Gönderen Konu: Carmelo Anthony  (Okunma sayısı 20531 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 3rd3m d!y3 b!r!

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
Ynt: Carmelo Anthony
« Yanıtla #25 : 14 Eylül 2008, 16:58:47 »
bildiğin charles barkley. ama charles daha iyiydi seyrettiğim nostaljik maçlarda...

Çevrimdışı rammstein23

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 27 Ekim 2008, 16:31:04 »
hücumu çok iyi ama şampiyonluk yaşamak için çok da fazla hırs yapmıyor yoksa nba in en iyi hücum oyuncularından
Magic Johnson “ Basketbolcular ikiye ayrılır. Biz normal adamlar vardır, diğer yanda ise tek başına Michael Jordan”

Çevrimdışı Tweener

• Steal Man
  • Rookie
  • **
  • David Apolskis
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 29 Ekim 2008, 02:10:02 »
bildiğin charles barkley. ama charles daha iyiydi seyrettiğim nostaljik maçlarda...
İlk yorumu kendin yapıyorsun sonra kendi yorumunu kendin çürütüyorsun.

hücumu çok iyi ama şampiyonluk yaşamak için çok da fazla hırs yapmıyor yoksa nba in en iyi hücum oyuncularından

Hırs yapmadığını Nerden çıkardın anlamadım? Onunda nedenini belirtsen iyi olur.

Hayatımı Kendim İçin Yaşamıyorum
                 Ve Korkmuyorum Hiçbir Şeyden
                 Başıma Gelecekleri De Biliyorum
     Fakat Herşeye Rağmen Düşmana İnat Yaşayacağız
                     Yarın Bizim Çünkü !

Çevrimdışı TheWade

• Rookie
  • **
  • Hayallerimle yalnız bırakın beni..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : 29 Ekim 2008, 15:03:07 »
Bence saha içinde oldukça iyi ama her basketbolcunun öğrenecekleri asla bitmez.
Saha dışında ki hayatı göze batıyor.
Ben Michael Beasly'i Melo'ya benzetiyorum Beasly şu ana kadar iyi bir performans sergiledi oyunu bence iyi ama saha dışında ki yaşantısı çok göze batıyor.

& Hayat Başlar...

Çevrimdışı Ben Wallace

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 29 Ekim 2008, 20:53:20 »
Biraz cimri olamasa cok sevicem ama cok cimri pas nedir. bılmiyo.
herksın tek hakkı VAR

Çevrimdışı tatar___

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 05 Şubat 2009, 02:43:31 »
kendini geliştirebilecek bi adam...her ne kadar ljnin gölgesinde kalsada..zaten kendini 2008 pekin olimpiyatlarında dream teama girmeyi başarark kanıtladı..

Çevrimdışı hasan1299

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 05 Şubat 2009, 18:36:42 »
carmelo anthony , çok beğeniyorum çok büyük bir silah şampiyonluğa oynayan bir takım kurduğunda vurucu silah olarak kullanabilirsin carmelo yu fakat bu yıl all star seçilemedi ben çok şaşırdım bizim bilmediğimiz bişey mi var

Çevrimdışı nbacican

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 05 Şubat 2009, 22:29:55 »
all starı yanlış seçtiler emin ol jameer nelsonu alıp carterı dışarda bırakan all-stara yazıklar olsun.

Çevrimdışı jusseq

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 31 Mart 2009, 16:55:03 »
NBA yöneticileri tarafindan pek sevilmiyor, Medya'da cikan olaylar yüzünden.

CArmelo Anthony zor bir kücüklük gecirdi ama her zaman yasina göre olgundu. Her zaman kazanandi, liderdi ama suan o liderlik nerede bilmiyorum. Syracuse'de kazandigi inanilmaz sampiyonluk herkesi saskina cevirmisti..

Birde söyle bir olay var. Cleveland takimi LJ'nin üstüne kurarken, Denver'de Anthony hep 2.planda kaldi.Suanda öyle, Billups'u takimin yildizi yapmaya calisiyor G.Karl..

Bu yil Carmelo birazcik o liderlik yeteneiginden parcalar gösterdi,hele son maclarda...Maclari resmen tek basina kazandi..

Carmelo Anthony ligin en zor tutulabilen oyuncusunu oldugunu söylemisti Kaan Kural..NBA'deki oyunculardanmi ne sormurlar,cogu kisi Carmelo demis..

Çevrimdışı kidvcmişel

• Come On Vinsanty
  • Starter
  • ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE NETS
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Nba ve Basketbol Portalı
« Yanıtla #34 : 31 Mart 2009, 17:32:46 »
Evet biliyorum o dediklerini. Hatta Kobe'den sonra skora dayalı en iyi 2. skorer falan diyordu Kaan Kural. Yani içeriden güzel basketler yerine orta mesafe ve şutu seven biri. Kobe zaten her yerden iyi orası ayrı. Neyse Melo bence iyi bir skorer.

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #35 : 01 Nisan 2009, 00:55:49 »
Dediğiniz gibi Melo hücum yönünden çok yönlü. Billups'ın gelişiyle daha düzgün, ne yaptığını bilen bir takımın içinde buldu kendini. Sayı ortalaması düştü ancak takıma faydası daha da arttı. Üçlük yüzdesini arttırmasıyla beraber top hakimiyeti ve pas yeteneğini de geliştirdi. En önemlisi de dediğim gibi takım güçlü batıda Playoff için çok iyi bir konumda. Playoff'larda Melo'nun performansı merak konusu...

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı jusseq

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 01 Nisan 2009, 18:54:40 »
1.Yiğidi öldür hakkını ver…

Geçtiğimiz hafta Denver Nuggets, New Orleans ve Dallas'ı deplasmanda, Golden State'i de kendi evinde yenerek iyice karışan Batı play-off yarışında bir adım öne geçti. İkinci San Antonio ile aralarında sadece yarım maç fark kaldı. Üstelik bu zorlu virajın en kritik iki deplasmanında Nene cezası nedeniyle oynamadı. Sezona çok iyi girdikten sonra Şubat sonunda teklemeye başlayan Denver için tam "Pilleri bitti" yorumu yapılırken çok önemli bir çıkış bu.

Peki bu çıkışta başrol kimde? Elbette Carmelo Anthony. %54 isabetle (%50 üçlük) 34.3 sayı, 7.3 ribaund, 3 asist, 1.3 top çalma ortalamaları yakaladı Anthony. Ancak haftanın oyuncusu olamadı. O onur Tony Parker'a gitti. Haksızlık gibi değil mi? Hayır, Parker'ın hak etmediğini kimse söyleyemez. Ancak nedense Anthony'nin tüm kariyeri bir 'gölgede kalma' hikayesi gibi.

Bugün NBA'in en iyi skorerleri sayıldığı zaman Kobe Bryant, Dwyane Wade, LeBron James hemen akla geliyor. Ardından Tony Parker, Dirk Nowitzki hatta artık Kevin Durant bile sayılıyor da son 3 sezonda hep sayı krallığında ilk 5'de yer alan Anthony'nin ismi nedense pek akıllara gelmiyor. Bu sezon geçtiğimiz üç yıla oranla kullandığı şut sayısı yaklaşık 2 azaldı. Sayı ortalaması da elbette. Tüm NBA'de 8. sırada bu yıl. Ama eskiden "çok top kullanıyor" denirdi, şimdi "sayı ortalaması düştü" deniyor.

Neden Anthony bir türlü yaranamıyor basketbolseverlere. Elbette muhtemelen en büyük neden saha dışında bir türlü beladan uzak duramaması, sayısız yanlış bulunan tercihi. Ancak muhtemelen bir ve daha önemli neden daha var. LeBron, Wade, Kobe'nin potaya giderken akıllara durgunluk veren yaratıcılık, atletizm, çeviklik gösterdiği anılara kazınan, youtube'da izlenme rekorları kıran sayıları var. Anthony ise öyle bir oyuncu değil. Skoru genelde şuta dayalı. Göz alıcı, akılda kalıcı değil. Araba dolusu sayı atsa da geriye sadece rakamsal toplam kalıyor, 'günün en güzel hareketi' değil. Yazık ki yaptıkları genel toplamda verimlilik açısından kimseden aşağıda değil. Ama işte bunu yeterince 'satamıyor' Anthony. Carmelo'yu ne zaman 'en iyi hareketler' arasında görüyoruz. Son saniye basketlerinde değil mi? Genelde onları da şutla buluyor.

Peki size bir soru sorayım. Son 5 sezonda iki takım arasındaki farkın 3 veya daha az olduğu durumlarda kullanılan atışlarda tüm NBA'de en yüksek isabet oranı kime ait biliyor musunuz? Üstelik Kobe, Lebron ve Wade'den en az 5 puan daha yüksek bir oran bu. Bu sorunun yanıtı belki Anthony hakkında biraz daha farklı düşünmenizi sağlar.

Çevrimdışı burak9681

• Rookie
  • **
  • * Kobe BRYANT! *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 26 Ocak 2010, 19:25:31 »
Geçen sene Phil Jackson bu adamı nasıl All Star' a almadı anlamıyorum. :( Denver' ı sırtlıyorsun. ;)
SBS MOD! [offline]