Gönderen Konu: Beko Basketbol Ligi - Play-Off 2008 -  (Okunma sayısı 52343 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
Beko Basketbol Ligi - Play-Off 2008 -
« : 07 Nisan 2008, 18:06:26 »
haftanın maçları topicleri lig bitiminde kitleyeceğim play-off maçlarını falan fisan burada konuşalım...

ben kendi çapımda bir değerlendirme yaptım buyrun;

8. sıra için mersin bşb, casa ted, kepez ve banvit kıyasıya bi yarışa girdi...kalan maçlarını veriyorum bu 4 takımın;

mersin bşb: iç. Efes Pilsen, dış. Banvitspor, iç. Antalya BŞB.

casa ted: iç. Antalya BŞB., dış. Alpella, iç. Beşiktaş Cola Turka

kepez: iç. Türk Telekom, dış. Mutlu Akü Selçuk Üni., iç. Oyak Renault

banvit: dış. Pınar Karşıyaka, iç. Mersin BŞB., dış. Darüşşafaka

bu takımlar içinde mersin ve banvit'in fisktürü diğerlerine göre daha zor.dağılmış bir efes önünde heleki kendi seyircimiz önünde galip geliriz diye düşünüyorum, banvit maçını kestiremiyorum dışarıda diye burada galip gelirsek büyük ölçüde garantileriz, anatalya bşb'de daha iyi bir yerde bitirmek için kasacağını düşünürsek mağlup geliriz diye düşünüyorum ve 2/3 ile play-off'a gireriz diyorum 8-)

casa ted'e gelirsek daha demin dediğim gibi antalya iyi yerde bitirmek isteyeceğinden daha kontrollu ve akıllı oynayarak bu maçı alır, tek dezavantajı deplasmanda oynaması son maçlarını. alpella maçını banko gibi görüyorum, kazanması gerek bir maç olduğundan, yoksa küçüsediğimden değil, play-off için ayrı bi şey. son olarak ligibirinci bitirmek isteyen cola turka karşısıda bir direnç gösteremeyeceğini düşünüyorum ve 1/3 ile bitireceğini düşünüyorum.

kepez'e gelirsek mersin bşb ve casa ted ile arasında 1 maç fark olduğundan play-off yapacağını düşünmüyorum.son olarak galatasaray'ı yenerek ligde güzel bir yerde bitirmek isteyen telekom'a yenilir, gerçi her iki antalya takımı tersde gelse play-off için oynamak ayrı bi şey.selçuk üniversitesini bir iddası kalmadı, yinede bu maçı kestiremiyorum ama bi umut ile bu maçı asılıp alacaklarını düşünüyorum ama maçta konya'da. son olarak oyak ile kendi sahasında oynayacak bu maçtanda galip gelecektir, ha bi de telekom'dan önce fenerbahçe ülker maçları var içeride beşiktaş'ı yenen ve lider bitirmek istiyor ligi bu maçı bırakmaz, bu maç ertelenen bi maçtı galiba..ondan 2/4 diyorum.

son olarak banvit yine mersin ve casa ted'den işleri daha zor ve iki tane önemli deplasmana gidecekler..biri play-off için yanıp tutaşan ve gazı alan karşıyaka ile izmirde oynamak, çok kötü bi şey buradan mağlup ayrılır, içeride mersin ile oynuyor kestiremesemde yukarıda dediğim gibi biz alacaz gibi görünüyor.son olarak daçka'ya gidecekler ve düşme potasına çok yakın mağlup olurlar ve 0/3 ile evlerine geri dönerler..

elim deymişken son 4 de takımlarada bir el atıyım, kim düşecek falan onları söylüyeyim..ilk önce kalan maçlarını verelim takımların;

daçka: iç. Oyak Renault, dış. Efes Pilsen, iç. Banvitspor

selçuk: dış. Galatasaray Cafe Crown, iç. Kepez Bld., dış. Fenerbahçe Ülker

alpella: dış. Beşiktaş Cola Turka, iç. CASA TED Kolejliler, dış. Pınar Karşıyaka

beykoz: dış. Fenerbahçe Ülker, iç. Beşiktaş Cola Turka, iç. Türk Telekom

aralarında en iyi fikstür tartışmasızdaçka'nın bana göre kesin ligde kalacaklar. içerde oyak ile oynuyorlar ve oyak onların 1 maç üstünde ama kazanacaklardır..abdide efes ile oynayacaklar o zamana toparlanırlar ve play-off için oturur düşünürler daçka yenilir ve son olarak play-of mücadelesi veren banvit ile oynayacaklar o zamana banvit'in bi play-off iddası kalmaz ve daçka işi garantiye almak için galip gelir ya 1/3 ya 2/3 bitirirler ve ligde kalırlar

selçuk caferağa'da play-of için iyi bir yer kapmak isteyen galatasaray'a boyun eğer, içeride play-off savaşı veren kepez bu maçtan galip ayrılır ve son olarak fenerbahçe ülker'e de boyun eğer ve ligden düşer

alpella abdi'de fener'e tutunamaz, ligde kalmak için casa'yı yener yukarıda casa yener dedim ama vazgçetim, son olarak karşıyaka süprizi yapabilir ve ligde kalır

son olarak en kötü fikstür tartılşmasız beykoz'un seneye girilirken çok iddalıydılar, play-off yapacaz diye ama şimdi götü nasıl kurtaracaaz diye kara kara düşünüyorlar. abdi'de fener'e yenilir, içeride cola turka'ya yenilir, belki telekom'u burada yener ve ligden düşer

son olarak play-off eşleşmeleri şöyle olur düşüncesindeyim;

Cola Turka-Mersin
Fenerbahçe-Antalya
Efes-Pınar Karşıyaka
Galatasaray-Telekom

Çevrimdışı akbaba71

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
Ynt: Beko Basketbol Ligi - Play-Off 2008 -
« Yanıtla #1 : 07 Nisan 2008, 19:36:19 »
Cola Turka-Mersin
Fenerbahçe-Antalya
Efes-Pınar Karşıyaka
Galatasaray-Telekom

Fenerbahçe ile Galatasaray a niye ülker ve cafe crown yazmadın yada bize Beşiktaş yazmadın onu anlamadım

Play off eşleşmeleride büyük ihtimalle senin belirtiğin gibi olur

Çevrimdışı steve-nash

• Rookie
  • **
  • In the point of my fingers the ball
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 07 Nisan 2008, 19:53:34 »
Cola Turka-Mersin
Fenerbahçe-Antalya
Efes-Pınar Karşıyaka
Galatasaray-Telekom

Fenerbahçe ile Galatasaray a niye ülker ve cafe crown yazmadın yada bize Beşiktaş yazmadın onu anlamadım

Play off eşleşmeleride büyük ihtimalle senin belirtiğin gibi olur

boyle olursa zaten besiktas la fenerbahce kesin tur atlar digerlerine garanti veremem ama efesle galatasaray

Çevrimdışı Cihan

• 359
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 07 Nisan 2008, 19:53:59 »
Emın ol düşündüğün sebeple değıldır.Mustafa zaten beşıktaşlı :)
Mesele beklemektir

Çevrimdışı akbaba71

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 07 Nisan 2008, 19:58:42 »
Beşiktaşlı olduğunu yazılarından falan biliyorum ama bari bizden biri bunu yapmasın :)

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #5 : 07 Nisan 2008, 20:04:25 »
Beşiktaşlı olduğunu yazılarından falan biliyorum ama bari bizden biri bunu yapmasın :)
Ne var ki bunda ? Beşiktaş Cola Turka veya Beşiktaş yazmak arasında ne fark var..Ya da Galatasaray Cafe Crown,Galatasaray..
Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi'ni böyle uzun uzadıya mı yazacağız şimdi,ya da Casa Ted Kolejliler'i..Birini kullanmakta bir sakınca göremedim ben..

Houston Rockets'e şimdi,ben her seferinde Houston Rockets'mi diyeceğim..Rockets diyemem mi ?

Yok anlamadım neden Beşiktaş yazınca,ya da Galatasaray yazınca sorun oluyor..

Çevrimdışı akbaba71

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 07 Nisan 2008, 20:08:10 »
Ben Beşiktaş Cola Turka yazsın demedim ki
Sadece Beşiktaş yazsa yeter diğerlerinde olduğu gibi

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #7 : 07 Nisan 2008, 20:10:44 »
O an onu demek istemiştir,takımın adı değil mi sonuçta Cola Turka..Resmi olarak takımın adıysa,demesinde bir sakınca yok..
Nasıl ben Casa veya Ted diyebiliyorsam..

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 07 Nisan 2008, 20:47:37 »
tamam ya play-off konusuna geri dönelim, cola turka hoşuma gidiyor diye yazdım :)

Çevrimdışı akbaba71

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 23 Nisan 2008, 10:11:18 »
ligi lider bitirmeyi garantiledik

Beşiktaş
Efes
Fenerbahçe
Türk Telekom
Galatasaray
Antalya
Karşıyaka
Banvit veya Ted

şeklinde olucak sıralamabüyük bir ihtimalle

ilk turu gecmemiz halinde telekom yerine galatasarala oynarsak daha iyi olur diye düşünüyorum
« Son Düzenleme: 23 Nisan 2008, 10:13:00 Gönderen: akbaba71 »

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #10 : 23 Nisan 2008, 21:28:20 »
Yalnız gözden kaçırdığınız bir nokta var. 8. sıra için Oyak Renault'un da büyük iddiası var. 8. srıaya girdiğim zaman da Beşiktaş ile karşılaşacaz. Bizim için ligde zor kalırlar deniliyordu ama gödüğünüz gibi PlayOff'u zorluyoruz. Bilip bilmeden savuranlara da kapak oldu bu.

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 23 Nisan 2008, 21:32:55 »
ben değilim o herhalde..gerçi ben kalırsınız ligde dedim ama play-off zor diyordum, yalan söylemiyim ihtimal dahi vermiyordum. büyük ihtimalle 8. sıra biletini son haftalardaki çıkışı ile banvit alacaktır.

bi daha yorum yazmayacağım. yukarıda yazdıklarımı okudumda tam bir fiyasko :)

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #12 : 23 Nisan 2008, 21:34:48 »
ben değilim o herhalde..gerçi ben kalırsınız ligde dedim ama play-off zor diyordum, yalan söylemiyim ihtimal dahi vermiyordum. büyük ihtimalle 8. sıra biletini son haftalardaki çıkışı ile banvit alacaktır.

İkinci yarıda oynadığımız basketbolu ilk yarıda oynasaydık şuan rahat PlayOff oynuyorduk ve kendimize yer beğeniyorduk. Takımda bench ve uzun sıkıntısı var, seneye bunlar giderilirse PlayOff'u bu kadar kasmayız.

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı D-WILL

• Rookie
  • **
  • bErKaN
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 23 Nisan 2008, 22:06:21 »
bu yıl şampiyon gs olacak.... Lig mvp si de bence quinton hosley.......

Çevrimdışı Kq5

• CaptaiN Jac'K
  • Superstar
  • weLcome To ßoston Celtics Rasheed Wallace
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : 23 Nisan 2008, 22:13:57 »
bu yıl şampiyon gs olacak.... Lig mvp si de bence quinton hosley.......

Bu kadar Emin konuşmanın nedeni nedir? onuda bir açıklarmısın dostum ?

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 27 Nisan 2008, 19:29:17 »
Beko Basketbol Ligi'nde normal sezon 30. hafta karşılaşmalarıyla sona ererken play-off eşleşmeleri de şekillendi. Ligi 24 galibiyetle Beşiktaş Cola Turka lider kapatırken, Efes Pilsen (22-8) ikinci, Fenerbahçe Ülker (21-9) üçüncü, Türk Telekom (20-10) da dördüncü oldu.

Beko Basketbol Ligi’nde play-off eşleşmeleri ise şu şekilde oluştu:

1.Beşiktaş Cola Turka - 8.Banvit: (1-0)
2.Efes Pilsen - 7.Pınar Karşıyaka: (0-0)
3.Fenerbahçe Ülker - 6.Antalya Büyükşehir Belediyesi: (0-0)
4.Türk Telekom - 5.Galatasaray Cafe Crown: (0-0)

o deilde banvit'e yukarıda 0/3 demişim, çüş lan iyi g.t ettiler beni :-D

Çevrimdışı akbaba71

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 27 Nisan 2008, 20:16:52 »
sadece bizim 1-0 la başlamamız güzel oldu akatlarda kazanırsak 3-0 veya 3-1 le geceriz seriyi
telekom gs serisi 5 maça taşınır gibi inşallah gs kazanır o seriyi 0-0 başlarız hiç değilse
efesle fenerde 3-1 le gecebilir

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 28 Nisan 2008, 17:31:16 »
Bence besiktasin lider bitirmesi avantaj degil hatta dezavantaj getirdi.Keske 3. bitirseydik o zaman antalya ile eslesecektik ki bence rahat geceriz.Banvit bizi daha zorlayacak cünkü pota altini cok kullanan bi takimiz ve banvit pota altinda adeleke gibi insanüstü biri var.Hem 3. olaydik yari finalde büyük ihtimal efes ile eslesecektik ve efese karsi yaklasik 3 yildir bir üstünlügümüz bulunuyor hem muhtemel rakibimiz galatasay ve telekom efes e göre daha hazir bir kadroya sahipler

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 28 Nisan 2008, 19:21:17 »
Benim tahminlerime göre:
Besiktas:3 Banvit:1 Banvitin bir mac alacagini tahmin ediyorum Adeleke nin oyunuyla
Efes Pilsen:3 Karsiyaka:2 Karsiyakanin kendi evinde taraftar destegiyle mac vermeyecegini düsünüyorum
Fenerbahce:3 Antalya:0 Bence Antalya nin hicbir sansi yok
Telekom:3 Galatasaray:2 bu seri icin terside olabilir ama 3-1 veya 3-0 bitecegini hic sanmam.

Hatta Yari-final ve final mac tahminlerimizi de yapayım

Bana göre yari-finaller:
Besiktas:3 Telekom:2 Galatasaray gelirse tam tersi olur yani seriyi galatasaray alir.Cünkü Besiktasa cok ters gelen bir takim bunun sebebide cok atletik olmasi geriye iyi kosmalari ve Murat Özyerin getirdigi savunma
Efes:1 Fenerbahce:3 Efes de su anda yeni gelen yabancilarin adaptasyon sorunu var

Bana göre final:
Besiktas:3 Fenerbahce:4 Fenere besiktas tarafindan gelecek en ters takim Telekom olur inanilmaz tempolu oynuyorlar

« Son Düzenleme: 28 Nisan 2008, 19:38:00 Gönderen: Mustafa »

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 28 Nisan 2008, 19:39:32 »
ayrı ayrı topic açmayın..tahminler, maçlarla ilgili görüşler, maç sonrası yorumlar..kim şampiyon olur vs düşüncelerinizin hepsini şuraya yazın.

Çevrimdışı DwyaneWadeCns

• Gizli Admin :P
  • MVP
  • Kişiiişellll Meşajjjj :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 29 Nisan 2008, 19:19:13 »
Beşiktaş için rahat bir eşleşme olmuş 1-0 da önde başlıyoruz.. Yormamamız lazım kendimizi.. Güzel eşleşme olmuş Bjk açısından.
Fb-Antalya maçının Antalyada olan maçlarına gidicem keyifli olucak.Güzel ve zorlu bir seri.. Antalya BBŞ küçümsenmiyecek bir takım olduğunu gösterdi bu sene daha ilk senesi olmasına rağmen zorlu rakipler arasında playoff a girdi hemde bu sezon bomba sezonlardandı 5 tane şampiyonluk adayı olan bir zamanda başardılar playoffa girmeyi. Telekom-Gs eşleşmesi ise bomba eşleşme hangisi elense üzüleceğim bir eşleşme keyifle izleyeceğiz.. Sezon sonunda inş Gülen taraf Bjk olur..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James

Çevrimdışı Suns Fan

• Bilgi Yarışması 1.si
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 29 Nisan 2008, 23:41:47 »
Yayın programı;

http://www.ntvspor.net/pages/23216.asp

Bütün maçlar yayınlanacak gibi. Çoğunluğu NtvSpor'a yığmışlar...

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 30 Nisan 2008, 00:02:55 »
Ya böyle sey mi olur yaw.Acaip moralim bozuldu bende ntvspor yok ve eminim ki burada ntvspor olmayan bircok arkadasimiz vardir.Agiz tadiyla kendi ligimizi bile izleyemiyoruz

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!

Çevrimdışı DwyaneWadeCns

• Gizli Admin :P
  • MVP
  • Kişiiişellll Meşajjjj :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 30 Nisan 2008, 13:12:01 »
Valla telefonumun alarmını hazırladım yapılacaklar listemi doldurdum maçlarla hepsini izlemek istiyorum evde olursam :D Ntv spor çok iyi oldu ya..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 30 Nisan 2008, 14:13:01 »
Ama bende ntvspor yok nasil izlerim ne yaparim bilmiyorum.Bende uydu var uyduda olmasi lazim ntvspor ama bulamadim  :?

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!