Gönderen Konu: Beko Basketbol Ligi - Play-Off 2008 -  (Okunma sayısı 51817 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BuckéYé

• Mad ''Sexy'' Buck
  • Starter
    • Profili Görüntüle
Ynt: Beko Basketbol Ligi - Play-Off 2008 -
« Yanıtla #50 : 05 Mayıs 2008, 00:51:30 »
Kandemir'i yanaklarından öperim...

Fesupanallah... :D

Efes galibiyetimiz Bucks'a selam olsun burdan :D

Aleyküm selam canım.

Beni de Spencer yatırdı.Adama övgüler ''dizmiştim'' ama gel görki 4 tane bomboş üçlük kaçırarak,KSK'yi yakalama şansını tepti.Güvenilidği için boş olan Mutafa abi ve Penn bile onu aradı ama büyük kumar oynadılar.Penn atsa belki de anında sokacaktı.

Efes'in seriyi rahat kazanacağını düşünmüştüm.Ama açıkçası Hosley'i unuttuğumu söyleyebilirim.Benim kafamda hala ''sakat'' Hosley vardı.
Nitekim,lobisi olan,kaliteli oyunculara sahip olan ama o eski ''takım'' hüviyetini kaybeden Efes,KSK'yi geçse bile Fenerbahçe'ye elenir acı bir şekilde.Bu maçı izledikten sonra bunu anladım diyebilirim.

Çevrimdışı RaRe

• forumun Ender'i
  • MVP
  • Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #51 : 05 Mayıs 2008, 00:53:47 »
Sen bunu bu maçı izledikten sonra anladıysan çok geç kaldın demektir...

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...

Çevrimdışı BuckéYé

• Mad ''Sexy'' Buck
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #52 : 05 Mayıs 2008, 00:56:09 »
Ne alakası var abi.
''Efes'in geçtiği süreci,biran önce atlatmasını onlardan bekleyebilmek sadece...'' benim yaptığım..Ama görüyorum ki ''bunu olması'' dahilidne bile, ciddi mana da ''geç''  kalınmış olacak.

Çevrimdışı RaRe

• forumun Ender'i
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #53 : 05 Mayıs 2008, 01:04:52 »
tabi ki sen de haklısn fakat bence olay şu ki belki Blatt gönderilmeseydi bu gerçekleşebilirdi...Şimdi ise benim umudum hiç yok...evet bizi eleyebilirler...Kendileri gibi isimlerine yakışmayan performans gösteren FB yi de eleyebilirler...Ama şampiyon olamazlar bence...olurlarsa da yuh derim başka bişi demem...

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #54 : 05 Mayıs 2008, 02:58:55 »
İşin garip tarafı koçu tarafından sürekli sabote edilen Fenerbahçe hala şampiyonluğun en güçlü adaylarından..Ve şampiyon olabilirde..Takım ritim yakaladığı zamanlarda dahice yaptığı rotasyonlarına hastayım Bogdan'ın..

Ha birde komik olan ise;
Sezon ortasında biletini kestiği Mrsic'in eline bakıyor bay Tanjevic..

Çevrimdışı RaRe

• forumun Ender'i
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #55 : 05 Mayıs 2008, 03:05:25 »
Bi kaç gün sonra da takım otobüsünde kavga ettiği Semih'in eline falan bakar...

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #56 : 05 Mayıs 2008, 12:08:30 »
penn ve ender gibi çok iyi guardları var efes'in ama onlarda en kötü senesini geçiyorlar. karşıyaka süpriz yapmaya aday dedim kendi sahasındaki maçlar garanti bi de dışardan maç çıkarırsa fener ile eşleşir demiştim ve ilk dış saha galibiyetini aldılar. benim düşündüğüm gibi uzamayada bilir seri.

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #57 : 05 Mayıs 2008, 16:02:39 »
Dip Not:Solomon sakat mi?Sakatsa ne kadar yok?
Önce babaannesini kaybettiği için ABD'ye gitti ardından da anneannesinin ölüm haberini alınca rötar yaptı Solomon yarın Türkiye'de olması bekleniyormuş. Yarın Solomon'un İstanbul'da olacağı açıklanırken Antalya BŞB ile oynanacak ikinci karşılaşmada da forma giymeyeceği belirtiliyor.

Çevrimdışı TP

• Turkish Delight
  • Superstar
  • ...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #58 : 05 Mayıs 2008, 20:24:43 »
Bizim denyolar ne yaptığını zannediyor anlamıyorum :-(

İki tane uzaktan üçlük soktular diye hep girecek falan zannediyorlar...Alan savunmasına dönmeliyiz.

Rudy!Rudy!Rudy!

Çevrimdışı DwyaneWadeCns

• Gizli Admin :P
  • MVP
  • Kişiiişellll Meşajjjj :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #59 : 06 Mayıs 2008, 13:07:35 »
Bakalım bugünkü Efes maçı ne oalcak ben süpriz bir şekilde tekrar yenileceklerini düşünüyorum..Efes bu sene rezillik tamamen dağildı takım.. David hocada gidince ortalık iyice karıştı elenirlerse hiç süpriz olmaz.. Antalya Büyükşehir'de umarım Fb yi yenerde cuma Antalyada olan maça daha keyifli gideriz.

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James

--

• Ziyaretçi
Efes Fena Patladı
« Yanıtla #60 : 06 Mayıs 2008, 19:44:39 »
Efes Fena Patladı

Beko Basketbol Ligi play-off ilk tur ikinci maçında Efes Pilsen, İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Pınar Karşıyaka'yı 78-56'lık skorla mağlup ederek seride durumu 1-1’e getirdi.

SALON: Abdi İpekçi Spor Salonu

EFES PİLSEN (78): James Penn 0 (2 ribaund, 2 asist), Dewarick Spencer 15 (2 ribaund- 1 asist), William Kendrcik Gregroy 9 (4 ribaund, 2 asist), Mustafa Abi 0, Bora Hun Paçun 0 (2 ribaund), Kerem Gönlüm 15 (9 ribaund- 3 asist), Craig Bradshawn 2 (2 ribaund), Serkan Erdoğan 7 (2 ribaund- 1 asist), Emral Kurtoğlu 6 (4 ribaund, 3 asist), Ender Arslan 5 (3 ribaund, 6 asist), Andre Hutson 13 (9 riabund, 2 asist)

PINAR KARŞIYAKA (56): Asım Pars 12 (6 ribaund- 5 asist), Barış Ermiş 6 (4 ribaund- 2 asist), Valentin Pastal 10 (4 ribaund), Emre Bayav 11 (2 ribaund- 1 asist), Quinton Hosley 16 (9 ribaund- 4 asist), Geno Marcellus Carlisle 13 (5 ribaund- 2 asist), Sean Marshall 11 (7 ribaund- 2 asist)

1.PERİYOT: 13-14
2.PERİYOT: 25-11
3.PERİYOT: 20-15
4.PERİYOT: 20-16
--------------------------------------------------------

--

• Ziyaretçi
Fenerbahçe Dolu Dizgin
« Yanıtla #61 : 06 Mayıs 2008, 20:52:39 »
Fenerbahçe Dolu Dizgin

Beko Basketbol Ligi play-off ilk tur ikinci maçında Fenerbahçe, Solomon-Mrsiç ikilisinden yoksun oynamasına rağmen Antalya karşısında zaman zaman zorlansada kontrolü elinde tuttu ve 81-76 kazanarak seride durumu 2-0 yaptı.

SALON: Abdi İpekçi Spor Salonu

HAKEMLER: Recep Ankaralı – Fatih Arslanoğlu – Alper Özgök

FENERBAHÇE ÜLKER (81): James White 15 (1 ribaund- 3 asist), Mirsad Türkcan 12 (4 ribaund- 5 asist), Ömer Onan 13 (1 asist), Semih Erden 0 (1 ribaund), Gasper Vidmar 3 (5 ribaund), Oğuz Savaş 4 (4ribaund), Tarence Kinsey 11 (5 ribaund- 2 asist), Ömer Aşık 14 (9 ribaund- 3 asist), Emir Preldzic 9 (5 ribaund- 2 asist)

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ (76): Ricardo Marsh 17 (11 ribaund- 1 asist), Nedim Yücel 10 (11 ribaund- 2 asist), Can Akın 16 (1 ribaund- 4 asist), Arda Urcu 0, M.Kemal Bitim 7 (3 ribaund), Marcs Douthit 14 (3 ribaund), Ersin Görkem 4 (1 ribaund- 1 asist), Jamon Lucas 8 (6 ribaund- 4 asist)

1.PERİYOT: 16-15
2.PERİYOT: 21-15
3.PERİYOT: 23-19
4.PERİYOT: 21-27

----------------------------------
NbaTr
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2008, 21:16:47 Gönderen: KE-Billz »

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #62 : 06 Mayıs 2008, 21:04:43 »
Efes savunmanın dozajını yükseltince Karşıyaka ortada kaldı. Eee 7 kişiyle oynarsan olacağı budur.

Penn yine 0 çekti. Bu tür maçlarda Penn'e oluyor böyle. Penn eski Penn değil artık.

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı Suns Fan

• Bilgi Yarışması 1.si
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #63 : 06 Mayıs 2008, 23:26:49 »
Guardsız oynamamıza rağmen hücumda zorlandığımız pek söylenemez. Cuma günkü maçta hem Solomon, hem de Mrsic'in forma giyebileceğini düşünürsek seriyi 3-0 bitirebiliriz. Skorun paylaşılması da ayrı bir güzellik...

Çevrimdışı BuckéYé

• Mad ''Sexy'' Buck
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #64 : 07 Mayıs 2008, 00:52:58 »
Cino Karlayl'ın ne işe yaradığınıöğrenmek istiyorum lütfen?

24 dakika da,8 sayı-0 asist-4 top kaybı...
1 guard,hiç mi etki yapamaz arkadaş?

Çevrimdışı RaRe

• forumun Ender'i
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #65 : 07 Mayıs 2008, 01:11:24 »
ikinci çeyrek ortası...ilk çeyreği önde btirmişiz...ve oyuna Geno geliyor...Gökpern yerine...oooohhhh diyorum...Geno şimdi ben sana göstericem ooohhh ne demek gibi bi performansla başlıyor...üst üste 2 top kaybı...Üstüne bi de efesin artan savunmasına karşı skora katkıda bulunamaması derken içimden küfürler başladı...
tabi ki mağlubiyetimiz bir kişi üzerine yıkılamaz...bir kere 8 kişilik bi rotasyon var...ve Barış sakattı...Efes inanılmaz bi savunmayla 2.çeyrek sonunda bizi yıktı ve cevap veremedik...ayrıca bir de ilk maçı almanın rahatlığı vardı...şimdi seri izmire döndü...bence işi izmirde bitirme şansımız yüksek...

Çevrimdışı BuckéYé

• Mad ''Sexy'' Buck
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #66 : 07 Mayıs 2008, 21:07:17 »
Ah be Galatasaray...
Seriyi,3-1 TT kazanır dedik ama Gönlüm çok pis GS istiyor be abi...
Taaaa en başında nberi...

2 oldu TT elden kaçıyor.Çok üzüldüm cidden.Çok ciddiyi mbu sölediklerim de :cry: :cry:

Ah be ah be!!!!!

offffffffffffffffffffffff

--

• Ziyaretçi
Telekom'dan, G.Saray'a Ağır Fatura
« Yanıtla #67 : 07 Mayıs 2008, 21:11:35 »
Telekom'dan, G.Saray'a Ağır Fatura

Türk Telekom, BEKO Basketbol Ligi play-off 1. tur serisi ikinci maçında Galatasaray Cafe Crown'ı sahasında 73-68 mağlup ederek 2-0 öne geçti.

2-0 öne geçerek yarı final yolunda büyük avantaj yakalayan Ankara ekibinde Tutku Açık 18 sayı - 6 ribaunt - 5 asistle, Erwin Dudley 15 sayı - 11 ribauntla ve Khalid El-Amin 14 sayı- 6 asistle galibiyette önemli rol oynadılar.

Galatasaray'da ise, Cenk Akyol 15 sayıyla, Dee Brown 14 sayı - 5 ribauntla ve Robert Hite 12 sayıyla mücadele ettiler.

Serinin 3. maçı pazar günü İstanbul'da oynanacak. Ankara ekibi bu karşılaşmadan galip ayrılırsa play-off'ta yarı finale yükselecek.

Çevrimdışı DwyaneWadeCns

• Gizli Admin :P
  • MVP
  • Kişiiişellll Meşajjjj :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #68 : 07 Mayıs 2008, 21:26:57 »
Akyol uzun zamandan beri bu kadar iyi oynamış.Playofflarda genelde efesteyken benchte oturan akyol gs'de süre verilince neler yapabileceğini gösterdi, ama galibiyete yetmedi.Tutku bu takımın herşeyi bence.. çok yönlü oyunuyla bunu bir kere daha göstermiş. Galatasaray şampiyon adayları arasında gösterilen takımlardan ama bu aralar.. uleb cup'tan mıdır nedir performanslarında düşüklük var son sezon maçlarındada zorlandılar.. Telekom bu sene çok iyi işler başardı bence bu seriyide 3-0 la geçecektir ama gs'yi küçümsememek lazım genede..

Fb antalya maçına çok üzüldüm 2dir 5 sayı farkla kaybediyoruz dayanıyoruz son çeyrek patlak veriyoruz. Cuma günkü maça biletimi yarın alıcam umarım 1 maç alırız.. seriyi geçebileceğimi düşünmüyorum ama ilk senesinde bi galibiyet güzel olurdu playofflarda..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James

--

• Ziyaretçi
Beşiktaş Seriyi Bitirdi
« Yanıtla #69 : 10 Mayıs 2008, 18:08:09 »
Beşiktaş Seriyi Bitirdi

BEKO Basketbol Ligi play-off mücadelesinde Beşiktaş Cola Turka, Bandırma temsilcisi Banvit’i 96-102’lik skorla mağlup etti. Siyah Beyazlar bu sonuçla seriyi 3-1 ile kazanarak adını ikinci tura yazdırmış oldu.

SALON: Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu

HAKEMLER: Erşan Kartal – Ersan Ergüler – Alper Özgök

BANVİT (96): Joe Crispin 23 (2 ribaund- 5 asist), İnanç Koç 16 (1 ribaund- 1 asist), Caner Topaloğlu 0 (2 asist), Ümit Sonkol 5 (2 ribaund- 2 asist), Khendi Adeleke 8 (7 ribaund- 2 asist), Donnell Harvey 22 (4 ribaund- 5 asist), Yunus Çankaya 20 (1 ribaund), Mike Jones 0, Mutlu Demir 2 (3 ribaund)

BEŞİKTAŞ COLA TURKA (102): Mehmet Yağmur 0, Erkan Veyseloğlu7 (4 ribaund), Preston Shumbert 20 (2 ribaund- 3 asist), Sando Nicevic 11 (6 ribaund- 2 asist), Christian Dalmau 9 (2 ribaund- 9 asist), Onur Aydın 2 (3 ribaund), Kaya Peker 21 (5 ribaund- 2 asist), Predrag Drobnjak 13 (5 ribaund- 2 asist), Rick Apodaca 10 (1 ribaund), Sinan Güler 9 (3 ribaund- 3 asist)

1.PERİYOT: 21-30
2.PERİYOT: 20-24
3.PERİYOT: 27-17
4.PERİYOT: 28-31
-------------------------------
nBAtR

--

• Ziyaretçi
Fenerbahçe, Antalya'da Kayıp
« Yanıtla #70 : 10 Mayıs 2008, 18:13:14 »
Fenerbahçe, Antalya'da Kayıp 

Beko Basketbol Ligi play-off mücadelesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Spor Salonu’nda oynadığı mücadelede Fenerbahçe Ülker’i 88-82’lik skorla mağlup etti. Antalya Büyükşehir Belediyesi, bu sonuçla seride durumu 1-2’ye getirmiş oldu.

SALON: Atatürk Spor Salonu

HAKEMLER: Engin Kennerman – Zafer Yılmaz – Altuğ Köseleri

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ (88): Ricardo Marsh 22 (4 ribaund- 2 asist), Cemal Bayraktar 0 (1 ribaund), Nedim Yücel 2, Can Akın 6 (1 ribaund- 4 asist), M.Kemal Bitim 1 (6 ribaund- 1 asist), Marcs Douthit 24 (7 ribaund- 3 asist), Ersin Görkem 17 (8 ribaund- 6 asist), Jamon Lucas 15 (6 ribaund- 1 asist)

FENERBAHÇE ÜLKER (82): James White 14 (4 ribaund- 2 asist), Mirsad Türkcan 13 (5 ribaund- 6 asist), Rasim Başak 6 (2 ribaund- 2 asist), Semih Erden 9 (3 ribaund), Damir Mrsic 9 (3 ribaund), Gasper Vidmar 0 (2 ribaund), Oğuz Savaş 13 (3 ribaund), Tarence Kinsey 11 (5 ribaund- 6 asist), Emir Preldzic 7 (3 ribaund- 1 asist)

1.PERİYOT: 22-20
2.PERİYOT: 20-27
3.PERİYOT: 18-16
4.PERİYOT: 28-19
-----------------------------------------

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #71 : 10 Mayıs 2008, 19:15:31 »
Üç maçtada sıkıntı yaşadık,gerçi bu maçı izlemedim ama önceki iki maçta,ikinciyi kaybettik zaten,ilk maçtada bir türlü ritm bulamadık ve seriyi öyle böyle 1-0 başlamanın avantajı ile geçtik.
Şimdi rakibimizi beklemede sıra,umarım Galatasaray gelir karşımıza,umarım onlarla oynar,seri 0-0 başlar ama bu şimdilik zor gözüküyor,Telekom gelirse ise 1-0 geride başlayacak olmak kötü ama serinin 1-0'a rağmen ortada olduğunu düşünüyorum.

Sevindirici konu,Kaya geri döndü.

Fenerbahçe serisinde,Antalya'nın en azından bir maç almasını istiyordum ve tahminde ediyordum bir maç alacaklarını,mücadelelerinin beğenmiştim ilk iki maçta,bu maçta aldılar istedikleri galibiyeti,seriyi geçerler mi.Çok zor.
Efes Pilsen ise,ilk maçta kötü bir görüntü çizdikten sonra durumu 2-1'e getirerek,iyi ayağa kalktı.

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #72 : 10 Mayıs 2008, 19:24:01 »
Normal sezon ve Euroleague dahil Fenerbahçe'nin kazandığı her maçta %80 payı olan Solomon'ın yokluğunda Antalya'nın 1 maç kazanmasını yadırgamıyorum ki ilk 2 maçta Fenerbahçe kazanırken hadi ilk maçı geçtimde 2. maçta PG'siz oynayan bir takıma karşı son çeyrekte anca direnç gösterebildiler ki onda da Fenerbahçe cezayı kesti..

Solomon'suz Fenerbahçe'ninde bu performansı rakiplerine bir gözdağıdır..Her ne kadar BT'nin olumsuz katkıları olsada şu açık görüldü ki bu takımın kalitesi bir adım önde..PG'siz seri oynuyorsun ki bu adam senin en temel taşın..Bu akşamda kazanabilirdi F.Bahçe..Antalya'nın maximum ötesi direnci maçı getirdi..Fenerbahçe o kadar zorlamadı..Antalya'ya nazaran..

Çevrimdışı BuckéYé

• Mad ''Sexy'' Buck
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #73 : 10 Mayıs 2008, 19:59:49 »
İlk 2 maçta da Antalya kafa tuttu maçın tümünde ama FenerBahçe'nin %250 tecrübesi maçları getirdi(Keza Antalya'nın tecrübesizliği)

Fenerbahçe aman aman oynamadı 3 maçta da...Herşey olabilir.Gözdağı falan verdiği de yok fenerbahçe'nin...

Solomon gibi bir winner ile ligin tamamını götürdüler ama playoff larda hiçbir türlü aksiliği düşündükleri yok.
Emir'i,Vidmar'ı transfer edeceklerine,2 tane amerikalı alsalardı işte ozaman FenerBahçe'nin,maç oynamasına gerek kalmazdı.Çünkü hakikatten kadroları çok güzel...

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #74 : 10 Mayıs 2008, 20:05:46 »
Oyun Kurucusuz bir takıma karşıda kafa tutsunlar..Nedir bu forumda herkesin kıçından alma alışkanlığı..Batıyor mu sana Fenerbahçe galibiyetleri..Adam gibi takdir etmeyi bil..Biz nasıl takdir ediyorsak..Senin takımın tam takım ne yaptı? Uleb'i alıyordu ya..Şimdi açtırma ağzımı..

Bu kadar kötü bir takım etekleri bu kadar tutuşuyor ya o yeter..

Rakip takım hakkında adam gibi konuşmayı bilmiyorsan konuşma kodumun forumunda..Daha önceki yorumlarınıda biliyoruz..

edit;
Burda Fenerbahçe apaçiliği falan yok..Geçmiş mesajlarda en çok yerden yere vuran benimdir..
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2008, 20:16:43 Gönderen: KE-Billz »