0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
banada silent assassin yazarmısınız
Alıntı yapılan: lazyfireman - 18 Eylül 2008, 18:07:17banada silent assassin yazarmısınızYazdım dostum Araz sana "J-RiCh" yazdık ya ne şekil yapıyon
Bana Magic Alexi yazarsanız sevinirim
Ben 100 mesaj sınırını bekliyordum fakat gördüğüm kadarıyla bazı 100 mesaj sınırını geçmemiş kişilere yazılmış. Bana da D-Wade yazarsanız sevinirim.
bana<THUG|LİFE>yazar mısınız
Benimkini "Tolkien Fan" olarak değiştirebilecek miyiz?Admin abiciğim.
Alıntı yapılan: Sergio_Ramos#15 - 03 Temmuz 2009, 21:30:08Benimkini "Tolkien Fan" olarak değiştirebilecek miyiz?Admin abiciğim. Oğlum sen direk kullanıcı adını değiştir Sergio Ramos'un son maçlarda yaptıklarından sonra ben olsam utanırım
Alıntı yapılan: Dağlar - 03 Temmuz 2009, 21:51:46Alıntı yapılan: Sergio_Ramos#15 - 03 Temmuz 2009, 21:30:08Benimkini "Tolkien Fan" olarak değiştirebilecek miyiz?Admin abiciğim. Oğlum sen direk kullanıcı adını değiştir Sergio Ramos'un son maçlarda yaptıklarından sonra ben olsam utanırım Bırak adamın yakasını Dağlar. 1 maç kötü oynadı diye kestin adamı. Çok iyi durmuyor gibi,onu da değiştiririz belki ama yeni sezonda gör sen onu ve takımını. Edit:Kendim değiştirebiliyormuşum.Konuyu kirlettiğim için özür diliyorum. Tolkien Fan-Moderatör-All-Star alt alta iyi durmadı pek,mesaj kasıp MVP olayım.