Bu konu altında kendi Basketbolunuzu, ne tip bir oyuncusunuz, neler yapabilirsiniz, yeteneklerinizi anlatabilirsiniz...
İlk olarak ben başlıyım

Ben basketbolla çok küçük yaşlarda tanıştım, 1. sınıftı sanırım. İlk olarak atışlarımı geliştirdim ettim. Tek atışla olmuyor tabi. Ama yani bendeki enteresan bir basketbol aşkıydı. Sürekli oynamak istiyordum. Yıllar boyu bu böyle sürdü gitti.
Herkes Futbol oynarken, ben tek başıma, hem de zevk alarak saatlerce oynadığımı bilirim. Hatta bir ara tüm mahalle benim yüzümden basketbola sarmıştı. 5e 5 maçlar yapardık ederdik. Hem de süper ciddiyetle, ciddi ciddi. 21'i bilirsiniz, ondan oynardık. Güzeldi, eğlenceliydi. Sonunda yine bu mahalledeki basketbol ortamı ciddiyetin abartılmasından dolayı çıkan bir kavga sonucu sona ermişti. Ama ben de sona ermedi tabii.
Çok hayat hikayemden bahsettim, abartmamak lazım

Her zaman büyük bir eğlencemdi. Kendimi geliştirdim sürekli. Atışlarım zaten iyiydi, zamanla çok hız kazandım. Seri isabetli atışlar yapabilmeye, olayı hafiften aşmaya başladım..
Ne kadar atışlarım iyi olsa genel olarak içeri yüklenmeyi, mücadeleyi seven bir yapım vardı şimdiye oranla çelimsiz bir vücudum olsa da. Olayın estetik yanını severdim hep, Streetball o yüzden hep hoşuma gitmiştir sahadaki maçlara nazaran.
Hook shot'larımı çok geliştirmiştim bir ara, kaçırmıyordum. Tabii bu insanları deli ediyordu. Ama vazgeçemiyordum, çünkü olayı benimseyince basit ve etkili bir yöntem. Ve ayrıca zevkli de, blok korkusu çok az, rakip çaresiz.
Profesyonel olarak 1-2 takımda, okul takımında oynadım. Genelde koçların o kasıntılıklarına sinir olduğumdan bıraktım takımları, aynı okuldaki hocalarımı sevmediğim gibi. Bir insan kasıntı olmayacak, kompleksli olmayacak, bana öyle bir koç denk gelmedi işte.
Son birkaç yıldır Streetball'a yöneldim. Fakat 2 yıl önceki el bileğimdeki sakatlık ve geçen yıl yaşadığım sağ ayak bileğimdeki sakatlık yüzünden iyice oynamayaz oldum. Şu anda iyiyim, yine arada çıkıp oynuyorum. Hatta geçenlerde çok sağlam bir 40 sayılık maç çıkarmıştım, acayip havamı bulmuştum, tekrar bir istek geldi fakat bu saatten sonra olmayacağından ve 1.78lik boyum yüzümden fazla da havasına girmedim. Ama hala oynuyorum, hala oynarken zevk alıyorum. Özellikle bazı basketbol maçlarında çok özendiğim, ah ben olacaktım orda diye çok yakındığım oluyor..
İçimden geldi anlatayım dedim, hem konuya güzel bir giriş olur diye düşündüm.. Benden bu kadar.