Anket

Benimsediğiniz alt başlık ??

Streetball
100 (52.9%)
Salon Basketbolu
89 (47.1%)

Toplam Oy Verenler: 183

Gönderen Konu: Basketbolda Benimsediğiniz Alt Başlık ??  (Okunma sayısı 66730 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
Ynt: Basketbolunuz...??
« Yanıtla #100 : 24 Temmuz 2007, 11:37:32 »
yha ben mecburiyetten Street oynuorum elimde olsa hemen salona gdiicemm gidiorum da ama sadece hafta sonları idmanlara eĞer YEtemk warsa bırakın street i FELan gidi n Bİ takımmaaa İBlmiosanız EKmeğinize Bkın:D:D

birincisi okunabilir ve düzgün yazarsan daha iyi olur...ikincisi yaptığın bir öneri değil ukalalık olmuş...kimse basket oynayıp oynamayacağını sana soracak değil...

Türkçe'yi katletmeden yazsaymış iyi olacakmış okumakta baya zorlandım.Ayrıca street'den salona geçiş çok zordur öyle kolay alışamazsın takıma.

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı mertcan

• NBA Draft'ında
  • The-Flash#3
    • Profili Görüntüle
    • www.nbazamani.com
« Yanıtla #101 : 24 Temmuz 2007, 15:24:39 »
yaa bence salon daha profesyonelce oluyo ama streetball bence daha zevkli oluyo smaçlar falan daha iyi oluo yaa

Niye salonda smaç basılmıyormu :D ... En güzel örnek NBA...NBA maçları salonda oynandığı için orada insanüstü smaçlar izleyebiliyoruz...Ayrıca unutmaki en güzel smaçlarda salonda vuruluyor..Örnek : bir adamın 540* dönüp vurduğu smaç,james white'ın fauldan bacak arası vs vs......... say say bitmez..

Çevrimdışı Cpzai3

• TheOnlyHornetsFan
  • All-Star
  • Van Gölü Squirtle'ı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #102 : 24 Temmuz 2007, 15:45:07 »

Niye salonda smaç basılmıyormu :D ... En güzel örnek NBA...NBA maçları salonda oynandığı için orada insanüstü smaçlar izleyebiliyoruz...Ayrıca unutmaki en güzel smaçlarda salonda vuruluyor..Örnek : bir adamın 540* dönüp vurduğu smaç,james white'ın fauldan bacak arası vs vs......... say say bitmez..
sokakta oynarken zaman zaman alçak potalara denk gelinebiliyo...smaçlar o zaman devreye giriyo...
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #103 : 24 Temmuz 2007, 16:04:32 »
 Başlıkta şöyle bir çelişki var .

Bir çeşit basketbol vardır ... Bunlar alt başlıkları olabilir ancak,hangi basketbol diye sorulması yanlış olmuş
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı Th3STaT

• MetalHead
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Méŧâłђ£àđ
« Yanıtla #104 : 26 Temmuz 2007, 01:23:40 »
Başlıkta şöyle bir çelişki var .

Bir çeşit basketbol vardır ... Bunlar alt başlıkları olabilir ancak,hangi basketbol diye sorulması yanlış olmuş

Tamam abi,anketi az daha düzenledim.Hiç yoktan evet daha mantıklı ;).
ThE STaT

Standing Tall and Talented

Çevrimdışı Hanedan

• NBA Oyuncusu
  • *
  • ...::::*KinG JaMeS*::::...
    • Profili Görüntüle
    • www.kankitr.com
« Yanıtla #105 : 26 Temmuz 2007, 02:55:31 »
walla streetball'un havası başka oluyo tabi özellikle çok zevkli oluyo ve bi maç sonunda bi bakıon arkadaş edinmişsin yani bu açıdanda iyi ama kışın streetball oynanmıyo oynanamıyo malasef o yüzden salonda  oynamak gerekiyo ama şunu unutmamak gerekiyo basketbol takım işidir ve salonda da takıma oynamak lazım ama ben yine streetball dicem vazgeçilmez çünkü....
RESPECT TO TURKİSH RAP & STREETBALL

Çevrimdışı DwyaneWadeCns

• Gizli Admin :P
  • MVP
  • Kişiiişellll Meşajjjj :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #106 : 26 Temmuz 2007, 03:27:01 »
Her ikiside diyebilirim gerekirse ortama göre salon ortama göre street... ama şu an takım olarak idman yaptığımz için disiplin olduğu için salon ön planda ama turnuvalarda yada idmanlardan önce arkadaşlarla street :D

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James

Çevrimdışı jefferson24

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
Ynt: Basketbolda Benimsediğiniz Alt Başlık ??
« Yanıtla #107 : 12 Ağustos 2007, 16:56:41 »
tabiki ikisinin de degeri farklı salon daha proffesionel daha bilinçli streetball ise tam bi kurtlar sofrası işi bilmeyene ekmek yok :-o

Çevrimdışı Suns Fan

• Bilgi Yarışması 1.si
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #108 : 12 Ağustos 2007, 18:49:07 »
Bence streetball.Çok atlet olduğum için belki böyle diyorum ama.Çok hızlı oynarım  :-D

Çevrimdışı J.R.Smith

• NBA Draft'ında
  • SlipknotForever
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #109 : 15 Eylül 2007, 12:50:21 »
streetball bnce dışarda daha zewkli we rahat oluyo...!

Çevrimdışı WNBA_dimple

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
    • lak ve laklakçılar
« Yanıtla #110 : 29 Ekim 2007, 12:52:35 »
bana görede salon basketbolu daha heycanlı oluyo
bıde
ayakkabıların cıkardığı sese bayılıyorum :dance <newjersey> <newjersey> <newjersey> <newjersey>

Çevrimdışı C-Billups

• NBA Draft'ında
  • ^^^^BAD BOYS^^^^
    • Profili Görüntüle
    • HİDAYET TÜRKOĞLU OFFİCAL WEB SİTE
« Yanıtla #111 : 19 Kasım 2007, 16:39:23 »
salon en iyisi tabii ben sokağı salondan çok seviyorum ama neyse

Çevrimdışı El C3m0

• Rookie
  • **
  • Şampiyon yap bizi!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #112 : 19 Kasım 2007, 16:49:45 »
Kesinlikle streetball,salon bana ters geliyor valla sokakta çok daha rahatım.Kapak koymalar,madara etmeler,arkadan ooo lar :-) Ama sokakta çoğu potada file olmaması kötü,deliksiz sokmanın zevki kalmıyor.

Çevrimdışı 1_pHi_1

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #113 : 28 Kasım 2007, 16:19:31 »
bence bir basketbolcu için salon ilk sırada gelmelidir neden derseniz gerçek basketbol parkelerin üzerinde oynanır salonun ortamı,havası ve ayakkabıların çıkardıgı o ses 'işte ben basketbol oynuyorum' dedirtir!!

Çevrimdışı bgr

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #114 : 28 Kasım 2007, 17:12:04 »
bence bir basketbolcu için salon ilk sırada gelmelidir neden derseniz gerçek basketbol parkelerin üzerinde oynanır salonun ortamı,havası ve ayakkabıların çıkardıgı o ses 'işte ben basketbol oynuyorum' dedirtir!!
             Kelimesi kelimesine Aynen katılıyorum... Sanırım ikimizin de basketbol dendiğinde aklına gelen şey bunlar :)

Çevrimdışı floopydrive

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #115 : 25 Aralık 2007, 09:59:34 »
Salonda oynamanın zevkini hiçbir şeye değişmem. Bir kere nerede bencillik varsa; mutsuzluk, tatminsizlik ve sinirlilik oradadır. Streetball'da kimse savunmada takılmaz o yüzden sayı atmak çok kolaydır. Streetball'da kimse sana pas vermediği için eline geçen her topu sen kullanırsın ve bu böyle devam eder sürekli. Ben ne anladım peki bundan? Herkes kendi hareketlerini göstermeye çalışsın, sıran gelince sende birkaç diripling numarası yapıp baskete doğru sür. Kusura bakmayın ama böyle bir ortamdan nasıl zevk alabiliyorsunuz şaşırıyorum. Oysa salonda bir emek vardır ortada. Büyük bir sistemin bir parçası olduğunuzu hissedersiniz. Beraber bir şeyler başarmanın tadını alırsınız. Salonda oynamak sokağa oranla çok daha zordur.

Son olarak, basketbol bir ekip olunca güzelleşir.

Çevrimdışı bl4ckd3wl

• Yeni Üye
  • Bl4cKd3wL
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #116 : 13 Nisan 2008, 13:58:55 »
Streetball daha iyi ifade ediyor basketi...
Phoenix Suns 4 Ever
Groove 4 L-İ-F-E
Gangsta Rap Snoop Dogg

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #117 : 13 Nisan 2008, 14:34:32 »
<chicago> Her zaman salondaki ses farklıdır orda aslında duyarsın basketin sesini nasıl oynandığını duyarsın orda anlarsın basketbolun asıl amacını her zaman alamazsın dışarda salondaki zevki o parkelerin gıcırdısıyla anlarsınki bu oyunu seviyorsun işte duyduğun o sesi ve zevk'i bir salonda alırsın çünkü orası basketbolun yuvasıdır evidir işte bu yüzden parke benim için hep en iyisidir <washington> :wink:

NOT: Bu yazıyı nasıl yazdığımı bilmiyorum ama birdaha yazamıyacağımada eminim (Çok duygulandım :cry: ) :laugh:

Kesinlikle Burağa katılıyorum Salon başlayan ve biten erdir....

Ama Streetball da onun saf ve özgün olduğu yerdir...

Aslında bir top, bir pota başka şeye gerek yok.. Eee bide düzgün zemin ve arkadaşlıklar varsa tadından yenmez

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #118 : 13 Nisan 2008, 14:40:41 »
  Sokak basketbolu kuralsız daha fantastik hareketlerin olduğu genelde steps,3 saniye vb
kuralların takılamadığı genelde pota altında geçen bir oluşum daha doğru daha çok atletizm
e dayalı,salon basketbolunda zeke,atletizm ve planlı programlı hareket gerekir.Yane sokak
basketbolu kökenli çoğu nba yıldızı asilikleri yüzünden sorun oluyorlar mesela jamal tinsley,
stephon marbury yada kuzeni sebastian telfair asla bir j kidd yada s nash seviyesine gele
mediler.
   Basketbolda önemli olan fundamental ve oyun zekasıdır ki pozisyonunuz ne olursa olsun
salonda oynadınızda size maçı kazandıran doğru zamanda yaptınız hamlelerdir ki sokak bas
ketbolu tamamen harala güreleye dayanıyor bu benim görüşüm isteyen katılır isteyen katıl
maz ama çoğumuz sokak basketbolu oynuyoruz buna bende dahilim.

Çevrimdışı Michael 23 JORDAN

• Majesteleri
  • Starter
  • Let Your Game Speak
    • Profili Görüntüle
    • JUMPMAN23
« Yanıtla #119 : 15 Nisan 2008, 05:06:31 »
<chicago> Her zaman salondaki ses farklıdır orda aslında duyarsın basketin sesini nasıl oynandığını duyarsın orda anlarsın basketbolun asıl amacını her zaman alamazsın dışarda salondaki zevki o parkelerin gıcırdısıyla anlarsınki bu oyunu seviyorsun işte duyduğun o sesi ve zevk'i bir salonda alırsın çünkü orası basketbolun yuvasıdır evidir işte bu yüzden parke benim için hep en iyisidir <washington> :wink:

NOT: Bu yazıyı nasıl yazdığımı bilmiyorum ama birdaha yazamıyacağımada eminim (Çok duygulandım :cry: ) :laugh:

Kesinlikle Burağa katılıyorum Salon başlayan ve biten erdir....

Ama Streetball da onun saf ve özgün olduğu yerdir...

Aslında bir top, bir pota başka şeye gerek yok.. Eee bide düzgün zemin ve arkadaşlıklar varsa tadından yenmez

Vaybe nasıl yazmışım ben bunuya harbi çok iyi anlatmışım bu konuda ne hissetiğimi helalLEN bana  :-D

Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ

Çevrimdışı furkan_t-mac

• NBA Oyuncusu
  • *
  • bu adam insansa bende hayvanım
    • Profili Görüntüle
    • türkçe rockets sitesi
« Yanıtla #120 : 06 Temmuz 2008, 15:30:15 »
streetball tam benlik çok cool oluyorsunuz karşınızdakine duvar muamelesi yapmak onu küçük düşürmek gerçekten zevkli

Çevrimdışı BlacK_SmokE

• Ayın Üyesi / SixouL
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #121 : 07 Temmuz 2008, 22:12:52 »
streetball, baskı olmadan, taktik vs. olmadan oynadığın için daha zevkli

Çevrimdışı Anto James

• Brotherhood
  • Rookie
  • **
  • T-mac LeBron Fan
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #122 : 08 Temmuz 2008, 13:16:42 »
Valla zor bir soru salon basketbolu kolay olmayabilir ciddiyet,disiplin,çalışmak ister,bol kurallıdır.Ama streetballda başarılı olmak da çocuk oyuncağı değil,hareketleri kavrayamazsanız alay konusu olursunuz.
Hepimiz Jordan'ın yetenekleriyle doğabilirdik;ama çalışmadan asla gerçek Jordan olamazdık...   By Anto James

Çevrimdışı B-Aksöz

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #123 : 24 Ağustos 2008, 13:31:33 »
Sonuna kadar STREETBALL ;)
Streetball 'da daha özgür olduğum için street ball dicem
Sokakta yapılan gösterişli hareketler bazen Steps'le karışık oluyo.Ama dediğim gibi bunlar gösteriş için ve şov amaçlı.Gayette güsel ;)

Salonda ise kurallar katı.Sokaktaki gibi oynayamazsın,takım oyunu ön plandadır.

Bence 'StreetBall' daha özgürce bu sporu yapmak için en iyi yol ;)

Üçünüze da katılıyorum vallaha.
Streetball'un ayrı bi güzelliği de şekil hareketler yaptığında sokakta belli bi çevren oluyo ve sana saygı duyuyorlar.Bence bu çok önemli bişey.Ayrıca sokaktan gelen geçen insanlar da sana bakıyo hoş bi ortam oluyor yani.
Evet 5inizde haklısınız streetball dicemmmm

Çevrimdışı nbacican

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #124 : 08 Şubat 2009, 21:04:43 »
bana göre her spor ciddiyet ve disiplin içindir streetball hobi olabilir.ama ben kazanma duygusu ve hırs için parke diycem.