Gönderen Konu: Doğu Konferansı Playoff Eşleşmeleri  (Okunma sayısı 4413 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
  • Heroes come and go...But Legends live for EVER!
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
Doğu Konferansı Playoff Eşleşmeleri
« : 22 Nisan 2013, 14:28:26 »
(1) Miami Heat - Milwaukee Bucks (8 )
(2) New York Knicks - Boston Celtics (7)
(3) Indiana Pacers - Atlanta Hawks (6)
(4) Brooklyn Nets - Chicago Bulls (5)

------------------------------------------------------------------

İlk 4 sıradaki takımlar, ilk maçları kazandı. Serilerle ilgili yorumlar, haberler buradan paylaşılsın
<<<Old School>>>  <<<New Generation>>>

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
Ynt: Doğu Konferansı Playoff Eşleşmeleri
« Yanıtla #1 : 22 Nisan 2013, 15:56:40 »
Tuttuğum takım Chicago Bulls un eşleşmesi en önem verdiğim seri tabi ki de Chicaogo da Rose olmadan 8-9 kişilik rotasyonla buralara kadar geldi helal olsun..En yorgun takım belki de Play-Off larda ki ama en zor vaz geçecek takım olduğuna da eminim..

Boston Celtics  NY Knicks ise tam bir nostalji eşleşmesi  Paul Pierce, M.CAmby, K.Martin, J.Kidd, P.Pierce gibi 35 yaşını geride bırakmış delikanlıların serisi...

Bir taraf Rondo diğer taraf da Amare Stoudmire dan yoksun... Zevkli bir seri bence.. kıran kırana olsa keşke eskisi gibi :D

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)

Çevrimdışı KİDD_Fan

• Editör
  • MVP
  • Heroes come and go...But Legends live for EVER!
    • Profili Görüntüle
    • Sporla İlgili Her Şey
« Yanıtla #2 : 22 Nisan 2013, 20:24:37 »
Miami Heat - Milwaukee Bucks serisiyle ilgili çok konuşmaya gerek yok sanıyorum. Miami, asgari dikkat seviyesinde oynadığı sürece Bucks'ın maç kazanma ihtimali yok. 4-0 der, geçerim.

New York Knicks - Boston Celtics serisi, en sert geçmesini beklediğim eşleşme. İlk maçta da görüldü ki Celtics, tempoyu iyice azaltarak tecrübe faktörünü öne çıkartmaya çalışıyor. New York için de en önemli isim bana göre Jason Kidd. Tabi ki Carmelo'nun skor liderliği çok önemli ama içindeki bireysellik ateşine karşı koyamayan Melo, Jr Smith, Felton gibi oyuncuların yanında Kidd olduğunda, oynadıkları şey basketbola benzemeye başlıyor. İlk maçta da Knicks'e dirlik düzen getiren Kidd oldu. Carmelo da atmaya gelmişti ve Celtics direnemedi. Uzun bir ana beşle oynamayı tercih ediyor Doc Rivers. Bence çok yerinde bir düşünce. Kevin Garnett'in üzerindeki yükü hafifletmek ve atlet Knicks kısalarına karşı fizik üstünlüğü sağlamayı getiriyor bu uzun beş. (Avery Bradley, Paul Pierce, Jeff Green, Kevin Garnett ve Brandon Bass bahsettiğim 5) Ama rotasyonları çok daraldı Rondo ve Sullinger'ın sakatlıklarından sonra. Son çeyrekte resmen pilleri bitti ve 8 sayıda kaldılar. Jeff Green, Paul Pierce iyi oynadılar ama Kevin Garnett pek gününde değildi. Yine de TD Garden'da Boston'un Knicks'i yenmesi benim için hiç sürpriz olmaz. İnsanların abarttığı kadar büyük favori olarak görmüyorum Knicks'i.

Indiana Pacers - Atlanta Hawks eşleşmesinin de sonucu belli gibi. Hawks'ın diğer takımlara üstünlük sağladığı yer çember altı ama Pacers'ın uzunları da sert ve fizikli olunca, oradan bir üstünlük çıkaramıyor Atlanta. Paul George ilk maçı muazzam oynadı. Triple Double yapması bir kenara, Hawks biraz toparlanıp, yerden kalkar gibi olduğu her an bir yumruk indirdi George. 4-1 Indiana geçer diye tahmin ediyorum.

Jason Kidd'li Nets ve Mavericks'ten sonra sempatimin kaydığı takım olan Chicago Bulls ile Brooklyn Nets'in eşleşmesi de zevkli olmaya adaydı ama Noah'nın sakatlığı biraz oyunu bozdu. Zaten Rose olmadığı için çok yıprandık sezon içinde, bir de playofflara Noah'nın sakatlığıyla girince sıkıntı büyüdü. Maçı seyretme şansım olmadı, laptop'ım 2 hafta geçmesine rağmen hala serviste olduğu için CNN Turk'ün eline bakıyorum. Çok isterim Bulls seriyi kazansın ama zor görünüyor. 2 maç koparırız yine de 
<<<Old School>>>  <<<New Generation>>>

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #3 : 23 Nisan 2013, 00:42:44 »
Knicks de eğer Camby ve A-Stat sağlıklı olsaydı ve Kidd de dinlenerek gelebilseydi Play-off lara bence büyük favori ilerdi ama şu an bence de Miami nin gerisindeler o iş için... Doc Rivers Jason Kidd bir açıklama yaptı tam bir çeviri yapmadım ama bizi ve sizi aklıyla yeniyor..Gençken ne yapabiliyorsa gene yapıyor ama varlığıyla sizi alt ediyor gibi bir şeyler söyledi Kidd in istatistikleri genelde 6+ 4+ 4+ 1+ gibi gözükse de 40 yaşında biri hala maç başına 34 dk ortalama ile şampiyon adayı bir takımda oyun kuruculuk yapıyorsa ve hala takımın savunmasında baş adamsa bu adama saygı duyulur...Sezonun ilk ödülü de Knicks e gitti.. 6. adam Jr.Smith oldu haketti de ancak aldığı dakikalar zaten ilk beş oyuncusu gibi bence bu konuda 6. adam gerçekliğini yitiriyor..Mesela bence Andre Miller ;) neyse dağıtmayacağım

Chicago ya hem büyük saygı duyuyor hem de çok ama çok üzülüyorum..Bu gidişle Rose da Penny Hardaway gibi Amare gibi, G.Hill gibi dikiş tutmayacak gibi görünüyor.. ?!?

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)