Gönderen Konu: 2007-2008 Haftanın Maçları  (Okunma sayısı 33758 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

--

• Ziyaretçi
Ynt: 2007-2008 Haftanın Maçları
« Yanıtla #75 : 06 Nisan 2008, 22:24:48 »

Sonuçta sen olay olmadığını biliyorsun.Dışarda BJK otobüsüne saldırdırlar.Bu olay değilmi...Ama dediğim gibi oluyor, olucak.

Valla Akatlara gitmedim..Ne kadar küfür edildiğini bilemem..Ben Abdi'de izlediğim ve duyduklarımı söylüyorum.Akatlara gitsem o maçtan sonrada Fener maçından sonraki dediklerimi derim.

Ama TV'den izlediğim maçlara dayanarak yinede her yerde olduğunu söyledim...

Çamur at izi kalsın..

Çevrimdışı akbaba71

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #76 : 06 Nisan 2008, 22:54:01 »
Akatlardaki maçtaydım fenere küfür ettik doğrudur bugünde Abdi İpekcide onlar bize ettiler
Akatlara onlar gelince biz onlar Abdi İpekciye gelince onlar bize etcek
3 büyüklerin taraftarıda aynıdır bu konuda
kimseyide  öpüp başa koymaya gerek yok hepimiz aynıyız

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #77 : 06 Nisan 2008, 23:01:50 »
İyi işte herkes kendi kapısının önünü temizlesin diyoruz..Bir G.Saray'lınında gelip şurda direk oalyı taraftarı bağlamasıda art niyetlidir..Kaldı ki maç yorumlarda tek bir gerginlik yokken Hüso BJK'lıdır ben FB'li araya ne diye bir GS'lı girer de germeye çalışır anlamak zor..

Çevrimdışı Kq5

• CaptaiN Jac'K
  • Superstar
  • weLcome To ßoston Celtics Rasheed Wallace
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #78 : 06 Nisan 2008, 23:05:29 »
beşiktaşın yeni transferini yakından izleme şansınıda buldum beğendim açıkçası biraz daha süre alabilse daha iyi olabilirdi
Uyum sağladığında daha iyi olacaktır,şuan için gördüğüm kadarıyla henüz hücum setlerine alışamadığı belli,bu nedenle de top kayıpları geldi ondan.
Setleri öğrendiğinde,oyunculara alıştığında daha yararlı olacaktır ama bugünkü haliyle asıl mevkiisi bir numara olmasa da iyi oynadığı günlerdeki Dalmau'yu aradık.

Neyse bakalım,şu zor virajlarda ne kadar uyum sağlayabilecek.
Kurallara alışması biraz vakit alabilir bir kaç top kaybı yaptı ama bileği çok sağlam antremanda çok etkiliydi 3 lük çizgisinden bir kez kaçırdığını gördüm yerinde bir transfer bence Ayrıca dalmau sakattı sanırım maça geldi ama çıkmadı aradık aramadık değil yani.

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #79 : 07 Nisan 2008, 17:25:44 »
küfür etmeyen taraftar yok dğeil, önce şöyle böyle fb taraftarı denilmiş sonrada her takım yapılıyor demiş.sorunsuz dalaşmadan bi derbi konululuyordu ki en son konuşulacak şeyde taraftar..

Çevrimdışı TP

• Turkish Delight
  • Superstar
  • ...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #80 : 07 Nisan 2008, 18:24:44 »
İyi işte herkes kendi kapısının önünü temizlesin diyoruz..Bir G.Saray'lınında gelip şurda direk oalyı taraftarı bağlamasıda art niyetlidir..Kaldı ki maç yorumlarda tek bir gerginlik yokken Hüso BJK'lıdır ben FB'li araya ne diye bir GS'lı girer de germeye çalışır anlamak zor..

Ya alakası var sanki ben Hüso'yla sana bişi dedim birbirinize düşürdüm.

O zaman karşılıklı küfür ediyoruz biz siz karışmayın gibi bir tez ortaya atıyorsun.Ben olayı"takımsal"larştırmadım.Sadece Fener taraftarlarıda demedim.Fener küfür ederek kazandıda demedim.Türk basketbolunun hatta Türk sporunun sorunu açılmışken, bende değindim...Eğer destekleyen varsa küfür ozaman bir şey desin.Takımsallaştırmaya gerek yok.

Ben Gs'nin maç yaptığı salonda maç izlesem ve küfür edildiğini görsem ayrıca burda mevzusu geçse yine eleştiririm.Ben objektiflik yönünden rahatım.Sonuçta Gs'lıyız diye Fenerbahçe'nin hiçbirşeyini eleştirmeyiz diye bir şey yok.

Her yerde bunların olduğunu söylemişken nedir Gs'liyim diyemi bu ön yargı?Ben Gs'yide yeri geldimi yerden yere vurmasını biliyorum.Şu sayfada taraftar mevzusu açılmasa ben kalkıp "Fener'liler küfür etti" bile demem, her maçtan sonra demediğim gibi.Ama bu konuda açılınca bende bir şey ekledim ve sadece Fenerbahçede olmağını söyledim...

Bu mu çamur?Kaldıkı benim attığım çamurdan hiç birşey olmaz.

Ben Fener'in galibiyetinide gölgelemeye çalışmadım.Yani ben o mesajımdan sonra maçın detaylı analizini yapıcaktım,ben konusu geldi diye hemen bişiler ekledim.Fenerbahçe'yide tebrik ederim diye eklicektim.Sonuçta maça gidiyorsak sadece sap gibi taraftarları görmedik.Onların 40 dk susmadıklarını gördük.Fener'in hakkıyla kazandığınıda gördük.Ama konu açılmışken ben kısa bir mesaj yazdım olay çıktı.

Herkesin bağlandığı takım var.Çoğu kişi bağlandığı takımlar sonucu olayları yontar.Ben bu konuda kimseyle tartışmaya girmicem.Hele Türk takımları konusunda hiç tartışmaya girmek istemiyorum.Çünkü biliyorumki sonunda Futbol muhabbetine dönücek olay.He biri bana çıkıp "sen bu forumda fenerbahçeyi eleştiremezsin" derse eyvallah derim bidaha yorum yapmam.Kaldıki ben bu konuda sadece Fenerbahçe'yi eleştirmedim.He neden Fenerbahçe topicinde dile getirdim?Çünkü konusu açıldı diye.

Fener olmasa GS olmazdı,BJK olmasa Fb olmazdı,Gs olmasa FB olmazdı,İyi olmasa kötü olmazdı vs... Ben bunun bilincinde olan bir insanım.Sonuçta objektifliğimden kuşkum yok.

Bu saatten sonra bu konu hakkında başka yorum yapmam çünkü bir yere varılmıyacağını biliyorum. Mesajımda herşeyi açıkladım.
Akatlardaki maçtaydım fenere küfür ettik doğrudur bugünde Abdi İpekcide onlar bize ettiler
Akatlara onlar gelince biz onlar Abdi İpekciye gelince onlar bize etcek
3 büyüklerin taraftarıda aynıdır bu konuda
kimseyide  öpüp başa koymaya gerek yok hepimiz aynıyız

Tabiki öyle herkes biribirine sallıyor.Ama hangi basketbolcu bunlardan memnun?Hiçbiri
« Son Düzenleme: 07 Nisan 2008, 18:52:55 Gönderen: Deron Williams »

Rudy!Rudy!Rudy!

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #81 : 08 Nisan 2008, 01:33:09 »

Ya alakası var sanki ben Hüso'yla sana bişi dedim birbirinize düşürdüm.

O zaman karşılıklı küfür ediyoruz biz siz karışmayın gibi bir tez ortaya atıyorsun.Ben olayı"takımsal"larştırmadım.Sadece Fener taraftarlarıda demedim.Fener küfür ederek kazandıda demedim.Türk basketbolunun hatta Türk sporunun sorunu açılmışken, bende değindim...Eğer destekleyen varsa küfür ozaman bir şey desin.Takımsallaştırmaya gerek yok.

Ben Gs'nin maç yaptığı salonda maç izlesem ve küfür edildiğini görsem ayrıca burda mevzusu geçse yine eleştiririm.Ben objektiflik yönünden rahatım.Sonuçta Gs'lıyız diye Fenerbahçe'nin hiçbirşeyini eleştirmeyiz diye bir şey yok.

Her yerde bunların olduğunu söylemişken nedir Gs'liyim diyemi bu ön yargı?Ben Gs'yide yeri geldimi yerden yere vurmasını biliyorum.Şu sayfada taraftar mevzusu açılmasa ben kalkıp "Fener'liler küfür etti" bile demem, her maçtan sonra demediğim gibi.Ama bu konuda açılınca bende bir şey ekledim ve sadece Fenerbahçede olmağını söyledim...

Bu mu çamur?Kaldıkı benim attığım çamurdan hiç birşey olmaz.

Ben Fener'in galibiyetinide gölgelemeye çalışmadım.Yani ben o mesajımdan sonra maçın detaylı analizini yapıcaktım,ben konusu geldi diye hemen bişiler ekledim.Fenerbahçe'yide tebrik ederim diye eklicektim.Sonuçta maça gidiyorsak sadece sap gibi taraftarları görmedik.Onların 40 dk susmadıklarını gördük.Fener'in hakkıyla kazandığınıda gördük.Ama konu açılmışken ben kısa bir mesaj yazdım olay çıktı.

Herkesin bağlandığı takım var.Çoğu kişi bağlandığı takımlar sonucu olayları yontar.Ben bu konuda kimseyle tartışmaya girmicem.Hele Türk takımları konusunda hiç tartışmaya girmek istemiyorum.Çünkü biliyorumki sonunda Futbol muhabbetine dönücek olay.He biri bana çıkıp "sen bu forumda fenerbahçeyi eleştiremezsin" derse eyvallah derim bidaha yorum yapmam.Kaldıki ben bu konuda sadece Fenerbahçe'yi eleştirmedim.He neden Fenerbahçe topicinde dile getirdim?Çünkü konusu açıldı diye.

Fener olmasa GS olmazdı,BJK olmasa Fb olmazdı,Gs olmasa FB olmazdı,İyi olmasa kötü olmazdı vs... Ben bunun bilincinde olan bir insanım.Sonuçta objektifliğimden kuşkum yok.

Bu saatten sonra bu konu hakkında başka yorum yapmam çünkü bir yere varılmıyacağını biliyorum. Mesajımda herşeyi açıkladım.

Kafadan küfür muhabbetiyle olaya girersen art niyetlisin demektir..Ki öyle..Maç olmuş bitmiz insan önce analiz yapar sonra not olarak düşer ve küfür olayını söyler..Hiç analiz falan yapmadan direk vay terbiyesiz Fenerbahçe taraftarı küfür ettiler paso dersen onu bir zahmet geçeceksin..

Kimse küfür yok demiyor..Etmediler ya da doğru yaptılar da demiyor..Ancak şu maçta küfür olayı basketbolun önüne geçmedi..Ki küfürün önüne geçtiği çok maçlar var..Konuya direk provake edercesine tribünlerden girmen iyi niyet değildir..Önce sen seyrettiği maçın analizini yap sonra tribünlerin nabzını tutarsın..Centilmence maç olmuş..Oyuncular iyi niyetli..Tek bir olay yok..Sen gelip güzelim derbiye gölge düşürüyorsun..Ya yazık günah sanki bir tek bu maçta böyle birşey oldu..Seyrettiğim en temiz derbilerden biriydi..

Artı yine söylüyorum;
Herkes kendi kapısının önünü süpürürsün..

Çevrimdışı TP

• Turkish Delight
  • Superstar
  • ...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #82 : 08 Nisan 2008, 11:18:29 »
Fenerbahçe gerçekten çok güzel oynadı beşiktaş maça iyi başlasada fb kendi evinde oynamanın yararı ile maçı aldı ve götürdü hakemlere söz yok zaten ömer aşık 3 güzel blokla nasıl bir oyuncu olduğunu bir kez daha kanıtladı beşiktaşın yeni transferini yakından izleme şansınıda buldum beğendim açıkçası biraz daha süre alabilse daha iyi olabilirdi Şunuda söylemek istiyorum fb taraftarına(abdi ipekçiye gelenler.)Küfürden ne anlıyorsunuz bilmiyorum küfürle tezahurat olmaz orada fb li taraftarlar bile kendi takımının taraftarını ayıplıyor yanlış şeyler bunlar fb güzel 3'lük performansı yakaladı tecrübe az da olsa şansın yardımı ile güzel performans yakaladılar bjk li olarak fb nin kadrosunu çok beğeniyorum ama siena karşısında neden duruktular anlamadım BT nin sayesinde olmalı.

Bende diyorum ki şu BJK'lı arkadaş mesajında konusunu açtıktan sonra yazdım.Yoksa direk "Fener'liler küfür etti" demedim...konusu açılmışken ekledim.Nedir bu tepki?İki satır eleştiri için mi? Hatta ben bu topice Fener taraftarını yazmak için girmedim.Dediğim gibi konusu olunca söyledim.

"O Beşikltaş'lı der""Sen Gs'lisin diyemezsin" diyen olursada eyvallah...

Neyse uzamasın ben yine geçte olsa analizimi yapayım.İzlediğim bir maçın görünmeğenlerin, paylaşmak isterim;

Gittiğimde saat 2'ye geliyordu.Dedim erken gelmişken Efes maçınında izliyeyim.Efes maçını izledim,ardından çıkışa gittim oyuncularla fotograf çektirdim.

Fener-Bjk maçı için açıkçası bu kadar seyirci beklemiyordum.Hatta Beşiktaş'lı taraftarın olucağını tahmin ediyorum,en azından öyle duymuştum.

Maça gelirsek Beşiktaş'ın yeni tranferiyle başlamak isterim.Daha çok ham,Avrupa basketboluna uyum sağlaması lazım.Şutu ortalamaların üstünde(en azından antremanda iyiydi),ama saha görüşünün iyi olduğu söylenemez.Kolayda değil aslında oturmuş bir takıma guard olmak.Seçimlerini düzeltirse Beşkitaş'a play-off larda katkısı olucak.Bir diğer guard Solomon.Sakatlığının etkisi yavaş yavaş atılmışa benziyor.Eskisi gibi delici değildi bu maçta ancak yine kritik noktaların kritik adamı oldu.Kinsey bence Fener'e maçı getiren isim oldu.İç dış gengesini sağlamada iyi iş çıkardı.Ömer Aşık gerçekten savunmada çok zamanlamalı.Aynı şeyi hucümda görmek zor oluyuyor.Bazen çok pota altına giriyor.Savunmada özellikle Nicevic'e yaptığı blok mükemmeldi.İyi bir blokçu olmasına rağmen her yere zıplayıp tuzaklara düşmüyor.

Kaya bir pozisyonda hakemi uyardı ve "Benden çıktı" dedi.Orada tebrik etmek lazım bir derbide böyle şeyleri yapmak ayrıcalıktır.Bir oyuncuya daha değinmek lazım Mrsic.Gerçekten müthiş bir kişilik dışarda gerçekten sempatik.O gün maçtada ceza atışlarıyla hala nasıl bir bilek olduğunu gösterdi..

Fener üçlükler girince fark açıldı.Beşkitaş ilk periyodtan aldığı avantajı koruyamadı.Güzel bir maç izledim...Tebrikler Fenerbahçe..

Rudy!Rudy!Rudy!

Çevrimdışı Kq5

• CaptaiN Jac'K
  • Superstar
  • weLcome To ßoston Celtics Rasheed Wallace
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #83 : 08 Nisan 2008, 13:03:50 »
Abi biz Fenerbahçe taraftarını yani yanlış anlama kötülemiyoruz kemal abi şimdi şöyle bir şey var oraya daha basketbolun ne olduğunu bilmeyen sırf soytarılık yapmaya gelenler var tugay bilir zaten yani orada benim gördüğüm yani bayanlar çok rahatsız oluyor bu maçlarda Sırf küfür için gelenler var yani her takım eder küfür o bir gerçek biz sadece orada gördüğümüzü dile getirdik hatta bir ara anons bile yapıcaklardı her neyse zaten maç bitti fenerbahçe süper oynadığı maçı aldı çokta güzel oynadı ona kimse bir şey diyemez ama küfürsüzde güzel tezahuratlar yapılabileceğine inanıyorum yanlış anlaşılmasın tekrar söylüyorum benim fb gs vs olsun hiç bir takımı ve taraftarını kötülemiyorum burada sadece biraz üzüntümü dile getirdim o kadar.

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #84 : 27 Nisan 2008, 16:27:03 »
Beko Basketbol Ligi'nde normal sezonu üçüncü olarak kapatan Fenerbahçe Ülker, Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi karşısında sonuca çok rahat ulaştı: (122-66).

FENERBAHÇE ÜLKER (38-28-25-31): 122 James White 8 (3s: 2/5, 2 rib, 4 as, 3 tk), Mirsad Türkcan 16 (2s: 5/7, 3s: 2/3, 13 rib, 4 as, 2 tç, 1 tk), Ömer Onan 17 (2s: 1/1, 3s: 4/5, 2 rib), Rasim Başak 15 (3s: 4/4, 3 rib, 3 as), Semih Erden 11 (2s: 4/5, 3s: 1/2, 2 rib, 2 tk), Damir Mrsic (Kaan) 9 (3s: 3/3, 5 as, 1 tk), Gasper Vidmar 4 (2s: 2/4, 3s: 0/1, 6 rib, 3 as, 3 tç, 1 blk, 1 tk), Oğuz Savaş 5 (2s: 2/3, 3s: 0/3, 3 rib, 2 as,  1 blk), Tarence Kinsey 16 (2s: 5/9, 3s: 2/3, 6 rib, 4 as, 3 tç, 1 tk), Ömer Aşık 10 (2s: 5/8, 4 rib, 3 blk, 1 as, 1 tk), Alican Güney 3 (3s: 1/1, 2 tk), Emir Preldzic 8 (2s: 1/2, 3s: 2/3, 5 rib, 4 as, 1 tç, 1 tk).

MUTLU AKÜ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (16-17-13-20): 66 İlker Türel 8 (2s: 1/2, 3s: 2/7, 2 rib, 1 as, 3 tç, 2 tk), Berkay Sahillioğlu 4 (2s: 2/6, 3s: 0/3, 2 rib, 3 as, 3tk), Mark Dickel 0 (2s: 0/1, 3s: 0/2, 1 rib, 1 tç), Emre Boztepe 2 (2s:  1/9, 7 rib, 2 as,1 tç, 2 tk), Hazer Avcı 7 (2s: 2/2, 3s: 1/2, 3 rib, 1 blk, 2 tk), Azmi Turgut 2 (2s: 1/3, 1 rib, 1 tk), Deshon Farley 28 (2s: 8/14, 3s: 4/7, 4 rib, 3 as, 2 tç, 3 tk), Warren Carter 15 (2s: 7/19, 3s: 0/1, 6 rib, 1 as, 1 tk).