Gönderen Konu: Beko Basketbol Ligi - Play-Off 2008 -  (Okunma sayısı 52368 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sawash

• Rookie
  • **
  • BlazerGuy
    • Profili Görüntüle
Ynt: Beko Basketbol Ligi - Play-Off 2008 -
« Yanıtla #125 : 19 Mayıs 2008, 20:16:37 »
Ekleme yapıym umarım 4. maçı Beşiktaş alır ve iki takım da bi maç daha oynamak zorunda kalır. Finalde kim gelirse gelsin biraz yorgun olursa işimize gelir. Özellikle Beşiktaş yorgun olursa deplasmanda oynayacağımız ilk maçı kazanabiliriz gibi geliyo bana. Tabii 3-0 bitirdiğimizi varsayarak konuşuyorum. Umarım burdan vermeyiz.
Get up, stand up, stand up for ur rights!!

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #126 : 19 Mayıs 2008, 20:17:54 »
Bizim takima cok emegi gecen El Amin bu macta ipimizi ceken adam oldu Sawash'in dedigi gibi El Amin 22 Besiktas 26 baska bir sey demeye gerek yok.
Benim üzüldügüm nokta Erkan-Drobnjak beklenenden fazla performans gösterirken yenilmemiz oldu.Kaya'yi mac boyu görmedim adam öldü mü kaldi mi oynuyor mu belli degil.Bu düsüsün sebebi ne acaba düsünmek lazim.
TT'yi Ankara'da ki macta devirirsek seri Akatlara gidicek orada kazanacagimizi düsünüyorum.Onun icin 4.mac cok cok önemli.İsimiz zor ama imkansiz degil

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #127 : 19 Mayıs 2008, 20:20:24 »
Ekleme yapıym umarım 4. maçı Beşiktaş alır ve iki takım da bi maç daha oynamak zorunda kalır. Finalde kim gelirse gelsin biraz yorgun olursa işimize gelir. Özellikle Beşiktaş yorgun olursa deplasmanda oynayacağımız ilk maçı kazanabiliriz gibi geliyo bana. Tabii 3-0 bitirdiğimizi varsayarak konuşuyorum. Umarım burdan vermeyiz.

Çok fazla yorum yapmayacağım;

Yerden yere vurulan Fenerbahçe açık ara kalitesini belli ediyor..Hele Amerikalı oyuncularda şu sıralar bu kadar formda iken Fenerbahçe bu sezonuda şampiyon göğüsler artık bu şampiyonluktan sonra ....

---------------------------
Solomon-Kinsey-White
Ömer-Mrsiç
Semih-Oğuz-Ömer Aşık
Mirsad ve zaman zaman Emir

Bu kadar patlamalı oyuncuların olduğu ve hızlı hücumları canının istediği gibi yapan bir takımın endişe etmesine gerek yok bu saatten sonra..Play-off'larda bambaşka oynuyorlar bunuda hesaba katmak lazım..
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2008, 20:22:52 Gönderen: KE-Billz »

Çevrimdışı sawash

• Rookie
  • **
  • BlazerGuy
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #128 : 19 Mayıs 2008, 20:26:02 »
Usta valla tek engel BT gibi duruyor. Mesela son maçta Vidmar hiç süre almadı. Sakat mı bilmiyorum ama hiç süre almaması dikkatimi çekti. White ve Kinsey'in aldığı süreler de yavaş yavaş dengeye gelmeye başladı. Umarım böyle devam eder adamın sağı solu hiç belli olmuyo.

Çok fazla yorum yapmayacağım;

Yerden yere vurulan Fenerbahçe açık ara kalitesini belli ediyor..Hele Amerikalı oyuncularda şu sıralar bu kadar formda iken Fenerbahçe bu sezonuda şampiyon göğüsler artık bu şampiyonluktan sonra ....

---------------------------
Solomon-Kinsey-White
Ömer-Mrsiç
Semih-Oğuz-Ömer Aşık
Mirsad ve zaman zaman Emir

Bu kadar patlamalı oyuncuların olduğu ve hızlı hücumları canının istediği gibi yapan bir takımın endişe etmesine gerek yok bu saatten sonra..Play-off'larda bambaşka oynuyorlar bunuda hesaba katmak lazım..
Get up, stand up, stand up for ur rights!!

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #129 : 19 Mayıs 2008, 20:27:55 »
Hele Amerikalı oyuncularda şu sıralar bu kadar formda iken Fenerbahçe bu sezonuda şampiyon göğüsler artık bu şampiyonluktan sonra ....
Fenerbahçe şuanki form grafiklerine göre bencede şampiyonluk yolunda bir numaralı aday ve geniş kadrosunda formda oyuncularıyla bu avantajınıda artıya çevirecek kapasiteye filan sahip ama inşallah şampiyonluktan sonra Tanjevic ile bir şekilde yollar ayrılır,hem milli takım adına hem de Fenerbahçe adına.Yoksa bu ballı ekmeği yemek,ileriki yıllarda armut düş ayağıma olmayabilir Tanjevic adına,olmazda.Fenerbahçe'nin oyununda Aydın Örs döneminde takıma aşılanan şeylerin çok büyük artısı var,zaten onlar takımı bir arada kenetliyor filan ve ortaya güzel bir pasta çıkarıyor,yoksa Tanjevic'in fazla birşey kattığını düşünmüyorum takıma.

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #130 : 19 Mayıs 2008, 20:36:07 »
İkinci yarı oynanan oyun ve alınan yenilgiden sonra umarım aklınız başınıza gelmiştir,aha şimdi yenilirseniz eleniyoruz.

Ercüment Hoca bu maçtan sonrada çıkıp konuşsana,yakışır sana.Neyse,ikinci yarı oynadığımız oyunun açıklaması yok,koçluğuna hayran olduğum Ergin Hocada bu devrede hatalar yapmadı değil,artık yine böyle aptallık yaparsak,iki sene sonraya umutlanırız ancak.

Bana göre baş sorumlu ki Ergin Hocayı ne kadar sevdiğimi en iyi sen bilirsin..Tam bir hayalkırıklığı yaşadım..Tabii oyuncularında kendine çeki düzen vermesi şart..Sadece koça fatura kesmekte oyuncuları aklamak olur..Oyuncularda kritik bir maç oynadılarının bilincinde hareket etmeliler..

Çevrimdışı c_marlowe

• Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #131 : 19 Mayıs 2008, 20:43:45 »
normal sezonda son haftalarda telekom mükemmel bir ritim tutturmuştu...
savunma yapamadıkları için eleştirilen takım FB Ülker'i yirmi civarında top kaybına zorlayacak kadar iyi savunma yapmıştı...bence ligdeki en formda takımdı...zaten gs serisinide 3-0 ile bitirmeleri bir rastlantı değildi...
serinin en kritik olan maçında telekom kazanıp çok büyük bir avantaj yakaladı...bence işi bitirdi...tabii serinin 3. maçında bjk cola turka buraya kadarmış dememek için full konsantrasyonla oynayacak...ama telekom çok değişik bir takım bir anda geriden gelip 10-0 gibi seriler yakalayabiliyor...ve rakibin gardını düşürebiliyor...

birde Freezer-20 adlı dostum yanlış anlama ama tanyeviç takımı şampiyon yaparsa muhtemelen hayatta kaldığı süre boyunca FB Ülker'de coach'luk yapar...tabi bence son maçtaki gibi yönetecekse takımı yani takımın içine edecek fantazilerden uzak durursa kalmasının bir sakıncası yok...

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #132 : 19 Mayıs 2008, 21:16:04 »
Bana göre baş sorumlu ki Ergin Hocayı ne kadar sevdiğimi en iyi sen bilirsin..Tam bir hayalkırıklığı yaşadım..Tabii oyuncularında kendine çeki düzen vermesi şart..Sadece koça fatura kesmekte oyuncuları aklamak olur..Oyuncularda kritik bir maç oynadılarının bilincinde hareket etmeliler..
Biliyorum abi senin Ergin Hocayı ne kadar sevdiğini,zaten hayal kırıklığı yaşamanada hak veriyorum,yani daha iyisini beklerdim Ergin Hocadan,normal standartıda zaten iyi yönetmektir takımı onun ama bugün bildiğimiz koç değildi sahadaki.Ama dediğin gibi oyuncularıda atlamamak lazım,bu oyuncuların ilk sırasınada Kaya'yı koymak lazım sanırsam.Kaya'nın bu kadar aciz olması,mücadele etmemesi ne demektir arkadaş,şurada Kaya'yı o kadar övmüşümdür ama yok arkadaş,Kaya gibi bir adam mücadele etmiyor,sebebi ne olursa olsun,sen mücadele edecen arkadaş o sahada.
Bir başka hayal kırıklığıda Apo.Daha benim açımdan hayal kırıklıklarıda vardı sahada ama bu ikisi baş mimardı diğerlerinin arasından.

Seri hala bitmedi ama birdahaki maç çıkıp final için mücadele edecekken,şimdi sezonu kapamama mücadelesi vereceğiz ki çokta büyük test olacak bu bizim için.Hatalardan ders almak lazım,Kaya acilen toparlanmalı (mücadele edip,koşsan yeter) ve pota altını işlemeliyiz,sonra da bunları yaptıktan sonra Akatlar'da seyirciyle bütünleşmeliyiz.

c_marlowe,yok kardeş yanlış anlamam.

Çevrimdışı c_marlowe

• Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #133 : 20 Mayıs 2008, 12:34:57 »
arkadaşlar ben az önce BBL'yi yayınlayan kanalın internet sitesine girdim...haftanın maçları bölümünde bu akşam 19.30'da  oynanacak FB Ülker-Efes Pilsen maçı hakkında hiçbir bilgi göremedim(üç gün önce maçın yayınlanacağı yazıyordu)...fenerbahce'nin resmi sitesinde maç hakkında ntv'de yayınlanacağını yazıyor ama bizim yönetim zamanında(3 yıl önce) yine bir efes serisinde taraftar gelmesi için naklen yayının önüne geçtiğinden yine aynısını yapacağından şüphelenmeye başlıyorum...

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #134 : 20 Mayıs 2008, 12:37:06 »
Ntvspor'un bu sabah izlediğim reklamında canlı yayın olarak gözüktü,şimdide sitesine baktım;

http://www.ntvspor.net/modules/tv/gunler/20.asp

Ntvspor gösteriyor maçı.Saatide tam güzel,dersi asmama gerek kalmıyor.

Çevrimdışı c_marlowe

• Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #135 : 20 Mayıs 2008, 12:43:59 »
sürekli haftalık yayın akışına baktığımdan, günlük yayın akışı bölümünü görmemişim...
bilgi için tşk...

Çevrimdışı kebap

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #136 : 20 Mayıs 2008, 19:32:20 »
fenerbahçe ne 3. maçı neden yayınlanmıyor yada yayınlanıyor mu böyle saçmalık var mı böyle iş olur mu ya....

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #137 : 20 Mayıs 2008, 19:34:26 »
NtvSpor da maç şuan canlı  :wink:

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #138 : 20 Mayıs 2008, 19:35:08 »
telekom-fenerbahçe finalı olacak gibi. 1-0 önde başlamaları bizim için aşırı kötü oldu.

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #139 : 20 Mayıs 2008, 19:35:37 »
fenerbahçe ne 3. maçı neden yayınlanmıyor yada yayınlanıyor mu böyle saçmalık var mı böyle iş olur mu ya....
Fenerbahçe üçüncü maçı oynanacağı kesin değil ki,şimdi bu maçtan çıkacak sonuca göre belli olacak ki bu maç Ntvspor'da yayınlanıyor şuan..

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #140 : 20 Mayıs 2008, 19:58:35 »
Yalnız Fenerbahçe böyle devam ederse Efes için kabus oğlu kabus olur..
Fenerbahçe müthiş oynuyor.

---------------------------------

44-27 devre Fenerbahçe

Guardın kadar konuş bu laf bu lig için en azından geçerli..
Willie James Solomon
« Son Düzenleme: 20 Mayıs 2008, 20:06:30 Gönderen: KE-Billz »

Çevrimdışı Rossi#46

• Warlord
  • Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #141 : 20 Mayıs 2008, 20:34:12 »
44-27 devre Fenerbahçe

Guardın kadar konuş bu laf bu lig için en azından geçerli..
Willie James Solomon
Abi valla çok doğru diyosn solomon ezdi efesi yhaa . Bu performansını dvm ettirirse Fb şampiyonluğun açık ara favorisi

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #142 : 20 Mayıs 2008, 21:23:12 »
Tebrikler Fenerbahçe..Yine süpürdü Efes'i..Efes'te yanlış yolda olduğunu bir kez daha görmüş oldu,acaba bu yaz neler yapacaklar,bence yapmaları gereken şey,2-3 oyuncu dışında köklü bir revizyona girmek ya da şubeyi kapatıp bizimle birleşmeleri akla yatkın geliyor..İkincisi olursa,bizim içinde iyi olur,onlar içinde iyi olur tabii..O yüzden ben öncelikle ikincisini isterim ama,biz tek başımıza devam edeceğiz kararı verirlersede kadroyu iyiden iyiye elden geçirmek lazım..

Fenerbahçe ise,geleneğini sürdürdü ve tekrardan ne kadar kaliteli bir kadroya sahip olduğunu gösterdi,finalde başarılar..Umarım rakipleri biz olur,üç büyüklerden ikisini finalde izlemiş oluruz..

Çevrimdışı c_marlowe

• Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #143 : 20 Mayıs 2008, 21:32:25 »
sonucu belli maçlar oynamaktan bıktık...zamanında hatırlıyorumda damir mrsiç bir sezonluk rusya macerasından sonra tekrar yuvaya döndüğünde en büyük isteğinin efes'i yenmek olduğunu söylemişti...
demekki allahın sevgili kuluymuş...istedikleri son iki senede gerçeğe dönüştü...
finalde rakibimiz umarım bjk cola turka olur...ama dengesiz bir takım olduğundan tırstığım telekom gelecek gibi görünüyor...
neyse onlara karşıda zaten saha avantajı kendi elimizde olacak...takım nerdeyse hiç bir maçta deplasmanda oynar gibi olmayacak...nasılsa ankara'da bizim mekan...

Çevrimdışı Rossi#46

• Warlord
  • Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #144 : 21 Mayıs 2008, 18:50:12 »
Bjk - tt serisi maçı var bugün .İlk maçta çok büyük hatalar yaptık ve maçı elimizle verdik. İnş bu maçı alıp seriyi akatlara taşıyacazz. Yalnız kaya peker böyle oynamaya devam ederse işimiz çook zorr!!

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #145 : 21 Mayıs 2008, 18:57:18 »
Win or Go Home..

İlk olasılığı istiyor,olması için canı gönülden desteklerimizi iletiyoruz..Uğursuz Beşiktaş atkımı bu maçta takmayacağım,ne zaman taksam yeniliyoruz arkadaş..

Çıtıra edit=Hehe,zaten pijamayla oturuyorum,onunla izleyeceğim maçı,cool takılıyorum bu maçta yani =)
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2008, 19:16:08 Gönderen: Freezer-20 »

Çevrimdışı Kaan Mert

• Zep (çıtır :P )
  • MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #146 : 21 Mayıs 2008, 19:05:21 »
 Hüseyin hep öyle olur.Zamanında bi forma almıştık ilk giyişimde Manchester'dan 6 yemiştik :-D Sen giy günlük kıyafetini izle maçını :-D

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #147 : 21 Mayıs 2008, 19:47:49 »
Beşiktaş çok istekli başladı çok da iyi oynuyor ama skora yanısmıyor..Bu da moral bozucu bir durum olur..
Oyunu domine etmelerine rağmen hala daha skorun kafa kafaya olması..

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #148 : 21 Mayıs 2008, 20:14:24 »
Daha üstün gözüktüğümüz bir ilk yarının son dakikalarında ivme-momentumu,skor avantajını rakibe vermek pek hoş  olmadı.Artık win or go home'un ikinci yarısında,skor bazında birşeyler yapmak lazım,Shumpert devreye girmeli en kısasından.Apo'dan zaten ben ümidi kestim,artık sadece Facebook'ta arkadaşlık davetiyemi kabul etmesini bekliyorum ondan.Neyse umarım alır,son maça ümitleri taşırız.

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #149 : 21 Mayıs 2008, 20:21:51 »
Telekom kötü gibi gözüküyor bir anda skoru lehine çevirebiliyor..Hücumda skor opsiyonu çok..
Beşiktaş'ında daha dikkatli savunma yapması lazım...