Ben 1.sınıftan beri ilgi duymuşumdur.1.sınıfta hep futbol oynardım ama fasulye niyetine oynatırlardı

Sonra bir gün öğretmen futbolda kavga çıkıyor diye futbolu yasakladı ve basketbol oynattı,sadece şut atıyorduk.Ben yetiştiremiyordum herkes benimle dalga geçmişti bi hırs yaptım her gün 7/24 çalıştım.Ve,sonunda başardım gerçek basketbol topuyla (Fotbol topuyla oynatırdı da) potaya bir sayı atmıştım.Böyle her gün gidiyordum ama hiç top süremezdim o da gelişmeye başladı.2 yıl böyle sürdü sonra geniz etim alındı ve annem basketbola yazılmama izin verdi (Geniz etim var diye izin vermezdi)Hemen gittim harika oynuyordum,koç yetenekli olduğumu ve çok çalışırsam iyi yerlere gelebileceğimi söyledi.Bende her hafta sonu gittim,çalıştım,çabaladım ve hala çabalıyorum.
OYNAYIŞ TARZIM
Dribling'im çok iyidir, boyum kısadır 1.40 (10 yaşındayım)bu yüzden PG oynarım.Saha görüşüm,şutlarım ve paslarım iyidir.Reb. konusunda çok kötüyümdür.Şut tarzı olarak Paul Pierce'la Ray Allen karışımı bir şey.Ama,isabet buluyorum ya o yeter.Crossvoverlarımla (Umarım böyle yazılıyordur

)adamı rahatça ve hızlıca geçerim fake'imi gösterdikten sonra atış yaparım.Rondo gibi pota altında pası tercih ederim.
NELER YAPABİLİRSİNİZ
Her NBA oyuncusunun inandığı bir söz vardır "Nothing to imposible" İmkansız diye birşey yoktur.Bende ona inanırım istersem her şeyi yapabileceğime inanırım.Kısaca çalışırsam futbol voleybol gibi sporlar hariç çoğu şeyi yapabilirim.(Yemek yapamam ya

)
YETENEKLERİM ve OYNADIĞIM KULÜP
Bu konu hakkında bir şey söylemek zor aslında ama kendimi yetenekli olarak gördüğümü söyleyebilirim.Karşıyaka Basketbol Yıldızlar'ında (KBY)PG olarak 8 aydır oynuyorum.Bir de amatörce her gün sokakta basketbol oynuyorum.