Gönderen Konu: Beko Basketbol Ligi - Play-Off 2008 -  (Okunma sayısı 52369 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

--

• Ziyaretçi
Finalin Adı: Fenerbahçe - Telekom
« Yanıtla #150 : 21 Mayıs 2008, 21:11:29 »
Finalin Adı: Fenerbahçe - Telekom

Beko Basketbol Ligi yarı final serisinde Türk Telekom, Beşiktaş Cola Turka'yı 75-71 mağlup ederek seride durumu 3-1 yaptı ve finalde Fenerbahçe'nin rakibi oldu.

TÜRK TELEKOM: 75 - BEŞİKTAŞ COLA TURKA: 71

Salon: Atatürk

Hakemler: Mehmet Keseratar xx, Serkan Emlek xx, Zafer Yılmaz xxx

Türk Telekom: Bekir xxx 14, Tutku xx, El-Amin xxx 17, Williams xx 6, Lang xx 12, Dudley xxx 18, Barış x, Haluk xxx 8, Adem x

Beşiktaş Cola Turka: Erkan x, Dalmau x 3, Kaya xxx 18, Drobnjak xx 6, Apodaca xxx 16, Mehmet x, Shumbert xx 6, Niceviç xxx 18, Onur x, Sinan x 4, Cevher x

1. Periyot: 14-17

Devre: 40-33 (Türk Telekom lehine)

3. Periyot: 56-50
Beş Faulle Çıkan: Williams 39.49 (Türk Telekom)
---------------------------------
NbaTr/KE
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2008, 21:57:35 Gönderen: KE-Billz »

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
Ynt: Beko Basketbol Ligi - Play-Off 2008 -
« Yanıtla #151 : 21 Mayıs 2008, 21:23:35 »
Tebrikler Telekom,alabilirdik alamadık ve seneyi yine kapamış olduk.Yıldırım Demirören senin işin var o salonda ?

Pota altını iyi işledik,sayılar bulduk,istediğimizi aldık ama skorda devamlılığı yakalayamayınca maçtan kopuktuk ve skorda bu sayede ikinci yarı hep Telekom lehine gitti,Shumpert baba bildiğimiz Shumpert'liğini gösterseydi ve istediğimizi alabilseydik bu tutukluğu atabilirdik üstümüzden ama olmadı.Drobnjak'ta 4-4 üçlükten sonra,0-4 atarak güzel bir selam vermiş oldu.
Bekir oğlum yaktın bizi.

Apo'da ikinci yarı beni yamulttu ama son anda basit bir hata yaparak,yine sinir katsayımı artırdı,neyse Apo,hadi oğlum sen git bilgisayarını açta,beni facebook'ta arkadaşın olarak seç.

Edit=
Guardın kadar konuş bu laf bu lig için en azından geçerli..
Bu lafa katılmakla birlikte,acilen Real Madrid ile sözleşme imzalamayan Kerem'i takibe almalıyız diyorum,çok faydalı olacaktır bize.Hem yabancı kullanma alternatiflerimiz artar diğer bölgelerde.
Yönetimden,takımdan mallık istemiyorum bu yaz,şu takımı bozmayın,iki üç takviye yeter,aman bozmayın,anlaşın bir şekilde.
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2008, 21:36:00 Gönderen: Freezer-20 »

Çevrimdışı c_marlowe

• Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #152 : 22 Mayıs 2008, 12:54:52 »
Freezer-20 kötü bir haberim var...kerem kariyerine ispanya'da sürdürme kararı almış...birde kendisi fanatik bir gs taraftarıdır...türkiyede her ne kadar başarılarını bjk'da elde etmişte olsa(ligin mvp olması) ülkeye döndüğünde iddialı bir gs'de oynamayı bjk'ya tercih eder diye tahmin ediyorum...ben daha çok bu sene ya şubeyi kapatacaklarını ya da yeni bir yapılanmaya gideceğini tahmin ettiğim efes'ten en az bir iki yerli oyuncuyu bjk cola turka'nın transfer edeceğini düşünüyorum...
« Son Düzenleme: 22 Mayıs 2008, 13:19:33 Gönderen: c_marlowe »

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #153 : 22 Mayıs 2008, 15:45:21 »
Kerem'in kariyerini İspanya'da sürdürme kararı alması kötü olmuş,en azından kelepçe takarak bir umut yeşerebilirdi,ya da dediğin gibi diğer takımlar Kerem'e sulanır,biz de aradan başka bir eleman filan kapabilirdik,ama Kerem bunları baştan kapattı.
Yeni bir yapılanma içine girecek olan Efes Pilsen içinde Kerem iyi bir isimdi,yani bu sene kadrolarında oynattıkları guardları gördük defalarca,gelecek senede bunlarla devam etmeyecekleri açık.

Bizim yönetim işini akıllı yapsın,paraları zamanında yatırsın,huzuru sağlasın,bir-iki adamda aldı mı gerisini teknik ekibe bıraksınlar,onlar işi halledecektir ama işte yönetime güvenemiyorum ki en başta.Tam takım iyi,harika,çat sorun çıkıyor,para ödenmedi oluyor.
Bunların seneye bir kez daha ayyuka çıkması,iyiden iyiye turp sıkar olaya,zaten bu sene yeterince sıktı.

Çevrimdışı Kq5

• CaptaiN Jac'K
  • Superstar
  • weLcome To ßoston Celtics Rasheed Wallace
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #154 : 22 Mayıs 2008, 17:03:51 »
Şunu anlamış değilim kaya gününde olur shumpert olmaz apodaca olur dalmau olmaz vs vs adam gibi takım neden gününde olmuyor anlamıyorum shumpert kayıptı dünkü maçta aynı şekilde geçen maçın kahramanı Drobnjak'ta öyle yinede tebrik etmek lazım Türk telekom'u.
« Son Düzenleme: 22 Mayıs 2008, 17:15:48 Gönderen: Kq5 »

Çevrimdışı a.s..i..

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #155 : 22 Mayıs 2008, 18:43:49 »
tt de tutku cris ve haluk ii oynamadı ayrıca barış özcan da yararlanılmadı iki takımda kötü günndeydi ama bjk sezonu kaptblcği maçta bu kadr kötü oynaması ????? tt fb maçları güzel basket olcak inş fb şampiyon olur

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #156 : 22 Mayıs 2008, 19:53:40 »
Beşiktaş'ın eleneceği belliydi. Normal sezon bitiminden sonra büyük bir düşüşe geçtiler. Telekom geriden gelip kazandığı maçta zaten işi bitirmişti. Moral olarak da çöküş yaşadılar.
Şimdi finallere bakarsak diğer eşleşmelere göre en güzel, seyir zevki yüksek bir seri görüyorum. Yıllar sonra Fener-Efes kılişesi bozuldu. Fenerbahçe'De Efes Pilsen'i süpürmekten bıkmıştı. Bakalım sonuç ne olacak...

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı Kaan Mert

• Zep (çıtır :P )
  • MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #157 : 22 Mayıs 2008, 21:00:49 »
Yıllar sonra Fener-Efes kılişesi bozuldu. Fenerbahçe'De Efes Pilsen'i süpürmekten bıkmıştı. Bakalım sonuç ne olacak...
Topu topu bir yıl final oynamadı mı bunlar  :? Efes'in 12 yıldır final hegomonyası kalktı da yıllardan beri Fener-Efes finali oluyor da benim mi haberim yok

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #158 : 22 Mayıs 2008, 21:28:35 »
Yıllar sonra Fener-Efes kılişesi bozuldu. Fenerbahçe'De Efes Pilsen'i süpürmekten bıkmıştı. Bakalım sonuç ne olacak...
Topu topu bir yıl final oynamadı mı bunlar  :? Efes'in 12 yıldır final hegomonyası kalktı da yıllardan beri Fener-Efes finali oluyor da benim mi haberim yok

Ülker'i de içine katacaksın ona. Fenerbahçe Ülker yani geçen seneydi ama birleşince işler değişti.
Fenerbahç derken Ülker'i demek istedim. Çıtırım o kadar da anla :lol:

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #159 : 24 Mayıs 2008, 10:09:39 »
bu beşiktaş ne biçim takım ya, bi gün yüzümü güldürmediler. yıldırım demirören oldukça bu iş yürümez. fenerbahçe şampiyon olacak gibi, gerçi telekom bize göre noları daha çok zorlar. bizim zaaflarımız daha çok.