Gönderen Konu: Beko Basketbol Ligi -Normal Sezon-  (Okunma sayısı 44946 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
Ynt: Beko Basketbol Ligi -Normal Sezon-
« Yanıtla #25 : 10 Kasım 2007, 19:31:57 »
abi ne çabuk girdin yav haberleri..insanın eli alışıyor herhalde br tecrübe kazanıyor :) büyüksün abi

tabi ben salak bu haftanın maçını girecem diye geçen haftanınkini girmişim..kafa 1 milyon, aşık adamız :-D

Çevrimdışı CurtisJackson

• Rookie
  • **
  • G-UNIT 4EVA
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 10 Kasım 2007, 19:33:40 »
Ya 2. periyot 2 sayı atmışız saçma bir yenilgi :x Umarım daha da düzelir Cimbom.Bu arada bende yeni geldim sitenize :-D

Çevrimdışı answer_brkr

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 10 Kasım 2007, 19:58:45 »
Fenerbahçe Ülker geçen hafta Alpella yenilgisi ile sarsıldı..Roma galibiyeti ile kendine geldi şimdde CASA Ted'i raklı geçti..Bu maç White'nin kendini gösterdiği maçtı..Smaçları ve savunmasıyla coşturdu bizi.Artık FB Ülker her maçını ciddiye alması gerekiyor yoksa Alpella faciası yine tekrarlanır..

GS Cafe Crown maçı 2.periyotta kaybetti..İlk periyot iyi oynayıp önde bitirsede 2.periyot ne yaptılarını anlayamadım..Mersin BŞB mi çok iyi savunma yaptıda 10dakikda sadce 2 sayı üretebildiler  :? İlgnç!

T.Telekom maçı son hücumda verdi..Antalya BŞB kısa bir sürede çok iyi bir takım görüntüsü gösteriyot..

BJK Cola Turka Daçka'yı çok rahat geçti...Kaya BJK için çok yararlı bir transfer oldu..Pota altı çok sağlam...
« Son Düzenleme: 11 Kasım 2007, 14:26:11 Gönderen: answer_brkr »

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : 10 Kasım 2007, 20:11:22 »
bizim maçlarımızda genelde böyle oluyor..illa bir periyotta iki takımda sayı atamıyor..alpella maçı ve darüşaffaka maçındada böyleydi..gidemedim ama kazanmak güzel...siz yine maç yorumlarınız için "Haftanın Maçları" topicğini kullananın...

Çevrimdışı Kaan Mert

• Zep (çıtır :P )
  • MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #29 : 11 Kasım 2007, 17:04:26 »

Çevrimdışı Kaan Mert

• MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #30 : 11 Kasım 2007, 18:46:41 »
  Alpella ve Selçuk Üniv. Kazandı

Beko Basketbol Ligi'inde az önce tamamlanan karşılaşmalar sonucunda Alpella evinde uzatma sonunda  Beykoz'u 77-72 ve Mutlu Akü Selçuk Bandırma deplasmanında Banvit'i 76-72 mağlup etmeyi başardı .

http://www.nbatr.com/tbl-skorbord/alpella-ve-selcuk-univ.-kazandi.html

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #31 : 11 Kasım 2007, 22:26:29 »
   Genel olarak en büyük süprizler gs cafe crown ve telekom un yenilmeleri oldu ,efes rahat
kazandı fener de keza öle beşiktaş da maddi olumsuzluklara rağmen kazanmayı bilmiş

Çevrimdışı Kaan Mert

• MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #32 : 17 Kasım 2007, 21:54:37 »

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : 17 Kasım 2007, 22:44:08 »
Beşiktaş-Efes maçınıı seyrettim..Tek kelime ile büyük keyif aldım..Ligin ilk 2 maçında Beşiktaş'ı eleştirenlere şunu demiştim hatırlarsanız Ergin Ataman büyük coachtur takımı zamanla toparlayacak ve şampiyonluğa oynatacaktır.
Beşiktaş keyif veren bir basketbol oynuyor..Ergin Ataman'ın başarısıdır bu..
Efes Pilsen ise kusura bakmayın ama sezon başı o kadar gaz aldı ki şuanki durumlarının tek nedeni bu..Bir tane büyük maç kazanamadılar..

Çevrimdışı c_marlowe

• Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 17 Kasım 2007, 23:38:31 »
efes-bjk cola turka maçı çok güzeldi...bir FB Ülker'li olarak Türk oyuncular içinde en sevdiğim oyuncu olan kaya'nın bjk'ya gitmesine üzülmüştüm...ama tau'daki inişlli çıkışlı performansından sonra ergin hoca'nında ısrarla onu istemesi sonucunda bjk'ya gitti...bence şuan tau'ya gitmeden önce efeste oynadığı dönemdeki performansınında çok üstünde oynuyor bjk'da...nicevic de beni şaşırtmaya devam ediyor...ilk izlediğimde pota altında bjk'nın çok kötü olacağını düşünmüştüm...ama kaya ile mükemmel birbirlerini tamamlıyorlar...ama benim hala bjk cola turka'nın tam anlamda şampiyonluk adayı olması için pota altında kaya ve nicevice alternatif bir oyuncu bulmalılar düşüncem devam ediyor...görünüşe göre kaya ve nicevic faul konusunda çok bonkör...bu da bu maç olmasada sonraki maçlarda takımın başına büyük dert açabilir(hangi maçta izlesem nicevic üçüncü periyot başlamadan ya üç ya da dört faulde oluyor)...bu ikiliyi yedekleyenler onur ve cevher...ikisininde savunmada ellerinden gelen gayreti her zaman gösteren mücadeleci oyuncular...ama hücum olarak ikisininde tek özelliği üç sayı civarından tehdit oluşturması...bu maçta neden blatt s.penn'i sürekli oyunda tuttu anlayamadım...eline gelen müsait pozisyonlarda sürekli çember dövdü(son periyot hariç)...serkan çok kötüydü...gregory 3+2 kuralından dolayı çok kenarda bekledi...güya bu sene efes savunma takımı karakterinden sıyrılıp hücum oynayacaktı...takım sıkışıyor topu nicholasa veriyorlar ve şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyorlar(ermal ile bir ara maça ortak oluyorlardı ama bunada arka arkaya basket faullerle kaya izin vermedi)...tamam efesin oyuncuları çok iyi hücumcu oyuncular...ama blatt'ın sisteminin oturması baya zaman alacak gibi görünüyor...bjk cola turka'da apodaca iyiydi ama maçın kahramanı bence shumpert....birde mehmet yağmur'u bugün baya beğendim(pek bir şey yapmadı gibi görünebilir..ama takımda bir numarada sırıtmadan oynayacak tek oyuncu)...hatırladığım kadarıyla dörtyüz küsür bjk taraftarı maça gelebilir gibi kota konulduğu söyleniyordu...abdi ipekçi'de eğer yanlış görmediysem dört yüzün en az 10-15 katı kadar bjk'lı vardı....demek ki ergin hoca'nın hafta içi yaptığı veryansın baya işe yaramış...darısı FB Ülker seyircisine...

Çevrimdışı stojakoviç

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 18 Kasım 2007, 02:22:06 »
ergin ataman önderliğinde çok güzel bir takım kurulmuş. ülkemde basketbolun daha çok gelişmesi için umarım beşiktaş cola turka yönetimi bu işe de el atıp yüzüne gözüne bulaştırmaz. ataman'ın sene başından beri sızlanmasını şimdi daha da iyi anlıyorum. eğer 3 tane daha yabancı alabilselermiş, bugün muhtemel efes geçen sene bizden yediğinden daha fazla fark yiyecekti, ucuz kurtuldular. bjk kısalara dayanan hızlı, gittikçe daha da hızlanacak olan, vir oyun oynamaya çalışıyor. başarılı da oluyor. göze hoş gelen bir oyun oynuyorlar.

ender'i sevemeyenlerden biriyim; başı önde, kamburunu çıkaran, kafasını hiç kaldırmadan, burnunun önünden şut atan, oyun kurmaya 10. sn'den sonra başlayan bir adam. avrupa'da oynayabilmiş olmasının tek sebebi efes ve milli takımda oynamış olması. efes'te oynayabilmesinin tek sebebi ise başka gardımızın olmaması.

efes'in oyun düzeni oynanması en zor olanlardan princeton hücumu. bu da zamanla oturacak bir düzendir. eğer sabredilirse, bu sene olmasa bile seneye özellikle el'de çok ekmek yerler. onların boynunu da penn'in henüz alışmamış olması ve onun yedeğinin de ender olması büküyor. mehmet yağmur'u almayarak gerçekten büyük fırsat kaçırmışlar.

bu sene ligimizin bu denli yüksek nitelikli olması beni de çok mutlu ediyor.
hoops & rap

Çevrimdışı akbaba71

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 18 Kasım 2007, 13:13:56 »
hatırladığım kadarıyla dörtyüz küsür bjk taraftarı maça gelebilir gibi kota konulduğu söyleniyordu

o konuda efes yonetimini tebrik ediyorum herhangi bi sınır uygulanmadı bize bu sene

bugunku galatasaray-beşiktaş maçında kota var 446 bjk li girebiliyor onla karıştırmış olabilirsin

Çevrimdışı c_marlowe

• Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 18 Kasım 2007, 17:35:53 »
akbaba71 haklı olabilirsin...galiba bayanlar lighindeki maçla karıştırdım...bugün ki FB Ülker-Pınar Karşıyaka maçı güzel bir mücadeleye sahne oldu...özellikle ilk yarı ömer ve solomon'un oyunları tek kelimeyle süperdi...karşıyaka çok iyi bir kadro kurmuş...bir basketbol şehri olan izmir bu sene basketbola doyacak...karşıyaka bu sene playoff'a girecek ve şansında biraz yanlarında olursa en azından yarı final oynayacaklar(umarım)...ama bazı basketbol sitelerinde quinten hosley'i satacakları gibilerinden haberler çıkıyor...hatta ve hatta KSK yönetiminin takım bu kadar iyi işler yaparken oyuncuyu telekomla efes arasında pazarlık konusu yaptırıp fiyatını arttırmaya çalıştığı bile söyleniyor...eğer bu iddialar doğruysa karşıyaka yönetimi her halde bindikleri dalı kesmeye uğraşıyor gibi izlenem edinmeye başlıyorum...yazık etmeyin şu takıma...uzun zamandan sonra ilk defa bu kadar iyi bir takım varken ellerinde en azından sezon sonuna kadar şu takıma dokunmayın(geçen sezon levent topsakal'ın yönetiminde sezona başladıkları tam anlamıyla kolej basketbolu oynayan takımında fena değildi ama o takımda levent hoca'nın gidişiyle bitmişti)...maçta ilk beş çıkan FB Ülker'li oyuncular solomonun oyun zekası ve ömerin bitiriciliğiyle süper başladı...sonra ikinci periyotta bambaşka beş oyuncuda çıktı tanyeviç...aynı beşle mücadeleye devam eden karşıyaka dengeyi kurdu...sonra solomon tekrar oyuna girince oyun yine bizim kontrolümüze geçti...karşıyaka maçta ihsan bayülken'inde dediği gibi skor ne olursa olsun hep kendi oyununu oynayan bir takım...solomonun dördüncü periyottaki arka arkaya attığı üçlükler olmasa kendi oyununu oynamasıyla maça ortak olacaklardı...sonuçta FB Ülker için iyi bir galibiyet oldu...keşke bu oyun konsantrasyonunu banvit ve alpella maçlarında da sahaya yansıtsalardı...maçta tanyeviç''in ikinci periyotta vidmar'ı oyuna almasına çok sinirlendim...yine slav hemşerisini kayırıyor ve fransa deplasmanında maçın bize gelmesinde büyük etken olan oğuz'u küstürüyor diye kendimce söyleniyordum...ama son iki periyotun tamamında oğuz'u oynatması baya iyiydi...her zaman söylenen bir söz vardır ya...ilk beş başlamak değil maçı bitiren beşte olmak daha önemlidir...takımda oğuz'dan daha güvenilir bir uzun yok...yani eldeki pivotlara bakarak maçı bitiren takımda olması en muhtemel oyuncu...topu verirseniz ya sayı yapar yada boşta olan adama topu indirir...yani bir şekilde yararlı olur...vidmar'ın ilk beş başlamaması onun üstündeki baskıyı hafifletmesi açısından önemli...maçta uzunlar açısından rasim'in hosley'i iyi tutarken ilk periyottan sonra benche gelmesi ve son periyotun son anlarında oyuna girmesine anlam veremedim...çünkü rasim onu tuttuğu sırada toplamda beş sayısı varken... rasim'in sahada olmadığı zamanlarda onsekiz sayı attı...mirsad'ın az süre alması hosley'in kendisine göre çok daha atlet olması sonucu tutamamasına bağlıyorum...birde ömer çok formdayken biraz daha kullanılabileceğini düşünüyordum...maçı kazanmaktan öte...takımın yavaş yavaş ritmini bulmaya başlaması çok iyi...taraftar açısından önceki maçlara göre beklediğimden çok taraftar vardı...ama bu hafta futbol takımının maçı olmamasınında bir etkisi olduğunu düşünüyorum...perşembe günü eurolig'deki maçta daha fazla taraftar maça gelmeli...FB Ülker'e eurolig'deki maçta başarılar...

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #38 : 18 Kasım 2007, 19:52:11 »
c_marlowe Üstad maçı o kadar güzel özetlemiş ki bana fazla söz bırakmamış..
Bende Solomon için bir kaç cümle yazayım..Çünkü yazmazsam ayıp etmiş olurum..Herşey bir yana çok ama çok büyük bir oyuncu..Neler yapıyor neler..Seyretmesi büyük keyif..Cd'ye çekip defalarca izleyeceksin..
Hep yazdığım birşeyi tekrar yazacağım..Murat Murathanoğlu'nun Solomon için bir sözü var;
''Kendisini oyna verdiği anda Avrupa'nın en iyi 3 guardından birisidir.'' diye..Aynen öyle..Solomon'ı izlemek gerçekten bir şans..
Ligin en iyi point guardı olduğu kesin..Böyle bir adamınız varsa bu adamı olabildiğince fazla kullanacaksınız demektir.

--

• Ziyaretçi
BBL 7.Hafta Toplu Sonuçlar
« Yanıtla #39 : 19 Kasım 2007, 08:45:19 »
BBL 7.Hafta Toplu Sonuçlar

http://www.nbatr.com/index.php?option=com_content&task=view&id=5878&Itemid=327

--------------------------------------------------------------------------

Çevrimdışı answer_brkr

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 25 Kasım 2007, 00:10:50 »
Solomon iyi konsantre olup istekli olunca neler yaptığını görüyoruz..Avrupa maçlarında ve TBL'de sahada çok sağlam duruyor..Efes'ten gittikten sonra kendinin 2-3 senede çok geliştirdi.Saçma sapan şut tercihlerinden,potayı çok zorlamaktan vazgeçip garanti sayılar üretmeye başladı.Daha çok arkadaşlarını oynatma isteğinde eğer takım oynayamıyorsa sazı eline alıp takımı sırtlayabilen bir oyuncu..

Tek kötü yanı her an saçmalamaya hazır bir oyuncu olması ve çok sinirli olmasıı..Geçen szon 1-2 Euroleague maçında gördük bunu..Bize saç baş yoldurdu..Ama ilerleyen maçlarda-hele Efes serisinde- mükemmel bir performans gösterdi.Bu sezonki maçlarda bence hatasız oynuyor şu an..Ayrıca savunmada gösterdiği başarıyıda takdir etmek lazım..Yeri geliyor Avrup'nın en önemli skorerlerine nefes aldırmıyor.

Neyse FB Ülker için çok önemli bir yıldız..Onu kaybetmemeleri lazım yoksa ön alan çöker...

Çevrimdışı c_marlowe

• Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 26 Kasım 2007, 16:46:42 »
FB Ülker önemli bir deplasmandan galibiyetle döndü...maça FB Ülker alışıla gelmiş ilk beşiyle çıktı(özellikle son maçlarda kendisinden daha atletik olan dört numaraların savunmasında zaman zaman zorlanan mirsad'ın yerine rasim oynuyordu...ama bu maçta rasim benche mahkum olanlar kervanında hakan ve emir'e eşlik etti)...maça FB Ülker hızlı başladı ilk periyotu önde tamamladı...ikinci periyotun son anlarında mersin oyunda dengeyi kurmayı başardı...yinede FB Ülker ikinci periyotuda üç sayı farkla önde kapattı...üçüncü periyotta mersin oyununu kontrol etmeyi başardı...ve son periyota önde girdi...son periyotta önemli dakikaların adamı kaptan Damir Mrsiç devreye girdi...attığı üçlüklerle maçı FB Ülker'e kazandırdı...maçta teknik fauller havada uçuştu...FB Ülker'de maç adına en güzel olay  Oğuz'un oyunda olduğunda neler yapabileceğini yine göstermesiydi...doğrusu söz konusu Oğuz olunca Tanyeviç üç maymunu oynuyor(eurolig'de panathinaikos maçında  Oğuz'u büyük ihtimalle kenarda unutur...çünkü şimdiye kadar hep bu şekilde oldu)...maçta gariplikler mevcuttu...eurolig'de üç numaralı pozisyonda İbrahim Kutluay'dan bile önceki opsiyon olarak oynayan Emir Preldzic bu maçta dakika bulamadı...diğer sloven kardeşimiz Vidmar sadece 4 dakika civarında sahada yer aldı...yani nba'den sonra dünyadaki en önemli basketbol organizasyonu olarak nitelendirebileceğimiz eurolig'de bu oyuncular oynatılırken BBL'de oynatılmıyor...doğrusu Tanyeviç ile bu tür garipliklere alıştık...maçı izleyemediğim için maç hakkındaki yer alan haberlere göre yorum yaptım(Mersin'de yaşayıp maça gidebilenler hariç herkes benle aynı kaderi paylaştı)...dün gece ise FBtv'de maçın verilmesi umuduyla seyre dalmaya hazırlanırken Mersin maçı yerine bayan basketbol takımımızın cumartesi günü oynadığı maçı gösterildiğini gördüm...sonra kulübün resmi sitesinden FBtv'nin yayın akışına baktım ve Mersin maçı hakkında hiç bir şeye rastlamadım...normalde ntv'nin FB Ülker'in maçını yayımladığı zamanlarda FBtv kendi ekibiyle çektiği maçı gece haberlerinden sonra yayımlanırdı...herhalde kulüp yöneticileri yayın aracı Mersin'e kadar giderse harcanacak olan benzin parasını düşündüler ve maçı yayımlama gereği görmediler(belkide ntv ile bir anlaşmazlık yaşandı o yüzden maçı yayımlayamadı FBtv)...üst üste maçlarda alınan galibiyetlere rağmen FB Ülker'in savunma performansındaki belirgin bir düşüş olduğu ortada...panathinaikos maçında bu savunma performansıyla işimiz çok zor...umarım panathinaikos'tan fazla atar maçı kazanır gibi aptalca düşünce içinde olmaz bizim oyuncular...

--

• Ziyaretçi
BBL 9.Hafta Toplu Sonuçlar
« Yanıtla #42 : 02 Aralık 2007, 20:02:39 »
BBL 9.Hafta Toplu Sonuçlar

Beko Basketbol Ligi'nde 9. hafta mücadeleleri tamamlandı . Büyük bir heyecana sahip olan haftada lider Telekom haftayı galibiyetle kapatırken , Efes ve Fenerbahçe-Ülker'de maçlarından galibiyetle ayrıldılar .

Ligin dibindeki iki takım Oyak Renault ve Darüşşafaka bu haftayı da yenilgiyle kapattılar ve son iki sıradan kurtulamadılar .

Haftanın sonuçları ise şöyle ;

Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi 97 - 87 Casa ted Kolejliler
Banvit 59 - 67 Beşiktaş Cola Turka
TTNet Beykoz 65 - 76 Mersin Büyük Şehir Belediyesi
Kepez Belediyesi 71 - 86 Galatasaray Cafe Crown
Türk Telekom 100 - 79 Pınar Karşıyaka
Efes Pilsen 82 - 58 Antalya Büyük Şehir Belediyesi
Oyak Renault 64 - 70 Alpella
Fenerbahçe Ülker 96 - 60 Darüşşafaka
-----------------------------------------------------------------------
NBATR/KE

Çevrimdışı c_marlowe

• Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 02 Aralık 2007, 21:45:04 »
FB Ülker karşısında Daçka'nın bir şey yapamayacağı ortadaydı...zaten Daçka yeterince katkı veremediği gerekçesiyle yabancı oyuncularını göndermişti...bize karşı tek yabancı ile çıktılar...bizde de solomon'un hafif sakatlığı bulunduğu için riske girilmedi...hakan oynadı solomon'un yerine...takımda j.white gerçekten iyiydi...keza oğuz zayıf Daçka pota altında 17 sayı attı ve dolayısıyla iyi bir oyun çıkarttı...sonuçta güçlü olan kazandı...sezon başında efes daçka'ya destek olacak gibi bir şeyler duymuştum...söylenilen destek gerçekleşmemiş olsa gerek...ne yazık ki şuan daçka ligden düşmeye en yakın takım görüntüsünü veriyor...umarım yeni getirecekleri yabancılar beklenilen katkıyı sağlar...çünkü pek çok basketbol sever gibi benim içinde daçka sadece bir basketbol kulübünün çok ötesinde bir anlam taşıyor...FB içinse haftaya hem futbol hemde basketbolda GS derbileri yaşanacak(geçtiğimiz senede aynı durum yaşanmıştı)...tabi gs cafe crown maçından önce bence euroligde bizim açımızdan en önemli maçına çıkılacak...o maçı umarım kazanırız...sonra çok iyi bir kadro kuran GS ile çekişmeli bir maça çıkılacak...

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #44 : 04 Aralık 2007, 20:40:26 »
Ben Can yazdığı zaman yazacaktım ama kesintiler girdi araya :-D
Can'ın yazdıklarına kısmen katılıyorum.Kısmen katılmıyorum.Genei birşey söyleyeceğim;
Öncelikle Tanjevic'in Fenerbahçe'de yaptıkları ile artık Milli Takım olayını aynı kefeye koyup durmayalım..Her Tanjevic eleştirisinde Milli Takım olayı kabak tadı verdi.Ben Fenerbahçe'de yaptıklarını değerlendiririm..Milli Takımda yaptıkları nedeniyle de Fenerbahçe'de yaptığı iyi şeyleri de göz ardı etmem.

Tanjevic bana göre şuan itibariyle başarılıdır..Euroleauge'de geçen seneye nazaran bana göre daha zor bir Grupta olmamıza rağmen 3-3'le gidiyoruz ve muhtemelen de top-16 gelecek böyle giderse.3-3'ü kimse başarısızlık olarak göremez.Zorluk derecesi yüksek maçlarda ise (2 Efes maçı+6 Avrupa maçı) 5-3 yapmış takım..Ki Real Madrid maçında Solomon'ın yokluğu ve Pana maçında hakemleri gözardı ederseniz yuh derim.Neyse bahane üretmek değil işim..Bağcıyı dövmekte..Ancak şu durumda Fenerbahçe'ye kadar zorluk derecesi yüksek maçlarda bocalayan başka bir takım var ki neden kimse onları eleştirmez de Fener'i eleştirir garip.

Tanjevic'in arayışları normaldir..White'ı Pg gibi kullanması yapması gereken bir olay çünkü Solomon yokken orda topu taşımakta sıkıntı çekiyoruz.Arayış olmalıydı arasın ve bulsun..Bundan zarar gelmez..

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #45 : 04 Aralık 2007, 20:59:38 »
Ayrıca ben Hakan Demirel olsam utanırım..Kimse hakkını yemesin şimdi Tanjevic Hakan'a gereken desteği de şansıda verdi..Peki Hakan ne yaptı?Ne yaparsın arkadaş sen?Bir gram mı bir insanda gelişim olmaz.Benim takımımda ben varken 2-3 oynayan bir adam 1 olarak deneniyorsa az birşey utanır ben nerede hata yaptım derim.

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #46 : 04 Aralık 2007, 21:34:35 »
Versinler Alpella'ya..Fenerbahçe'nin o yönden sorunu yok..Ben olsam direk Alpella'ya yollarım..Orda da birşey yapayacaksa zaten o düşünsün..
Birde Oğuz Savaş oalyı var zaman zaman patlıyor kabul ancak hala daha yıllardır aynı hataları yapıyor..
Türk oyuncularda başlarını öne eğip bir düşünsün...

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #47 : 09 Aralık 2007, 01:11:34 »
  Valla maçtan geliyorum sıcağı sıcağına yane varya insan imreniyor sahada olmak
için işten çıktım ama ikinci çeyreğin sonlarında içeri girdim ordaki polislere yalvararak
yane bence her gs linin gurur duycağı bir takım seyrettik helede gaines ve owens ın
muhteşem oyunu ,hüseyin in kırk yıllık cimbomlu gibi oynaması dee brown un aslanlar
gibi sakatlanma pahasına her topa dalması mı ne blim ya helal olsun bize yaşattıkları
zafer için yane özhan canaydın a çok küfür ettim bu takıma transfer yapmadı son
anda kümeye gitmekten kurtuldumuz zamanlarda yane new york da bir gün düzelcek
buna inanıyorum yane euroleague takımını yendik daha ne isteyeyim

Çevrimdışı volkan41

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #48 : 09 Aralık 2007, 01:35:00 »
gs muhteşem oynadı bugün gerçekten helal olsun aslanlara... aslanlara yakışır bir maç çıkardılar hüseyin nin performansı görülmeye değerdi tabi diğerlerininde..üstünlüğünü hiç kaybetmeden maçı kazanmayı bildiler. gs de bu sezon inanılmaz ilerleme görüyorum inşallah devamı gelir geleceğinede inanıyorum zaten... :-)

Çevrimdışı Nique

• Windmill Hastası
  • Rookie
  • **
  • Playoffa Uçur Bizi Şahinim!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 09 Aralık 2007, 02:50:07 »
gs - fb maçı mükemmeldi ya hiçbir maçtan bu kadar zevk aldığımı hatırlamıyorum son yıllarda