Anket

Beko All-Star 2008'i Kim Kazanır?

Yerli Karma
3 (7.9%)
Yabancı Karma
35 (92.1%)

Toplam Oy Verenler: 38

Gönderen Konu: BEKO All-Star 2008  (Okunma sayısı 47878 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Nba ve Basketbol Portalı
Ynt: BEKO All-Star 2008
« Yanıtla #75 : 22 Mart 2008, 15:32:54 »
Bu smaçların hepsini daha önceden yapmıştı. Ama yine yaptı! Ve harika yaptı..

Dikkat edin smacın teki foul çizgisinin arkasındandı. Bu adam harika! Bu adam süper!!! Hep süperdi, hala süper!!

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #76 : 22 Mart 2008, 15:34:17 »
Nasıl foul çizgisinden bacak arası yapamaz Kaan? Hiç mi izlemedin be adamı...

Yaptı işte, White bu!! İyi tanımamışsın...  :nono

Çevrimdışı Kaan Mert

• Zep (çıtır :P )
  • MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #77 : 22 Mart 2008, 15:35:24 »
 Kaaptsınlar gitsinler artıkın :-D

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #78 : 22 Mart 2008, 15:35:35 »
lan giden biri inşallah smaç yarışmasını çekmiştir ya da bir yerden bulabiliriz, araştırmalara başladım bile :deli:

Çevrimdışı the_apo_1

• _ThE__ThUG_
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #79 : 22 Mart 2008, 15:35:39 »
Bırakın ya şike  var :-D
Hep aynı yerlerden sıçramaya çalıştı kesin bi katakulle var bu olayda :-P

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #80 : 22 Mart 2008, 15:42:41 »
Uçan Adam James White 

All-Star haftasonunun en ilgi çekici yarışmalarından biri olan smaç yarışmasını,başından sonuna kadar çok iyi smaçlar basan ve taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan Uçan Adam James White kazandı.

İlk turda 98 puan alarak rakiplerini geçen ve finale kalmaya hak kazanan James White'ın ardından 92 puan alan Chaney finale çıkan diğer oyuncu oldu.Curtis ve Hosley ise istediklerini sahaya yansıtamayınca finale adlarını yazdıramadılar.

Final turunda tam anlamıyla izleyenleri büyüleyen James White yaptığı faul çizgisinden zıplama atışları ile 4 tane 50 tam puan alırken,rakibi Chaney'i geride bırakmış oldu.

NbaTr//Hi..

-------------------------------------------------------------------------------------------
Beko All Star 2008 Üç Sayı Yarışması Şampiyonu Ömer Ünver   
Beko All Star 2008 Üç Sayı Yarışmasını muhteşem performansıyla Ömer Ünver kazandı. Seri atışlarıyla dikkat çeken ve ilk seride 19, ve yine finalde de 19 puan alarak kazanan Ömer, performansıyla büyüledi.

Beko All Star 2008'de favori olarak gösterilen Damir Mrsic'in özel bir sorunundan dolayı katılamamasının ardından, yarışma daha da heyecanlanmıştı. Tüm yarışmacılar güzel bir performans ortaya koydu ve gerçekten zevkli görüntüler izlettiler. Normalde finale 2 yarışmacı olması gerekiyordu. Fakat ilk seride 2 oyuncu 15 puana ulaşınca, 3 yarışmacıyı finalde izlemek de yarışmayı daha da güzelleştirdi.

İlk turda 19 sayı almayı başaran Ömer ile birlikte,15'er sayı alan Shumpert ve Alper'de finale kalırken,finalde ilk olarak sahneye Shumpert çıktı.Shumpert ilk turda olduğu gibi final turunda da 15 sayı bulmayı başarırken,ondan sonra sahaya çıkan Alper 13'de kaldı ve şampiyonluk şansını kaybetmiş oldu.

Son olarak sahaya çıkan Ömer'in performansı üçlük yarışmasının galibini belirlerken,bulduğu 19 sayı ile üçlük yarışması birincisi Ömer oldu.

NbaTr//Onur-Hİ..

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #81 : 22 Mart 2008, 15:49:21 »
  Yok artık james white fight!!! Bu adam insan değil uzaylı lan resmen nba all star weekend
havasını yaşattı direk yane bu adamın manyak oldunu biliyordum da manyak olu manyak oldunu
bilmiyordum bence bu adamın abdi ipekçi nin önüne heykeli dikilmeli rahmetli conrad mc rea den
sora gördüğim en manyak slam dunker bu adam  :bow2:

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #82 : 22 Mart 2008, 15:49:34 »
Bırakın ya şike  var :-D
Hep aynı yerlerden sıçramaya çalıştı kesin bi katakulle var bu olayda :-P

Güzeldi... haha :-D

Bu arada Video aramalarına başladım. Yakın zamanda videolara ulaşabileceksiniz... Sarın sarın izleyin abi, başka birşey demiyorum!

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #83 : 22 Mart 2008, 15:50:47 »
  Yok artık james white fight!!! Bu adam insan değil uzaylı lan resmen nba all star weekend
havasını yaşattı direk yane bu adamın manyak oldunu biliyordum da manyak olu manyak oldunu
bilmiyordum bence bu adamın abdi ipekçi nin önüne heykeli dikilmeli rahmetli conrad mc rea den
sora gördüğim en manyak slam dunker bu adam  :bow2:
Aynen... 

Bence adam tek başına NBA Smaç yarışmasından daha iyiydi.. Harikaydı, mükemmeldi, olağanüstüydü...

Geldiği günden beri bekliyordum heyecanla!! Adamım benim şaşırtmadı beni..

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #84 : 22 Mart 2008, 15:53:12 »
  Lan patron manyak gibi gitmedim pişman oldum :( ama orda olsam kesin beni dışarı atarlardı.
 Yane o smaçtan sora kendimi paralardım kesin.

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #85 : 22 Mart 2008, 15:55:34 »
Ben ekran başında paraladım ya. Yok böyle şey, tek birşey diyorum.

ALLAH RAZI OLSUN JÜRİDEN!!

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #86 : 22 Mart 2008, 16:12:53 »
ömer ünver'i plase olarak vermiştim, kazandığına sevindim..ha mrsic yoktu o da ayrı :)

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #87 : 22 Mart 2008, 16:40:48 »
ömer ünver'i plase olarak vermiştim, kazandığına sevindim..ha mrsic yoktu o da ayrı :)

Senin schumpert traşa bağladı mustafa neyse kaptı adam lap top ıda dndik bişey vermezler
işallah adama.

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #88 : 22 Mart 2008, 16:44:52 »
Yazmazsam içimde kalırdı, bir şekilde içimdeki coşkuyu aktarmam lazımdı insanlara :-D

http://www.nbatr.com/tbl-haberleri/tesekkurler-juri-tesekkurler-james-white.html

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #89 : 22 Mart 2008, 16:54:41 »
bab yalın döktürüyor ha :P şöyle hareketli bi şeyler olsa güzel olurdu, ekran başında ağlayacağım yaf...

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #90 : 22 Mart 2008, 17:01:37 »
Ben sesini kıstım :-D Bu arada maç da süper ya..

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #91 : 22 Mart 2008, 17:10:05 »
bab yalın döktürüyor ha :P şöyle hareketli bi şeyler olsa güzel olurdu, ekran başında ağlayacağım yaf...

yalın denen dalaylama nın ne işi var geçen sene ceza vardı insan istanbul attack ,hepsi yada
sagapo kajmer i getirir salona :x

Çevrimdışı steve-nash

• Rookie
  • **
  • In the point of my fingers the ball
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #92 : 22 Mart 2008, 17:10:55 »

yalın denen dalaylama nın ne işi var geçen sene ceza vardı insan istanbul attack ,hepsi yada
sagapo kajmer i getirir salona :x

tamamen katliyorum ne isi avr all-star da yalının

Çevrimdışı TP

• Turkish Delight
  • Superstar
  • ...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #93 : 22 Mart 2008, 18:56:37 »
off öncelikle her yerim ağrıyor :-D onu söylemek isterim tam 5 saat :-D

Bulls'lu zenci kıza hasta oldum :-D taş gibi :-D direk ona konsatre oldum maçı bıraktım.Şaka bir yana;

Smaç yarışması enfesti...Yanlız ismini bilmiyorum ama bir kaç oyuncu hiç çalışmamıştı bile.Topu yere vuramadılar bile yaptıkları ayıp...White için diyecek söz yok..Galiba yine serbest atış çizgisinden vurdu (tam göremedim).Richard çok sempatik,paso oynadı.Güzel hadiseler...
Semih Allah'tan gelmedi..Yani o boyla ne kadar estetik bir smaç basabilirki?

Ömer Ünver bu yarışmaya özel çalışmış çünkü kısa sürede zıplamadan şutları kullandı...Demir katılsa farklı olabilirdi yarışmanın gidişatı...

Maçta Hosley'in smacını begendim...

Neyse yazıda yazıcam uzun uzun aklıma takılanlar bunlar.

Rudy!Rudy!Rudy!

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #94 : 22 Mart 2008, 20:06:52 »
Bulls'lu zenci kıza hasta oldum :-D taş gibi :-D direk ona konsatre oldum maçı bıraktım.Şaka bir yana;

Ulan efes kızları bunların yanında notre dame in kamburu gibi kalıyor geçen sene gelen magic
kızları bile bunlarla alakası yoktu o değilde hepsinin de fiziği aynı güzelliktemi olur kardeşim.

Çevrimdışı AoGVinsanity

• Admin
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #95 : 22 Mart 2008, 20:11:02 »
Bu arada 10-15 dakika içinde Smaç Yarışması Videosu hazır olacak arkadaşlar.. Hazır olun...

Çevrimdışı cuccorvo

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #96 : 22 Mart 2008, 20:14:14 »
James White dışında hiçbir şey güzel değildi.3 lük yarışmasında daha iyi isimler olabilirdi mesala robert hite.kaya pekerin 5 faul alması ilginçti.

Çevrimdışı airKonya

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #97 : 22 Mart 2008, 20:42:51 »
Güzel bi all star oldugunu düşünüyorum.Bence nba 2008 all stardan bile daha iyiydi.3 lük yarısmasındada cogu kişini fovorisi olan ömer ünver kazandı cok iyi bi şutör.Smac yarışmasındada herkesin fovorisi white aldı süperdi bence smacları juri biraz kıyak geçsede Richard a white aldı tabi süper smaçlardı white ın ki ne diyiyim adam uçuyor...Ha bu arada smaç yarışmasının videosunun bulan olursa haber ederse sevinirim.
« Son Düzenleme: 22 Mart 2008, 20:53:55 Gönderen: airKonya »

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #98 : 22 Mart 2008, 20:50:21 »
kaya pekerin 5 faul alması ilginçti.
İşte bu Kaya'nın yapısı,hırsı.Herşeyi anlatıyor aslında bugünkü maç Kaya hakkında..Aslanım Kaya'm..

Öncelikle James White'dan başlamak lazım sanırsam,çünkü günün en güzel sahnelerini yaşattı bizlere,maçta olsa maçtada smaçlarından değişik versiyonları izleyebilirdik ama kadroda yoktu,neyse onu bir kenara bırakırsak bastığı smaçlar neydi öyle.Aman Tanrım..
Faul çizgisinin oradan zıplayıp çift el smaç mı istersiniz,değirmen mi istersiniz,bacak arası mı istersiniz,herşeyi yaptı.Kaan Kural'ın James White'ı bu yarışmaya daha almayalım lafı da aslında herşeyi açıklıyor,açık ara favoriydi ve bunu da yaptığı smaçlarla çok net gösterdi.Burada jüriye de birşey demek lazım,heyecan gelsin diye yarışmaya White'ın o müthiş smaçları ile Chaney'in smaçlarını bir tuttular ya,helal olsun..Ama sonuçta hak edene gitti yarışmanın sonucu,zaten başkası alsaydı baya baya süpriz olurdu..

Hosley ve Curtis'in ilk turda elenmesi ise çok doğaldı,ne yaptıklarını gitsinler bir daha izlesinler,yani o kadar kötüydüler ki sıradan bir uzunu çıkarıp koysak aynı şeyleri yapabilirdi.
Chaney ise bu ikiliye nazaran hem sempatikliğiyle,hem de White'dan sonra ikinci en iyi olan hareketleriyle ikinci olmayı zaten hak etmişti,ilerisi de olamazdı zaten White varken.

Üçlük yarışmasında Ömer'in çok çalıştığıda belliydi açıkcası,şutları çok iyi çıkardı.Zamanını o kadar iyi kullandıki helal olsun,bu arada hepsi bitince baştan başlamakta ilginçti.Ömer hak etti herşeyiyle tıpkı White'ın smaç yarışmasını hak ettiği gibi.Yani Sezar'ın hakkı Sezar'a gitti..Çalışan aldı ödülü..
Bizim Shumpert'te iki turda da 15 puan toplayarak,iyi bir puan aldı bence..

Bu arada aklıma gelmişken belirtiyim,bu All-Star umarım seneye başka bir ilde olur.Her sene her sene İstanbul'da ve aynı salonda aynı organizasyon mu olur.Az açılın Türkiye'ye basketbolun gelişmesi için,ne bileyim gidin önce Ankara'ya,sonra İzmir'e ve diğer büyük şehirlere.İstanbul-İstanbul nereye kadar..

Neyse güzel bir organizasyon oldu benim için,izlerken eğlendim.Yalın olsun,Bulls kızları olsun,uçan adamlar olsun ve organizasyonlar olsun.Darısı 2009'a,umarım yerinden izleme fırsatı yakalarım..

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #99 : 22 Mart 2008, 21:00:32 »
mersin ya da adana'ya gelsin..her türlü yardımcı olurum :deli:

tbbl bu işi çok iyi yapıyor bu sene mi geçen sene miydi mersin'de yaptılar organizasyonu...