubunu da dahil edince böyle bir sonuç çıktı ortaya..

Ülker'in de vardır bir garezi Aydın Hoca'ya..Birilerini fazla oynattıramadıysa :roll:

Çevrimdışı Muhammet Erim

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 15 Haziran 2007, 01:26:50 »
valla biz diyoruz tamam bundan sonra şov başlıyor bütün branşlarda diyoz ama her yerde bir tıkırdı geliyor basket şubesinde aydın abi futbolda tuncay baskey bayanlarda nilay voleybolda arslan ekşi en iyi fenerbahçeliler takımdan koparılıyor ama bu aydın  abiye yapılan çok daha bğyğk bi ayıp sırf aydın abi kalsın diye ben olsam ki bütün fenerbahçeliler bunu ister ülker desteğini çeksin yalnız devam edelim yola bence değer aydın abi için

Çevrimdışı Nihat Emre

• Go Sonics Go Durant and Green
  • All-Star
  • Aşkımmmmm!!!!!!!!!
    • Profili Görüntüle
    • MaximumSpor
« Yanıtla #13 : 13 Eylül 2007, 15:30:06 »
Yani anlayamadım bir türlü bu işte sayın Mahmut Uslu beyin parmağı va ryani bu kadar şerefsizlik olmaz Aydın Örs gibi bir ''kişilik''gerçekten beyefendi bir insan nasıl olurda sinsice gönderilir anlamış değilim gerçekten yuh bir fenerbahçeli olarak utanıyorum

Çevrimdışı feneryolu

• NBA Oyuncusu
  • *
  • Bazıları Gerçekleri Duymayı Sevmezmiş
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 14 Eylül 2007, 16:47:05 »
mahmut uslu uslanmadıkça biz daha çok badireler atlatırız.Aziz başkan kesmeli biletini artık mahmut un.

Çevrimdışı c_marlowe

• Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 10 Ekim 2007, 15:19:53 »
aydın hoca ya yapılanlar için bir fenerbahce ülker taraftarı olarak utandım,sinirlendim,vefasızlığın ne demek olduğunu öğrendim...ülke sporu için zararlı olduğunu düşündüğüm mahmut paşa nın türk futbol ve basketbolundan tez zamanda uzaklaştırılması dileğiyle...