Anket

Benimsediğiniz alt başlık ??

Streetball
100 (52.9%)
Salon Basketbolu
89 (47.1%)

Toplam Oy Verenler: 183

Gönderen Konu: Basketbolda Benimsediğiniz Alt Başlık ??  (Okunma sayısı 66681 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nbacican

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
Ynt: Basketbolda Benimsediğiniz Alt Başlık ??
« Yanıtla #125 : 31 Mart 2009, 22:59:02 »
arkadaşlar bişey sorucam bizim koç çok uzun bir açıklama  yapmadı ama betonda basketbol oynamanın zararlı olduğunu söyledi zararlı nedir bende oynamayı bıraktım korkudan söylerseniz sevinirim.

Çevrimdışı TheWade

• Rookie
  • **
  • Hayallerimle yalnız bırakın beni..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #126 : 01 Nisan 2009, 16:52:15 »
Betonda oynamanın zararı düşünce bü tarafın parkeye oranla daha çok acır ve düştüğünde sakatlanma ihtimalin daha yüksektir.Ve en kötüsü betonda ayak çok kayar ve ayakkabının tabanı çabuk erir.
Ayak kayması ve ayakkabı tabanının erimesi hariç hiçbir zararını görmedim şu ana kadar...

& Hayat Başlar...

Çevrimdışı nbacican

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #127 : 01 Nisan 2009, 23:09:43 »
birde bende betonda oynadıktan sonra diz kapağımın hemen altı ağrıyor büyük ihtimal zemin sert olunca dizlere daha fazla baskı yapılıyor artık oynamıycam mecbur.

Çevrimdışı clevelandcavaliers_lebron

• NBA Draft'ında
  • _-<İmPoSiBlE iS NoThİnG>-_
    • Profili Görüntüle
    • Burcu's Area
« Yanıtla #128 : 07 Nisan 2009, 19:39:39 »
arkadaşın dediğine katılıyorum streetball basketi en iyi ifade eden biçim
Streetball daha iyi ifade ediyor basketi...
#_---CeSaReT kOrKuYa RaĞmEn AdIm AtABiLMeKtİr...---_#  #_---KiNg JaMeS---_ # http://www.resim-galerisi.com/data/media/386/lebron1sh4.jpg

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #129 : 27 Haziran 2011, 13:38:41 »
Betonda oynama zıplama sonrası düşüşlerde darbe emilmediği için diz ve ayak bileklerinde ki eklem arası sıvı ile dolu om yani eklem uçlarını kemirir ve kendine iyi bakıp basketbol haricinde streching yani esneme egzersizleri yapmazsan ve yeterli protein almazsan... Yolda yürürken özellikle yokuş aşağı sol diz ve sol ayak bileğinden sürekli tak tuk diye sesler çıktığını duyabilirsin.. 7 yıldır sokak basketbolu oynuyorum... Çok faydasının yanında çok da zararını görüyoruz...Salonda yaşanan sakatlık ya da ufak düşüşlerde ağırlığını popona kaydırabilirsin, yuvarlanabilirsin ya da kayabilirsin böylece darbeyi emersin ama asfalt ta ya da betonda direk düşersin..bir nebze sırtının üstüne yuvarlanmayı denersin...

Ancak betonda oynamak şöyle bir avantaj da veriyor salonda yaşanan ufak tefek çatlak ve burkuk sakatlıklarını betonda yaşamazsın eğer yeterince sert ve dengeli oynarsan beton da ayak parmakların, dizlerin ve el kemiklerinde ufak çatlaklar olur bu başta kötü gibidir ama zamanlar bu çatlaklardan sızan kemik sıvısı darbenin yaşandığı bölgeyi doldurarak giderek uzullarının uçlarını ve uzanım yerlerini güçlendirir..Tıpkı osmanlı ordusunda ki tokatçı yeni çerilerin günlerce mermer dövüp elleri nasır ve kemik tabakası olduktan sonra savaşta elleriyle kılıçları tutabilmeleri ve vurduklarında atların çenelerini kırabilmeleri gibi...

Salon basketbolunun atmosferi benim için hep bir bilinmeyen olarak kalacaktır çünkü gerçek basketbol ve takım spor orada yaşanır bence ama...Sokakta disiplini ve saygıyı hak etmek iki kat zor bir iştir ;)

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)

Çevrimdışı M3fast

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #130 : 25 Mart 2012, 15:59:25 »
Streetball'ı seviyorm fakat salon farklı bir cazibe veriyor salonda street ball gercekten vazgecilmezdir.

Çevrimdışı ForeverCeltics

• NBA Draft'ında
  • Sonsuza Dek Celtics
    • Profili Görüntüle
    • Facebook Hesabım
« Yanıtla #131 : 25 Mayıs 2012, 21:44:02 »
Filesiz potada o aşık olduğum file sesini duyamıyorum ki "Salon" en iyisi bence
Let's Go Celtics !!
Where "Rajon Rondo" Happens
Where "Paul Pierce" Happens
Where "Ray Allen  " Happens
Where "Kevin Garnett" Happens
Where "Boston Celtics" Happens
             PLAYOFF
Round 1
Hawks Vs Celtics 4 - 2 Celtics Win
Round 2