Anket

Benimsediğiniz alt başlık ??

Streetball
100 (52.9%)
Salon Basketbolu
89 (47.1%)

Toplam Oy Verenler: 183

Gönderen Konu: Basketbolda Benimsediğiniz Alt Başlık ??  (Okunma sayısı 66682 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sh0t Down

• Aşık
  • All-Star
  • ~B ♥ B~
    • Profili Görüntüle
    • Sh0t Down'nın Blog Sayfası
Ynt: basketbolunuz....
« Yanıtla #75 : 01 Aralık 2006, 19:07:24 »
Yukarda ki 2 arkadaşa lafım; elalemin sorunu size mi battı.. öyleyse msn den yüzüne vurunuz.. 

Konuya devam...
~B&B~

NBATr Team

Çevrimdışı Onur Yiğit

• Kahve Bağımlısı
  • Starter
  • Onur Yiğit
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #76 : 02 Aralık 2006, 22:15:56 »
Arkadaşım iyi ki bi GARENTİ dedik  :oops: .Bundan sonra o sözcüğü kullanırsam ellerini klavyeden cekmeden durmadan laf sok tamam mı.  :x Sende bu işin suyunu cıkarma istersen  :x . Cevap yazma buna konu dağılmasın !

Şaka mahiyetinde yazdım dostum...
Sen iyi bi insansın sorunum olmaz senle...
Çok hevesle yazıyosun bi sürü yanlış çıkıyo ondan dedim neyse konu dağılmasın ;)
Salon diyorum başka bişey demiyorum...
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2006, 22:17:42 Gönderen: ceo-of-gbl »

Çevrimdışı Feedback

• J5&the others
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #77 : 02 Aralık 2006, 23:14:38 »
Ben de salon sokakda düşünce kanama riski var,rezil olma riski var ohoo daha neler var

Çevrimdışı Th3STaT

• MetalHead
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Méŧâłђ£àđ
« Yanıtla #78 : 03 Aralık 2006, 01:12:09 »
Ben de salon sokakda düşünce kanama riski var,rezil olma riski var ohoo daha neler var

Dısarda soguk havada oynanmıyor mesela.Bugün dısarda oynayalım dedik.Tek pota mac yaptık.2 kostum nefes nefese kaldım.Soğuk hava baya bir etkiliyor vücudu.Ama salonda oynadığım maclarda böyle bir sorun yaşamıyorum.Salon basketbolu bi adım daha öne cıktı :lol:
ThE STaT

Standing Tall and Talented

Çevrimdışı AyTeK

• Short Forward
  • Superstar
  • Madem Ki Rox'sun Göster O Zaman Korksun !
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #79 : 03 Aralık 2006, 11:50:45 »
tabiki streetball açıkhavada asfaltta oynanan basketbol daha farklı kurallar yok denilecek kadar az ama salon basketbolununda yeri ayrı tabiki

Çevrimdışı Onur Yiğit

• Kahve Bağımlısı
  • Starter
  • Onur Yiğit
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #80 : 03 Aralık 2006, 12:25:26 »

Dısarda soguk havada oynanmıyor mesela.Bugün dısarda oynayalım dedik.Tek pota mac yaptık.2 kostum nefes nefese kaldım.Soğuk hava baya bir etkiliyor vücudu.Ama salonda oynadığım maclarda böyle bir sorun yaşamıyorum.Salon basketbolu bi adım daha öne cıktı :lol:
Dışarıdayken daha çok şeyin yolunda gitmesi gerekir, hava, ortam, yerler sert mi kayıyo mu...
Ama salonda herşey ayarlanmıştır, salonda streetball en iyisidir, And1 bile geleneğinden kopup salonda oynuyo maçlarının genelini zaten...

Çevrimdışı streetstar

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #81 : 18 Aralık 2006, 23:43:05 »
herşeye rahmen streetball herşey doğal kural yok (özgürlüğü sevenler için bire bir) başlı balına bir şov oynamak için yaşın önemli değil kilon önemli değil boyun önemli değil yeteneğin olsun yeter daha ne diyeyeyim yaav

Edit:Forumda post atarken türkçe karakter kullanmaya özveri gösterelim :wink:

« Son Düzenleme: 19 Aralık 2006, 19:43:27 Gönderen: Kenyon_martin »
İNANÇ BİR TARLADIR HEDEFİ OLANLARIN SÜRDÜĞÜ GÜLMEK BİR MUKAFATTIR AĞLAYAN GÖZLERİN GÖRDÜĞÜ
ÖLÜM BİR KARANLIKTIR TÜM IŞIKLARIN SÖNDÜĞÜ
MADALYON İKİ TARAFLIDIR İYİ VE KÖTÜNÜN BÖLDÜĞÜ

Çevrimdışı Onur Yiğit

• Kahve Bağımlısı
  • Starter
  • Onur Yiğit
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #82 : 22 Aralık 2006, 15:45:24 »
herşeye rahmen streetball herşey doğal kural yok (özgürlüğü sevenler için bire bir) başlı balına bir şov oynamak için yaşın önemli değil kilon önemli değil boyun önemli değil yeteneğin olsun yeter daha ne diyeyeyim yaav

Edit:Forumda post atarken türkçe karakter kullanmaya özveri gösterelim :wink:

Dediğim gibi StreetBall keyfi salonda yaşansa daha iyi olur.
Hava koşulları oyunu kötü anlamda etkiler çünkü...

Çevrimdışı streetstar

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #83 : 26 Aralık 2006, 23:31:08 »
bence streetball ın yeri street dirr üstü kapalı bir saha olsun yeter
İNANÇ BİR TARLADIR HEDEFİ OLANLARIN SÜRDÜĞÜ GÜLMEK BİR MUKAFATTIR AĞLAYAN GÖZLERİN GÖRDÜĞÜ
ÖLÜM BİR KARANLIKTIR TÜM IŞIKLARIN SÖNDÜĞÜ
MADALYON İKİ TARAFLIDIR İYİ VE KÖTÜNÜN BÖLDÜĞÜ

Çevrimdışı Hanedan

• NBA Oyuncusu
  • *
  • ...::::*KinG JaMeS*::::...
    • Profili Görüntüle
    • www.kankitr.com
« Yanıtla #84 : 26 Aralık 2006, 23:40:07 »
ewt çok haklısın sana katılıyorum streetstar bu arada videolarını izledim devam et çok iyisin dostum.....
RESPECT TO TURKİSH RAP & STREETBALL

Çevrimdışı @LEN !VERSON

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #85 : 01 Ocak 2007, 14:22:09 »
tabiki çoğu insan gibi streetball çünkü gerçek anlamda basketbol böyle başlıyor ilk böyle seviliyor doğrumuyum nba oyuncularının hayat hikayelerini okursanız görürsünüz ilk önce onlar sokakların kralıdır sonra nbain kralı olurlar fakat şu da bir gerçek sokak basketbolu insanı bencilleştirir şimdi diyeceksiniz yok öyle bişey ben bencil deilim fakat bu vardır işte onun için salon basketbolu da burda devreye giriyor salonda kendin oynayamazsın takım oyunu şart yoksa koç kenara alır(tecrübeyle sabittir) işte bu yüzden ikiside çok güzel birisi kendini geliştirmeni sağlarken diğeride paylaşmayı,yardımı öğretir ikisininde birbirine ihtiyacı vardır kısacası saygılarla

Çevrimdışı bryant81

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #86 : 13 Mart 2007, 21:50:09 »
streetball un zevki nerde varki

İlkkan23LeBron

• Ziyaretçi
« Yanıtla #87 : 13 Mart 2007, 21:54:44 »
Ben Salon basketbolu diyicem çünkü Salon hem sıcak hem potalar daha düzgün daha rahat hareket edebiliyosun
Sokakta kış oldu mu ne olucak veya yağmur yağdığında yere düşersin oran buran kanar daha bi sürü aksilik var
O yüzden salonu tercih ederim

Çevrimdışı tila_phx

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #88 : 08 Nisan 2007, 16:11:57 »
bence salon; cunku salon takım oyunudur bıanlamda setler fln girer isin icine ve bi kisi olarak degil 5 kisi olarak oynamak zorundasındır buda daha zordur ve bence zor olan daha zevklidir. ama streetballda daha şık hareketler ve bunları görme olasılıgımısın daha yuksek oldugu oyundur .. bence

Çevrimdışı pasa35chosen1

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #89 : 11 Nisan 2007, 19:52:07 »
bencede streetball  salonda syirciler fln güzel oluoda sokakta şovv var

Çevrimdışı Aspendos

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #90 : 09 Mayıs 2007, 19:21:17 »
salonda streetball oynamak derim ama salondaa yere düşüp de bacağın parkelere sürtününce çok acıtıyor
Phoenix şampiyon önümüzdeki tek rakip dallas bu sene play-off larda şampiyon biziz lakerlaki serimizi inşallah yeneriz hepsini :D

Çevrimdışı D-WaDe#3

• NBA Draft'ında
  • WaDe her yerde crossover yapıo :D
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #91 : 12 Mayıs 2007, 11:42:49 »
Ben lojmanda oturuyorum oranın potası güzel oluyor sokakta katı basketbol kuralları ile oynuyoruz.O yüzden bişi diyemicem çünkü bizimkisi karışık streetball daha özgür bizde o yok sahamızda salon olmadığı için... yorum size kalmış diyorum:D
JuNiOr Shooter Guard

Çevrimdışı moreldivenlikedi

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #92 : 23 Mayıs 2007, 14:16:42 »
valla 9 yasımdan beri dısarda oynarım.ama son 4 senedir içerdeyim.ama street mükemmel.bi kere kacırdıgında üzerine gelen yok,ayrıca istedigin tüm gerzek atıs stillerini rahatca yapabilme imkanın sonsuz.

Çevrimdışı Hotsauce_barıs

• Yeni Üye
  • True Warrior
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #93 : 03 Haziran 2007, 15:41:55 »
salon profesyonel işi... çünkü kapalı bi ortam we potalar daha dügün ve salonda oynamak hem iii oynamayı hemde güçlü olmayı gerektiriyo streetball'ı herkes oynayabilir ama salon daha önemli ve zor salonda herkes oynasaydı o zaman herkes nba'ya ya da herhangi bi klübe rahatça gidebilirdi yani kısacası ben salon diyorum....  (biraz uzun oldu ama...:D)

Çevrimdışı s_marion

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #94 : 03 Haziran 2007, 21:50:34 »
streetball güzel ama yapamıyorum beceriksizlik değil çünkü parmaklarım sınıftaki 155 lik bi kızın parmaklarıyla aynı boyda topu doru dürüst tutamıyorum zaten ama yaptığımda da güzel şeyler çıkıyor :):P
« Son Düzenleme: 05 Haziran 2007, 09:16:50 Gönderen: ThE STaT »

Çevrimdışı Arslanbey

• Rookie
  • **
  • Special Two
    • Profili Görüntüle
Ynt: Basketbolunuz...??
« Yanıtla #95 : 05 Haziran 2007, 16:30:46 »
Her ne kadar topu alıp istediğim gibi oynamayı çok sevsemde salonda oynamak bana büyük zevk veriyo karşı takımın taraftarlarını sayı atınca sinir etmek takım oyunu oynamak...

Çevrimdışı allen_eminhan

• NBA Draft'ında
  • michael jordan
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #96 : 08 Haziran 2007, 00:52:06 »
Ben streetball derim.Hem hareketler güzel, hem de izleyen çok oluyor.Salon disiplin ister. <chicago>
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2007, 13:27:12 Gönderen: ThE STaT »

Çevrimdışı ceycey

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #97 : 08 Haziran 2007, 02:47:39 »
Ben kesinlikle salon derim.Çünkü ben bir basketbolcuyum.Yaşım daha kücük 14 yaşındayım, ama şu anda Seferihisar basketbol takımındayım.Allah'ın izni ile bu sene Pınar Karşıyaka'ya gitmeyi düsünüyorum, ama ilk  önce Efes Pilsen seçmelerine katılacam.Ama arkadaş arasında streetball oynamak da güzel oluyor.

« Son Düzenleme: 09 Haziran 2007, 13:26:13 Gönderen: ThE STaT »
CeYCeYx

Çevrimdışı R1pp3R

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #98 : 09 Haziran 2007, 23:22:29 »
bence streetball.. çünkü istediğim zaman arkadaşlarımla istediğim gibi oynayabilmek daha keyifli ve streetball da yapılan hareketler daha güzel ordaki ortam daha başka oluyor

Çevrimdışı parker0925

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #99 : 24 Temmuz 2007, 11:19:09 »
Ya ben mecburiyetten Street oynuorum elimde olsa hemen salona gideceğim gidiyorum da ama sadece hafta sonları idmanlara eğer yetenek varsa bırakın street i faLan gidin bi takıma billmiyorsanız ekmeğinize bakın :D:D

Edit:Hatalar düzeltildi.....Bu bir uyarıdır aynı hata tekrarlandığı takdirde olay no post'a kadar taşına bilir dikkatine....
« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2007, 12:41:41 Gönderen: Kenyon_Martin »