Bana göre baş sorumlu ki Ergin Hocayı ne kadar sevdiğimi en iyi sen bilirsin..Tam bir hayalkırıklığı yaşadım..Tabii oyuncularında kendine çeki düzen vermesi şart..Sadece koça fatura kesmekte oyuncuları aklamak olur..Oyuncularda kritik bir maç oynadılarının bilincinde hareket etmeliler..
Biliyorum abi senin Ergin Hocayı ne kadar sevdiğini,zaten hayal kırıklığı yaşamanada hak veriyorum,yani daha iyisini beklerdim Ergin Hocadan,normal standartıda zaten iyi yönetmektir takımı onun ama bugün bildiğimiz koç değildi sahadaki.Ama dediğin gibi oyuncularıda atlamamak lazım,bu oyuncuların ilk sırasınada Kaya'yı koymak lazım sanırsam.Kaya'nın bu kadar aciz olması,mücadele etmemesi ne demektir arkadaş,şurada Kaya'yı o kadar övmüşümdür ama yok arkadaş,Kaya gibi bir adam mücadele etmiyor,sebebi ne olursa olsun,sen mücadele edecen arkadaş o sahada.
Bir başka hayal kırıklığıda Apo.Daha benim açımdan hayal kırıklıklarıda vardı sahada ama bu ikisi baş mimardı diğerlerinin arasından.
Seri hala bitmedi ama birdahaki maç çıkıp final için mücadele edecekken,şimdi sezonu kapamama mücadelesi vereceğiz ki çokta büyük test olacak bu bizim için.Hatalardan ders almak lazım,Kaya acilen toparlanmalı (mücadele edip,koşsan yeter) ve pota altını işlemeliyiz,sonra da bunları yaptıktan sonra Akatlar'da seyirciyle bütünleşmeliyiz.
c_marlowe,yok kardeş yanlış anlamam.