Gönderen Konu: Beko Basketbol Ligi -Normal Sezon-  (Okunma sayısı 44945 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

--

• Ziyaretçi
Beko Basketbol Ligi -Normal Sezon-
« : 14 Ekim 2007, 19:32:32 »
Beko Basketbol Ligi -Haftaya Bakış-

Beko Basketbol Ligi, bugün oynanan Darüşşafaka-Antalya maçıyla haftayı tamamlarken, Şampiyonluk adayları Fenerbahçe-Ülker, Efes Pilsen, Telekom lige galibiyetle başladı.

Lige flaş transferle giriş yapan GS Cafe Crown kazanırken, Beşiktaş Cola Turka ise Telekom mağlubiyetiyle lige başladı.

Çarşamba günü TBL heyecanı devam ederken haftanın maçı hiç kuşkusuz Efes Pilsen ve Fenerbahçe maçı olacak.

TBL'de toplu sonuçlar ve Gelecek Haftanın Programı şöyle;

14.10.2007
G.Saray C.C - Banvit    73 - 67
Daçka - Antalya Bşb.    61 - 67

13.10.2007
TTNet Beykoz - Selçuk Ü.  62 - 61
FB Ülker - Oyak Renault    80 - 59
Pınar KSK - CASA TED       111 - 82
Mersin BŞB. - Alpella        70 - 61
Kepez Bld. - Efes Pilsen    58 - 89
T. Telekom - Beşiktaş      93 - 86

-----------------------------------------------------

17 Ekim Çarşamba
Selçuk Ünv.-Türk Telekom
Beşiktaş CT-Pınar Karşıyaka
Oyak-TT Net Beykoz
Casa Ted-Mersin BB
GS Cafe Crown-Antalya
Alpella-Daçka
Banvit-Kepez
Efes Pilsen-Fenerbahçe

-------------------------------------------------------------------------------
NBATR/KE
------------------------------------------------------------------------------

NBA için bu tarz topicler oluyor..Bence TBL içinde genel bir topic lazım :wink:

Çevrimdışı Kaan Mert

• Zep (çıtır :P )
  • MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
Ynt: Beko Basketbol Ligi -Normal Sezon-
« Yanıtla #1 : 14 Ekim 2007, 20:33:39 »
  Şüphesiz hafta içi en öenmli maç TBL için Efes - FB maçı olacak . Daha lig başlamadan aralarında kan davası misali birşeylert oluştu . Geçen senenin 4-0'lık hezimeti de var tabi Efes'in üstünde . Bu maçın ilk haftalara denk gelmesi de iyi oldu bence . Son haftalarda puan tablosunda iy bir yer edinmek için kritik maçlar oynamak yerine bu maç Fenerbahçe için iyidir .

Çevrimdışı c_marlowe

• Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 14 Ekim 2007, 22:50:51 »
kesinlikle katılıyorum...efes-fb ülker maçı çok çekişmeli geçecek...aralarında miami-newyork yada lakers-kings türünden bir rekabet söz konusu olmaya başladı...bence maç için en önemli soru maçta seyirci için kota uygulanacak mı?(hafta içi diye salon dolar mı?)...ben efes yönetiminin yerinde olsam seyirciye kota uygulardım...çünkü fb ülker'li oyuncular taraftarla performansınında çok üstüne çıkabiliyorlar...çarşamba günü savunmadan çok hücumdaki yüzdeli şutlarının maç için belirleyici olacağını düşünüyorum(ben her iki takımında hala istedikleri savunmanın daha yarısını bile yapamadıklarını düşünüyorum)...çarşamba günü umarım şans FB ülker'in yanında olur...

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 17 Ekim 2007, 05:29:51 »
Fenerbahçe-Efes Pilsen;
İlginç bir maç olacak..Fenerbahçe, Efes'e karşı 6-0'lık bir seri ile geliyor şuan..1 normal sezon 4 play-off ve 1 C.Başkanlığı olmak üzere son 6 maçın 6'sını da Fenerbahçe aldı..Efes Pilsen eğer bu lig maçını da kaybederse o seri 7-0 olacak ki Efes'de ciddi anlamda bir Fenerbahçe fobisi oluşmaya başlayacak.

Bu sefer hakemlerin! geçen maçki gibi bariz öne çıkacaklarına pek ihtimal vermiyorum..En azından evden çıkarken kendilerini farklı yollardan nasıl yapacaklarsa artık bilemem tatmin etsinler ki maçın içine etmesinler..

Blatt; Türkiye Kupası,C.Başkanlığı ve 1 lig maçı olmak üzere artık yeterince ısınmıştır sanırım..Zira bu maçta kaybedilirse eğer Türkiye'yi daha tanıyamadı denebilir..Kazanırsa zaten tanımış olacak..Kaybederse henüz tanımadı.Neyse garip bir denklem işte..

Tanjevic'in nasıl bir rotasyon uygulayacağı meçhul..Hani Tanjevic'in rotasyonuna güvensem Fenerbahçe farklı alır derim..Çünkü şu bir gerçek ki Fenerbahçe-Ülker'in kadrosu da,sistemi de herşeyi de oturaklı bir yapıda..

Zevkli bir maç olacağı kesin..Maçın e2'de olması da ayrı bir güzellik :-D

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 17 Ekim 2007, 17:23:00 »
böyle federasyonun ben kafasına sokayım..

çok zekiler herhlde böyle önemli bir derbinini olduğu haftayı hafta içine alıyorlar bir de saat 18:00'a koyuyorlar..hiç okulu, dersanesi olanı düşünmüyorlar..ha bi de maçı e2'nin vermesi ayrı güzellik yani..evinde uydusu, kablolu tvsi olmayanlarda var..

eh be federasyon :cekic:

--

• Ziyaretçi
Beko Basketbol Ligi Toplu Sonuçlar (2.Hafta)
« Yanıtla #5 : 17 Ekim 2007, 21:54:25 »
Beko Basketbol Ligi Toplu Sonuçlar (2.Hafta)

Beko Basketbol Ligi'nin 2.Haftası'nda oynanan maçlarda Fenerbahçe-Ülker, Efes Pilsen'i erken derbi de 75-72 ile geçerken Efes'e karşı serisini 7'ye çıkardı.

G.Saray Cafe Crown, Antalya'yı geçerek 2 de 2 yaparken, Beşiktaş ise 2.maçında da kaybetti.

Türk Telekom hız kesmezken, Alpella ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Beşiktaş Cola Turka-Pınar Karşıyaka 73 - 77
Alpella-arüşşafaka 70 - 68
Efes Pilsen-Fenerbahçe Ülker 72 - 75
Casa TED Kolejliler-Mersin BB 89 - 74
Galatasaray Cafe Crown-Antalya BB 78 - 66
OYAK Renault-TTNET Beykoz 65 - 60
Bandırma Banvitspor-Antalya Kepez Belediyesi 76 - 75
Mulu Akü Selçuk Üniversitesi-Türk Telekom 85-102
--------------------------------------------------------------------
NBATR/KE

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #6 : 17 Ekim 2007, 22:56:11 »
 Sadece uyduda (normal),d-smart ve digitürk de var bir recivier herşey dahil 150 ytl falan alın abe
şifresiz kanal e2 yumuşak yumuşak izleyin

Çevrimdışı airKonya

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 17 Ekim 2007, 23:10:52 »
Ya  bugün türk telekom bizim a takıma 17 sayı fark attı adamlar süper takım kurmuş tebrikler türk telekomu

Çevrimdışı feneryolu

• NBA Oyuncusu
  • *
  • Bazıları Gerçekleri Duymayı Sevmezmiş
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 17 Ekim 2007, 23:44:39 »
bjk nin hayal kırıklığı yaratacağını düşünüyordum,sağolsunlar hakısz çıkartmayacaklar galiba beni :D neyse ama daha lig uzun tabi ki,çok güzel bir lig var bu sene kıymetini bilelim.

Çevrimdışı c_marlowe

• Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 18 Ekim 2007, 00:49:27 »
bir efes maçını daha kazandık...ama bu sefer efes bizden daha iyi oynadı...basketbol adına doğruları yapan taraftı efes...biz ise son üç dakikaya kadar ligdeki en büyük rakibimizle oynadığımızdan bi haber garip bir oyun sergiliyorduk...sonrasında bişekilde maçı kazandık(mirsad'ın çabası,solomonun gayretleri,mrsiç'in üçlüğü,taraftarın gazı vb.)...maçtaki en güzel hareket bence mirsad'ın yaptığı bloktu(tabi sonrası birazda şov)...birde biz bu kadar bilinçsiz basketbol oynarken bir daha efesin elinden kurtulamayız...umarım takım bir an önce kendine gelir...özellikle pota altı savunmasında çok iyiyiz ama hücumda hiç pota altına top indiremiyoruz...birde vidmar olayı var...şimdiye kadar hep kendisini savunan azınlıktaydım tanyeviç,usluoğlu mahmut paşa ve benim dışımda kimse ondaki cevheri göremiyor diye düşünüyordum ama artık bende vazgeçtim...bence artık iyi bir yabancı uzun ile anlaşması lazım fb ülker'in(öyle bir düşünce olduğu zaten konuşuluyor)...vidmar'da gelecek görenler onu aleaddin yakan'ın eline vererek hem oyuncu hemde kulüp adına en doğru kararı vermiş olurlar...umarım yönetim ve tanyeviç vidmar inadından vazgeçerler...ikinci hafta maçlarında ksk yine beni şaşırtmadı...bjk'da ise umarım yönetim basketbolu futbolla karıştırıp ergin hocayı göndermek gibi bir gaflete düşmez...telekomda yine kazandı kendinden beklenildiği gibi...telekom biraz savunmayı yapmayı becerse çok daha iyi şeyler yapacak ama oyuncuların hepsi ne kadar hücumda iyi ise savunmada tam tersi olarak kötüler...

Çevrimdışı c_marlowe

• Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 20 Ekim 2007, 17:10:43 »
utanıyorum...başka ne denilebilir ki...umarım usluoğlu mahmut paşa'da utanıyordur...anladığınız üzere banvit maçından bahsediyorum...ilk 2 periyot tamda ne güzel içeri toplar iniyor...pota altında mücadele edenler bu mücadelenin hakkını alıp hücumda daha çok topla buluşuyor diye düşünürken...3. periyotta oyuna hiç ısınmamış(muhtemeldir ki kendisine bu maçta oynatılmayacağı söylenmiş olan ve bu nedenle oyuna konsantrasyonu sıfır olan) w.solomon giriyor...ve arka arkaya 4 top kaybı yapıyor...tanyeviç'in böyle büyük bir hatayı nasıl olurda yaptığını aklım almıyor...tabi hak vermek lazım fb ülker'de sorumluluk almayı hak eden en önemli oyuncu solomon ama üst üste top kayıpları yaptıktan sonra 2 numarada oynayan mrsiç'in pozisyon değiştirmesi gerektiğini bari söyleyip oyuna müdehale etmeliydi tanyeviç...ama bu olmadı...3.periyotun ortasında oyunu kazanacağına inanan Banvit basketbol adına doğruları yaptı ve kazandı sonuçta...bu sonuçla rakibini küçümsersen başına neler geleceğini görürsün sözü bir kez daha tekrarlandı...banvit koçu Selçuk Ernak'ı ve tüm oyuncuları tebrik ediyorum...umarım Banvit sayesinde fb ülker'de ki bu oyuncu yetiştirme aptallığından vazgeçilir(pilot takımıyla aynı ligde oynayıp oyuncu yetiştiren<hemde yabancı oyuncu yetiştiren>bir kulüp :?...büyük ihtimalle union olimpijalılar tanyeviç ve fb ülker için pazar günleri ayinlerinde bol bol teşekkür ve dua ediyorlardır...kendi yapmaları gerekeni bir türk takımının yapması nedeniyle)...euroligde başımıza neler gelir allah bilir(doğrusu orada hafife alınacak takımın kadro yapısı itibariyle fb ülker olacağını bu sebeple beklenilenden daha başarılı olacağımızı ama bunun yanıltıcı bir görüntü olacağını düşünüyorum<özellikle usluoğlu mahmut paşa 'bakın bu gençlerle biz filanca takımı devirdik...gördünüzmü tanyeviç doğru karardır' gibisinden tamda kendisinden beklenilecek sözler söylemesinide beklemiyorda değilim>)...bu maç sonucu bir önceki yorumumda yanlış bişey yazdığımı fark etmeme vesile oldu..."...birde biz bu kadar bilinçsiz basketbol oynarken bir daha efesin elinden kurtulamayız..." yanlış söylemişim böyle kişiliksiz basketbol oynarken efesi geçtim banvit gibi oyun anlayışı sürekli mücadeleye dayanan takımların hiç birisini yenemeyiz...merak ediyorum bizim madem bir pilot takımımız mevcut...hemde birinci ligde..niye biz oyuncu yetiştiren bir takım oluyoruz...Emir için basketbolu bildiği ve iyi bir kumaşı olduğu belli olan bir oyuncu olduğunu iddia etmek kabul edilebilir...şuan için iyi bir yedek gibi gözüküyor...ama vidmar'a gelince...ve uzunların yetişme sürecini düşününce....hatta ve hatta en büyük rakibimizin uzunlarının en kötü uzunu (şuan için) nba kariyerli woods olduğu düşünülürse ve bizim buna karşın slovenlerin gelecek vaad eden(bu konuda itirazım yok) bir uzununu transfer etmemiz hangi rekabet eden bir takımın yapacağı iştir merak ediyorum(türk basketboluna yabancı birisi fb ülker ve efes'in rakip olduğunu ve transfer politikasında birisinin kariyerli oyuncuları diğerinin gelecek vaad eden oyuncuları transfer etmek üzerine kurulu olduğunu öğrenirse bu duruma şaşırır..ama aynı yabancı kişi bu iki takımın bütçelerinin hemen hemen denk olduğunu ve fb ülker'in pilot takımıyla aynı ligde oynarken oyuncu yetiştirmek amacında olduğunu duyduğunda büyük ihtimalle gülme krizleri geçirirdi )...ben son yorumumda dediğimi tekrarlıyorum...madem alpella gibi bir pilot takımımız var...ver vidmar'ı 1 sene için oraya...ee takımın başında da bir oyuncuyla nasıl ilgilenmesi gerektiğini bu ülkede en iyi bilen koçlardan aleaddin yakan gibi bir isim varken...hem kulüp hemde oyuncunun kazanacağı bir yola başvurulabilir...birde uzunlar oynadığı müddetçe gelişir diye bilen bir kişi olarak(en azından basketbol otoriteleri hep böyle söylüyor) ...vidmar maç başına en fazla 7-10 dk oynayıp mı kendini geliştirecek(bu soruyu öncelikle usluoğlu mahmut paşa'ya ve sonrasında tanyeviç'e sormak isterdim) << birde euroligde de top tutamamak gibi meziyetlerini sergilerse bu sürenin daha da düşeceğini düşünüyorum>>...alpellaya gitmek gibi bir durumu olursa hem daha fazla süre alır hemde aleaddin hocanın da onun oyununa çok şey katar diye düşünüyorum...dediğim gibi umarım bu malubiyet fb ülker'i(özellikle üzerine basa basa adını verdiğim usluoğlu mahmut paşa ve sayın tanyeviç'in) gördüğü rüyadan kaldırır...yoksa kabus gören taraftar(son 2 maçtaki kişiliksiz basketboldan bahsediyorum)....milli takımdaki gibi 2010 masallarını yemez...usluoğlu mahmut paşaya aydın örs'e yaptığı haksızlıklarında hesabını sormasını bilir...(tanyeviç içinse aydın örs konusunda bişey söyleyemem...çünkü kariyeri geri giden bir koç için önüne çıkacak büyük bir fırsattı ve kabul edip tekrar yükselişe geçmek için bu görevi kabul etmesi normaldi diye düşünüyorum)..umarım fb ülker bir an önce kendine gelir...bende böyle karamsar yorumlar yapıp hem kendi canımı hemde bu yorumu okumak için zaman ayıracakların canını sıkmam...
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2007, 17:13:02 Gönderen: c_marlowe »

Çevrimdışı Kaan Mert

• MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #11 : 28 Ekim 2007, 17:06:59 »
   Beko Basketbol Ligi 4. Hafta Maçları

Fenerbahçe Tecrübesi ile Kazandı

http://www.nbatr.com/tbl-skorbord/fenerbahce-tecrubesi-ile-kazandi-90-80-2.html

Efes'e Bir Darbe de Telekom'dan

http://www.nbatr.com/tbl-skorbord/efese-bir-darbe-de-telekomdan-71-86.html

Karşıyaka 4 te 4 Yaptı

http://www.nbatr.com/tbl-skorbord/karsiyaka-4te-4-yapti-92-86.html

Selçuk ve Kepez'in Deplasman Keyfi

http://www.nbatr.com/tbl-skorbord/selcuk-ve-kepezin-deplasman-keyfi.html

Beykoz Banvit'teb İstediğini Aldı 

http://www.nbatr.com/tbl-skorbord/beykoz-banvitten-istedigini-aldi-69-71.html

Dee Brown Oynadı - Ted Kazandı

http://www.nbatr.com/tbl-skorbord/dee-brown-oynadi-ted-kazandi-82-73-2.html

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NBATr - KMK
« Son Düzenleme: 28 Ekim 2007, 20:26:52 Gönderen: Kaan Mert »

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 02 Kasım 2007, 08:54:56 »
Ligde 5. hafta programı

Ligde 5. hafta programı BEKO Basketbol Ligi'nde 2007-2008 sezonu 5. hafta maçlarının programı açıklandı.

Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, ligde ilk haftanın maç programı şöyle:

2 Kasım Cuma

20.00 OYAK Renault - Beşiktaş Cola Turka (Bursa Atatürk Spor Salonu)

3 Kasım Cumartesi

14.00 Galatasaray Cafe Crown – Pınar Karşıyaka (Ayhan Şahenk Spor Salonu)
14.00 Türk Telekom – Bandırma Banvitspor (Atatürk Spor Salonu)
15.00 Alpella - Fenerbahçe Ülker (Caferağa)
17.00 Darüşşafaka - Mersin Büyükşehir Belediyesi (Ayhan Şahenk Spor Salonu)
17.00 TTNET Beykoz - Antalya Büyükşehir Belediyesi (Recep Şahin Köktürk Spor Salonu)
17.00 Antalya Kepez Belediyesi - CASA TED Ankara Kolejliler  (Dilek Sabancı Spor Salonu)
17.00 Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi - Efes Pilsen (19 Mayıs Spor Salonu)

Çevrimdışı Kaan Mert

• MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #13 : 02 Kasım 2007, 14:40:12 »
  Oyak maçına gidecem ama para yok yahu .. Ne maç olur ama .. Beşiktaş Bursa'da ve ben e2'den izleyecem .. Şansa bak ..

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 02 Kasım 2007, 16:13:23 »
TV ne güne duruyor Kaan Mert gitme salla para da yokmuş zaten :-D
Alpella-F.Bahçe maçı Caferağa'da..Bu maça taraftar gidecek mi bakalım..Maçların Caferağa'da oynanmasını istiyorlardı..Kendi sahalarındaki maçların..Alpella maçı Caferağa'yı test etmek için bir şans.

Çevrimdışı c_marlowe

• Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 02 Kasım 2007, 16:40:51 »
istanbul'da tam olarak yerini bilmemekle beraber Abdi İpekçi Spor Salonunun çok ters yerde kaldığını duyuyordum hep...caferağa bayan takımımızın maçları oynadığı yer...yazılanlardan anladığım kadarıyla Abdi İpekçi'ye göre orası daha avantajlı...bayan maçlarında hep dolu oluyordu salon...bence erkek takımımız abdi ipekçi'de 150-200 kişiye oynayacağına...eurolig ve derbi müsabakaları haricinde caferağa'yı kullanması daha isabetli bir karar olur...hem daha fazla taraftar maça gelir...tahminim bayan takımı maçında tek tribünden oluşan salon hep dolu olduğuna göre erkek takımı maçında da dolar herhalde...

Çevrimdışı Early

• Superstar
    • Profili Görüntüle
    • RoxTurk
« Yanıtla #16 : 03 Kasım 2007, 15:53:52 »
Az evvel tamamlanan mücadelede Karşıyaka'yı mağlup ettik.Hüseyin'in beş faulle oyundan çıktığı dakikadan sonra yine de oyun düzeninden kopmadık.Dee Brown son çeyrek hafiften çıldırdı.Kısacası güzel bir galibiyet elde ettik , Hite da  rotasyonda yer bulacak gibi görünüyor.Diğer oyuncularımızı da kutluyorum , Karşıyaka'ya ilk mağlubiyetlerini de tattırmış olduk :)

Çevrimdışı Kaan Mert

• MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2007, 22:10:47 Gönderen: Mustafa »

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 03 Kasım 2007, 17:04:21 »
Fenerbahçe, Alpella'ya 74-72 kaybetti..İlk devreyi, de geride kapattı zaten..
Neyse TBL'in resmi sitesinde maç detaylarından eser yok..

Çevrimdışı c_marlowe

• Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 04 Kasım 2007, 22:44:47 »
artık sıkılmaya başladım...FB Ülker mücadele gücü yüksek her takıma ya kaybediyor yada son anlarda galip gelebiliyor...nerde geçen sezonun ikinci yarısındaki fırtına gibi esen takım...yine de BBL'de hala ümitliyim takımdan...ama euroligde bu haftada kaybedersek işler iyice sarpa saracağıda bir görülen bir gerçek...bizleri bu duruma getiren(ler) sağolsun...şampiyon takımın üstüne iki tane iyi oyuncu katılmış olsaydı...şuan bambaşka şeylerden bahsediyor olacaktım...takımda yapılanlara bakınca aklıma acaba Ülker grubu yatırımı azaltma yoluna mı gitti?...gibilerinden sorular geliyor...bir önceki sene eze eze şampiyon olmuş takımın tabiri caizse sırıtan bölgelerine doğru düzgün takviyeler yapılmalıydı...şuan ki takımın usluoğlu mahmut paşa'nın kendi egosunu tatmin amacıyla yapılmış bir kadro olduğu ortada...şu sıralar bir maketin görüntüsünde 2010'da bu salonda 4'lü final oynanacağından bahsediliyor(bence salon gerçekten yapılır...buna lafım yok...ama gösterilen maketin gerçeğe dönüşmesinden sonra 4'lü finalde FB Ülker olacakmıdır?..bence esas problem burada..)...bende merak ediyorum...hani 30 milyon euroya kurulmuş takımları nasıl alt edip 4'lü finale kalacak bu takım...gençlerle mi?...ee benim merakım bunla sınırlı kalmıyor...2010(yada 2011'de)...Semih'in Vidmar'ın Oğuz'un hatta ve hatta Ömer Aşık'ın NBA'ye gidebilecek potansiyeli olduğunu ve büyük ihtimalle gideceklerini hiç düşünmüyor mu bu akıllı yöneticimiz...usluoğlu mahmut paşa bu kafayla devam etsin...kendileri uykusunda bir rüya görüyor buna herkesin inanmasını bekliyor(inanmayan kişide hemen FB düşmanı olarak lanse ediliyor)...ama arasıra Selçuk Ernak yada Aleaddin Yakan gibi iyi antrenörler çıkıp beyfendinin rüyasının gerçekte ne kadar saçma olduğu ortaya çıkıyor...umarım FB Ülker tez zamanda usluoğlu mahmut paşa ve onun gibi akıllı yöneticilerden kurtulur...çünkü onlarda bu kapasite varken(nasıl olsa sponsorda var)...kendi çiftlikleriymiş gibi kulüpte at koşturmaya devam ederler...

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 10 Kasım 2007, 01:29:02 »
Ligde 6. hafta programı

BEKO Basketbol Ligi'nde 2007-2008 sezonu 6. hafta maçlarının programı açıklandı.

6. hafta maç programı şöyle:

10 KASIM CUMARTESİ
14.00 Casa TED Ankara Kolejliler-Fenerbahçe Ülker (TOBB)  NTV
15.00 Mersin BŞB-Galatasaray Cafe Crown (Edip Buran)
16.00 Antalya Büyükşehir Belediyesi-Türk Telekom (Antalya Atatürk)
16.00 Beşiktaş Cola Turka-Darüşşafaka (BJK Cola Turka Arena)
18.00 Pınar Karşıyaka-Kepez Belediye (Karşıyaka)

11 KASIM PAZAR
14.00 Efes Pilsen-OYAK Renault (Abdi İpekçi)  NTV
16.00 Banvitspor-Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi (Banvit Kara Ali Acar)
16.00 Alpella-TTNet Beykoz (Caferağa)

Made in MI

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 10 Kasım 2007, 18:02:40 »

Çevrimdışı Cihan

• 359
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 10 Kasım 2007, 18:12:46 »
Rahat maç oldu bizim için..Ter attık desek yeridir.White da biraz olsun kendini bulmuş.
Mesele beklemektir

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 10 Kasım 2007, 18:26:54 »
Sadece White değil takım yavaş yavaş kendisini buluyor..Ritmini yakalıyor Fenerbahçe..Geçen sene de sezon başında TBL'de maç kaybetmedik ama istenilen oyunu oynayamıyorduk..Takım zamanla daha da iyi olacak...

--

• Ziyaretçi