haftanın maçları topicleri lig bitiminde kitleyeceğim play-off maçlarını falan fisan burada konuşalım...
ben kendi çapımda bir değerlendirme yaptım buyrun;
8. sıra için mersin bşb, casa ted, kepez ve banvit kıyasıya bi yarışa girdi...kalan maçlarını veriyorum bu 4 takımın;
mersin bşb: iç. Efes Pilsen, dış. Banvitspor, iç. Antalya BŞB.
casa ted: iç. Antalya BŞB., dış. Alpella, iç. Beşiktaş Cola Turka
kepez: iç. Türk Telekom, dış. Mutlu Akü Selçuk Üni., iç. Oyak Renault
banvit: dış. Pınar Karşıyaka, iç. Mersin BŞB., dış. Darüşşafaka
bu takımlar içinde mersin ve banvit'in fisktürü diğerlerine göre daha zor.dağılmış bir efes önünde heleki kendi seyircimiz önünde galip geliriz diye düşünüyorum, banvit maçını kestiremiyorum dışarıda diye burada galip gelirsek büyük ölçüde garantileriz, anatalya bşb'de daha iyi bir yerde bitirmek için kasacağını düşünürsek mağlup geliriz diye düşünüyorum ve
2/3 ile play-off'a gireriz diyorum

casa ted'e gelirsek daha demin dediğim gibi antalya iyi yerde bitirmek isteyeceğinden daha kontrollu ve akıllı oynayarak bu maçı alır, tek dezavantajı deplasmanda oynaması son maçlarını. alpella maçını banko gibi görüyorum, kazanması gerek bir maç olduğundan, yoksa küçüsediğimden değil, play-off için ayrı bi şey. son olarak ligibirinci bitirmek isteyen cola turka karşısıda bir direnç gösteremeyeceğini düşünüyorum ve
1/3 ile bitireceğini düşünüyorum.
kepez'e gelirsek mersin bşb ve casa ted ile arasında 1 maç fark olduğundan play-off yapacağını düşünmüyorum.son olarak galatasaray'ı yenerek ligde güzel bir yerde bitirmek isteyen telekom'a yenilir, gerçi her iki antalya takımı tersde gelse play-off için oynamak ayrı bi şey.selçuk üniversitesini bir iddası kalmadı, yinede bu maçı kestiremiyorum ama bi umut ile bu maçı asılıp alacaklarını düşünüyorum ama maçta konya'da. son olarak oyak ile kendi sahasında oynayacak bu maçtanda galip gelecektir, ha bi de telekom'dan önce fenerbahçe ülker maçları var içeride beşiktaş'ı yenen ve lider bitirmek istiyor ligi bu maçı bırakmaz, bu maç ertelenen bi maçtı galiba..ondan
2/4 diyorum.
son olarak banvit yine mersin ve casa ted'den işleri daha zor ve iki tane önemli deplasmana gidecekler..biri play-off için yanıp tutaşan ve gazı alan karşıyaka ile izmirde oynamak, çok kötü bi şey buradan mağlup ayrılır, içeride mersin ile oynuyor kestiremesemde yukarıda dediğim gibi biz alacaz gibi görünüyor.son olarak daçka'ya gidecekler ve düşme potasına çok yakın mağlup olurlar ve
0/3 ile evlerine geri dönerler..
elim deymişken son 4 de takımlarada bir el atıyım, kim düşecek falan onları söylüyeyim..ilk önce kalan maçlarını verelim takımların;
daçka: iç. Oyak Renault, dış. Efes Pilsen, iç. Banvitspor
selçuk: dış. Galatasaray Cafe Crown, iç. Kepez Bld., dış. Fenerbahçe Ülker
alpella: dış. Beşiktaş Cola Turka, iç. CASA TED Kolejliler, dış. Pınar Karşıyaka
beykoz: dış. Fenerbahçe Ülker, iç. Beşiktaş Cola Turka, iç. Türk Telekom
aralarında en iyi fikstür tartışmasızdaçka'nın bana göre kesin ligde kalacaklar. içerde oyak ile oynuyorlar ve oyak onların 1 maç üstünde ama kazanacaklardır..abdide efes ile oynayacaklar o zamana toparlanırlar ve play-off için oturur düşünürler daçka yenilir ve son olarak play-of mücadelesi veren banvit ile oynayacaklar o zamana banvit'in bi play-off iddası kalmaz ve daçka işi garantiye almak için galip gelir ya 1/3 ya 2/3 bitirirler ve
ligde kalırlarselçuk caferağa'da play-of için iyi bir yer kapmak isteyen galatasaray'a boyun eğer, içeride play-off savaşı veren kepez bu maçtan galip ayrılır ve son olarak fenerbahçe ülker'e de boyun eğer ve
ligden düşeralpella abdi'de fener'e tutunamaz, ligde kalmak için casa'yı yener yukarıda casa yener dedim ama vazgçetim, son olarak karşıyaka süprizi yapabilir ve
ligde kalırson olarak en kötü fikstür tartılşmasız beykoz'un seneye girilirken çok iddalıydılar, play-off yapacaz diye ama şimdi götü nasıl kurtaracaaz diye kara kara düşünüyorlar. abdi'de fener'e yenilir, içeride cola turka'ya yenilir, belki telekom'u burada yener ve
ligden düşerson olarak play-off eşleşmeleri şöyle olur düşüncesindeyim;
Cola Turka-Mersin
Fenerbahçe-Antalya
Efes-Pınar Karşıyaka
Galatasaray-Telekom