Gönderen Konu: Beko Basketbol Ligi - Play-Off 2008 -  (Okunma sayısı 52371 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BuckéYé

• Mad ''Sexy'' Buck
  • Starter
    • Profili Görüntüle
Ynt: Beko Basketbol Ligi - Play-Off 2008 -
« Yanıtla #75 : 10 Mayıs 2008, 20:35:04 »
Kıçından falan aldığım yok...
Oyun kurucu sıkıntısını FenerBahçe kendi eliyle etti demeye getiriyorum olayı.

Keza,Vidmar sorunu da her maç farkediliyor...Staff'ın yanlış kararları da cabası...

Rakibin galibiyetine bok attığım yok. Neyin ne olduğunu söylüyorum bu ligde...

Beşiktaş'ın sorunları yüzünden bir çalkantılı dönem geçirildi.Ama bu atlatıldı.Bazı oyuncuların perofrmansından memnun değiliz ama pekala her takımı yenebilecek kapasitedeyiz.Her taraftar gibi de finale geleceğimizi düşünüyorum haliyle..

Aç ağzını konuşalım...Beni etkilemez...

İlk 2 maçta da Antalya kafa tuttu maçın tümünde ama FenerBahçe'nin %250 tecrübesi maçları getirdi(Keza Antalya'nın tecrübesizliği)

Fenerbahçe aman aman oynamadı 3 maçta da...Herşey olabilir.Gözdağı falan verdiği de yok fenerbahçe'nin...

Solomon gibi bir winner ile ligin tamamını götürdüler ama playoff larda hiçbir türlü aksiliği düşündükleri yok.
Emir'i,Vidmar'ı transfer edeceklerine,2 tane amerikalı alsalardı işte ozaman FenerBahçe'nin,maç oynamasına gerek kalmazdı.Çünkü hakikatten kadroları çok güzel...

Allah aşkıan şu mesajda Fenerbah.e'ye atılmış bi çamur göster...

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #76 : 10 Mayıs 2008, 20:38:53 »
Sizin gibilerle finalde görüşrüz..
BT'ye rağmen o seride ağzının payını alırsın..Senin karşında Fenerbahçe takımı var..Son şampiyon..
Geçen senin gibi çok Efesli gördüm ben..Bu takımın kadro kalitesi belli..
Bir kaç sonradan görme dedi diye bu ligde kimsenin kalitesi ne düşer ne de birileri şampiyon olur..

Hep hava gazı şu forumda Beşiktaş yorumlarına bakın sanki Euoleague'i aldı adamlar..Neyi ispat ettinizde bu kadar konuşuyorsunuz? Biz ettik son şampiyonuz hala ve Çeyrek finalimiz var Avrupa'nın en büyük basketbol organizasyonunda..

Yeri geldiğinde burda nasıl takdir ettiysek bizler Beşiktaş'ı siz yediremiyorsunuz o zaman susun..
Solomon'sızda gideriz biz Mrsiç'imiz var..Bu iş yürek işi..O noktada BT de durduramaz..

Çevrimdışı BuckéYé

• Mad ''Sexy'' Buck
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #77 : 10 Mayıs 2008, 20:47:16 »
Fenerbahçe'nin aldığı galibiyete laf atmadım ki ben yedirememzlik yapayım...
Diyorum k; Solomonlu veya solomonsuz..Fenerbahçe 3 maçtır da iyi oynamıyor ama 2 galibiyet aldı...
Ayrıca Emir ve Vidmar'dan farklı olarak,2 tane avrupa basketbolu görmüş amerikalı ile bu takımın maç oynamasına bile gerek yok...

Ben kismenin başarısına göz dikmedim,kıskanmadım,bok atmadım...

Futboldan örnek vermem gerekirse; Fenerbahçe,çeyrek finale gelene kadar paso dua ettim,kazandıkları zaman alkışladım,saygı duydum hatta bunu dile de getirdim özel konuşma alanlarında..

Ben karaktersiz bir insan değilim ki düşündüklerimle yaptıklarım çelişsin,veya 2 dakka da bir değişsin...

Beşiktaş finale gelir/gelemez,Kazanır/kaybeder...
bunu bilemeyiz ama ''inanmak'' bazı şeylerin temeli...
Ayrıca;Beşiktaş'ı,sezon başından beri oynadığı basketbolla övdük,iyi olduğumuzu söyledik,kazandığımız harika maçlar için konuştuk ettik... bi başarı gelmesi gerekmiyor illa ki çok olumlu konuşmak için...

Görüşürüz elbet KE...

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #78 : 10 Mayıs 2008, 21:00:18 »
Kötü Fenerbahçe ile iyi Beşiktaş arasında ben çok farklılık göremiyorum..
Bu zaten başlı başına bir gözdağı..Demek bu takım birde iyi olsa ....

Fenerbahçe'nin kötü oynadığınada katılmıyorum..İyi oynuyor sadece Hocası rotasyonlarda saçmalıyor..Artı bu ligde hala daha en çok silahı olan takım Fenerbahçe..Alın bakın kadroları tek tek inceleyin..Özellikle bench derinliğini..

Fenerbahçe bu sezon bir çok sakatlık sorunu yaşadı..Ağlamadık burda..Başkaları gibi bahanelere sığınmadık..Ama takımın bir türlü tam kadro sezonu bitiremediği bir dönemde ki çalkantıysa alasını Fenerbahçe yaşamış bu takım hala şampiyonluk adayı ise işte o takım büyük takımdır..

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #79 : 10 Mayıs 2008, 21:22:17 »
Kötü Fenerbahçe ile iyi Beşiktaş arasında ben çok farklılık göremiyorum..
Bu zaten başlı başına bir gözdağı..Demek bu takım birde iyi olsa ....

Fenerbahçe'nin kötü oynadığınada katılmıyorum..İyi oynuyor sadece Hocası rotasyonlarda saçmalıyor..Artı bu ligde hala daha en çok silahı olan takım Fenerbahçe..Alın bakın kadroları tek tek inceleyin..Özellikle bench derinliğini..

Fenerbahçe bu sezon bir çok sakatlık sorunu yaşadı..Ağlamadık burda..Başkaları gibi bahanelere sığınmadık..Ama takımın bir türlü tam kadro sezonu bitiremediği bir dönemde ki çalkantıysa alasını Fenerbahçe yaşamış bu takım hala şampiyonluk adayı ise işte o takım büyük takımdır..
Kemal ilk paragrafina kesinlikle katilmiyorum.Kötü oldugunuz bir dönemde Besiktas'tan Akatlarda fark yedi Fenerbahce.Olasi bir eslesmede de seri 0-0 baslayacak.Saha avantajida bizde.Elimizde bence ligin en iyi hocalarindan Ergin Ataman var.Kadromuzunda Fenerden kötü olduguna inanmiyorum.İlk 12 de ki oyunculardan Onur Aydin haric kim ligi finali kaldiramayacak diyebiliriz ki.finalde karsilasirsak kesin eleriz demiyorum ama eleyebilecek güce ve kadroya sahibiz bence

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #80 : 10 Mayıs 2008, 21:26:29 »
İlk 12 de ki oyunculardan Onur Aydin haric kim ligi finali kaldiramayacak diyebiliriz ki.
Cevher Özer..

Fenerbahçe kadro kalitesi açısından daha iyi bencede ama seride saha avantajının bizde olması ve koç bakımından artı 1 bize yazılmasının bunu nötrlediğini düşünüyorum..Kısacası ortada bir seri olur ve şuan seyir zevki olarak en güzel geçebilecek seride bu bana göre olması halinde..

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #81 : 10 Mayıs 2008, 21:30:39 »
Allah'tan zaten o maçı farklı almışsınız..
Fenerbahçe'nin sezon başında yaşadığı sıkıntıları bir çok kez yazdım ettim aynı şeyleri 50 kere demiycem..

Kimin ne kadar iyi olduğunuda görürüz..Beşiktaş'ın hala daha ispat ettiği birşey yok..Onun için basketbolda temel kuraldır..

Kadro konusunda sadece gülerim..Bunu ben değil bir çok otorite dile getiriyor..Koçunun kötü olması Fenerbahçe'nin kadrosunu kötü yapmaz..O kadronun derinliği belli kaliteside..Bu takım Euroleague de çeyrek final yaptı..Ama öyle ama böyle..Bu takım hala son şampiyon..

Beşiktaş'lıların bu kadar havalanmasına anlam veremiyorum harbi gören Uleb'i aldınız önünüze geleni ezdiniz sanacak..
G.Saray, Uleb'de ne hallere soktu BJK'yı gördük..Final maçları oynamak farklıdır..İspat edemediniz daha hiç birşey..

Fenerbahçe'den daha iyi olduğunuzu iddia etmenizde sadece komik..

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #82 : 10 Mayıs 2008, 21:43:13 »
Sana komik gelebilir ama ben buna inanniyorum
Evet Uleb de önümüze geleni ezdik.Grup maclarini namaglup bitiren ilk takim olduk ve bu da kücümsenecek birsey degil.Uleb'de Galatasaray macinda inanilmaz kötü oynadigimiz halde maci son saniye de kaybettik.Bu da bizim büyüklügümüzü gösterir.Besiktas Efes ile final oynadigimiz aramizda Ulker ile kadro ucurumu varken 3-1 ile seriyi gecmistik.Finalde ne olacagi belli olmaz

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #83 : 10 Mayıs 2008, 21:45:23 »
Hiç kusura bakma bu da G.Saray'a saygısızlık oluyor..İşte Beşiktaş'taki temel sorun daha hiç birşey olmadan olduk havasındasınız..
G.Saray sizi oynatmadı..Siz oynamaya çalıştınız ama onlar yaptığı savunma ile şaşkına çevirdi sizi..

edit;
Euroleague > Uleb

:wink:

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #84 : 10 Mayıs 2008, 21:56:04 »
Valla bende öyle birsey yok hatta tam tersi Telekom gelirse elenecegimize inaniyorum(tabi gönül ister ki biz cikalim)ama foruma daha 1 aydir üyeyim önceden neler konusuldu bilemem.Galatasaray'a saygisizlik yaptigimi da düsünmüyorum.Maci cok iyi hatirliyorum ondan böyle bir yorum yaptim.Evet Galatasaray inanilmaz savunma yaparak bizi oynatmadi ama sadece hatirladigim Dalmau'nun sirf kendi hatasina 3 4 top kaybettigi ne kadar savunma yapilirsa yapilsin Kaya gibi bir adamin sadece 4 5 sayi atmasi tek Drobnjak ve Schumpert ile oyuna tutunup neredeyse kazanma asamasina getirmemiz ne kadar iyi bir takim oldugumuz göstergesi.Ayrica Edit'ine de katiliyorum tabiki İnsallah iki takim final oynarda saha da görürüz ne olacagini :D

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #85 : 10 Mayıs 2008, 22:02:52 »
Daha önce okumadığınız için yorumları böyle oluyor;
Burda Beşiktaşlılar kendi takımlarına sallarken ilk haftalarda ben çıkıp neler yazdım mevcut forumda..
Ergin Ataman için neler düşündüğümü beni tanıyanlar bilir..Aydın Örs'ten sonra benim için en iyisi..
BJK'nın yıldızı Ergin Ataman'dır diye msjlarımda var..BJK'yı övdüğümde bir çok msj var..

Onun için överken iyi eleştirirken kötü olmuyor..Kaldı ki biz hep rakibe saygı duyduk..

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #86 : 10 Mayıs 2008, 22:09:24 »
Elestiri tabi ki olacak.Hatta olmadir da.Zati forumda önce ki olaylari bilmedigim icin birsey diyemem.İnsallah finalde görüsürüz :D
Kusura bakma Kemal o ilk paragrafi görünce atladim hemen fanatikligim tuttu :D Ayrica benim de saygisizligim oldugunu düsünmüyorum.Dedigin gibi rakibe saygi her zaman esastir.
Ama görüslerim hala ayni

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #87 : 10 Mayıs 2008, 22:12:54 »
Yahu ilk pragraf benim sözlerim değil ki..

Adam süper Beşiktaş müthiş harika diyor,
Bunun yanında Fenerbahçe'ye kötüye gelen sözler söylüyor..

O zaman burdan şu sonuç çıkıyor;
Kötü Fenerbahçe böyle iken bile şampiyonluğun en büyük adaylarından biri ise bunu biz değil rakipler düşünsün..

Bu mantık benim değil rakibin mantığı..Yani bizi yermiyor kimse aksine övüyor temelsiz sözlerle..

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #88 : 10 Mayıs 2008, 22:18:42 »
O zaman önceki mesajlarimi o arkadasa iletiyorum :D cünkü bir yanlis anlasilma olmus.Ayrica hele bi finale cikalim o bile yeter bana bu sene cünkü Telekom cıkarsa isimiz cok cok zor
Ayrica ben Fenerbahce'nin kötü olduguna inanmiyorum.Hatta play-off forumunun önceki sayfalarina bakarsan Fenerbahce en büyük sampiyonluk adayi dedim.Ama BJK'nin de Fenerbahce ile kafa kafaya oynayabilecegini söyledim

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!

Çevrimdışı DwyaneWadeCns

• Gizli Admin :P
  • MVP
  • Kişiiişellll Meşajjjj :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #89 : 10 Mayıs 2008, 22:24:22 »
Antalya büyükşehir Fb maçına gittim kameralar tam karşımızdaydı habire bizi çekmiş üstümde kobe resimli mor uzun kollu vardı :D benim yüzümü bilenler bol bol görmüşlerdir beni :D inanılmaz bir maç oldu. küçüçük bir salon olmasına rağmen fb li ve antalyalılar hiç susmadılar.. evimizin avantajını kullanarak maçtan hiç kopmadık hiç farkta açmadık çekişmeli bir maç sürdük. Can akın'ın ilk çeyrek 3 faul alması maçı koparabilirdi ama izin vermedik. ayrıca 2 ve 3. fauller aptalca faullerdi rezillikti sinir ettiler adamı.. Cemal can olmadığı zamanlarda savunması ve hızlı ayaklarıyla büyük katkı sağladı.. Dooooooouit ve Marsh mükemmellerdi. Lucas'ın mükemmel smaç denemeleri ve smaçları vardı inanılmaz eğlendim özellikle son 5 dk da sesim kısıldı :D pazartesi gene antalyada maç onuda kaçırmıcam :D

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James

Çevrimdışı the_apo_1

• _ThE__ThUG_
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #90 : 11 Mayıs 2008, 15:01:38 »
Bundan sonra konuya mesaj atacak arkadaşların dikkatine;

1-Rakibi aşağlayıcı,küçük düşürücü mesajlar atmayın.
2-Seri hakkında ki yorumlarınız saygı çerçevesi içinde yazın.LÜTFEN!!!

Bu yazdığım 2 maddeye uymayan mesajlar,uyarmaksızın silinecektir!

Çevrimdışı Kq5

• CaptaiN Jac'K
  • Superstar
  • weLcome To ßoston Celtics Rasheed Wallace
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #91 : 11 Mayıs 2008, 16:24:40 »
Antalya fb maçı çok güzel geçti son çeyreği izledim ama maçı bitiren basket bana göre ersin görkemin 3'lüğü idi demir kaan ve james white'nin çabaları malübiyete engel olamadı :-) douit ve marsh ikiliside güzel bir maç çıkarttı :-)

Çevrimdışı Arda

• Nuggets Fan
  • All-Star
  • Allen ''The Answer'' Iverson
    • Profili Görüntüle
    • Denver Nuggets
« Yanıtla #92 : 11 Mayıs 2008, 19:46:47 »
 Galatasaray müthiş bir hata yaptı ve maçı Türk Telekom'a verdi.Telekom yarı finalde.Futbolda yüzü gülen Galatasaray'ın yüzü baskette gülmedi.El-Amin çok büyük oyuncu müthiş bir asistle maç kazandıran basketin yarısını o atmış oldu :alkış

Çevrimdışı Cpzai3

• TheOnlyHornetsFan
  • All-Star
  • Van Gölü Squirtle'ı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #93 : 11 Mayıs 2008, 19:58:59 »
Son 10 saniyeye 2 sayı önde girip, kendi hatalarıyla 2 sayı geride çıkan bir takım zaten yarı finali haketmiyordur.Rakipte Miller mı var sanki...
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."

Çevrimdışı the_apo_1

• _ThE__ThUG_
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #94 : 11 Mayıs 2008, 20:00:59 »
Kader kahpe kader...Çok erken veda ettik...Owens'ın acele etmesi,Murat'ın topu tutamaması ve arkasından sadece bakması...Çok pahalıya mal oldu bize.
Savaştık ama başaramadık...
TT'yi tebrik eder bundan sonra ki maçlarda başarılar dileriz.

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #95 : 11 Mayıs 2008, 20:05:01 »
Seri 3-0 bitti ama bütün maçlardan kendi adıma zevk aldım,gerçi karşımıza istediğim rakip gelmedi ama olsun,hak etti Telekom buraları.

Şimdi 1-0 yenik başlayacağız ve çok zor bir seri olacak,umarım alırız ve finale çıkarız ama Fenerbahçe ile birlikte en zorlananacağımızı düşündüğüm rakip geldi.

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #96 : 11 Mayıs 2008, 20:23:12 »
Son zamanlarda izledigim NBA maclari dahil en zevkli ve heyecanli maclardan biriydi.
-Baris Özcan ilk periyot takimin sirtlayan oyuncu oldu yanilmiyorsam 7/8 üclük atarak bir mucizeyi gerceklestirdi.
-İkininci periyot basinda Galatasaray rüzgari vardi hem savunmada hem hücumda basarili oldu ve 10-0 bir seri yakaladilar.Telekom'dan ise tek cevap Khalid El Amin'den geldi.
-İlk yari Telekom cok hücum ribaund'u verdi.'.yari da verdi belki ama verdigi kadar karsi potada hücum ribaund'u topladi
-İkinci yarinin basi karsilikli sayilarla durmadan üstün taraf degistirerek gidildi.
-Son periyot Dudley sov vardi.Takimini sirtladi götürdü demek yanlis olmaz herhalde.Telekom da mac boyu en göze carpan oyuncu benim icin Haluk Yildirim ve El Amin oldu.Haluk macin kritik dakikasinda eli titremeden attigi dis atis ve canpare yaptigi savunma cok hosuma gitti
-Galatasaray seri boyu tüm maclarda daha iyi oynuyor gibi görünüp maci veriyor.Buna Galatasaray'nin son dakikalarda ki kötü oyunu buna karsilik TT'nin cok rahat bir sekilde stres olmadan son dakikalarda olumlu hücum kullanmasina bagliyorum
-Galatasaray'nin mücadelesine ve azmine cok yazik oldu en azindan bir mac alsaydi bari.Su an TT önünde süpürüldü gibi duruyor fakat serinin hakkı bu degildi
-Besiktas eslesmesine gelirsek TT Besiktas'a en ters gelen takimlardan biri ayrica seriye 1-0 önde basliyacaklar.Bizden daha avantajli görünüyorlar.Seri baslamadan önce kendimce o seri icin yazdigim yaziyi buraya koyacagim

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!

--

• Ziyaretçi
Telekom, G.Saray'ı Süpürdü
« Yanıtla #97 : 11 Mayıs 2008, 20:33:12 »
Telekom, G.Saray'ı Süpürdü

Beko Basketbol Ligi’nde play-off ilk tur üçüncü maçında Türk Telekom, Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda karşılaştığı Galatasaray Cafe Crown’u son saniyede bulduğu basketle 86-88 mağlup etti. Bu sonuçla Türk Telekom, seride durumu 3-0 yaptı ve yarı finale yükseldi.

SALON: Ayhan Şahenk Spor Salonu

HAKEMLER: Emin Moğulkoç, Serkan Emlek, Turgut Işık

GALATASARAY CAFE CROWN (86): Robert Hite 7 (3 ribaund, 1 asist), Charles Gaines 21 (9 ribaund, 1 asist), Haywood Christopher Owens 18 (5 ribaund, 2 asist), Murat Kaya 3 (5 ribaund, 3 asist), Hüseyin Beşok 11 (10 ribaund, 2 asist), Daniel Brown 24 (3 ribaund, 1 asist), Cenk Akyol (1 ribaund), Cüneyt Erden 2 (1 ribaund, 7 asist),

TÜRK TELEKOM (88): Bekir Yarangüme 5 (6 ribaund, 3 asist), Tutku Açık (4 ribaund, 2 asist), Barış Özcan 20 (2 ribaund, 1 asist), Ivica Jurkovic 2 (3 ribaund), Haluk Yıldırım 7 (2 ribaund), Erwin Dudley 16 (4 ribaund, 1 asist), Khalid El-Amin 19 (5 ribuand, 9 asist), Christopher Williams 15 (5 ribaund, 4 asist), Kristoffer Douglas Lang 4 (3 ribaund)

1.PERİYOT:24-29
2.PERİYOT:22-15
3.PERİYOT:18-18
4.PERİYOT:22-26
-----------------------------------------------
nBAtR

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #98 : 11 Mayıs 2008, 21:53:55 »
Şahane maçtı. Son anları fantastik geçti. 10 saniye kala Galatasaray 2 sayıyla öndeyken El-Amin sayıyı buldu.
Ardından çok basit bir top kaybı ve 1 saniye kala atılan on saniye şutu. Yani bu ancak filmlerde görebileceğimiz bir senaryo. Galatasaray'ın süpürüleceğini seri öncesi deseler çoğumuz inanmazdık ama oldu.
Maçın detaylarına girmeye gerek yok siz anlatmışsınız zaten.

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #99 : 16 Mayıs 2008, 09:38:59 »
Ve bugün başlıyor,yarı finallerde ligi ilk iki sırada bitiren takım 0-1 başlayacak,bu da bu sistemin değişmesinin gerekliliğini bir kez daha ortaya koyuyor.Neyse onu bir kenara bırakırsak,bizim serinin çok çekişmeli geçeceğini ancak Fenerbahçe-Efes serisinin geçtiğimiz iki yıldaki gibi bir takım lehine sonuçlanacağını düşünüyorum ve gelenek bozulmayacaktır kısaca.

Bizim,gönlümden geçen,aklımın söylediği 3-2 turu geçeceğimiz ama ilk maçta kaybederek sezonu erkende noktalama ihtimalimiz mevcut ve Telekom bu,dış atışlarda iyi bir ritm yakalarsa dengemizi bozabilir.Bunun için Sinan'ın yanında diğer dış oyuncularımızın vereceği savunma katkısıda çok önemli,özellikle Dalmau oynarsa Dalmau,Chase oynarsa Chase rakip ikili guard ile oynarken,kritik bir görevde olacak.Pota altında ise üstün taraf biziz,orada sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.Tek sorun,dış oyunculardan alacağımız verim,bu da serinin gidişatı açısından kritik.Tutku-El Amin ikilisinin verimini düşürerek maçı alırız diye düşünüyorum ve temenni ediyorum,umarım 1-1 olur ve seriye iyi başlarız.

Efes Pilsen serisinde ise,Efes'in bence şansı yok.3-0 Fenerbahçe tur atlar ve finalde rakibini beklemeye başlar diye tahmin ediyorum ama tabii Efes maç alır,seri dört maça giderse de hoş olur.
Basketbola doyacağız şu günlerde,kritik süreçlerde.
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2008, 20:00:25 Gönderen: Freezer-20 »