Gönderen Konu: Değeri Abartılan Oyuncular  (Okunma sayısı 100943 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

--

• Ziyaretçi
Ynt: Değeri Abartılan Oyuncular
« Yanıtla #50 : 21 Mayıs 2008, 20:16:15 »
carter a degeri abartılan diyenler yada süperstar olup olmadıgını tartısanlar komiklik yapıolar su begenilmeyen sezonunda 21 6 5 yapmıs bi adam 20 5 5 in üzerinde olan sadece 3 kişi var bu sene nba de. sayı atıyor ribaund alıyor asist yapıyor minimum top kaybıyla hemde aktif oyuncular arasında en az macta 10000 ve ya 14000 sayıya ulasan oyunculardan biri (1.diye hatırlıyorum ) yıllara nba in kenar takımlarında oynadı diye hor görülyor yetim cocuk gibi bi metropol takımın oynasaydı eminim daha cok saygı görürdü

Önemli olan Nets'in nerde olduğu..Yoksa Carter 30-10-10 yapsa ne yazar..

Evet komiğim,arkadaşlarım filan da öyle der zaten.
Güldürme len beni  :-D

Çevrimdışı bangkook61

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #51 : 21 Mayıs 2008, 20:44:08 »
nets adam gibi oyuncularla oynarsa bi yerlere gelir tek bi adamla basarı kac tane var (lebron var evet ama o bi canavar)
a little Half Man Half Amazing

Çevrimdışı Cpzai3

• TheOnlyHornetsFan
  • All-Star
  • Van Gölü Squirtle'ı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #52 : 21 Mayıs 2008, 21:10:52 »

Önemli olan Nets'in nerde olduğu..Yoksa Carter 30-10-10 yapsa ne yazar..

Şu olay bu playofflarda kabak gibi ortaya çıktı.Hep işte Mvplerin başarılı takımlardan çıkarılması vs eleştirilir, ama Ray Allen açıkça gösterdi ki, iyi bir kadroyla oynayan bir oyuncunun, "oynaması" çok daha zor.Hep büyük oyuncu bildiğimiz RayRay, bu sezon "küçük takımların büyük" "büyük takımların küçük" oyuncusu olduğunu gösterdi.Benzer bir takımda, Carterın da o hale gelmeyeceği ne malum?
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #53 : 21 Mayıs 2008, 23:00:54 »
Şu olay bu playofflarda kabak gibi ortaya çıktı.Hep işte Mvplerin başarılı takımlardan çıkarılması vs eleştirilir, ama Ray Allen açıkça gösterdi ki, iyi bir kadroyla oynayan bir oyuncunun, "oynaması" çok daha zor.Hep büyük oyuncu bildiğimiz RayRay, bu sezon "küçük takımların büyük" "büyük takımların küçük" oyuncusu olduğunu gösterdi.Benzer bir takımda, Carterın da o hale gelmeyeceği ne malum?

Sezon başında benzer tartışmalar olmuştu;
Dayak yemediğimiz kalmıştı..Geçmişe baktığımızda ve bugüne geldiğimizde o dönemler konuşulanlar aklıma geliyorda gülüyorum..

Carter, Ray Ray ve Wizards uzunlarını play-off'larda görecektik  :hayAllah:
Carter zaten yok, Wizards uzunları ilk turda veda etti, Ray Ray ortada..

İşte play-off'larda ya da bir takımın bir yerlere gelmesinde sadece istatistikler ya da isimler para etmiyor..

Çevrimdışı airborn91

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #54 : 26 Mayıs 2008, 22:41:47 »
bence rayray için böyle söylenmiş olması şaşırtıcı..bu adam bu takıma lider olsun diye gelmedi...buraya tamamlayıcı olarak geldi...adam yıllardır savunma yapmıyo dendi..bu sene kendini aştı boston da..(savunma olarak) ...ray allen ztn bir süper star olmadı benim gözümde... bence ray allen bu ligin en iyi şutör-skoreridir...hala....

LeBron konusu ise ayrı bi olay..asla bi MJ olamaz...o yürek onda yok,belki daha yetenekli -ki bence daha yetenekli MJ den..- ama bi MJ kumaşı yok...Fakat ne olursa olsun bu adam NBA de oynayan en iyi 2-3 oyuncudan biri....abartılıyo diyen günaha girer...herkesin artı-eksileri var...Lebron da 4 sıgır gücü var...içeri yüklendimi kimse onun önüne geçmek istemiyo...çünkü Ben wallace,amare stoudemire gibi ligin güçlü 5 numaralarından daha kilolu...ve adeleli...onu tutacak oyuncu nba de yok...ama gel gör ki asla bi clutch time oyuncu deil...

bu ligin bence en cok abartılan oyuncusu rashard lewis....aldıgı para kadar oynasa bu adam orlando final yapar... 6 yıl 118 MD kontratı bana verseler daha cok katkı yaparım orlandoya...en azından aldıgım paradan utanır canımı dişime takar,cabalarım....

Çevrimdışı Cpzai3

• TheOnlyHornetsFan
  • All-Star
  • Van Gölü Squirtle'ı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #55 : 26 Mayıs 2008, 22:52:35 »
Pau Gasol demek istiyorum...
Tamam yumuşak bilekleri olan, oldukça uzun boylu blokçu bir forvet.Ama bi Gasol geldi diye, Lakers şampiyon vehatta hanedan ilan edildi.
El insaf...

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."

Çevrimdışı Ty

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #56 : 26 Mayıs 2008, 23:40:46 »
Gasol'un degerinin abartildigi dogru da, boyle olacagi belliydi zaten. Omru hayatinda ilk Playoff galibiyetini bu sene bizle gordu, loser resmen, zaten Playoff'lardaki hal ve tavirlarindan da rahatca anlasiliyor bu.

Ama, Kwame yerine Gasol geliyorsa ve bu Gasol, Odom-Kobe-Fisher ve Phil gibi ucgen denince akla gelecek en uyumlu isimlerin arasina geliyorsa ve kendisi de ucgene paslariyla, mid-range sutlariyla cok uyumluysa, Lakers sampiyonlugun en buyuk adaylarindan biri olarak adlandirilir. Yani 'el insaf' lik bir durum yok, daha Bynum'da gelecek, tum ribaund sikintilarimiz bitecek ve iceriye drive eden PG'leri savuracak bir blok tehditimiz olmus olacak. Bu 4'unun ve ucgene uyumu tartisilmaz olan, tecrubesiyle cok sey katan Fisher'in, bir de Phil'in oldugu bir takimi kucuk gormek, komik geldi bana acikcasi. Utah serisinde 20'li hucum ribaundlar vermeseydik, Utah'i da supururduk, bunu dusun, Bynum'un da gelince neye yarayacagini dusun.

Heee sadece bu sezon icin konustum diyorsan da ben kimsenin 'Lakers sampiyon' dedigini gormedim. Kaldi ki sirf bu sezon icin konusmus olsan, 'hanedan' kelimesinin sarfedildigini iddia etmezdin.

Boston, Detroit, Spurs uclusudur suan bence Lakers'la cekisecek olan takimlar. Bu 3 takimdan kac tanesi 1-2 sene sonra bu seviyede kalacak allahusen? Mavs-Suns-Jazz desen dagilmanin esigindeler. Atlanta-Orlando-Toronto desen, gelebilecekleri maksimum konumdalar suan. Bir Hornets'tir disli rakip olarak gordugum gelecek adina.

Dedigim gibi, kimse, hicbir yazar-otorite Lakers'i sampiyon ilan etmedi, hanedanlik kelimesi hic gecmedi zaten. Hee kosede kiyidaki bir kac Lakers apacisinin soyledigini de, boyle genelleyemezsin, 'ilan edildi' diyemezsin.

Yani Lakers, pota altindaki gucu disinda, gayet iyi bir takimdi, Bynum'lu halimizi dusunursek... Bati'da birinciydik, hem de o donemde Mavs-Suns gibi takimlar o 'yikici' takaslari yapmamisti. Bir de ustune Kwame'ye karsilik Gasol'u almisiz, elbette degisecek dengeler.
« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2008, 23:42:28 Gönderen: Ty »

Çevrimdışı Cpzai3

• TheOnlyHornetsFan
  • All-Star
  • Van Gölü Squirtle'ı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #57 : 27 Mayıs 2008, 00:25:50 »

Dedigim gibi, kimse, hicbir yazar-otorite Lakers'i sampiyon ilan etmedi, hanedanlik kelimesi hic gecmedi zaten. Hee kosede kiyidaki bir kac Lakers apacisinin soyledigini de, boyle genelleyemezsin, 'ilan edildi' diyemezsin.

Malesef yazar-otoritelerle takılma fırsatım olmuyor.Dolayısıyla bir Lakers-hanedan-şampiyon sohbeti çeviremedim onlarla.
Sadece şunu belirtebilirim.Civarda gördüğüm, bildiğim, konuşma fırsatımın bulunduğu Lakers taraftarlarının % 80 i şampiyon olduk, % 70 ide hanedan olduk havasındalar.Tamamı o kıyıda köşede kalan Lakerslılar sınıfına mı giriyor bilemeyeceğim..

"Bu 4'unun ve ucgene uyumu tartisilmaz olan, tecrubesiyle cok sey katan Fisher'in, bir de Phil'in oldugu bir takimi kucuk gormek, komik geldi bana"

Şunu yaptığımı iddia edemezsin.Forumdaki tüm mesajlarıma bakabilirsin.Vehatta gönderdiğim bazı özel mesajlarda da Finale Detroit-Lakers ın yakın olduğunu düşündüğümü belirttim.Ama " Lakers kesin şampiyon" lafına, Nba finalindeki dördüncü maçını kazanana kadar katılmam...

Çevrimdışı Ty

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #58 : 27 Mayıs 2008, 01:02:23 »
Otoritelerle-yazarlarla takilan, takilabilecek olan yok elbette de; benim de MSN'imde tonlarca kisi var "Kobe 45 atiiiiiiiiiiiiiiiiii, sampiyon olacagizzzzzzzzzzzzzzzz" seklinde nick'leri olan. Ancak takip takmamak sana kalmis, herkesin bir takma seviyesi vardir, ondan dedim sana onlari takmaman gerektigini. Zira sampiyonluk oyle kolay bir sey degildir; takimin kalitesine filan gore de belirlenmez. Celtics kagit ustunde en iyi takim gibi gozukur ama bana kalirsa Detroit normal sartlarda onlari eler, hee yine bana kalirsa biz Detroit'i eleriz ama yine bana kalirsa o Detroit'i yenen Lakers, Detroit'in yendigi Celtics'i eleyemez. Bu uzar elbette, yani gidip de genelleme yaparken duzgun kaynaklar secmeliyiz. Kaldi ki, su forumda deliler gibi Lakers tartisan 3-4 kisi var ve daha hicbirinin bu tip seyler soyledigini duymadim. Ustume aldigimdan degil, bir seyi duzeltmeye calisma istegimden...

O ikinci alintinin oldugu kismin, genis halinden alayim, oyle anlatmaya calisayim;

Gasol'un degerinin abartildigi dogru da, boyle olacagi belliydi zaten. Omru hayatinda ilk Playoff galibiyetini bu sene bizle gordu, loser resmen, zaten Playoff'lardaki hal ve tavirlarindan da rahatca anlasiliyor bu.

Ama, Kwame yerine Gasol geliyorsa ve bu Gasol, Odom-Kobe-Fisher ve Phil gibi ucgen denince akla gelecek en uyumlu isimlerin arasina geliyorsa ve kendisi de ucgene paslariyla, mid-range sutlariyla cok uyumluysa, Lakers sampiyonlugun en buyuk adaylarindan biri olarak adlandirilir. Yani 'el insaf' lik bir durum yok, daha Bynum'da gelecek, tum ribaund sikintilarimiz bitecek ve iceriye drive eden PG'leri savuracak bir blok tehditimiz olmus olacak. Bu 4'unun ve ucgene uyumu tartisilmaz olan, tecrubesiyle cok sey katan Fisher'in, bir de Phil'in oldugu bir takimi kucuk gormek, komik geldi bana acikcasi. Utah serisinde 20'li hucum ribaundlar vermeseydik, Utah'i da supururduk, bunu dusun, Bynum'un da gelince neye yarayacagini dusun.
Bold'ladigim yerden itibaren oku bir zahmet...

Oyle 'el insaf' dedirtecek bir durumun olmadigini dusunuyorum. Lakers sampiyon degil, henuz belli degil elbette, hemfikiriz de burada bir elestiri soz konusu. Diyorsun ki sen "Bir Gasol'un gelmesiyle degismez hicbir sey", benim anladigim bu o sozlerinden, yanlisim varsa duzelt. Ben de bu yuzden saydim o sahip oldugumuz seyleri. Yoksa Jordan'li Chicago'ya bile sampiyon denmezdi onceden, kimin haddine dusmus.

Bu arada hanedanlik GM'in sonraki hareketlerine kalir - onu simdi bilemem de, Lakers cok guzel seneler gecirecek, herhangi bir sakatlik cikmazsa, onu da belirteyim ayriyeten.

Çevrimdışı Cpzai3

• TheOnlyHornetsFan
  • All-Star
  • Van Gölü Squirtle'ı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #59 : 27 Mayıs 2008, 11:48:57 »

Oyle 'el insaf' dedirtecek bir durumun olmadigini dusunuyorum. Lakers sampiyon degil, henuz belli degil elbette, hemfikiriz de burada bir elestiri soz konusu. Diyorsun ki sen "Bir Gasol'un gelmesiyle degismez hicbir sey", benim anladigim bu o sozlerinden, yanlisim varsa duzelt.

Ben diyorum ki Gasol geldi diye hemen garanti şampiyon olunmaz..Gasol gelmeden önce de bu seneki formla şampiyonluk adayıydı Lakers, hala da öyle.
  Elbette Kwame Brown'ı gönderip,Gasol'u getirmek fark yaratacaktır, ama playofflarda görüyoruz ki Gasol şu anki görüntüde Lakers için Odomdan daha sonra "önem " sıralamasında..
  Ki en azından bu sene için Bynum'ın kaybedilmesi, Gasol'un kazanılmasıyla neredeyse eşdeğerdir gözümde.

Çevrimdışı RenascenT

• Rookie
  • **
  • ORL
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #60 : 03 Haziran 2008, 06:46:15 »
Lebron yeni MJ olacağı, hatta onun rekorlarını kıracağı söylenmişti.. Bu duruma göre bence abartılmıştır.  Zaten yeni nesiller vucüd olarak daha hazır geliyorlar nba'ye, ki kendini daha da geliştirdi bu sene. Tam bir canavar oldu. Bütün bunlara rağmen MJ gibi pazarlanamayağını, onun kadar sempatik olamayacağını düşünüyorum. Ama kabul etmek gerek süper star.

Carter da keza süperstar.. Ama kendine :)   çünkü ondan insanlar smaçlarının(hoplamasının-zıplamasının) yanında başarı da istediler. Göze hoş gelen bir oyunu var ve istatistikleri de iyi. Ama beklenti endeksi bakımından hep negatiftedir. Taraftarlar ondan şampiyonluk, takımı yukarıya taşıması gibi BAŞARI bekledi ama yok oğlu yok...

T-Mac zaten Carterla aynı kategoride benim için.

Ama şunu da eklemek istiyorum. T-Mac ve Carter'ın başarısızlıkları, Lebronunkiyle aynı değil.
Keza bu üçünün de kwame gibi beklentileri karşılayamayanlarla durumları da aynı değil.

Çevrimdışı Alpay

• Mezarkabul
  • Editör
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #61 : 23 Haziran 2008, 11:19:08 »
benim aklıma ilk olarak Amare geliyo tamam şutlarını falan geliştirdi ama o en başında tamamen Nash'in omzundan geçiniyodu ona bu değeri veren Nash ama artık herkes phoneix Amare'ni taşıdığı gibi sözler söylüyo bu bence Nash'e bi haksızlık.Amare ayrıca oldukça bencil oynuyor.Aldığı topu potaya gönderiyo ve bunun en basit örneği playofflarda sadece 0. asist ortalamasıyla oynadı.
"Çok para kazanıyorlar, kazandıkları her sentin hakkını verecekler" Mike D'Antoni

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #62 : 23 Haziran 2008, 11:26:41 »
benim aklıma ilk olarak Amare geliyo tamam şutlarını falan geliştirdi ama o en başında tamamen Nash'in omzundan geçiniyodu ona bu değeri veren Nash ama artık herkes phoneix Amare'ni taşıdığı gibi sözler söylüyo bu bence Nash'e bi haksızlık.Amare ayrıca oldukça bencil oynuyor.Aldığı topu potaya gönderiyo ve bunun en basit örneği playofflarda sadece 0. asist ortalamasıyla oynadı.
Bu adam Nash gelmeden evvelde 20 10 ortalamalari tutturabildi.Ayrica su an kendisi en yüzdeli oynayan oyncular arasinda.NBA'in en güclü pota alti oyuncularindan biri.Nash'e saygim var ama play-off'larda döküldü bu sene ve sezonun son kısmında.Artik bu takimin lideri ve takimi tasiyan Amare'dir.Bence hakettigi degeri görüyor.

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!

Çevrimdışı DaviD#Villa

• Flameman
  • All-Star
  • ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #63 : 23 Haziran 2008, 12:57:13 »
bence nash'i nash yapan amare be asist hanesini amarenin bitiriciliği dolduruyo yani abarttık ama öle ye böle ikiside birbirlerini yükseltti bence

Çevrimdışı Beliar

• Rookie
  • **
  • Pierce league's best player hadi ulan!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #64 : 23 Haziran 2008, 13:19:55 »
Değer görecek kadar yeteneğe sahip fakat medya tarafından çok gaz verilen değerinden yüksek gösterilmeye çalışılan Lebron bu oyunculardan birincisi.Bir insana gaz verilirde bu kadar mı verilir tamam canavar gibi adam ama herşeyin bir sınırı var.

T-Mac..Yetenek üst seviyede hırs yok.Değerinin abartıldığını düşünmüyorum.Sahip olduğu yetenekle lebron-kobe düzeyinde saygı görmelidir bence.

VC..Yetenek bakımından Kobe-Lebron eşdeğer! Kazanma hırsı Lebron-Kobe-Jordan kadar yok.Toronto'yu Nba'e tek başına adapte den adam..Lige geldiğinde ilk 4 sezon şuan ki lebron gibi medyanın göz bebeğiydi.Şanssızlık yakasını bırakmadı.Sakatlıklardan dolayı kariyeri bu durumlara düştü yoksa nba de kobe ile adı geçen tek isim olurdu.Dünya ondan çok şey bekledi ki hala bekliyor ve bundan dolayı eleştiriliyor.

Torontodaki son yıllarında içeriye drive etmemesi nedeniyle eleştiriler aldı fakat Jordan da komple bir süperstar olmak için şutunu geliştirmedi mi..Vc de belli bir yaştan sonra bu yolu tercih etti..

Savunması (istekli olduğu anlarda)çok az değerle ölçülüyor.Pasörlüğü de az değer verilen bir yönü.Çoğu süperstardan çok daha iyi hatta bir pg gibi paslar atabiliyor.Sakat halinde sayı bakımından olmasa da ligde çok az kişinin yakalayabileceği istatistikleri yakalıyor.Değerinin abartıldığını düşünmüyorum.Hatta değerinden  az değer verilen bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Hala bir süperstar ve kariyeri sonunda HOF e gireceğinden kuşkum yok.Hala triple double istatistik toplamında lig tarihinde 2.sırada ki buda süperstarlığını kanıtlıyor.

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #65 : 23 Haziran 2008, 13:31:06 »
VC ve NBA tarihinin en cok 2.triple double yapan oyuncusu bana hic inandirici gelmedi.Unuttugun isimlerin basinda sezonu triple-doubl ortalamasi ile bitirmis Oscar Robertson var.İkincisi Magic ve su anda aktif olana oyuncular arasinda en cok triple-double yapan bir Jason Kidd var.Daha Wilt,Larry Bird ve Jordan var ki hepsi Carter'dan fazla triple-double yapan oyuncular.
Ayrica LBJ'yi medya sisiriyor denilip.VC'ye degerinde az deger görülüyor deniliyor.Su anda Sixers-toronto konferans yari finl 7.maci var.Bak bakalim A.İ nasil oynuyor Carter nasil oynuyor

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!

Çevrimdışı DaviD#Villa

• Flameman
  • All-Star
  • ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #66 : 23 Haziran 2008, 13:39:16 »
langirt ciğim arkadaş orda aktif oyuncular arasında en fazla tr.ple double yapan demek istemiştir yoksa herkes biliyodur oscar'ları magic'leri

Çevrimdışı Kq5

• CaptaiN Jac'K
  • Superstar
  • weLcome To ßoston Celtics Rasheed Wallace
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #67 : 23 Haziran 2008, 13:48:14 »
Ona bakarsan amare olmasa nash'te belki o kadar asist yaptırabilecek oyuncu bulamıcaktı nash'in güzel asistlerini tamamen yerine getirebilen bir oyuncu amare onu tartışmaya gerek yok ama play off'te gerçekten döküldüler bu bir gerçek..
« Son Düzenleme: 24 Haziran 2008, 00:11:02 Gönderen: Kq5 »

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #68 : 23 Haziran 2008, 13:53:15 »
langirt ciğim arkadaş orda aktif oyuncular arasında en fazla tr.ple double yapan demek istemiştir yoksa herkes biliyodur oscar'ları magic'leri
Imbadigo'cum arkadasin yazisini okursan daha iyi anlayacaksin.'Hala triple double istatistik toplamında lig tarihinde 2.sırada ki buda süperstarlığını kanıtlıyor'
Burada lig tarihi lafi gecmis.Ben lig tarihi lafindan bütün NBA tarihini anlarim.

CSKA FANS!!!
CSKA!!!!

Çevrimdışı the_apo_1

• _ThE__ThUG_
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #69 : 23 Haziran 2008, 14:35:27 »
Değer görecek kadar yeteneğe sahip fakat medya tarafından çok gaz verilen değerinden yüksek gösterilmeye çalışılan Lebron bu oyunculardan birincisi.Bir insana gaz verilirde bu kadar mı verilir tamam canavar gibi adam ama herşeyin bir sınırı var.

T-Mac..Yetenek üst seviyede hırs yok.Değerinin abartıldığını düşünmüyorum.Sahip olduğu yetenekle lebron-kobe düzeyinde saygı görmelidir bence.

VC..Yetenek bakımından Kobe-Lebron eşdeğer! Kazanma hırsı Lebron-Kobe-Jordan kadar yok.Toronto'yu Nba'e tek başına adapte den adam..Lige geldiğinde ilk 4 sezon şuan ki lebron gibi medyanın göz bebeğiydi.Şanssızlık yakasını bırakmadı.Sakatlıklardan dolayı kariyeri bu durumlara düştü yoksa nba de kobe ile adı geçen tek isim olurdu.Dünya ondan çok şey bekledi ki hala bekliyor ve bundan dolayı eleştiriliyor.

Torontodaki son yıllarında içeriye drive etmemesi nedeniyle eleştiriler aldı fakat Jordan da komple bir süperstar olmak için şutunu geliştirmedi mi..Vc de belli bir yaştan sonra bu yolu tercih etti..

Savunması (istekli olduğu anlarda)çok az değerle ölçülüyor.Pasörlüğü de az değer verilen bir yönü.Çoğu süperstardan çok daha iyi hatta bir pg gibi paslar atabiliyor.Sakat halinde sayı bakımından olmasa da ligde çok az kişinin yakalayabileceği istatistikleri yakalıyor.Değerinin abartıldığını düşünmüyorum.Hatta değerinden  az değer verilen bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Hala bir süperstar ve kariyeri sonunda HOF e gireceğinden kuşkum yok.Hala triple double istatistik toplamında lig tarihinde 2.sırada ki buda süperstarlığını kanıtlıyor.

Ben şimdi doğru mu anlamadım bilemiyorumda...
Lebron değeri fazla abartılan bi oyuncu ama Carter değerinden daha az ilgi gören bi oyuncu diyorsun heralde...
Oyuncu apaçiliğinden başka bişey olamaz diyorum bende senin bu yorumuna...(Eğer doğru anladıysam ;-) )

Çevrimdışı Beliar

• Rookie
  • **
  • Pierce league's best player hadi ulan!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #70 : 23 Haziran 2008, 14:40:58 »
VC ve NBA tarihinin en cok 2.triple double yapan oyuncusu bana hic inandirici gelmedi.Unuttugun isimlerin basinda sezonu triple-doubl ortalamasi ile bitirmis Oscar Robertson var.İkincisi Magic ve su anda aktif olana oyuncular arasinda en cok triple-double yapan bir Jason Kidd var.Daha Wilt,Larry Bird ve Jordan var ki hepsi Carter'dan fazla triple-double yapan oyuncular.
Ayrica LBJ'yi medya sisiriyor denilip.VC'ye degerinde az deger görülüyor deniliyor.Su anda Sixers-toronto konferans yari finl 7.maci var.Bak bakalim A.İ nasil oynuyor Carter nasil oynuyor

Hayır triple double istatistiği toplamında derken sayı+reb+asist vs toplamından bahsediyorum..2.sıradaki istatistikleri şunlardı 46 sayı 16 rebound 10 asist bunların toplam sayısı ile nba tarihinde 2.sırada

^^Apaçilikle alakası yok medya önünde yemediği şamar kalmadı.Magic johnson mı dersin barkley mi dersin önüne gelen adamı eziyor.Halbuki lebron gibi canavar olmasa da all around performans gösterebilen ender oyunculardan..VC de lebron un kobenin hırsı olsaydı kimse lebronu kobeyi konuşmaya yanaşmazdı ki medya da bunu bildiği için sürekli yükleniyor cartera..

Çevrimdışı Murat

• Lifeless#24
  • All-Star
  • Kes Sesini..!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #71 : 23 Haziran 2008, 15:03:47 »
Bazı arkadaşlar amare demiş..

Amare nashle birlikte oynamadan zaten 20 sayı 10 ribauntluk bir ortalamaya sahipti..Nashin asistilerini yükseltti amare,amare gene takımın 1.numaralı skor opsiyonuydu ve halada öyle..

Çevrimdışı pardus

• NBA Draft'ında
  • I Love You NBA
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #72 : 23 Haziran 2008, 15:31:36 »
Darko Milicic :) Bence D-wade yada cbosh ,yada melo yerine onu seçtiler sonuç süperyıldız değil  sadece basketbolcu
Hayat Kendisini Alt Edenindir.D-Wade-GilbertArenas

Çevrimdışı the_apo_1

• _ThE__ThUG_
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #73 : 23 Haziran 2008, 15:32:41 »
^^Apaçilikle alakası yok medya önünde yemediği şamar kalmadı.Magic johnson mı dersin barkley mi dersin önüne gelen adamı eziyor.Halbuki lebron gibi canavar olmasa da all around performans gösterebilen ender oyunculardan..VC de lebron un kobenin hırsı olsaydı kimse lebronu kobeyi konuşmaya yanaşmazdı ki medya da bunu bildiği için sürekli yükleniyor cartera..

Hayır afadersinz bi laf var,ama demek istemiyorum,pekte sevmem bu tip lafları kullanmayı...Yanlış anlama ;-)
Halamın bişeyi olsa amcam olurdu diye...

Vc'de bu hırs yoksa biz napalım yani...Bunda ki hırs şunda olsa,şunda ki hız bende olsa,onda ki güç bunda olsa...Olsa da olsa yaniii...

Heaa bide...Vc her alana katkı yapabilir 30-10-10 istatistikleride yakalayabilir...Ama olay şurda takımın nereye kadar çıkartabilir...Ya da çıkarttı... O beğenmedin  Lebron öyle ya da böyle takımını finale kadar çıkardı demi :-)
« Son Düzenleme: 23 Haziran 2008, 15:35:07 Gönderen: the_apo_1 »

Çevrimdışı Murat

• Lifeless#24
  • All-Star
  • Kes Sesini..!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #74 : 23 Haziran 2008, 15:36:31 »
Ki zaten VC kendi kendini bitiren adamdır..Zamanında hak ettiği değeri gördü,şuanda da görüyor ama eski gibi değil haklısın..VC kendi kendini bitirmeseydi şuanda eskisi gib hak ettiği değeri görecekti