Gönderen Konu: Değeri Abartılan Oyuncular  (Okunma sayısı 100929 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
Değeri Abartılan Oyuncular
« : 03 Mayıs 2008, 16:38:58 »
Kemal'in verdigi icazet sonrasi böyle bir konu acarak yeni bir tartisma ortami yaratmak istedim.Herkesin fikirlerini görüslerini bekliyorum.
Benim görüsüme gelirsek
Aklima ilk gelen Ben Wallace oldu(Kemal buna kesin itiraz eder)  :-D Sebeblerime gelirsek;Ben Wallace sevmem degil hatta cok severim.Kariyerini tirnaklariyla kaziyarak elde etmistir.Fakat Detroit sonrasi hic bir basari elde edememesi ki bence Detroit de ki basarisinin cogu takim savunmasindan kaynaklanan bir basariydi.İkinci olarak Wallace sadece savunma da olan hücum da hicbir sey yapmayan dogru düzgün pivot hareketi bilmeyen bir oyuncu.Tamam savunmasi mükemmel ama all-star olan ve bu kadar yüklü ücret alan birinin oyunda az da olsa skora katki yapmasi gerekir.Sonucta bu oyun iki yönlü bir oyun ve all-star olacak bir oyuncunun hücum da söyle böyle katki vermesi gerekir diye düsünüyorum
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2008, 17:49:43 Gönderen: Dağlar »

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
Ynt: Degeri Abartilan Oyucular
« Yanıtla #1 : 10 Mayıs 2008, 22:27:08 »
Yaw arkadaslar akliniza birsey gelmiyor mu?Bence beyin firtinsasi olusturacak bir konuydu :D Bari bir kisi birini söylese

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!

Çevrimdışı DaviD#Villa

• Flameman
  • All-Star
  • ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 10 Mayıs 2008, 22:33:52 »
buraya birşeyler yazılmasını istiyosan şöle başlıcan kobe yi çok abartıyolar değeri bukadar olamaz deki mesaj yağsın
şaka bi yana r.foye,m.bibby  ve barbosa bence abartılıyo

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 10 Mayıs 2008, 22:36:07 »
buraya birşeyler yazılmasını istiyosan şöle başlıcan kobe yi çok abartıyolar değeri bukadar olamaz deki mesaj yağsın
şaka bi yana r.foye,m.bibby  ve barbosa bence abartılıyo
Valla o dedigin yapsam mesaj degil bomba yağar :D(tabi bu da sakaydi aman yanlis anlamayin)bu arada sagol ya nihayet biri mesaj atti

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #4 : 10 Mayıs 2008, 22:43:02 »
  Barbossa görev adamı her zaman yedek bekleyen raja bell in gölgesinde kalmış bir şutör keza değerinin çok altında bence,bence değeri abartılan oyuncular darius miles,randy foye,greald green gibileri ncaa gazı ile gelen ama nba de şaşkın maymuna dönen oyuncular.

Çevrimdışı DaviD#Villa

• Flameman
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 10 Mayıs 2008, 22:49:00 »
valla barbosa'nın bence istikrarlı bi şutu yok sırf koşup turnike atan bi adam kötü demiyorum ama asla ilk 5 oyuncusu değil bana göre o bakıma yazdım

Çevrimdışı Suns Fan

• Bilgi Yarışması 1.si
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 10 Mayıs 2008, 22:54:17 »
asla ilk 5 oyuncusu değil

Bu sezon ilk 5 çıktığı maçlarda yedek başladığı maçlara göre yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 7 sayı daha fazla ortalaması vardı. Tabi dakika olarak biraz daha fazla süre aldı ilk 5 çıktığı maçlarda ama ilk 5 oyuncusu olmaması kavramına katılmıyorum. Overpaid hiç değil zaten...

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 10 Mayıs 2008, 22:55:40 »
Tracy McGrady;

Yıllar yılı sadece San Antonio'ya 35 saniyede attığı 13 sayı konuşulur..Ancak bunun yanında hiç bir zaman bulunduğu takımı belli bir seviyeye çıkartamamıştır..Bu sene sakatlıklar oldu diyelim ama geçen sezon Rockets'ın kadrosu bana göre final zorlayabilecek bir kadroydu..T-Mac bu takıma finaller getirsin diye alındı..Ama o Rockets'ıda bir seviye üste çıkartamadı..Kaldı ki Orlando'dada bunları yaşadı..Kariyeri boyunca hep şansızlık bu adamı mı buldu?
Ben abartıldığını düşünüyorum zira kritik anlarda sorumluluk alacak bir lider değil..

Çevrimdışı Suns Fan

• Bilgi Yarışması 1.si
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 10 Mayıs 2008, 22:59:48 »
Gerald Green'den ben de çok şeyler bekliyordum ama kendisi kenardan gelip 20 dakikayı aşmayan süreler alan bir oyuncu oldu çıktı. Onun dışında Darius Miles ve Kwame Brown aklıma ilk gelenler.

Çevrimdışı DaviD#Villa

• Flameman
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 10 Mayıs 2008, 23:12:26 »
kwame darius felan bunlar bekleneni verememiş bu yüzden topa tutulan oyuncular ne alaka abartmakla yanlışmıyım suns fan

Çevrimdışı Suns Fan

• Bilgi Yarışması 1.si
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 10 Mayıs 2008, 23:17:01 »
kwame darius felan bunlar bekleneni verememiş bu yüzden topa tutulan oyuncular ne alaka abartmakla yanlışmıyım suns fan

NCAA'de fazlasıyla değer verilmedi mi bunlara ? Hem değer olarak oldukça yüksek bir meblağ kazanıyorlardı...

Çevrimdışı DaviD#Villa

• Flameman
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 10 Mayıs 2008, 23:19:17 »
iyide şuanda kimse onları abartmıyo maça bile çıkmıyo herifler

Çevrimdışı Suns Fan

• Bilgi Yarışması 1.si
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 10 Mayıs 2008, 23:25:01 »
Evet, şimdi hiç gündemde bile değiller ama bir zamanlar abartıldıkları da bir gerçek. Hem bize şimdiki zamandan abartılan oyuncular sorulmuyor.

Olowokandi'yi de sayabiliriz bunların arasında.  :-D

Çevrimdışı the_apo_1

• _ThE__ThUG_
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 10 Mayıs 2008, 23:37:44 »
Tracy McGrady;

Yıllar yılı sadece San Antonio'ya 35 saniyede attığı 13 sayı konuşulur..Ancak bunun yanında hiç bir zaman bulunduğu takımı belli bir seviyeye çıkartamamıştır..Bu sene sakatlıklar oldu diyelim ama geçen sezon Rockets'ın kadrosu bana göre final zorlayabilecek bir kadroydu..T-Mac bu takıma finaller getirsin diye alındı..Ama o Rockets'ıda bir seviye üste çıkartamadı..Kaldı ki Orlando'dada bunları yaşadı..Kariyeri boyunca hep şansızlık bu adamı mı buldu?
Ben abartıldığını düşünüyorum zira kritik anlarda sorumluluk alacak bir lider değil..
Çok su götürür bu olay,abi be :-)

Sende kendice haklısın abi.Ama t-mac bu sene o sorumluluğu aldı bana kalırsa.Heaa geçen sene olayında ise sapına kadar haklısın abi,bu seneki oyununu geçen sene oynasa herşey çok farklı olabilirdi...

Ama ben şu olayada inanırım abi insanda şans olmalı :-D buda T-Mac'de yok galiba  :-)

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 10 Mayıs 2008, 23:54:46 »
Ama ben şu olayada inanırım abi insanda şans olmalı :-D buda T-Mac'de yok galiba  :-)

Haklısın olay bir nevi iki ucu boklu değnek gibi..
Şans olayına gelince Po'm  :-D İnsan bazen eline geçen şanslarıda iyi kullanmalı..Geçen sene bu fırsat vardı elinde ama kullanamadı..Hatta Orlando da oynarkende 3-1 Detroit'e karşı öndeykende elinde o şans vardı..Onuda kullanamadı..Bu sene diyelim sakatlıklardan dolayı böyle oldu ama gelecek sene sağlam bir takımla yine ilk turdan ötesi olmazsa o zaman korkarım tüm itibarı yerle bir olacak..

Çevrimdışı the_apo_1

• _ThE__ThUG_
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 10 Mayıs 2008, 23:57:44 »
Ee seneyede sağlam bi kadroyla geçemezse...Beko Basketbol Ligi'ne bekleriz T-Mac'i :-D

Çevrimdışı lordapo

• | Knickerbocker |
  • MVP
  • SG-Turk Tau'ri
    • Profili Görüntüle
    • www.myspace.com/lordapo
« Yanıtla #16 : 10 Mayıs 2008, 23:58:38 »
  T-mac ve kuzeni vince carter loser olarak kalacaklar, t-mac asla takımını finale taşıyamadı hep insanüstü lig  performansları ile konuşuldu keza vince carter da öle yane bu adamların apaçiliğini yapmak yada bunlar için  takım değiştirmek saçma (herkez için geçerli bütün süperstar bozuntuları için) yane kobe,le bron yada wade içinde lafım geçerli ama malesef bu ülkede insanlar bunu özümsemedi.

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 11 Mayıs 2008, 00:06:47 »
T-Mac aslinda benim ilk yazmak istedigim oyuncuydu ama forumda atesli tartismalar cıkar diye yazmadim.Ayrica eklemek istedigim oyuncularin basinda Milicic.Ki Milicic ben lise 3 deyken daha draft edilmmis ve takim arkadaslarim arasinda daha NBA ye gelmeden bir efsane gibi anlatilirdi simdi ki halini görüyoruz.Sam Bowie de unutmamak lazim.Portland onu MJ den önce draft da secmisti.

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!

Çevrimdışı hot_sizzle3

• Godfather
  • All-Star
  • DeMar Derozan
    • Profili Görüntüle
    • www.and1.com
« Yanıtla #18 : 11 Mayıs 2008, 12:36:34 »
  T-mac ve kuzeni vince carter loser olarak kalacaklar,

valla t-mac konusunu daha önce konuşmuştum orasını bilmemde carter bu durumdaysa kesinlikle kendi suçu bir nba efsanesi olmaya yaklaştığı 2001 sezonunda biraz kendini yorup birtaraflarını kaldırsaydı yada yok diploma alcam yok karne alcam diye hayatının maçından önce biryerle gitmemiş olsaydı belki onu o yıl finalde görebilirdik herkes onun için konferans yarı finalindeki o unutulmaz phila serisinin 7. maçındaki o son şutu konuşuyor ancak eminim o şut girse tüm eleştiriler tersine dönerdi ancak o işi oraya kadar götürmesi bile hataydı dediğim gibi carter için ne varsa o yılda vardı ve ondan sonrada olanları biliyoruz zaten

Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #19 : 11 Mayıs 2008, 22:39:17 »
bence değeri abartılan oyuncular darius miles,randy foye,greald green gibileri ncaa gazı ile gelen ama nba de şaşkın maymuna dönen oyuncular.

Darius Miles bir aralar Michael Jordan'la karşılaştırılıyordu. Şimdiki hali içler acısı.

O insan yaşıyor mu acaba!! Şu sıralar ne işle meşgul?

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı Suns Fan

• Bilgi Yarışması 1.si
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 12 Mayıs 2008, 00:09:27 »

O insan yaşıyor mu acaba!! Şu sıralar ne işle meşgul?

En son 19 Mart 2007'de sahaya adımını atmış. Kendisiyle ilgili çıkan son haber de Mart 2007'de sol ayağında bir kemiğin kırılması sonucu sezonu kapatmasına dair bir haber.

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #21 : 15 Mayıs 2008, 10:04:11 »
Carmelo ANthony:

Bece eğer olaya yıldızlardan giereceksek, Kemal abinin verdiği T-Mac örneğine katılarak arkasına bu ismi yapıştırabilirim...Hücumda hep ağır vücudunu ne kadar hızlı kullandığından bahsediyorlar..Ya Denver maçlarını izleyenler görmüştür adam oyun IQ su sıfır gibi...İçeri podoslama dalışlar, savunmaya dönmede gayet yavaş, yani arkasını JR ile Kleiza toplamasa takıma neler kaybettirdiği ortaya çıkacak....

O iri ama hızlı vücut niye savunmaya bu kadar yatkınken hiç savunma yapmıyor...Tamam iyi bir iç ve dış skorer, post up oyunundan ve temel hareketlerden haberi var...Ama asla bir MVP ayarında değil gözümde bi Carter bi Pierce değil yani...

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)

Çevrimdışı BALKI

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 15 Mayıs 2008, 12:59:23 »
bence amare stoudemire.tabi ki de kötü bir oyuncu değil ama steve nash olmadan bu kadar iyi maçlar çıkartabileceği sanmıyorum.özellikle bu sene shaq'in gelmesiyle birlikte olağanüstü maçlar çıkardı ama bu imkanlar nba'deki atletik uzunlardan hangisine verilse aynısını yapardı.geçen sene nba'in en iyi beşine seçilmiş olmasına şaşırmıştım doğrusu.

Çevrimdışı fadeaway86

• Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 15 Mayıs 2008, 13:15:51 »
Lebron.. bunu nefret ettigim icin soylemiyorum.. kollarına dövme ekleyecegine..oyununa yenilikler katsın.. her zaman iceri yüklenerek turnike..smac..serbest atış.. bunlarla nereye kadar.. game winner atacagı zamanı da biliyorum (wizards.. birkac milyon adım) ama yine game winner olacagı zaman pas cıkarır.. atamaz.. 2003 sınıfının en iyisi wade dir.. sakatlıklardan dolayı sönük kalmıştır.. ama 06 finallerinde dallası tek başına öne cıkarak devirip bu oyununu kanıtlamıştır.. simdi bu mesajımdan sonra kesin fırçalar.. bir sürü laflar yerim.. (lebron laflarım) ama yani.. ne yapıyor ki.stevenson da dedi.. :D ona diss atıldı.. :D bakalım bana ne atılacak..domates falan mı :)

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #24 : 15 Mayıs 2008, 15:45:12 »
Vallaha bende LeBronu yazacaktım sen önce davrandın...Elbette LeBron çok özel bir parça ama kimse onu Wade, Carmelo gibi süperstar arkadaşlarından öte NBA in en iyisi ya da kurtarıcısı olarak düşünmesin çünkü o iş için çok vasıfsız...

Steve nash'de 30 yaşından sonra MVP oldu oyunu büyüdü niye o yaştan sonra tekrar mı keşfettmiş basketbolu..Phoneix in Nash'e yaptığı katkı Nash'in Suns a yaptığından çok daha büyük..Bu sene teknik ekipde uzlaşma olmayınca, hücum özgürlüğü eline erilmeyince bir de en büyük bitiricisi marion gidince ne kadar mental olarak düştüğünü gördük...yani adam Dallas'da daha fazla süre alıyordu 15+ 7+ dan başka halt yemiyordu...Suns'a geldi bir numaralı gard oldu elbette tarihin gördüğü bileği ve eli en temiz en sade gardlardan biri ama abartıldığı kadar da bir Stockton, Bir Kidd değil yani....

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)