Gönderen Konu: Değeri Abartılan Oyuncular  (Okunma sayısı 100941 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı magic mania

• Magic Johnson #32
  • Starter
    • Profili Görüntüle
Ynt: Değeri Abartılan Oyuncular
« Yanıtla #100 : 26 Haziran 2008, 00:52:14 »
Loser'lık illa ki şampiyonlukla mı olur birader? Saçmalama daha fazla. Kariyerinde yüzlerce maç kazanmış , 2 kere finale çıkmış herif nasıl loser.

Çevrimdışı utkuhw

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #101 : 26 Haziran 2008, 01:00:52 »
1997 de 6. maçta chicago lu oyuncu(pippen dı sanırım) potaya asılmasa büyük ihtimalle 7 maça uzayacaktı. 7. maç chicago nun sahasındaydı.

1998 de ise jordan ın itmesine hakemler faul çalmadı. çalsalardı 7. maç utah taydı..

şampiyonluk her şey değildir.. karl malone da loser falan değildir.

Çevrimdışı magic mania

• Magic Johnson #32
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #102 : 26 Haziran 2008, 02:19:55 »
1997 de 6. maçta chicago lu oyuncu(pippen dı sanırım) potaya asılmasa büyük ihtimalle 7 maça uzayacaktı. 7. maç chicago nun sahasındaydı.
1998 de ise jordan ın itmesine hakemler faul çalmadı. çalsalardı 7. maç utah taydı..
Bugün çok kullanıyorum biliyorum ama ;

Halamın (kaba tabirle) ........ı olayı ..
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2008, 12:39:11 Gönderen: the_apo_1 »

Çevrimdışı utkuhw

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #103 : 26 Haziran 2008, 02:34:09 »
iyide bunların ikiside hakem hatasıydı ve çalınması gerekiyordu. çalmadı diye bir şey diyen yok ki.. ben sadece her şeyin şampiyonluk olmadığını anlatmak için bu iki örneği verdim. yoksa başlarım jordan ada, malone ada..
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2008, 02:53:27 Gönderen: KE-Billz »

Çevrimdışı Twist.Of.Fate

• NBA Draft'ında
  • !!..Save_Us.Y2J..!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #104 : 15 Temmuz 2008, 22:58:02 »
Anderson Varejao --> Hayatımda Gördüğüm En Kütük Oyuncu =) Cavs Nasıl Onu Hala Takımında TuTuyor? Anlamıyorum..?

Çevrimdışı BlacK_SmokE

• Ayın Üyesi / SixouL
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #105 : 16 Temmuz 2008, 00:12:08 »
 ben wallace ve t-mac'in eski performansları kalmadığı halde yine eskisi gibi muamele gördükleri için bence değeri abartılan oyuncular
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2008, 00:15:36 Gönderen: BlacK_SmokE »

Çevrimdışı Pure Hatred

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #106 : 16 Temmuz 2008, 13:36:56 »
Bn daha cok abartılmasından ziyade Radmanovic'in bir ilk 5 oyuncusu olmasını yadırgıyorum.Bu sne normal sezonu pek takip edemesemde en azından playofflarda gördügüm bu

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderator
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #107 : 16 Temmuz 2008, 15:36:27 »
Arkadaşlar bazılarınız kızacak ama ben ARTEST diyorum.Ben  böyle disiplin özürlü lider oyuncu (Marbury i saymazsak)görmedim.Bence Artest gelsin Mutlu Akü Selçuk ÜNİ de oynasın.Bence oraya bile layık değil ama...

Çevrimdışı the_apo_1

• _ThE__ThUG_
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #108 : 16 Temmuz 2008, 15:44:46 »
Arkadaşlar bazılarınız kızacak ama ben ARTEST diyorum.Ben  böyle disiplin özürlü lider oyuncu (Marbury i saymazsak)görmedim.Bence Artest gelsin Mutlu Akü Selçuk ÜNİ de oynasın.Bence oraya bile layık değil ama...

Oha!!! Disiplinsiz cart curt ama...Sende adamı amela basketbolcu yaptın yahu!!!Basketbol yetenekleri ile kişiliğini ayrı tutta biraz objektif yorum yap bari!!!

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderator
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #109 : 16 Temmuz 2008, 15:54:47 »
Oha!!! Disiplinsiz cart curt ama...Sende adamı amela basketbolcu yaptın yahu!!!Basketbol yetenekleri ile kişiliğini ayrı tutta biraz objektif yorum yap bari!!!

Mutlu akü espriydi ama gayet objektifim yani artest in bu gün bütün takımlarla ismi geçiyor takas ile ilgili artest bir marion-wade-leBron değil mevkileri farklı falan demeyin ama bence böyle öyle aşırı yetenek de yok bu benim görüşüm saygı duyun zaten başta bazılarınız kızacak dedim

Çevrimdışı the_apo_1

• _ThE__ThUG_
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #110 : 16 Temmuz 2008, 16:02:32 »
Mutlu akü espriydi ama gayet objektifim yani artest in bu gün bütün takımlarla ismi geçiyor takas ile ilgili artest bir marion-wade-leBron değil mevkileri farklı falan demeyin ama bence böyle öyle aşırı yetenek de yok bu benim görüşüm saygı duyun zaten başta bazılarınız kızacak dedim

Mutlu akü heralde espiri olacak,başka bi ihtmimali mi var...

Artes bir Wade ya da Lebron değil tabi biz öyle bişey demiyoruz.Ama Artest bu ligde savunma dedin mi akla gelen ilk 5 oyuncu içersinde kesinlikle yer alır.Artest'in olaylı geçmişi, sorumsuz kişiliği senin gözünü kapatmış bana kalırsa...Gerçekleri göremiyorsun onun yüzünden...

Ayrıca bu benim görüşüm saygı duyun olayınıda bi geçelim lütfen...Burda görüşleri tartışmak için varız demi ;-)

Çevrimdışı Twist.Of.Fate

• NBA Draft'ında
  • !!..Save_Us.Y2J..!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #111 : 16 Temmuz 2008, 16:40:08 »
Harbi Artest i Oraya Yakıştırdın Ya Helal Olsun Sana. Şakası Bile Kötü Yani :D:..Bu Kadar Üstün Savunma Yeteneği Olan Bir İnsanı Nasıl Bir Ameleyi yorumluyormuş gibi yorumluyorsun ki? gözünü karartan şey ne.. ne kötülüğünü gördün yavrucağın :-D

Çevrimdışı bangkook61

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #112 : 20 Temmuz 2008, 12:44:30 »
^^Apaçilikle alakası yok medya önünde yemediği şamar kalmadı.Magic johnson mı dersin barkley mi dersin önüne gelen adamı eziyor.Halbuki lebron gibi canavar olmasa da all around performans gösterebilen ender oyunculardan..VC de lebron un kobenin hırsı olsaydı kimse lebronu kobeyi konuşmaya yanaşmazdı ki medya da bunu bildiği için sürekli yükleniyor cartera..

Hayır afadersinz bi laf var,ama demek istemiyorum,pekte sevmem bu tip lafları kullanmayı...Yanlış anlama ;-)
Halamın bişeyi olsa amcam olurdu diye...

Vc'de bu hırs yoksa biz napalım yani...Bunda ki hırs şunda olsa,şunda ki hız bende olsa,onda ki güç bunda olsa...Olsa da olsa yaniii...

Heaa bide...Vc her alana katkı yapabilir 30-10-10 istatistikleride yakalayabilir...Ama olay şurda takımın nereye kadar çıkartabilir...Ya da çıkarttı... O beğenmedin  Lebron öyle ya da böyle takımını finale kadar çıkardı demi :-)

beliar deginmiş gerci ama carter da dogu yarı finaline cıkardı. hatta o son şut girseydi konferans finalinde milwaukee yi gececegi büyük ihtimaldi. Yani her sey bi şuta baglı dimi ? Böle bakarsan Lebron henüz öle bi şut kullanmadı ve ligde 6. senesine girecek bi süperstarın daha iyi bi şutu olmalı. Carter o şutu soksaydı büyük ihtimalle lakersla final oynayan olacaktı. Bu durumda lebronu abartalım evet ama çok degil. Gercekten süper ama gecmişe de saygı duyun cocuklar...
a little Half Man Half Amazing

Çevrimdışı the_apo_1

• _ThE__ThUG_
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #113 : 20 Temmuz 2008, 14:26:23 »
beliar deginmiş gerci ama carter da dogu yarı finaline cıkardı. hatta o son şut girseydi konferans finalinde milwaukee yi gececegi büyük ihtimaldi. Yani her sey bi şuta baglı dimi ? Böle bakarsan Lebron henüz öle bi şut kullanmadı ve ligde 6. senesine girecek bi süperstarın daha iyi bi şutu olmalı. Carter o şutu soksaydı büyük ihtimalle lakersla final oynayan olacaktı. Bu durumda lebronu abartalım evet ama çok degil. Gercekten süper ama gecmişe de saygı duyun cocuklar...

Şimdi ben V.C'ye saygı duyarım duymam orası bana kalmış.Çocuklar mocuklar demende sinirime dokunda ya neyse işte...Ayriyetten V.C'yide severim.

Heaa ama biri gelip Lebron abartılıyor ama Carter abartılamaz derse bende ona kıçımla gülerim efendim...Bi şut girse cart olurmuş curt olurmuş.Portland Jordan'ı seçse belki hanedan olacaktı,MJ utah'a son saniyeleri saydırmasa Malone&Stockton'ın yüzüğü olacaktı...Olacaktıda olacaktı...

Hayır afadersinz bi laf var,ama demek istemiyorum,pekte sevmem bu tip lafları kullanmayı...Yanlış anlama ;-)
Bu laf sana yakışır ama :-) İyi oku özümse ;-)

Çevrimdışı lamarra

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #114 : 20 Temmuz 2008, 16:35:04 »
bence Lebron cok abartılıyor yıldız oyuncu o kesin ama o kadarda öyle herşeyi yapacak bi oyuncu değil yanına iyi adamlar gelmezse istedigi kadar abartılsın aslada şampiyon olamaz.bir diğer isim ise carmelo anthony aslında yetenek var ama bu yetenegini hiç kullanmıyor onun yerine ancak sut atıyor abartılı derecede hemde biri bu cocuga sen şutta o kadar iyi deilsin onun yerine iyi oldugun şeyleri yap dese belki cok daha iyi bir oyuncu olucak ama böyle giderse cok abartılmayı bırakın 2-3 yıl içinde sönüp gidecek !!

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #115 : 20 Temmuz 2008, 17:08:10 »
bence Lebron cok abartılıyor yıldız oyuncu o kesin ama o kadarda öyle herşeyi yapacak bi oyuncu değil yanına iyi adamlar gelmezse istedigi kadar abartılsın aslada şampiyon olamaz.bir diğer isim ise carmelo anthony aslında yetenek var ama bu yetenegini hiç kullanmıyor onun yerine ancak sut atıyor abartılı derecede hemde biri bu cocuga sen şutta o kadar iyi deilsin onun yerine iyi oldugun şeyleri yap dese belki cok daha iyi bir oyuncu olucak ama böyle giderse cok abartılmayı bırakın 2-3 yıl içinde sönüp gidecek !!
Yanında iyi adam olmaz ise M.J,Kobe,K.G,Magic de sampiyon olamazlardi.O zaman tüm NBA tarihinde ki oyuncular abartiliyor.Düz mantik ile oraya cıkıyoruz.LBJ yaninda bir yıldız olmaksızın Detroit gibi köklü ve güclü bir takimi elemis ve NBA finali oynatmistir.Bu sene NBA sampiyonu Boston'a son macta tek basina ecel terleri döktürmüstür.Bir oyuncunun hak ettiği ilgiyi almasi icin daha ne yapmalidir ki daha bu adam kariyerinin baslangicinda sayilir

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!

Çevrimdışı Salvation

• I'm Cool
  • Starter
  • Mr.Big Shot
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #116 : 20 Temmuz 2008, 17:19:33 »
LeBron James Nasıl abartılıyor abi o yaşda canavar gibi insan hırslı istediğini yapabilen bir oyuncu hem daha yaşınada bi baksana şimdiden bu adam ne rekorları kırdı daha biliom 3 4 sene sonra neler olacak arkadaşlarında dediği gibi bu adam tek başına Cavs'ı Finale çıkarttı geçen play off'lar da Boston ile olan maçıda gördün Lebron vs Boston maçı olduydu Cavs vs Boston değil top onun elinden başka bi yere gitmiyordu gitti diyelim orada bi rekabet bile oluşmazdı sıkıcı bir maç izlerdik rahat alan Boston olurdu şu an maçı yorumlamış olabilirim ama işte dediğim gibi asla LeBron James abartılan bir oyuncu değildir..

Çevrimdışı SaCtoKinGDoM

• Life is money but Stern is love
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #117 : 20 Temmuz 2008, 17:30:40 »
Kafan mı güzel senin be.Bahsi geçen adam All-star , bizi bir insanın karakteri ilgilendirmez.Sahada neasıl oynadığı ilgilendirir.Hadi savunmasını geçelim sen hiç mi Artest'in istatistik kağıdına bakmadın nasıl hücum yapıyomuş he!!Ameleymiş bu kadarına da pes doğrusu.

Çevrimdışı Murat

• Lifeless#24
  • All-Star
  • Kes Sesini..!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #118 : 20 Temmuz 2008, 17:32:30 »
Le Bron James asla ama asla abartılan bir oyuncu değildir..Tek başına clevandı yerden alıp yükseklere çıkardı,konserans finaline ve nba finaline çıkardı..Hemde Tek başına..Clevand tarihi yeniden yazdı en çok sayı atan oyuncu da o clevand tarihinde..Ki 24 yaşında olmasına rağmen..Triple double ortalamaları var..

James bencil bir oyuncu evet,herkesin kafasında şöyle bir soru var?James clevand hücümünün yüzde 80 ninde top onun elinde,bu takıma james gibi bir yıldız gelirse bie kidd,baron,bibby vs vs gibi yıldız oyuncu gelirse james ne yapacak?Jamesin ortalamaları düşecektir,topu daha az eline geçecektir bu kadar takımın yıldızı olamayacaktır belki ama;

Bu Jamesin değerinin abartıldığını göstermez,adamın yaptıkları ortada ve 24 yaşında..!!!

Çevrimdışı the_apo_1

• _ThE__ThUG_
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #119 : 20 Temmuz 2008, 20:28:47 »

Şampiyon olamayan her yıldız abartılıyorsa,gelmiş geçmiş en iyi oyun kuruculardan biri olan Stackton'da abartılıyor anlamanı gelir benim için...Ve bu düz mantıktan çıkarsam yola sana anca gülerim o kadar :-D

Not:Oyuncu sevmiyorsunuz etmiyorsunuz sonra da abartılıyor diyorsunuz...Az bi düşününde yazın mantık çerçevesinde yazın.Kör olmuş bazılarının gözleri.

Çevrimdışı bangkook61

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #120 : 21 Temmuz 2008, 02:05:31 »

Şimdi ben V.C'ye saygı duyarım duymam orası bana kalmış.Çocuklar mocuklar demende sinirime dokunda ya neyse işte...Ayriyetten V.C'yide severim.

Heaa ama biri gelip Lebron abartılıyor ama Carter abartılamaz derse bende ona kıçımla gülerim efendim...Bi şut girse cart olurmuş curt olurmuş.Portland Jordan'ı seçse belki hanedan olacaktı,MJ utah'a son saniyeleri saydırmasa Malone&Stockton'ın yüzüğü olacaktı...Olacaktıda olacaktı...

Bu laf sana yakışır ama :-) İyi oku özümse ;-)

sen özümseyemedin demekki beni zorluyosun. Komik olma yazını yaz sadece. Benim yazdıgım yazıların hepsi taraflı. Bundan sonra ona göre yorum yaz
a little Half Man Half Amazing

Çevrimdışı the_apo_1

• _ThE__ThUG_
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #121 : 21 Temmuz 2008, 10:12:07 »
Taraflı yazıyorsun kardeşim  işte daha neyini özümseyim ben senin...
V.C. apaçiliği gözünü kör etmiş.O olsaydı bu olsaydıyla olmuyor bu işler.

Heaa zorluyorum hadi seni bakayım napacaksın çok merak ettim.Bana komik olma diyen ilk önce kendine bide savunduğu görüşe bakmalı.Ne yazıp yazmayacağımıda ne sana ne de bi başkasına sorarım ;-)

Çevrimdışı lamarra

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #122 : 21 Temmuz 2008, 10:57:20 »

Şampiyon olamayan her yıldız abartılıyorsa,gelmiş geçmiş en iyi oyun kuruculardan biri olan Stackton'da abartılıyor anlamanı gelir benim için...Ve bu düz mantıktan çıkarsam yola sana anca gülerim o kadar :-D

Not:Oyuncu sevmiyorsunuz etmiyorsunuz sonra da abartılıyor diyorsunuz...Az bi düşününde yazın mantık çerçevesinde yazın.Kör olmuş bazılarının gözleri.

kimsenin gözlerinin kör oldugu felan yok sizin gözleriniz kör olmus asıl bi tutturmusunuz lebron diye diye onun kullandıgı sutları mac basına kullanan kac oyuncu var adam her macta 40 a yakın yada daha fazla şut atıyor zaten takımı bu felsefeye dayalı Lebron la oynamak sadece o takımda bi kaç daha iyi oyuncu olsa lebron bu kadar ön planda olabilirmi sizce .lebron abartılıyo bu dogru asla bir mj olamıcak ama yıldız oyuncu bunu zaten sözyledim siz kendinizle çelişiyorsunuz lütfen yazılarıma yorum yaparken bir daha okuyon öyle konusun ilk seferde yazının özünü anlamayabilirsiniz !
« Son Düzenleme: 21 Temmuz 2008, 10:58:56 Gönderen: the_apo_1 »

Çevrimdışı the_apo_1

• _ThE__ThUG_
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #123 : 21 Temmuz 2008, 11:04:35 »
Sen kendini otorite falan mı sanıyorsun...Yazının özünü anlayamayabilirmişiz.Sen bikere bizim yazdıklarımızı oku, konunun asıl amacını bi öğren gel ondan sonra  buraya öyle yaz.

Lebron'dan başka maç başına o kadar şut kullanan kim varmış mış...Kulanıyor evet ama adamın 7+ asisst 7+ ribaund ortalamalarıda var buna ne diyeceksin.Kullandığı kadar da paylaşıyorda adam.Ayrıca takımının geldiye yer,yaşı,kariyeri ortada.O takımda Lebron olmasa vasat bi takımdan öteye gidemezdi Clevland.

Ayrıca benim kendimle çeliştiğim bi yeride söylesene sana zahmet, çok bilmiş.

Çevrimdışı lamarra

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #124 : 21 Temmuz 2008, 11:15:58 »
Sen kendini otorite falan mı sanıyorsun...Yazının özünü anlayamayabilirmişiz.Sen bikere bizim yazdıklarımızı oku, konunun asıl amacını bi öğren gel ondan sonra  buraya öyle yaz.

Lebron'dan başka maç başına o kadar şut kullanan kim varmış mış...Kulanıyor evet ama adamın 7+ asisst 7+ ribaund ortalamalarıda var buna ne diyeceksin.Kullandığı kadar da paylaşıyorda adam.Ayrıca takımının geldiye yer,yaşı,kariyeri ortada.O takımda Lebron olmasa vasat bi takımdan öteye gidemezdi Clevland.

Ayrıca benim kendimle çeliştiğim bi yeride söylesene sana zahmet, çok bilmiş.

otorite felan degilim zaten öyle bişey olmak için basketbolun içinden gelmek gerekir ki ben öyle degilim ben sadece kendi yorumumu yaptım çeliştiginiz nokta su ben zaten yazarken söyledim lebron yıldız oyuncu isterseniz bi daha okuyun ilk yazdıgımı niye bir anda herkes sanki berbat oyuncu demişimde bir ort.lamalr felan döküyor yazım ortada bi daha okuyun bence eleştirdigim nokta adamı efsane gibi göstermeye calıstırkları bende her zmn derim yıldız oyuncu ama asla bir efsane olamaz onda fizksel güç var ama macı kazandıracak mj için kullandıgımız o zihinsel olaganüstü güç yok ... demek istedigim bu hala aynı şeyleri söylicekseniz okumadan anlamadan yorum yapıosunuz demekte benim hakkım herşey ortada işte...