Gönderen Konu: Değeri Abartılan Oyuncular  (Okunma sayısı 100887 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı in_vince_ble

• NBA Draft'ında
  • ViNsAnItY
    • Profili Görüntüle
Ynt: Değeri Abartılan Oyuncular
« Yanıtla #200 : 02 Aralık 2008, 21:22:17 »
abi harbiden yapmayın VINCE CARTER ın yaptılarını unutmayın bence.Adam 31 yaşına geldi hala ortaya mükemmel şeyler çıkarıyor,hala harika smaçlar yapıyor ve siz değeri fazla diyosunuz saçmaaaaaa

ya sözü edilen adam VINCE CARTER ve siz bunun yanında hamilton falan diyosunuz.Carter son iki sene eski carter olmasa da hamilton dan ve daha birçok oyuncudan daha daha daha iyi
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2008, 21:53:52 Gönderen: Ç@to_Wade »

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderator
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #201 : 02 Aralık 2008, 21:57:52 »
Üst üste 2 mesaj atmak yasak...Düzenle butonunu kullanıver lütfen...

Bir de cümlelere büyük harfle başlayıp,noktalama kullanırsan memnun olurum.Böyle okuması zor oluyor. :wink:

Çevrimdışı NoGravity

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #202 : 09 Aralık 2008, 17:33:22 »
Bakınız : Jalon Rose apaçık aldığı para oyununa yansımıyor..
Bakınız : Darko Milicic ulan allahın kulu Wade-Melo-Crish Bosh olduğu bir draftte 2. olarak çıktı aklım almıyor...

Çevrimdışı NoGravity

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #203 : 09 Aralık 2008, 17:35:35 »
Birde unutmuşum Dajuan Wagner

Çevrimdışı ÖZGÜRRR

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #204 : 15 Aralık 2008, 12:34:47 »
bence kobe tamam olmadik isler yaptiği doğru ama sanki gelmiş-geçmiş en iyi oyuncu muhamelesi yapiliyor ayrica o neal dan sonrada kendini kanitlayamadi
Ne Mutlu Türküm Diyene!

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #205 : 15 Aralık 2008, 16:15:34 »
bence kobe tamam olmadik isler yaptiği doğru ama sanki gelmiş-geçmiş en iyi oyuncu muhamelesi yapiliyor ayrica o neal dan sonrada kendini kanitlayamadi

Kanıtlaması için daha ne yapması gerekiyor? Bu adam geçen yıl MVP olup takımını NBA Finallerine taşımamış mıydı? Geçtiğimiz 3 yılın en efektif oyuncularından biriydi hatta en etkilisiydi. Tek yapamadığı şampiyonluk! Onun için de takımın değişimden sonra 2-3 yıl geçirmesi gerekiyordu. Önümüzdeki 3-4 yıl için de Lakers her zaman şampiyonluk adayıdır...

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı ÖZGÜRRR

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #206 : 15 Aralık 2008, 20:46:00 »

Kanıtlaması için daha ne yapması gerekiyor? Bu adam geçen yıl MVP olup takımını NBA Finallerine taşımamış mıydı? Geçtiğimiz 3 yılın en efektif oyuncularından biriydi hatta en etkilisiydi. Tek yapamadığı şampiyonluk! Onun için de takımın değişimden sonra 2-3 yıl geçirmesi gerekiyordu. Önümüzdeki 3-4 yıl için de Lakers her zaman şampiyonluk adayıdır...
o neal miami yi zirveye taşidiğinda kobe nerdeydi lakers gibi bir takim ne hallere düşmüştü unutmayin tamam  bireysel olarak çok iyi bir oyuncu  ama ne bir mj nede bir lebron benim gözümde değeri wade kadar daha fazla değil
Ne Mutlu Türküm Diyene!

Çevrimdışı kobe_kubi

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #207 : 15 Aralık 2008, 21:21:52 »
Tracy McGrady;

Yıllar yılı sadece San Antonio'ya 35 saniyede attığı 13 sayı konuşulur..Ancak bunun yanında hiç bir zaman bulunduğu takımı belli bir seviyeye çıkartamamıştır..Bu sene sakatlıklar oldu diyelim ama geçen sezon Rockets'ın kadrosu bana göre final zorlayabilecek bir kadroydu..T-Mac bu takıma finaller getirsin diye alındı..Ama o Rockets'ıda bir seviye üste çıkartamadı..Kaldı ki Orlando'dada bunları yaşadı..Kariyeri boyunca hep şansızlık bu adamı mı buldu?
Ben abartıldığını düşünüyorum zira kritik anlarda sorumluluk alacak bir lider değil..
  baba tamamen saçmalamışsın  o kdr adam varken  nba de bok gibi sen gidip mcgrady ye  kötü diosun olmaz ki adam takımın lideri .. 
my my my my my
 mmmmaaaaaannnnnn
  KOBE BRYANT

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderator
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #208 : 15 Aralık 2008, 21:33:08 »
Ne demek Wade kadar.LeBron,Wade'den daha iyi gibi çocukça bir tarışma çıkarma.Beni az-çok bilirsiniz Wade fanıyım evet ama burada objektif olacağım.

Söylesene genç yaşında finaller MVP'liği,şampiyonluk yüzüğü,All-Star ''Skills Challenge''ın kralı olan bir adamı sen nasıl böyle alt sınıf görürsün.Bu sene ABD Milli Takımı'nı olimpiyatlarda gördüysen (ki aslında görmene de gerek yok istatistiklere baksan da yeter...)Wade takımın yıldızıydı.Kaldı ki sakatlıktan yeni çıkmıştı ve bariz de bir kilo fazlası vardı.

Bu sene NBA'i izliyorsan,Wade bu sene LeBron ile birlikte ligin en ön plana çıkan ismi.Kaldı ki enkaz bir Miami var elinde.Wade arada bir kötü oynadığında da(en son örnek Grizzlies)Miami çöküyor.

Şimdi Kobe'ye geleyim.Kobe'nin durumu O'Neal falan değil işte.Yeteneğiyle besleyemediği biri olmazsa bütün oyuncuların yapabileceği şey kısıtlıdır.Bir daha da sidik yarıştırıcı mesajlar atmayın lütfen.Şeye benziyor bu:''O'Neal,Yao'yu döver.''

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderator
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #209 : 15 Aralık 2008, 21:37:34 »
Tracy McGrady;

Yıllar yılı sadece San Antonio'ya 35 saniyede attığı 13 sayı konuşulur..Ancak bunun yanında hiç bir zaman bulunduğu takımı belli bir seviyeye çıkartamamıştır..Bu sene sakatlıklar oldu diyelim ama geçen sezon Rockets'ın kadrosu bana göre final zorlayabilecek bir kadroydu..T-Mac bu takıma finaller getirsin diye alındı..Ama o Rockets'ıda bir seviye üste çıkartamadı..Kaldı ki Orlando'dada bunları yaşadı..Kariyeri boyunca hep şansızlık bu adamı mı buldu?
Ben abartıldığını düşünüyorum zira kritik anlarda sorumluluk alacak bir lider değil..
  baba tamamen saçmalamışsın  o kdr adam varken  nba de bok gibi sen gidip mcgrady ye  kötü diosun olmaz ki adam takımın lideri .. 

7 ay önceki bir mesaja neden alıntı yaparsın ki!

Çevrimdışı ÖZGÜRRR

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #210 : 15 Aralık 2008, 21:52:33 »
Ne demek Wade kadar.LeBron,Wade'den daha iyi gibi çocukça bir tarışma çıkarma.Beni az-çok bilirsiniz Wade fanıyım evet ama burada objektif olacağım.

Söylesene genç yaşında finaller MVP'liği,şampiyonluk yüzüğü,All-Star ''Skills Challenge''ın kralı olan bir adamı sen nasıl böyle alt sınıf görürsün.Bu sene ABD Milli Takımı'nı olimpiyatlarda gördüysen (ki aslında görmene de gerek yok istatistiklere baksan da yeter...)Wade takımın yıldızıydı.Kaldı ki sakatlıktan yeni çıkmıştı ve bariz de bir kilo fazlası vardı.

Bu sene NBA'i izliyorsan,Wade bu sene LeBron ile birlikte ligin en ön plana çıkan ismi.Kaldı ki enkaz bir Miami var elinde.Wade arada bir kötü oynadığında da(en son örnek Grizzlies)Miami çöküyor.

Şimdi Kobe'ye geleyim.Kobe'nin durumu O'Neal falan değil işte.Yeteneğiyle besleyemediği biri olmazsa bütün oyuncuların yapabileceği şey kısıtlıdır.Bir daha da sidik yarıştırıcı mesajlar atmayın lütfen.Şeye benziyor bu:''O'Neal,Yao'yu döver.''

wade (benim en sevdiğim oyuncular arasinda) i alt sinif bir oyuncu olarak gördüğümü söylüyorsun onu koyduğum nokta kobe ile ayni 
o neal sonrasi kobe ve la lakers i şuan tartişmaya kalksak rahat 1 gün konuşuruz o yüzden bu konuda  herkesin düşüncesi kendine   

Ne Mutlu Türküm Diyene!

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderator
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #211 : 15 Aralık 2008, 22:02:04 »

wade (benim en sevdiğim oyuncular arasinda) i alt sinif bir oyuncu olarak gördüğümü söylüyorsun onu koyduğum nokta kobe ile ayni 
o neal sonrasi kobe ve la lakers i şuan tartişmaya kalksak rahat 1 gün konuşuruz o yüzden bu konuda  herkesin düşüncesi kendine

Ha tamam,LeBron insan azmanı oluyor bu durumda,Jordan seviyesinde olup Kobe ve Wade'in üstünde bir oyuncu olmak büyük marifet.Hani Kobe'yi de LeBron'u da sevmem ama yaptıklarına kesinlikle saygı duyarım.Ama ben LeBron'un Kobe'den fazla birşey yaptığına inanmıyorum.Neyse oyuncu karşılaştırma konusu üzerinde durmamak gerek.Konu da çarpıtılmada,kendi adıma noktayı koyuyorum.Konu kaldığı yerden devam etsin.

Şimdi tabi ki konuyu bitirmek için falan böyle diyor diyebilirsin ama cevap da yazabilirsin yani,tersini düşündüğün,uyuşmayan noktalarda...

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #212 : 15 Aralık 2008, 23:46:03 »

o neal miami yi zirveye taşidiğinda kobe nerdeydi lakers gibi bir takim ne hallere düşmüştü unutmayin tamam  bireysel olarak çok iyi bir oyuncu  ama ne bir mj nede bir lebron benim gözümde değeri wade kadar daha fazla değil

:wink: O'Neal gittiğinde Kobe nasıl bir takımla kalmıştı hatırla! Yanındaki isimlere bak: Smush Parker, Kwame Brown, Chris Mihm... Bu adamlarlarla nasıl kendini kanıtlayıp şampiyonluk için oynayacaktı? Gerçi böylesine bir kadroyla bile playoffta müthiş maçlar çıkartmıştı ama neyse...

Çevrimdışı ÖZGÜRRR

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #213 : 16 Aralık 2008, 15:48:46 »

[/quote]

:wink: O'Neal gittiğinde Kobe nasıl bir takımla kalmıştı hatırla! Yanındaki isimlere bak: Smush Parker, Kwame Brown, Chris Mihm... Bu adamlarlarla nasıl kendini kanıtlayıp şampiyonluk için oynayacaktı? Gerçi böylesine bir kadroyla bile playoffta müthiş maçlar çıkartmıştı ama neyse...
butler ve lamar odom da o takimdaydi  fakat la lakers playoff yapamadi o sezon ama konu bu değil bence kobe abartiliyor ve hak ettiği değerin üzerinde görülüyor
« Son Düzenleme: 16 Aralık 2008, 16:06:20 Gönderen: ÖZGÜRRR »
Ne Mutlu Türküm Diyene!

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #214 : 16 Aralık 2008, 16:15:59 »

butler ve lamar odom da o takimdaydi  fakat la lakers playoff yapamadi o sezon ama konu bu değil bence kobe abartiliyor ve hak ettiği değerin üzerinde görülüyor
[/quote]

Hak ettiği değeri tam karşılıyor. Kobe apaçisi falan da değilim ama her yıl sayı ortalaması 25 üstü olan ribaunt ve asist ortalaması da 5'in üstünde olan bir oyuncu için abartılıyor demek yanlıştır. NBA'de kaç oyuncu 25-5-5 istatistikler yapabiliyor, takımını tam anlamıyla sırtlayıp yükseklere çıkarabiliyor?

Çevrimdışı ÖZGÜRRR

• All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #215 : 16 Aralık 2008, 16:30:32 »

Hak ettiği değeri tam karşılıyor. Kobe apaçisi falan da değilim ama her yıl sayı ortalaması 25 üstü olan ribaunt ve asist ortalaması da 5'in üstünde olan bir oyuncu için abartılıyor demek yanlıştır. NBA'de kaç oyuncu 25-5-5 istatistikler yapabiliyor, takımını tam anlamıyla sırtlayıp yükseklere çıkarabiliyor?
[/quote]

değersiz demiyorum çok önemli bir oyuncu ama ne bir lebron ne bir mj  ama onlarin üstünde görülüyor benim itiraz ettiğim nokta bu ama sence onlar kadar iyidir bu düşüncene  saygi duyarim ama bence değil.

« Son Düzenleme: 16 Aralık 2008, 16:44:53 Gönderen: ÖZGÜRRR »
Ne Mutlu Türküm Diyene!

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderator
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #216 : 16 Aralık 2008, 21:02:03 »
Ne bir Jordan kabul de LeBron ne?Neyse asıl Kobe mevzusuna geleyim.Bence de hak ettiği değeri görüyor Kobe.Yani LeBron'un ne Kobe'den üstün ne de Michael Jordan seviyesinde olduğunu düşünüyorum.Bu kadar iyi bir LeBron şampiyon olsun o zaman.Hani şimdi yeni yeni görüyoruz da topu paylaştığını ama bu adam takım oyuncusu diyebilir mi kimse?Yani bir All-Star'da bile MVP olacağım diye,kendi oyununu bize izlettiren adamı Michael Jordan ile karşılaştıramam.

Kobe'yi ben de sevmem ama hiç kuşkusuz Kobe bu ligin gördüğü en önemli oyunculardan biri ve hak ettiği değeri görüyor.

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #217 : 17 Aralık 2008, 20:28:31 »
Ne bir Jordan kabul de LeBron ne?Neyse asıl Kobe mevzusuna geleyim.Bence de hak ettiği değeri görüyor Kobe.Yani LeBron'un ne Kobe'den üstün ne de Michael Jordan seviyesinde olduğunu düşünüyorum.Bu kadar iyi bir LeBron şampiyon olsun o zaman.Hani şimdi yeni yeni görüyoruz da topu paylaştığını ama bu adam takım oyuncusu diyebilir mi kimse?Yani bir All-Star'da bile MVP olacağım diye,kendi oyununu bize izlettiren adamı Michael Jordan ile karşılaştıramam.

Çato iyi güzel ama söylediğin tek bir noktaya katılmıyorum. Lebron'a takım oyuncusu değil demen bence saçmalık. Veya iki senedir Cavaliers maçlarını izlemedin. Geçen sene 30 sayı, 6 ribaunt, 8 asist gibi hayvani rakamlarla oynayan, bu yaz olimpiyatlarda onca yıldızın arasında sivrilmeye çalışmayıp takımın sistemine tam olarak oturmaya çabalayan ve sistemi çok iyi işleten bir oyuncu. Yani bu bencillik vardı ama şu son 2 sene Kral çok paylaşımcı oynuyor.

Çevrimdışı Ç@to_Wade

• Hersikiministratör
  • Moderator
  • Superstar
  • MVP!
    • Profili Görüntüle
    • NBA Tr
« Yanıtla #218 : 17 Aralık 2008, 21:23:22 »

Çato iyi güzel ama söylediğin tek bir noktaya katılmıyorum. Lebron'a takım oyuncusu değil demen bence saçmalık. Veya iki senedir Cavaliers maçlarını izlemedin. Geçen sene 30 sayı, 6 ribaunt, 8 asist gibi hayvani rakamlarla oynayan, bu yaz olimpiyatlarda onca yıldızın arasında sivrilmeye çalışmayıp takımın sistemine tam olarak oturmaya çabalayan ve sistemi çok iyi işleten bir oyuncu. Yani bu bencillik vardı ama şu son 2 sene Kral çok paylaşımcı oynuyor.

Aslında biraz All-Star konusundan dolayı ona duyduğum kinden çıktı bu yazı.Yani yeni yeni görüyoruz diye belirttim zaten.

Ya ister istemez bencillik olmasa,bu istatistikler kolay kolay elde edilmez.Ama yani istatik kasmak da bence profesyonellik değil.Hani maç kopmuştur falan ama neyse de yani tehlikede bir maç,eli sıcak bir şutör, onun ağırlığını koymasına da izin vereceksin,vermelisin.Ben henüz bunu göremiyorum...

Çevrimdışı birdisking

• NBA Oyuncusu
  • *
  • boston dediysek bu boston değil aslında.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #219 : 19 Aralık 2008, 22:50:40 »
bence üst kademe oyuncular için bunları tartışmak yersiz. kobe, lebron, wade vs bunları tartışmayalım.

benim derdim bir alt kademe olan yani all-star değerindeki oyuncular arasında bir çok verimsiz adamın olması. bu da aslında yetenek ile değil kafa ile alakalı bir şey.

mesela zach randolph. adam zıplayamıyor bile, ama müthiş rebound çekiyor, çok yumuşak bir bileği var. ancak verimli değil, çok bencil ve takımda hep gerilim yaratıyor. pis işlere bulaşıyor, çok disiplinsiz.

marbury keza öyle, ball-skills konusunda belki nba'in hala en büyük 5-6 ismi arasındadır, ama adam resmen kanser, hangi takıma gitse karıştırıyor.

boozer mesela; yeteneklerini övmeye gerek yok ama bir insan savunma yapmak "istemez" mi? kesinlikle istemiyor, isim bırakmak yerine cebini doldurmaya çalışıyor. bir oyuncuya max kontrat öneriliyorsa o oyuncu savunma yapmak zorundadır ama maşallah boozer ın öyle dertleri yok. keza defans yapamayacağına inanmıyorum, yapmak istemiyor adam. bu kadar profesyonellik olmaz, gitsin bill laimbeer kasetleri izlesin.

not: çok fazla ingilizce terim kullanmak zorunda kalıyoruz konuştuğumuz konu nba olduğu için, affola.

Çevrimdışı dolap

• Yeni Üye
  • smacıma gel
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #220 : 22 Aralık 2008, 15:01:35 »
bence şu an fazla abartılan oyuncu michael beasley maçbaşın 11 sayı 5 ribantla oynuyo rose un istatistikleriyle karşılaştırılamaz

powerLeBron

Çevrimdışı f_the_answer

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #221 : 22 Aralık 2008, 15:26:23 »
bence şu an fazla abartılan oyuncu michael beasley maçbaşın 11 sayı 5 ribantla oynuyo rose un istatistikleriyle karşılaştırılamaz

dostum tam ben dıyecektım adamın ne bı hayrını gordum nede adam akıllı sayısını drafttan ojı secıp gıtselerdı dıstan hıc skor gucu secmezlerdı beasley hıcde verımlı degıl herkes kolej maclarına bakıp yılın caylagı dedıler yılın balonu oldu ıtalyada quaresma neyse(kendısı altın bıdon odulu aldı:D)benım ıcın beasley o

Çevrimdışı desparaldo

• Rookie
  • **
  • Bir NBA şampiyonluğu ve bir de MVP ödülü <D-Wade>
    • Profili Görüntüle
    • Dwyane Wade . Com
« Yanıtla #222 : 14 Ocak 2009, 17:39:30 »
Bence değerinden fazla abartılan oyuncu KOBE dir. Kobe Shaq zamanında Shaq la birlikte takımı sırtlayan oyuncuydu. Shaq takımdan ayrılınca bekleneni gösteremedi. Shaq varken şampiyon olurken Shaq gittikten sonra hiçbirşey yapamadı. Şu anda Shaq la bir küskünlüğü var onu da anlamış değilim. Ulan Kobe adam seni üst üste şampiyon yapmış sen adama küssün. Bunada ancak küstahlık denir. Tamam geçen sene MVP oldu ama Boston finalince neden kaybetti? Çünkü tek başına bir oyuncu ile olmuyor. Eğer Boston serisinde Shaq olsaydı belki şampiyon olabilirlerdi. Son sözüm ise Kobe nin yanlış hatırlamıyorsam 2010 yılında sözlşmesi bitecek. Olympiakos takımı ona 80 milyon dolar gibi inanılmaz yüksek bir teklif etcek(SLAM dergisinde okumuştum) Bence teklifi kabul etsin.
2006 MOST VALUABLE PLAYER OF THE ^3^rd YEAR

<DWYANE WADE>

Çevrimdışı Ringil

• Tolkien Fan
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Futbol
« Yanıtla #223 : 14 Ocak 2009, 17:47:59 »
Bence değerinden fazla abartılan oyuncu KOBE dir. Kobe Shaq zamanında Shaq la birlikte takımı sırtlayan oyuncuydu. Shaq takımdan ayrılınca bekleneni gösteremedi. Shaq varken şampiyon olurken Shaq gittikten sonra hiçbirşey yapamadı. Şu anda Shaq la bir küskünlüğü var onu da anlamış değilim. Ulan Kobe adam seni üst üste şampiyon yapmış sen adama küssün. Bunada ancak küstahlık denir. Tamam geçen sene MVP oldu ama Boston finalince neden kaybetti? Çünkü tek başına bir oyuncu ile olmuyor. Eğer Boston serisinde Shaq olsaydı belki şampiyon olabilirlerdi. Son sözüm ise Kobe nin yanlış hatırlamıyorsam 2010 yılında sözlşmesi bitecek. Olympiakos takımı ona 80 milyon dolar gibi inanılmaz yüksek bir teklif etcek(SLAM dergisinde okumuştum) Bence teklifi kabul etsin.
Al işte bir fırlama daha.Kardeşim Kobe abartılıyor diyorsun ama düzgün açıklayamamışsın.İzlemediysen bari git öğren.Ben de o dönem Kobe'yi izlemedim ama neler yaptığını az çok biliyorum.Haa dersin MJ ile karşılaştırılıyor ama o kadar değil tamam ama zaten MJ dünyanın en iyisi.Yani onla karşılaştırılmak bile onurdur.Abartılıyormuş.Tabi zaten her sene 3-5 kere 81 sayı atılır.

Çevrimdışı numanbilal

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #224 : 14 Ocak 2009, 21:08:47 »
koba abartılıyo diyen arkadaşlar ,dışarı çıktığınızda kafanıza dikkat edin zira gökten taş,odun,kereste,hatta ve hatta çimento mikseri bile düşebilir (tahminen 20 ton civarı)