Gönderen Konu: Basketbolunuz...  (Okunma sayısı 77226 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderatör
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
Ynt: Basketbolunuz...
« Yanıtla #100 : 18 Haziran 2011, 21:49:05 »
Ben yaklaşık 20 gün sonra İzmir/Bornova'ya geliyorum Utkan biraderim. Daha doğrusu her yaz geliyorum da...  :D

Ben buraya yazmadım ama Kilis 2.'si olan okul takımımızda oyun kurucu olarak oynuyorum ben de. Mesafe tanımaksızın şutlarım iyi değildir;ama penetre etme,takım arkadaşlarımı besleme ve savunma yönüme güvenirim. Fazla Wade izlemekten olsa gerek,stepsin de tadını kaçırabiliyorum zaman zaman...   :D

Şutlarımı geliştirmek için 1 haftadır evimizin önündeki orjinal boyutlarda olmayan;ama yine de idare eden potamızda şut çalışıyordum;ama bugün boynum tutulduğu için çıkamadım dışarı. Üstüne kas gevşetici iğneler de cabası...

Çevrimdışı wade_kaan

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #101 : 18 Haziran 2011, 21:59:53 »
avcılarda oturuyorum ancak heryere gelmeye çalışırım

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #102 : 18 Haziran 2011, 22:06:50 »
avcılarda oturuyorum ancak heryere gelmeye çalışırım
Yakınmışız baya. Ben de Beylikdüzü'ndeyim.

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #103 : 18 Haziran 2011, 22:08:11 »
Ya anadoluda oturan kimse yok heralde :)

Çevrimdışı wade_kaan

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #104 : 18 Haziran 2011, 22:10:10 »
hadi ya iyimiş , ben arkadaşımla yaptığım maçın videosunu koyucam ama nasıl yukleyeceğim?

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #105 : 18 Haziran 2011, 22:15:18 »
hadi ya iyimiş , ben arkadaşımla yaptığım maçın videosunu koyucam ama nasıl yukleyeceğim?
Bir gün Torium'da buluşuruz artık. Toriumda İstanbulun en büyük 3. veya 5. AVM'siydi. Unuttum tam sayısını ama ikisinden biri.

Çevrimdışı wade_kaan

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #106 : 18 Haziran 2011, 22:18:12 »
evet torium çok büyük blusuruz bir ara, yalnız şu videoyu nasıl yukleyeceğim?

Çevrimdışı alierdem

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #107 : 19 Haziran 2011, 07:43:15 »
Ya anadoluda oturan kimse yok heralde :)
Ben kadıköydeyim

The legend in the area

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #108 : 19 Haziran 2011, 10:06:17 »
Az önce döndüğüm maçtan 42-10 la geldim sanırım tüm maç 5 ya da 6 atış kaçırdım... Çok iyi hissediyorum kendimi bu aralar..İzmir de buluşmalara açığız :)

benim için de aşktır ben çok geç başladım önceleri futbolcu idim..Basketbolu izlemeye ve takip etmeye çok erken başlasam da biraz da boyum yani fiziğim gereği oynamam 15-16 yaşlarında başladı ve o zamandan bu zamana da 1 yıl ara vermem gerekmişti ama hızlı tırmandım..Herşeyi kendim izleyip irdeleyerek öğrendim.. son 7 yıl içinde kendi öğrencilerim bile oldu yazları oturduğum semtin potalarında sahalarında yaz kampları bile düzenlemişliğim var yazları ;) .. Basketbol başka hiçbir şeye benzemez.. Bir de dans vardır benim için ama önce basketbol...

@alpay tebrik ederim kardeşim...

takialim bi ara Flash o zmn bende izmir de okuyorum su an bütlerdeyim dönecegim memlekete cuma gunu ama nerde oynadıgınıza baglı Göztepe sahilde oynuyorlardi 4 pota da doluydu bugun sınema donusu otobusten gördüm ordamiydin :) :)

ben balçova lisesi önünde ki mekandayım genelde ama geçen gün o dediğin yerdeydim...Oradan bir meydan okuma gelmişti de..Bir arkadaşımla oraya gidip rüştümüzü ispatladık ;) .... arada bir oraya gidip oynarım değişiklik olsun diye..Hiçbir profesyonel eğitim ya da takımla çalışmışlığım yok kısa boyuma rağmen yıllardır sokaklarda çalışıyorum tam bir streetball adamıyım  :) ... sokak okulum bile oldu yazları hala öğrencilerim var :)

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)

Çevrimdışı Flash

• MVP
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #109 : 19 Haziran 2011, 10:12:18 »
Ben yaklaşık 20 gün sonra İzmir/Bornova'ya geliyorum Utkan biraderim. Daha doğrusu her yaz geliyorum da...  :D

Ben buraya yazmadım ama Kilis 2.'si olan okul takımımızda oyun kurucu olarak oynuyorum ben de. Mesafe tanımaksızın şutlarım iyi değildir;ama penetre etme,takım arkadaşlarımı besleme ve savunma yönüme güvenirim. Fazla Wade izlemekten olsa gerek,stepsin de tadını kaçırabiliyorum zaman zaman...   :D

Şutlarımı geliştirmek için 1 haftadır evimizin önündeki orjinal boyutlarda olmayan;ama yine de idare eden potamızda şut çalışıyordum;ama bugün boynum tutulduğu için çıkamadım dışarı. Üstüne kas gevşetici iğneler de cabası...

kusura bakmayın edit yapamadım sonradan gördüm....Çağataycım bornova bana çok uzak kalıyor yani ben de balçovadayım izmirin bir ucundan bir ucu gibi :) bir de yazın çalışacağım büyük ihtimalle ama bir fırsat bulursam belki ;)

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #110 : 19 Haziran 2011, 14:30:28 »
alierdem ben de Kadıköylüyüm bi ara maç filan ayarlarız o zaman ;)

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #111 : 19 Haziran 2011, 19:34:16 »
alierdem ben de Kadıköylüyüm bi ara maç filan ayarlarız o zaman ;)
Ali alır. :D :D

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #112 : 19 Haziran 2011, 20:59:13 »
Berkay senle de yapalım ama teke tek yapalım senle 15 avans 21 de biter ama iddia koyarım ortaya  :wink:

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #113 : 19 Haziran 2011, 21:19:52 »
Berkay senle de yapalım ama teke tek yapalım senle 15 avans 21 de biter ama iddia koyarım ortaya  :wink:
Avansın senin olsun :) Ne zaman yapıyoruz :)

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #114 : 19 Haziran 2011, 21:47:11 »
İstanbul'a geldiğim an haber vericem. 9. sınıflarda çok iddialı oluyorlar maç öncesinde, avansı kafadan istemiyorum deme kabul etseydim dersin sonra formasına iddiaya girecez sonuçta :)

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #115 : 19 Haziran 2011, 21:49:20 »
Bak eğer kazanırsam Galatasaray formasını giydireceğim sana. Onun dışında bir şey istemiyorum :D

Çevrimdışı ckfb1907

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #116 : 19 Haziran 2011, 21:50:46 »
Ya giyeriz o basit iş NBA Store diyorum ben sana :)

Çevrimdışı berkay19

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #117 : 19 Haziran 2011, 22:39:11 »
Benle Ali sen tek o zaman :D

Çevrimdışı juniorlebron

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #118 : 02 Temmuz 2011, 11:22:13 »
turkıyede nba store varmı? :-o

Çevrimdışı AirJordan # 23

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #119 : 15 Temmuz 2011, 17:34:14 »
Merhaba ben sitenize yeni katıldım ve sitenizden memnunum.Öncelikle ben basketbola ne yazık ki cok gec basladım.8. sınıfın sonunda :( Şuan lise 2 ye gectım.Lisenin başında baktım okulda herkes basketbol oynuyor ilkokuldaki arkadaslarım filanda oynuyor bir heves başlıyayım dedim ve önünü alamadım.Şunu söylemek istiyorum asla yorulmam cidden klube gırdım tabi kendimi göstermek istiyorum başta çift el şut attığım için benle dalga geçtiler ve ben cok hırslandım antremandan sonra basket sahasına gidip 2 3 saat daha çalıştım tabi bu çalışma meyvelerini vermeye başladı derken jordan la tanıştım ilk defa lisede michael jordan ın kim olduğunu öğrendim hareketlerını izledim ve çalıştm çalıştım sonunda hiç farketmeden çok iyi bir yere geldim çok hızlıyım ama bu hızımı bazen kontrol edemiyorum bu yüzden top arkamda kalıyor ama ne yapıp edip potaya ulaşıp sayıyı buluyorum boyum 1.74 ama bu boyuma rağmen cok ıyı zıplıyorum hemde air alert filan calısmadan sizden uzun birinden ribound almak cok ayrı bir zevkmiş bunu tattım.Ve inanılmaz derecede smaç vurmak istiyorum şuanda potanın çemberine zorlasam değebiliyorum (3.05) Şuanda şutlarımı geliştiriyorum ve cidden insan çalıştığında biyere varabiliyor başladığımda cok buyuk hayallerım oldu ama cok gec basladımı farkedince ve boyumu artık standart bir oyuncu olabirim neyse çok uzattım konuyu herkese tesekkurler. :-D

Çevrimdışı Flash

• MVP
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #120 : 16 Temmuz 2011, 21:42:35 »
Önce fundamental ve zeka'yı içinde ki Jordan sever ruhun ile birleştir..Smaç ardından gelsin..

Çevrimdışı alierdem

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #121 : 17 Temmuz 2011, 09:49:06 »
Önce fundamental ve zeka'yı içinde ki Jordan sever ruhun ile birleştir..Smaç ardından gelsin..
Adam felsefe yaptı abi :D Ne güzel oldu bu böyle :D

The legend in the area

Çevrimdışı Flash

• MVP
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #122 : 17 Temmuz 2011, 11:11:46 »
hahaha ama öyle gerçekten de yeni başlayan gençler hemen smacın ya da atletik hareketlerin peşine düşüyor...Yaratıcılık ve basketbol hevesi adına elbette güzel ama önce fundamental ve zeka

Çevrimdışı M3fast

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #123 : 25 Mart 2012, 15:55:38 »
İcini dökmen iyi olmuş ilk defa bu kadar uzun bişi okudum :P :D

Çevrimdışı ForeverCeltics

• NBA Draft'ında
  • Sonsuza Dek Celtics
    • Profili Görüntüle
    • Facebook Hesabım
« Yanıtla #124 : 25 Mayıs 2012, 21:42:24 »
Ben 1.sınıftan beri ilgi duymuşumdur.1.sınıfta hep futbol oynardım ama fasulye niyetine oynatırlardı :P Sonra bir gün öğretmen futbolda kavga çıkıyor diye futbolu yasakladı ve basketbol oynattı,sadece şut atıyorduk.Ben yetiştiremiyordum herkes benimle dalga geçmişti bi hırs yaptım her gün 7/24 çalıştım.Ve,sonunda başardım gerçek basketbol topuyla (Fotbol topuyla oynatırdı da) potaya bir sayı atmıştım.Böyle her gün gidiyordum ama hiç top süremezdim o da gelişmeye başladı.2 yıl böyle sürdü sonra geniz etim alındı ve annem basketbola yazılmama izin verdi (Geniz etim var diye izin vermezdi)Hemen gittim harika oynuyordum,koç yetenekli olduğumu ve çok çalışırsam iyi yerlere gelebileceğimi söyledi.Bende her hafta sonu gittim,çalıştım,çabaladım ve hala çabalıyorum.
                           OYNAYIŞ TARZIM
Dribling'im çok iyidir, boyum kısadır 1.40 (10 yaşındayım)bu yüzden PG oynarım.Saha görüşüm,şutlarım ve paslarım iyidir.Reb. konusunda çok kötüyümdür.Şut tarzı olarak Paul Pierce'la Ray Allen karışımı bir şey.Ama,isabet buluyorum ya o yeter.Crossvoverlarımla (Umarım böyle yazılıyordur :P)adamı rahatça ve hızlıca geçerim fake'imi gösterdikten sonra atış yaparım.Rondo gibi pota altında pası tercih ederim.
                        NELER YAPABİLİRSİNİZ
Her NBA oyuncusunun inandığı bir söz vardır "Nothing to imposible" İmkansız diye birşey yoktur.Bende ona inanırım istersem her şeyi yapabileceğime inanırım.Kısaca çalışırsam futbol voleybol gibi sporlar hariç çoğu şeyi yapabilirim.(Yemek yapamam ya :P)
                      YETENEKLERİM ve OYNADIĞIM KULÜP
Bu konu hakkında bir şey söylemek zor aslında ama kendimi yetenekli olarak gördüğümü söyleyebilirim.Karşıyaka Basketbol Yıldızlar'ında (KBY)PG olarak 8 aydır oynuyorum.Bir de amatörce her gün sokakta basketbol oynuyorum.
Let's Go Celtics !!
Where "Rajon Rondo" Happens
Where "Paul Pierce" Happens
Where "Ray Allen  " Happens
Where "Kevin Garnett" Happens
Where "Boston Celtics" Happens
             PLAYOFF
Round 1
Hawks Vs Celtics 4 - 2 Celtics Win
Round 2
Sixers Vs Celtics 3 - 3