Turgay Demirel bence görevini layıkıyla yapıyor adam girişimleriyle yaptıklarıyla Türkiye'yi Dünya'da basketbol arenasında söz sahibi yaptı en azından organizsyon açısından.....
Yani ben FİBA Americas'ta U.S.A. maçını izlerken reklam panolarında Welcomes to Turkey 2010 World Championship in Turke yazısını görünce acayip gurur duyuyorum..Düşünsenize LeBron,Melo,D-Wade,Bosh,Howard gibi süperstarların en verimli en olgun çağlarında onlar çıplak gözle izleme fırsatı bulacağız onlar Türkiye'ye gelip burda arenaya çıkacak düşünün bunları..Kaç ülkeye nasip oluyor butür organizsyonlar..Ben Turgay Demirel'e yaptığı işlerden dolayı büyük saygı duyuyorum..Yani Minneasota İstanbul'a hazırlık kampına geliyor böle takımların gideceği yerleri gösterince Minneasota in Istanbul diyince benim göğüsüm kabarıyor bütun bunlar işte bu adamın işini layıkıyla yaptığını gösteriyor bana göre tamam başkan'ın adamı falan fakat bilmiyorum bu işe el atıp düzelteceği kanaatın dayım fakat Turgay Demirel'den daha iyi bu görevi yapacak ikinci bir adam yok bana göre...