Gönderen Konu: Beko Basketbol Ligi - Play-Off 2008 -  (Okunma sayısı 51819 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Suns Fan

• Bilgi Yarışması 1.si
  • Starter
    • Profili Görüntüle
Ynt: Beko Basketbol Ligi - Play-Off 2008 -
« Yanıtla #25 : 30 Nisan 2008, 21:32:16 »
Ama bende ntvspor yok nasil izlerim ne yaparim bilmiyorum.Bende uydu var uyduda olmasi lazim ntvspor ama bulamadim  :?

Uyduda eskiden NBA TV'nin olduğu frekansta olması lazım. Olmazsa Sipru'yu dene...

Bu arada Fenerbahçe Ülker - Beşiktaş Cola Turka finali bekliyorum.

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 30 Nisan 2008, 21:47:45 »
Ama bende ntvspor yok nasil izlerim ne yaparim bilmiyorum.Bende uydu var uyduda olmasi lazim ntvspor ama bulamadim  :?

Uyduda eskiden NBA TV'nin olduğu frekansta olması lazım. Olmazsa Sipru'yu dene...

Saol kardes bugün epey bi arastirdim buldum ilgine alakana cok tesekkürler

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!

Çevrimdışı streetglow

• NBA Oyuncusu
  • *
  • The Answer,u know!
    • Profili Görüntüle
    • streetglow
« Yanıtla #27 : 01 Mayıs 2008, 02:57:42 »
Fenerbahçe Ülker,geçen yıl yenilgisiz yarı final ve finalde olduğu gibi bu yıl da WJ Solomon'un önderliğinde kupayı kaldırır diye düşünüyorum...

bakalım (:

Denver Nuggets

Çevrimdışı BuckéYé

• Mad ''Sexy'' Buck
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : 01 Mayıs 2008, 16:30:03 »

Umut gelsene beraber gidelim final serisinin maçlarına :D

Banvit serimizi fire vermeden geçeceğimizi düşünüyorum.Ama ileriki turlar için güzel bir seri.Hem kadro derinliğimizi iyi kullanıp,diğer rotasyon oyuncularımızı da takımın içine iyice katmalıyız, hemde Shumpert,Peja,Kaya gibi önemli oyuncularımızı fazla yıpratmadan bir sonra ki seriye yeterince sağlam saklamak açısından önemli bir seri sizde takdir edersiniz ki.

Özellikle Erkan Veyseloğlu'nu biraz daha fazla kullanmaya çalışmak,bize fazlasıyla ''+'' olarak dönecektir diye düşünüyorum.Yani,Erkan'ı mümkün olduğunca oyuna dahil etmeye çalışmalıyız.Esas oğlanlarımızı da fazla yıpratmadan,oyunu takımın geneline yayarak, herkesin ritim bulmasını sağlamalı ve yardımlaşmalı oyunu sürdürmeliyiz.

Sümme haşa Apo  bey efendi den birşey beklemiyoruz,ne haddimize!!! ama olur da kendine gelirse,lütfederler bey efendi...

Diğer seriler de ise,Antalya,FenerBahçe Ülker'i ,çok olmasa bile en azından 1 maç alıp biraz yoracaktır kanaatindeyim,Efes'in,sanıldığının aksine Karşıyaka'yı rahat geçeceğini tahmin etmekle beraber(Spencer denen hayvani insan, lige ısınıyor.İnanılmaz bi şutu var,çok kuvvetli),TT'nin de Galatasaray'ı eleyeceğine ihtimal vermekteyim.(Son lig maçların da,TT nasıl ''ezebildiğini'' gösterdi.Açıkçası Seriyi Galatasaray'ın geçmesini istiyorum ama ihtimal vermiyorum bu duruma)

Skor olarak;

TT:3,GS:1
Efes:3,Karşıyaka:1
FB:3,Antalya BŞB:1

Çevrimdışı DwyaneWadeCns

• Gizli Admin :P
  • MVP
  • Kişiiişellll Meşajjjj :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 01 Mayıs 2008, 22:49:47 »
Karşıyaka süpriz yapabilir yaa Efes bu sene dağıldı bence..Playofflar daha serttir herşey farkı boyuttadır ama Karşıyaka süpriz yapabilir diye düşünüyorum en azından Efes'i baya zorlayacaktır..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James

Çevrimdışı BuckéYé

• Mad ''Sexy'' Buck
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 01 Mayıs 2008, 22:56:17 »
Sezon sonu postalanmış bir koç ve alınan 2 yeni yabancı.

Drew Nicholas'ın üstüne oynanan onca set oyunu ve numara vardı ki,takımın bu yığılmadan kurtulması ve Spencer'ın skorerliğine ulaşması kolay değil.Hele ki Koçunuz da yeniyse.

Alınan yeni uzun da playoff da kendini gösterecektir fazlasıyla,Sconnie de tabi devreye girerse,otomatik olarak takım koordine olacaktır.

Ben umutluyum Efes'ten...FenerBahçe'nin rakibi olacağı aşikar, o serinin akıbeti hakkında ki düşüncelerimizi de,playoff'u biraz izledikten sonra söyleriz...

Ah ulan ah... Prkacin gibi adam nasıl olur da bu takımdan ayrılır? o zmana Karşıyaka lehine ''zorlama'' fiilimsisi bile kullanılamazdı.
Ama yine öyle birşey olacağını düşünmüyorum.

NOT: Söylemeden edemiycem.İçidmen geldi :D

Şu klişe '' bence'' lafı da ne kadar mantıksız bir lafdır belirtmek istiyorum.
Ulan buraya yazdığın şey zaten ''senin'' görüşündür... ''Bence'' demenin ne manası var?
« Son Düzenleme: 01 Mayıs 2008, 22:58:42 Gönderen: EagLe BucK »

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 01 Mayıs 2008, 22:57:01 »
Karşıyaka süpriz yapabilir yaa Efes bu sene dağıldı bence..Playofflar daha serttir herşey farkı boyuttadır ama Karşıyaka süpriz yapabilir diye düşünüyorum en azından Efes'i baya zorlayacaktır..
Karsiya benim de süpriz adayim kendi evinde ki maclari taraftar destegi ile kazanacagina inaniyorum.Bence ilk turun türk telekom-galatasaray eslesmesi ile beraber en izlenilebilesi seri

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 01 Mayıs 2008, 22:58:42 »
He he en cok da ben kullaniyorum ama öteki türlü yazarsam insanlar aliniyor ya da baska anlamlar cikariyor önceden forumda gördüm bunu onun icin kullanmaya devam edicegim :D

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!

Çevrimdışı BuckéYé

• Mad ''Sexy'' Buck
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 01 Mayıs 2008, 23:01:08 »
o ''alınanlara'' selamımı söyle,alınamazlar bir daha.

''Bence, Bucks,önümüzde ki sittin sene benim organımla buluşacak anca...''

Böyle bir cümle olamaz,bu benim görüşüm,bence demeye gerek yok.Ayrıca zaten bu görüşüme herkes katılacak,burası su götürmez bi gerçek 

Neyse dağıttım konuyu da

Çevrimdışı utah-mania

• Rookie
  • **
  • JaZZ b0ys on the BLOCK
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 02 Mayıs 2008, 21:13:32 »
bence beşiktaş banviti banko eleyecek,gs belki zorlanabilir ama beşiktaş yıllar sonra ilk kez bu kadar iyi olabilir bu sezon...tabi galatasarayın yabancıları müthiş...
senin alnını karışlarım tony!

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 03 Mayıs 2008, 16:13:21 »
Play-off'un açılış maçında normal sezonun lideri Beşiktaş Cola Turka, sakat olan Donnell Harvey'den mahrum sahaya çıkan Banvitspor karşısında zorlansa da, deneyimli oyuncuların performansıyla sahadan galip ayrılarak seriyi 2-0'a getirdi: (85-81)

BEŞİKTAŞ COLATURKA (21-24-21-19): 85
Mehmet Yağmur 0 (1 rib, 3 as, 1 tç, 1 tk)
Erkan Veyseloğlu 13 (2s: 5/6, 3s: 1/1, 1 as)
Preston Shumpert 12 (2s: 3/9, 3s:  1/5, 7 rib, 4 as, 1 tç, 1 blk, 3 tk)
Christian Dalmau 7 (2s: 2/4, 3s: 1/6, 4 rib, 4 as, 2 tç, 5 tk)
Sandro Nicevic 6 (2s: 1/4, SA: 4/4, 5 rib, 3 as, 1 blk, 2 tk)
Onur Aydın 6 (2s: 3/4, 2 rib)
Kaya Peker 21 (2s: 8/14, 3s: 1/1, SA: 2/6, 9 rib, 2 as, 1 tç, 3 tk)
Predrag Drobnjak 11 (2s: 4/8, 3s: 0/2, 8 rib, 2 tç, 1 blk)
Rick Apodaca 5 (2s: 1/4, 3s: 1/2, 1 rib, 3 as, 1 tç)
Sinan Güler 4 (2s: 1/3,  SA: 2/4, 1 rib, 1 as, 1 tç)

BANVİTSPOR (16-17-22-26): 81
Joseph Crispin 25 (2s: 5/9, 3s: 5/8, 3 rib, 2 as, 5 tk)
Derya Yannier 2 (2s:  1/1, 3s: 0/3, 1 as, 1 tk)
İnanç Koç 10 (2s: 3/6, 3s: 1/2, 3 rib, 2 as, 2 tç, 1 tk)
Caner Topaloğlu 5 (3s: 1/2, 2 as, 1 rib)
Ümit Sonkol 15 (2s: 6/7, 3s: 1/3, 11 rib, 1 as, 1 tç, 1 blk, 3 tk)
Andrew Adeleke 8 (2s: 3/12, 8 rib, 1 as, 5 tk)
Yunus Çankaya 8 (2s: 1/1, 3s: 2/9, 4 rib, 5 as, 1 tç )
Mike Jones 3 (2s: 0/3, 3s: 1/2, 4 rib, 2 as, 3 tç, 2 tk)
Mutlu Demir 5 (2s: 1/1, SA: 3/4, 1 rib)

Takım istatistikleri:
2 Sayı: BJK 28/56 - Banvit 20/40
3 Sayı: BJK 5/18 - Banvit 11/29
Serbest Atış: BJK 14/21 - Banvit 8/12
Ribaund: 38 (21+17) - 35 (22+13)
Asist: 21 - 16
Top Çalma: 9 - 7
Top Kaybı: 14- 17

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 03 Mayıs 2008, 16:14:29 »
Evet arkadaslar TBL 2008 Play-Off Besiktas-Banvit maci ile basladi.İlk mac Besiktas'in 85-81 üstünlügüyle bitti.Seri su an 2-0 Besiktas lehine geldi.Artik Besiktas'in seriyi buradan vermesi mucize olur.Maca gelirsek;
-Besiktas maca Nicevic-Kaya yerine Drobnjak-Onur ikilisi ile basladilar.
-İlk periyot da Besiktas'i Drobnjak Banvit'i Ümit Sonkol tasidi
-İkinci periyot ise takimlarini birbirine karsilikli seri yakalamasi ile bitti
-Besiktas her zaman ki gibi topu boyali alanda kullanmaya calisti
-Besiktas Banvit e göre topu daha olumlu kullanarak daha cok assiste imza atti
-Drobnjak'in yavas yavas form bulmasi ve iyi katki saglamasi Besiktas adina cok güzel.Cünkü ileride ki serilerde cokca kullanicaz Drobnjak'i
-Ve son olarak Kaya her zaman ki gibi müthisti
« Son Düzenleme: 03 Mayıs 2008, 16:16:22 Gönderen: Langirt22 »

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!

Çevrimdışı Salvation

• I'm Cool
  • Starter
  • Mr.Big Shot
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 03 Mayıs 2008, 18:50:11 »
Maçı izledim maç iyidi hızlı bir maçdı gerçekden kaya peker'i tebrik etmek lazımdı harika bir maç çıkardı çok iyi sayılar üretti Kritik Ribauntlar aldı Hucum da Banvit de de iyi Üçlükler geldi Ümit sonkolu tebriketmek istiorum banvitden o da banvit adına iyi maç çıkardı kritik sayıları vardı onunda birde Shumpert istenen performansı gösterseydi skor daha farklı olabilirdi..

Çevrimdışı DwyaneWadeCns

• MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 03 Mayıs 2008, 19:04:47 »
Maç güzel oldu Bjk'nin alacağı belliydi 2-0 öne geçtik bu turu rahat geçeceğiz. Maça gelince onur aydın ilk 5 başladı. Şaşırtıcıydı 4-3 le oynadı 2 rib aldı. topları takip etmesi iyiydi elinden geleni yaptı. Kaya ve nicevic'i banvit maçında ilk 5 başlatıp yormamak en iyisiydi. Dalmau'nun sakatlıktan dönmesine çok sevindim. Savunmasıyla bizi bir üst seviyeye taşıyor.Shumpert ise süper oynadı bence her yere koştu riblerde savaştı çok iyiydi.Kaya  21 sayı 9 rible double double a göz kırptı oda etkileyiciydi. Normal bir bjk izledik.. Son anlarda farkı kapadılar ama bjk gene tecrübesiyle maçı almayı bildi.

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James

Çevrimdışı BuckéYé

• Mad ''Sexy'' Buck
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 03 Mayıs 2008, 23:04:19 »
Nicevic'in bir sakatlığı söz konusu idi.Ama baya süre aldı bugün,Çok aktif olmasa d,yine de gereksiz zorlamalardan kaçındı ve göze batmadan,sade bir oyun sergiledi.

Dalmau,İstekliydi açıkçası,Chase olsa da pek bişey farketmezdi diye düşünüyorum.Psikolojik ve fiziksel rahatsızlıkları kafasından atmış bir görüntü sergiledi kendisi.

Özellikle Erkan Veyseloğlu'nu biraz daha fazla kullanmaya çalışmak,bize fazlasıyla ''+'' olarak dönecektir diye düşünüyorum.Yani,Erkan'ı mümkün olduğunca oyuna dahil etmeye çalışmalıyız.Esas oğlanlarımızı da fazla yıpratmadan,oyunu takımın geneline yayarak, herkesin ritim bulmasını sağlamalı ve yardımlaşmalı oyunu sürdürmeliyiz.

ve bunu demiştim.Ergin hoca'nın pek sesimi duyduğu söylenemez ama yine yanıma sokuldu,''şöyle bi hizaya geldi''

Erkan en kritik yerde,ne kadar klas bi oyuncu olduğunu yine gösterdi.
Özel fanatiğiyim bu adamın.Apo'ya verilen sürelerin %40'ı bu çocuğa verilmeli.

Shumpert baba... Seni seviyoruz baba,kalbimizde ayrı bi yerdesin,bi tanesin.... Şutların girmese bile seni seviyoruz baba...Büyüksün...Olsun,bir günün de böyle geçsin...Varsın bu senin nazar boncuğun olsun paşam... Senin moral bozukluğunu da bir daha maç ta görmek istemiyoruz.bu taraftar her zaman yanıdna gülüm...

Maça dair en öenmli not ise,sezon başında nberi '' farklı ödne götürülen maçlar da yakalanma hastalığı''
Yine 15 sayıdan maça ortak ettik rakibi.Ciddi bi rahatsızlık bu.Tıp dilin de ''rehavetekapulitusplayoffhatakabuletmezus'' bu hastalığın adı.

--

• Ziyaretçi
Fenerbahçe 1-0 Yaptı
« Yanıtla #40 : 04 Mayıs 2008, 16:01:12 »
Fenerbahçe 1-0 Yaptı

BBL 2008 Play-Off ilk turunda son şampiyon Fenerbahçe son derece çekişmeli geçen maçta Antalya Büyük Şehir Belediyesi'ni 78-73 mağlup ederek seride 1-0 önde geçti.

SALON: Abdi İpekçi Spor Salonu

FENERBAHÇE ÜLKER (78): James White 15 (3 ribaund), Mirsad Türkcan 8 (8 ribaund- 5 asist), Ömer Onan 9 (2 asist), Semih Erden 5 (6 ribaund- 1 asist), Demir Kaan 19 (4 ribaund- 3 asist), Gasper Vidmar 2, Oğuz Savaş 3 (1 ribaund), Tarence Kinsey 12 (7 ribaund- 4 asist), Ömer Aşık 2 (3 ribaund- 1 asist), Emir Preldzic 3 (1 ribaund- 1 asist)

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE (73): Ricardo Marsh 20 (9 ribaund), Nedim Yücel 2 (3 ribaund- 2 asist), Can Akın 7 (5 ribaund- 3 asist), Arda Urcu 2 (3 ribaund), Mustafa Kemal Bitim 11 (3 ribaund), Eugene Douthit 8 (4 ribaund- 3 asist), Uluğ Kaçaniku 4 (2 ribaund), Ersin Görkem 10 (6 ribaund- 1 asist), Alfred Lucas 9 (1 ribaund- 1 asist).

1. PERİYOT: 24-16
2. PERİYOT: 13-19
3. PERİYOT: 17-18
4. PERİYOT: 24-20

-------------------------------------
NbaTr

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #41 : 04 Mayıs 2008, 16:04:58 »
ne maçtı ama, bizim peder hiç susmadı maç boyunca oturduğu yerden maçın heyecanı ile baya küfür saydı bende aşağı odama kaçtım :-D allahtan fener aldı maçı ev biraz sakin.

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #42 : 04 Mayıs 2008, 16:50:49 »
Fenerbahce Solomon'un yoklugunda maci kazanmasini bildi.Gerci Mrsic onu pek aratmadi önemli yerlerde önemli katki yapti.Mirsad oyunun her yerinde katki sagladi ve play-off da etkili olacagini ilk mactan ispatladi.Kinsley ilk defa bu kadar beyendim.Bir iki artistik basketi vardi :D
Antalya iyi mücadele etti macta bi ara fark olmasina ragmen maci birakmadilar ama basaramadilar.Can Akin'in son hücumda hücumu eline yüzüne bulastirdi.Fener'in bugün zorlansa da rahat geciceklerini düsünüyorum bu seriyi
Dip Not:Solomon sakat mi?Sakatsa ne kadar yok?

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 04 Mayıs 2008, 18:28:27 »
Abdi İpekci'de oynanan günün ikinci macinda Karsiya Efes'i 79-73 mağlup etti.Karsiyaka'da beni en cok sasirtan olay skor 3 yabanciya degilde takim halinde dağilmasiydi.Malum 3 yabancidan 60 70 atmalari bize normal gelir olmustu.
Efes'de ise yeni gelen yabanci Spencer'in hazir olmadigi ve sisteme ayak uyduramadigi gayet acik belli oluyor.Efes Partizan mevzusundan dolayi bu seneyi gözden cikardilar gibi.Bu turu gecseler bile yari finalde elenirler.Pek umut vermiyor

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!

Çevrimdışı Salvation

• I'm Cool
  • Starter
  • Mr.Big Shot
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #44 : 04 Mayıs 2008, 18:39:38 »
Efes çok kötü oynadı gerçekden ok Hücum Ribaundları verdiler Karşıyaka ya karşıyaka ise iyi bi takım oyunu oynad 3 sayı çizgisinden az Yolladılar ama o azlarda girdi Efes e şaşırdım doğrusu daha iyi bi oyun çıkarabilirlerdi Hosley Sean falan bunlar iyiydi KSK böyle devam ederse Efesi Playoff'un ilk turunda Güle güle Playoff demek zorunda bırakacaklar..

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #45 : 04 Mayıs 2008, 19:07:22 »
BEKO Basketbol Ligi'nde play-off ilk turunda Pınar Karşıyaka, Efes Pilsen'i 79-73 yenerek seride 1-0 öne geçti. Maçın son dakikalarında farkı 13 sayıya kadar çıkaran İzmir ekibi, serbest atışlardaki başarısı ile güçlü rakibini 79-73'lük skorla devirdi.

EFES PİLSEN: 73- Sconnie Penn 12 (4 rb, 7 ast), Dewarick Spencer 7 (3 rb, 2 ast), Kenny Gregory 2 (2 ast), Mustafa Abi 7 (2 ast), Kerem Gönlüm 12 (2s. 4/6,3s: 0/1, 11 rb, 1 ast, 1 blk, 1 tç, 2 tk), Serkan Erdoğan 7 (2s: 2/6, 3s: 1/3, 2 rb, 2 ast), Ermal Kurtoğlu 4 (2s: 2/9, 3s: 0/1, 5 rb, 1 ast), Barış Hersek 0, Ender Arslan 1 (1 rb, 2 ast), Andre Hutson 21 (2s: 10/18, 9 rb, 1 ast, 1 blk, 2 tç, 1 tk)

PINAR KARŞIYAKA: 79- Asım Pars 12 (6 rb, 5 ast), Barış Ermiş 6 (4 rb, 2 ast), Valentin Pastal 10 (4 rb), Emre Bayav 11 (2 rb, 1 ast), Quinton Hosley 16 (2s: 4/8, 3s: 2/5, 9 rb, 4 ast), Geno Carlisle 13 (2s: 4/8, 3s: 0/4, 5 rb, 3 ast, 3 tk), Sean Marshall 11 (2s: 3/8, 3s: 0/4, SA: 5/7, 7 rb, 2 ast, 1 blk, 2 tç, 1 tk)

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #46 : 04 Mayıs 2008, 19:59:42 »
Uhhuuu çoğu yazar Efes'in bu seriyi zorlanmadan geçeceğini söylemişti. Karşıyaka ilk maçı aldı.
Maçı izlemedim sürpriz oldu bu bana. Karşıyaka 7 kişiyle maçı kazanmış :tiryaki:

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı Kaan Mert

• Zep (çıtır :P )
  • MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #47 : 04 Mayıs 2008, 20:07:13 »
 Efes maça bir türlü istediğini yansıtamadı üstünlüğünü gösteremedi.Karşıyaka bu çerez takım değil normal sezodna oynadıkları oyunu biliyoruz.Kaliteli isimleri de var affetmediler Efes'in kötü basketbolunu.
 Fenerbahçe'de evindeki ilk maçı zorlansa da kazandı.İşlerinin pek de zor olacağını düşünmüyordum ama Antalya ekibi play-off'ta da ayrı bir zevk veriyor cidden.Salı günkü maç seri adına kritik.Fb alırsa seri büyük ihtimalle biter.

Çevrimdışı DwyaneWadeCns

• MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #48 : 04 Mayıs 2008, 20:12:57 »
Antalya'm gururum :D aralarda ritm bulup yetişip hatta öne geçti ama Fb tecrübesiyle seriyi 1-0 yaptı. Solomon'un eksikliğini neredeyse mağlubiyetle ödüyorlardı.

Çevrimdışı RaRe

• forumun Ender'i
  • MVP
  • Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 05 Mayıs 2008, 00:44:36 »
Efes galibiyetimiz Bucks'a selam olsun burdan :D
maçın başından sonuna kadar izledim...takımın değişmeyen tek huyu var son dakikalarda izi verem etmek...Hosley bile topu oyuna sokarken çizgiye basabiliyor..asım bile ribaundu alıp dışarı pas atabiliyor...demek Jordan'a KSK forması giydirsen o da böle hatalar yapabilir... :D
Neyse maçtan bi kaç not aktarıcam...Bence Efesin en kilit adamı seri için Serkan'dır...Serkan bugün bzim savunmada en zayıf halkamız olan Sean Marshall'dan kolay sıyrıldı perdelerde ama yukardakine şükür ki şut ritmini bulamadı...bütün sezonu kaçırmıştı tabi bulamaması normal...
Sene başından beri dua ettiğim başka bi nokta vardı...Hosley'i 3 numara kullanabilmemiz için kenardan ilk5e monte edilebilecek bi uzun...Emre'ye şükürler olsun...ilk 5te başladı...Kandemir'i yanaklarından öperim...bu sayede rakibe ribaundlarda üstünlük kurduk...aldığımız hücum ribaundları bizi skorda tuttu...
Barış'ın sakatlanması kötü oldu ama diğer maçlarda yine tam verimle oynar sanırım...Ben Efesi eleyebileceğimizi iddaa etmiştim..MSNde ki konuşmalarımda...Şu an bi galibiyet aldık diye elemiş değiliz ama bence umut veren bi görüntümüz var...Salı günü bi maç daha var...Şu an deplasmanda maç kazanarak avantaj elde ettik...İnşallah seriyi geçen takım biz oluruz...

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...