Anket

Beko All-Star 2008'i Kim Kazanır?

Yerli Karma
3 (7.9%)
Yabancı Karma
35 (92.1%)

Toplam Oy Verenler: 38

Gönderen Konu: BEKO All-Star 2008  (Okunma sayısı 47884 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
Ynt: BEKO All-Star 2008
« Yanıtla #100 : 22 Mart 2008, 21:04:08 »
James White'ı baştan sıralamaya katmamak lazımdı zaten belliydi 1. olacağı. Bu yarışmada insanlığın sınırlarını zorladı. Hem 'üç adım uzun atlama' rekorunu kırdı :-P  hemde şampiyonluğu aldı. Almasa ayıp olurdu. Allah razı olsun bu arada jüriden.

Rich'im çok iyidi. Hiç olmazsa diğerleri gibi değildi. Başkalarından farkını kanıtladı. Süpersin Chaney.
Maçlarda bile adeta sivriliyor zıplama yeteneğiyle. Ribauntları o kadar yüksekten alan insan görmedim ben canlı olarak (Bursa'ya gelen tüm takımları izlememe rağmen) . Bir kaç özel çalıştığı smaç vardı ama hiç denemedi. Herneyse ne kadar denesede White'ı geçemeyeceği barizdi. Yinede tebrikler.

dipnot: Alper'de üçlük yarışmasında finale kaldı onunla büyük heyecan yaşadım. Son renkli topu soksa işler değişecekti. Olan oldu tebrik etmek gerek.

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı Suns Fan

• Bilgi Yarışması 1.si
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #101 : 22 Mart 2008, 21:30:00 »
Ntvspor dada gece 02.00 de tekrarı var dün baktım yayın akışında yazıyor..

Hiç sonuçlara bakmadım, o saati bekliyorum.  :-D

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #102 : 22 Mart 2008, 22:06:41 »
  James white fight insan değil uzaylı :-o Açıkcası ben bu manyaktan böle bişey beklemiyordum
yane resmen tek başına all starı izlenir hale getirdi.

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #103 : 22 Mart 2008, 22:11:21 »
  James white fight insan değil uzaylı :-o Açıkcası ben bu manyaktan böle bişey beklemiyordum
yane resmen tek başına all starı izlenir hale getirdi.

Aslında ben bekliyordum abi. Çünkü 2007'de NCAA Smaç yarışmasında da azmıştı. Burda daha fena azdı tabii o ayrı...

edit: bu arada AllStar maçının bir özeti highlight'ı vs bişeyi yok mu? Araştırıyorum, bulamıyorum.

Çevrimdışı Cool Ekrem C

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
    • En baba streetball sitesi
« Yanıtla #104 : 22 Mart 2008, 22:22:44 »
White bu performansıyla yakında youtube arenasında en çok tıklanan adam olacak, eminim. Kendini Türkiye'de aştı.
İmpossible is Nothing

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #105 : 22 Mart 2008, 22:34:24 »
White bu performansıyla yakında youtube arenasında en çok tıklanan adam olacak, eminim. Kendini Türkiye'de aştı.

Youtube Arena'sı kaldıysa olur tabii. :-D Şaka bir yana gerçekten büyük sükse yaptı. Çoğu insan görmüştür, görmeli.

Çevrimdışı TP

• Turkish Delight
  • Superstar
  • ...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #106 : 22 Mart 2008, 22:46:17 »
Youtube iki gün sonra açılır...

Bu arada Chaney'nin oyunu çok güzeldi yav...Harbiden büyük sempati oluştu bende...Çünkü ciddiye almış eğlenmek için orda..Bazı yabancıları gördük,sopa gibi sopa gibi gitti...Hele o smac yarışmasındaki bir oyuncunun 5 kere yere vurdurupta smaca kalkamaması tam bir saçmalıktı..Oradan kim hazırlanmış,kim sallamış gördük..

Rudy!Rudy!Rudy!

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Nba ve Basketbol Portalı
« Yanıtla #108 : 22 Mart 2008, 23:13:47 »
Nefes kesici bir Beko All Star 2008'in ardından organizasyonla ilgili videoları siz basketbolseverlerle paylaşıyoruz. Harika bir Smaç yarışması ve maçın ardın ardından kaçıran basketbolseverler için videolar...

Şimdilik Beko All Star 2008 Smaç Yarışmasının tamamı ve James White'ın olağanüstü smaçlarından kesitler yayınlandı. Diğer videolar da en kısa zamanda sizlere sunulacaktır...

Beko All Star 2008 Videoları için;
http://www.nbatr.com/beko-all-star-2008-video/

Çevrimdışı nazot

• Nazot
  • Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
    • havril
« Yanıtla #109 : 22 Mart 2008, 23:42:07 »
White be mükemmeldi yaws....  :-o  :lol:
ömer 'i de beğendim  :-D
yine çekişmeli geçti maç   :-P

bulls kızları da vardı  :wink: ;linkler için saolun

« Son Düzenleme: 22 Mart 2008, 23:47:04 Gönderen: havril »

Çevrimdışı DwyaneWadeCns

• Gizli Admin :P
  • MVP
  • Kişiiişellll Meşajjjj :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #110 : 23 Mart 2008, 02:27:57 »
Ya.. tekrarınıda izleyemiyorum malesef.. boston houston maçına denk geldi.. Artık sonucu ister istemez arkadaşlardan öğrenirim.. netten indirip izlemek istiyorum.. bu seneyi izleyemedim canlı seneye artık..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James

Çevrimdışı Scuzzlebut

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #111 : 23 Mart 2008, 13:34:06 »
3 lük yarışması gayet çekişmeliydi ama bence ligin en iyi 3 lükçülerini almadıklarına eminim...çok daha iyi şut atan oyuncularımız var..smaç yarışması da james ve chiney hariç dierleri çok kötüydü..BBL'nin en değerli organizasyonunda çok kötü bi smaç yarışması izledik..Adamlar hiç bi hareket hiç bir bişey yapmadılar 2 kişi hariç..Jüri de çok kötüydü..Bi NBA maçı izlediğimizde bile adamlar fast break ta bunların alasını yapıyorlar ama jüri 9 veriyor bu gerçekten çok saçma..All-star maçı da hiç fena deildi gerçekten alley-oop denemeleri başlarda başarılı olmasada oyunculaarımızın kalitesi bu etkinliği izlenilebilir kılmaya yetti..Ama devre arası show ları ve dier showlar fevkaladeydi..Yalnız birdahakine en iyi adamları Allstar'da görmek isterizz...

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #112 : 23 Mart 2008, 13:48:06 »
3 lük yarışması gayet çekişmeliydi ama bence ligin en iyi 3 lükçülerini almadıklarına eminim...çok daha iyi şut atan oyuncularımız var.

Ömer Ünver, Alper Saruhan, Shumpert, Ogün Sevinç gayet iyi 3'lükçüler onların seviyesinde çok az oyuncu var 3'lük konusunda. Bence katılım seçimleri normal.

Çevrimdışı Kq5

• CaptaiN Jac'K
  • Superstar
  • weLcome To ßoston Celtics Rasheed Wallace
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #113 : 23 Mart 2008, 13:50:21 »
Arkadaşlar beko all starın tekrarı varmı ben maça gittimde her maçta olduğu gibi görevliydim ama foto çektirmekten maçı izleyemedim ?

Çevrimdışı Suns Fan

• Bilgi Yarışması 1.si
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #114 : 23 Mart 2008, 14:21:51 »
Arkadaşlar beko all starın tekrarı varmı ben maça gittimde her maçta olduğu gibi görevliydim ama foto çektirmekten maçı izleyemedim ?

Dün gece 02.00'de NtvSpor'da vardı tekrarı.

Bir daha yayınlayacaklarını sanmıyorum...

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #115 : 23 Mart 2008, 15:40:58 »
  Şu an ntvspor veriyor beyler bayanlar izleyin :wink:

Çevrimdışı DwyaneWadeCns

• Gizli Admin :P
  • MVP
  • Kişiiişellll Meşajjjj :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #116 : 23 Mart 2008, 22:22:43 »
bütün tekrarları kaçırmış durumdayım ne mutlu bana :S

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #117 : 24 Mart 2008, 05:44:31 »
Nasıl ki Jason Richardson ve Vince Carter insanlık dışı smaçlar basıyorsa James White'da aynen bu adamlarla aynı düzeyde.Eksiği falan yok ayrı zaten hatta belli noktalarda fazlası olduğunuda gördük. All Star'da yaptığı smaçları NBA Smaç Yarışmalarında nadir görüyoruz. Bacak arası değirmen vs vs adam faul çizigisinden her türlüsünü yaptı helal sana White..Canım sıkıldıkça açıp seyrediyorum valla..

Çevrimdışı day worker

• Rookie
  • **
  • <<EmRe>>
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #118 : 26 Mart 2008, 20:10:48 »
Valla başta sorsan maç hemen kopar gider derdim iyi dayandı türk karması gerci dayanan yabancı karmasıydı ama çaktırmayalım.Maç yerine 4 saat smaç yarışması olsa daha zevkliydi james sayesinde üçlükte zevkli oluo ama maç biraz sıkıo TÜRKler yenmek isteğinin verdiği hırsla maçı şova dökmüo normal maç gibi olunca sıkılıo insan.Ama herşey harbi güzeldi.