Bugün Onur'un doğum günü(: Nice yıllar kardeşim Rab'bim sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin sana. İyi ki doğdun(:
Sağolasın abi

19 olduk işte, gidiyoruz bakalım..

Onur abicim doğum günün kutlu olsun. Yaklaşık 3 senedir ben de onun kurduğu bu düzen içinde işlerin bir ucundan tutmaya çalışıyorum. Emekleri ölçüştürülemez. Nice mutlu, huzurlu senelere Onur...
Sağolasın Dağlar

Başından bu yana beraberiz neredeyse gerek Oğuz gerek sen, sağolun varolun..
Bugün biricik adminimiz Onur Abi'm,doğum günün kutlu olsun,nice yıllara.23 Nisan da iyi bir tarih hani.Bu vesileyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve ÇOCUK BAYRAMI'nı kutlarım.
Bu arada yukarıda yazdığımı dikkate almayın.İğneleyici birşeyler yazmak istedim ki aslında bu açıklamayı yapınca pek de anlamı kalmıyor.Ama yanlış anlaşılmamak da gerek.Neyse,''Ben çocuk muyum ki bu benim bayramım olsun'' gibi abuk subuk lâflar edenlere inat,forumumuzun bütün güzide üyelerinin,bütün halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarım.Ata'mızı,bu vatanı bize emanet edenleri ve hâlâ vatan uğruna şehit düşenleri anmak için iyi bir gün...
Eyvallah Çato Kardeşim

23 Nisan önemli birgün tabi (birçok açıdan

)
Doğum günün kutlu olsun AoG'umuz.Allah seni başımızdan eksik etmesin.NbaTr'la hep burada oluruz İNŞALLAH.Bu sene sıkınılı geçti ama olsun.Toparlarız.
23 Nisan da kutlu olsun.Çato'nun mesajdan gördüm 
Eyvallah abi eyvallah, seni de etmesin

Toparlarız merak etme sen..

Biraz gecikmişim galiba. Önce bu geç kalınmışlık için özür diliyorum, sonra da değerli büyüğümüz, Onur Abi'nin doğum gününü kutluyorum. Nice sağlıklı, huzurlu ve NbaTr'lı senelere Onur Abi... İyi ki doğdun...
Sağol Sedat, geç kalmadın ya

Bak bende yeni yazabildim sorun yok yani, özür falan duymıyım böyle şeyler

Arkadaşlar öyle güzel mesajlar yazmışlar ki bana yazacak birşey kalmamış
doğum günün kutlu olsun Onur,
nice yıllara.
Sağolasın Özgür eyvallah

HEPİNİZ CİDDEN ÇOK SAĞOLUN ARKADAŞLAR.. AYRI AYRI TEŞEKKÜRLER İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN..