Gönderen Konu: Değeri Abartılan Oyuncular  (Okunma sayısı 99743 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

--

• Ziyaretçi
Ynt: Degeri Abartilan Oyucular
« Yanıtla #25 : 15 Mayıs 2008, 19:44:17 »
LeBron James'ten hiç hazetmem bilenler bilir..Nefret ederim..Özellikle o malum All Star muhabbetleri falan derken adama antipatim iyice arttı..Ancak tüm bunlar onun değerini düşürmem anlamına gelmiyor şuan..James'in hala daha çoğu kişiye antipatik geldiği malum..

Fakat abartıldığını söylemek insafsızlık olur..Adamın ortamaları ortada.. ''Cavaliers'ta ondan başka kimse yok bundan dolayı böyle..'' görüşüde o anormal ortalamaları açıklamaya yetmez..

James'in yine eleştirilecek yönleri var ancak asla ve asla abartılmıyor..

Çevrimdışı duncan21spurs

• No Trashtalk
  • Rookie
  • **
  • Sadece duvarlar Dönmez.....
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 16 Mayıs 2008, 01:35:41 »
Tek bir oyuncu daha çok var ama en sinir olduğum Daniel Gibson...

Her adamın iyi akşamı olur ama bi anda Lebronun yni partneri falan demek saçmalık özellikle geçen seneki Detroit maçıyla adam resmen ilah oldu...

Sonra ne oldu Spurs ede bir iki şut yolladı hoop başına bir Bowen noldu sayı atamadı garbage a kadar...

Demek istediğim bu adam ta bir fiyaskodur her bileği düzgün LeBron a partner olabiliyorsa JJ Reddick MJ olurdu

Çevrimdışı D-WILL

• Rookie
  • **
  • bErKaN
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 16 Mayıs 2008, 17:47:12 »
Tracy McGrady;

Yıllar yılı sadece San Antonio'ya 35 saniyede attığı 13 sayı konuşulur..Ancak bunun yanında hiç bir zaman bulunduğu takımı belli bir seviyeye çıkartamamıştır..Bu sene sakatlıklar oldu diyelim ama geçen sezon Rockets'ın kadrosu bana göre final zorlayabilecek bir kadroydu..T-Mac bu takıma finaller getirsin diye alındı..Ama o Rockets'ıda bir seviye üste çıkartamadı..Kaldı ki Orlando'dada bunları yaşadı..Kariyeri boyunca hep şansızlık bu adamı mı buldu?
Ben abartıldığını düşünüyorum zira kritik anlarda sorumluluk alacak bir lider değil..

sonuna kadar katılıyorum.. Adama süperstar süperstar diolar daha bi süperstarlığını göremedik... Bu adam kariyerini playofflarda ilk turu geçemeden noktalicak:D:D:D

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • Türkiye'nin Basketbol Portalı
« Yanıtla #28 : 17 Mayıs 2008, 19:41:14 »
Tracy McGrady;

Yıllar yılı sadece San Antonio'ya 35 saniyede attığı 13 sayı konuşulur..Ancak bunun yanında hiç bir zaman bulunduğu takımı belli bir seviyeye çıkartamamıştır..Bu sene sakatlıklar oldu diyelim ama geçen sezon Rockets'ın kadrosu bana göre final zorlayabilecek bir kadroydu..T-Mac bu takıma finaller getirsin diye alındı..Ama o Rockets'ıda bir seviye üste çıkartamadı..Kaldı ki Orlando'dada bunları yaşadı..Kariyeri boyunca hep şansızlık bu adamı mı buldu?
Ben abartıldığını düşünüyorum zira kritik anlarda sorumluluk alacak bir lider değil..

sonuna kadar katılıyorum.. Adama süperstar süperstar diolar daha bi süperstarlığını göremedik... Bu adam kariyerini playofflarda ilk turu geçemeden noktalicak:D:D:D

Bu gerçekten felaket bir olay ama bana göre her zaman süperstardır. Bireysel olarak. Yani bu adam 3-4 sene önce Kobe Bryant ve Allen Iverson ile birlikte en büyük hücum gücüydü. Yeteneklerini tartışmaya gerek yok. 4 seneye kalmadı büyük bir düşüşe geçti. Playoff 2. turu görememesi de şu anki konumunun abartılıyor olarak gösterilmesindeki en büyük etkendir ki doğru bir etkendir.

www.<a class="inlineAdmedialink" href="#">twitter</a>.com/daglarsenel

Çevrimdışı Ty

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 18 Mayıs 2008, 07:02:22 »
Camby
Kaman
Arenas
Okafor
Biedrins
Redd
Savunma bakimindan - Kobe ( sartlar uygun olsa degeri abartilmis olmazdi, aksine DPOY bile olabilirdi diye dusunuyorum ancak son 2 senede de Defensive First Team'de olmasi tam bir fiyaskodur...)

Çevrimdışı DaviD#Villa

• Flameman
  • All-Star
  • ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 18 Mayıs 2008, 11:25:20 »
ty dostum bi kere değerinin en altında kalan oyuncular die bi liste yapsak m.redd orda ilk 5'e girer sen abartılıyo diosun m.redd buraya ait değil

Çevrimdışı Ty

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 18 Mayıs 2008, 13:30:10 »
ty dostum bi kere değerinin en altında kalan oyuncular die bi liste yapsak m.redd orda ilk 5'e girer sen abartılıyo diosun m.redd buraya ait değil
Redd kimdir ki yahu? Yillardir kendisinden hayvani bir oerfirmans, takimindan da iyi bir Playoff derecesi beklenmistir... Ancak ne kendisi, ne de takimi basarili degil. Bu adam NBA'in superstarlarindan biriydi, cok fazla deger goruyordu, herkesin gozu onun ustundeydi.

Bu adam zamaninda superstar olmus, All-Star'lara adini yazdirmis, namina Franchise'lar kurulmus herif. Takimi Dogu'da olmasina ragmen, kalburustu fena olmayan bir kadroya sahipken, hala ufacik bir basari gelmiyor takimdan. Bunun en buyuk nedeni koc eksikligidir, o ayri. Ancak Redd'in bir kere bile bundan yakindigini, Kobe-KG gibi basina demec verdigini, arkadaslarina liderlik kurup bir takim olmayi amacladigini gorebildik mi? Ardarda harika performanslar gosterdigini, eskiden yakaladigi istikrari simdilerde bulabildigini?

Superstar degilmis, yanilmislar... T-Mac neyse, Redd'de o. Sut atmayla, guzel ortalama yakalamakla 'Superstar' olunsaydi.

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : 18 Mayıs 2008, 13:44:06 »
Superstar degilmis, yanilmislar... T-Mac neyse, Redd'de o. Sut atmayla, guzel ortalama yakalamakla 'Superstar' olunsaydi.
Her ne kadar yine tepki geleceğini bilsemde yazayım;
Vince Carter'ıda bunların yanına koymak gerekir..Hoplamakla zıplamakla ''süperstar'' olunsaydı..

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
Ynt: Değeri Abartılan Oyuncular
« Yanıtla #33 : 18 Mayıs 2008, 19:43:12 »
Hoplamak Zıplamak? yani 24+ 6+ 5+ ile oynuyorsa bir adam 6-7 yıldır ve 2.14 lük bir adamın da kafasıının üzerinden geçiyorsa...Ha lider, değil, domine değil,efsane değil ok hopla zıpla ile bencede bu sıfatlar alınmamalı ama adam sapına kadar süperstar artık!

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : 18 Mayıs 2008, 19:47:30 »
İstersen minare dik üzerinden geçsin banane..
Bana muhalafet olacam diye saçmalıyorsun..Bir önceki postunda James abartılıyor diyordun git James'in ortalamalarına bak..Gereksiz yerede benle dalaşma..

Kodumun yerinde hilafet var bu da merak ettiğin cevap..

edit;
Çok bilmiş senin abartılıyor dediğin James'e senin mantığınla bakarsak NBA'de ayakçı denilen Cavaliers'a final oynatmışlığı olduğu gibi kariyer ortalamasıda 27-6-5

Sabır aq sabır
« Son Düzenleme: 18 Mayıs 2008, 19:51:58 Gönderen: KE-Billz »

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #35 : 18 Mayıs 2008, 19:56:44 »
Yalnız James'e abartılı denip,Carter'a denmiyorsa orada bir kere düşünmek lazım,hatta bir kere yetmez sanırım,artırabiliriz bu sayıyı..

Bana göre,abartılanlar,T-Mac_Carter kuzenler ve Marcus Camby..Daha da var da,ilk aklıma gelenler bunlar şimdilik..

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #36 : 18 Mayıs 2008, 20:01:00 »
Ya yarası var ya Hidayet konusundan nerden acısını çıkartsam diye uğraşıyor..Saçmalıyor tabi..Orda olan orda kalmıyor sözde kan davası yapacak..Bir önceki sayfada James'e giydiriyor..Burda ise Carter'ı savunurken bir önceki mesajda yazdıklarını yalanlıyor..

İnsan muhalefet olmalı ama 1 gün içersinde çelişkiye düşmemeli..

James dediği adam kaçıncı senesinde takımına NBA Finali yaptırmış ve ortalamarı nasılmış bakmıyor ya da bilmiyor ! bu daha kötü tabi ama gelip Carter avukatlığı yapıyor..Carter'ı savunan savunsun lafım yok ama bu şekilde çelişerek yarası olduğu için değil..

Çevrimdışı hot_sizzle3

• Godfather
  • All-Star
  • DeMar Derozan
    • Profili Görüntüle
    • www.and1.com
« Yanıtla #37 : 18 Mayıs 2008, 20:56:40 »
valla carter ında değerini abartıyorlarsa yuh artık bende dahil eski toronto taraftarları en büyük nefreti ona duyuyorlar onu burada örnek vermek bence yanlış buralarda hala carter ın değerini abartan varsa zaten aptaldır ayrıca carter kendi kendini batırdı şansız sakatlıkları bahane olarak öne sürenler vardır mutlaka ama artık carter o görmeye alıştığımız eski carter gibi değil bunuda herkes biliyor tabiki bu onun nba tarihinin en iyi smaç basan oyuncuları arasında olduğu (belkide en iyisi) gerçeğini değiştirmez ancak playoff zamanı geldiğinde kuzeni t-mac kadar beter olmasada kötü bir kariyere sahip zaten tek şansınıda 01 sezonunda cömertçe harcamıştı neyse onu burada tartışmaya gerek yok ancak carter bence değeri abartılan bir oyuncu değildir ne kadar değer görmeyi hak ediyorsa o kadar değer almıştır benim gözümde

Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 18 Mayıs 2008, 21:51:59 »
Yok artık LABARON COMS  :-o
Son yıllarda ne kadar tiksindiğimi biliyorsunuz, apaçilik de yapmıyorum kesinlikle ama bu adam böyle istatistikler çıkarmış. Neresi süperstar değil? Bu istatistikleri tüm NBA'de çoğu oyuncu yapamıyor. Her yönden özel bir oyuncu. Tek eksiği fazla umursamaz olması o da benim gibi Nets fanlarına zararı. T-Mac'e katılmadığım gibi buna da katılmıyorum.

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #39 : 18 Mayıs 2008, 21:55:06 »
Ya burda konu kimin ne kadar istatistik yaptığı değil ki;
Konunun özü farklı neyse herkes işine geldiği gibi alsın..

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 18 Mayıs 2008, 21:58:34 »
Ya burda konu kimin ne kadar istatistik yaptığı değil ki;
Konunun özü farklı neyse herkes işine geldiği gibi alsın..

Abi aslında biz süperstarlık kavramını nasıl değerlendiriyoruz? Şuanki sorun o!
Mesela Deron Williams'a ya da Manu Ginobili'ye tam bir süperstar diyebiliyor muyuz? Veya Dwight Howard, Amare Stoudamire'a ??? Konuşalım da ona göre söyleyelim...

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #41 : 18 Mayıs 2008, 22:04:33 »
Burda konu süper starlık değil ki zaten;
Değerinden fazla abartılan oyuncular..Süper starlık apolettir;
Redd'ede, Carter'ada, Kobe'yede süper star diyorlar..3'ünün yaptığı iş aynı mı ya da başarıları..

Hiç bir zaman takımı bir üst seviyeye çıkartamamış sözde süper star olan her oyuncu değerinden fazla abartılıyordur. Tanım bu ise bu bağlamda kimlerin abartıldığı ortada..

Çevrimdışı c_marlowe

• Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #42 : 19 Mayıs 2008, 03:18:05 »
benim ilk aklıma gelen dajuan wagner...tam emin değilim ama bir lise maçında 100 sayı attığı zaman duymuştum kendisini...nba 'e ilk adımını attığında ıverson la kıyaslanacak kadar potansiyeli var deniliyordu...ama  cleveland'da oynarken sakatlandı ve bir türlü kendisine gelemedi...onu yanlış hatırlamıyorsam en son efes ile oynanan golden state warriors hazırlık maçında görmüştüm...sonrasında hiç isminin geçtiğini bile görmedim...

Çevrimdışı Suns Fan

• Bilgi Yarışması 1.si
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 19 Mayıs 2008, 03:32:35 »
benim ilk aklıma gelen dajuan wagner...tam emin değilim ama bir lise maçında 100 sayı attığı zaman duymuştum kendisini...nba 'e ilk adımını attığında ıverson la kıyaslanacak kadar potansiyeli var deniliyordu...ama  cleveland'da oynarken sakatlandı ve bir türlü kendisine gelemedi...onu yanlış hatırlamıyorsam en son efes ile oynanan golden state warriors hazırlık maçında görmüştüm...sonrasında hiç isminin geçtiğini bile görmedim...

Aslında çaylak sezonuna iyi bir giriş yapmıştı Wagner ama dediğin gibi sakatlıklar paçasını bırakmadı. En son Prokom'a transfer olmuştu, orada neler yapıyor hiç bilmiyorum.

Edit: Şimdi braz araştırdım, sanırım orada da sakatlık problemi nedeniyle gönderilmiş.
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2008, 03:45:55 Gönderen: Suns Fan »

Çevrimdışı Dağlar

• Ex-King
  • Yönetici
  • MVP
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #44 : 19 Mayıs 2008, 09:37:27 »

Aslında çaylak sezonuna iyi bir giriş yapmıştı Wagner ama dediğin gibi sakatlıklar paçasını bırakmadı. En son Prokom'a transfer olmuştu, orada neler yapıyor hiç bilmiyorum.

Edit: Şimdi braz araştırdım, sanırım orada da sakatlık problemi nedeniyle gönderilmiş.

Bu sene drafta girecek olan O.J. Mayo'da çok abartılıyor bence. Pek aşırı üstün bir yerini göremedim. Bakalım kimler alacak...

Çevrimdışı Flash

• MVP
  • If They Say Why Why ? Tell'em That is Human Nature
    • Profili Görüntüle
    • Kahraman Baykuş
« Yanıtla #45 : 19 Mayıs 2008, 09:55:41 »
Ya yarası var ya Hidayet konusundan nerden acısını çıkartsam diye uğraşıyor..Saçmalıyor tabi..Orda olan orda kalmıyor sözde kan davası yapacak..Bir önceki sayfada James'e giydiriyor..Burda ise Carter'ı savunurken bir önceki mesajda yazdıklarını yalanlıyor..

İnsan muhalefet olmalı ama 1 gün içersinde çelişkiye düşmemeli..

James dediği adam kaçıncı senesinde takımına NBA Finali yaptırmış ve ortalamarı nasılmış bakmıyor ya da bilmiyor ! bu daha kötü tabi ama gelip Carter avukatlığı yapıyor..Carter'ı savunan savunsun lafım yok ama bu şekilde çelişerek yarası olduğu için değil..
Ben Carter legend değil ama süperstar diyorum James için de aynı! Ben James süper değil demiyorum sadece bu ligin en iyisi ya da geleceği olmak için vasıfsız...Siz önce doğru okuyun...Abi bir de ben senin her lafına muhalefet yapmakla uğraşsam...İşim bitmez..yanlış tanımışsın beni..sağlık olsun..oda senin için kararmış ona sayalım...Hiçbir mesajımı yalanladığım yok akkıllı okur öfkeyle değil..tıh...

Konu esnek bir konu nereye çeksen gelir kıvamında....LeBron James ile Carter elbette aynı kefede değil..zaten bende o yüzden ikisinide ayrı boyutta eleştirebiliyorum...
Carter bir süperyıldızdır ama bir efsane değil, ya da tamamen düzgün bir ekol diyemem... Ancak süperyıldız..
LebRon da ondan süper bir yıldız benim burada LeBron a olan eleştrim süperyıldızlıktan sonraki aşamaya ne kadar yakıştığı ile ilgili..Dikkatli bakarsanız anlayabilirsiniz...Yani LeBron James daha önce hiçbir NBA yıldızının sahip olmadığı bir kollamaya, lige gelmeden önce herşeyin onun üzerine hazırlandığı ve planlandığı, onun pazarlamasında etkili olması için kazanması gereken ciddi başarılarda NBA lobisinin desteği falan daha önce ki her büyük döneminin efsanesi ilk 2-3 yılında kendini ligin ve lobinin gözüne sokmuşş ondan sonra efsane basamaklarını tırmanmıştır..Ancak James için herşey hazır, herşey planlı ve dolayısıyla rahatlık batar hesabı....Dün de benim bu dediklerimden güzel örnekler gördük....LeBron yanından gidip açılan Hughes örneği, onun yanına genelde başka takımlarda istenilenileni verememiş ve istikrarsız, kariyeri düşüşte tipler var neden? Çünkü LeBron pas atıp onları sayıya götürürse bu James in oyun görüşünden oluyor ama James görmez yada Panik bir pas sonucu takım arkadaşlarını oyun dan düşürürse bu o oyuncuların formsuzluğundan oluyor....Zaten stepslerine, faullerine, ayağı çizgide olmasına, bir sürü ufak teknik hata yapmasına Sternden tam izin çıkmış...Adam hem NBA in geleceği deniliyor hemde maçta bu adam fındıkfıstık herşey serbest dediğimiz tipler var ya hemde onlar gibi oynuyor...Çok özel bir oyuncu, tarihte yerini alacak...Ama herkesin bahsettiği bulunmaz hint kumaşı da değil..Benim eleştrim budur James adına yoksa James'e sadece süperstar gözü ile bakıldığı müddetçe benim James tek itirazım yok....Ayrıca Carter>James de demiyorum....Carter'ı da bu sene ne kadar eleştirdiğimi bu sene genel de yattığını ve rahatlığını söylemiştim...VCci lerle kafa kafaya gelmiştik yani....Benim hiçbir oyuncunun körükörüne avukatlığını yaptığım yoktur .

Ben bir mesaj atarken, muhalefet olma, cevap verme, düello etmek amaçlı atmam...Kimseyi o kadar önemseyemem ki? Saçma olur..Sonuçta burası bir forum herkesi hayatıma duygularıma ortak edemem..Böyle düşünen kendine bir rol biçmiş ve kendini kaptırmş demektir...Teşşekkürler...
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2008, 13:25:27 Gönderen: Flash »

''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan

İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf ;)

Çevrimdışı BALKI

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #46 : 19 Mayıs 2008, 12:10:53 »
bu konuda bir başka abartılan da kenyon martindir.bir aralar müthiş bir oyuncu gibilerinden şeyler duyuldu onun için. ancak kidd'in takımından ayrıldığından beri adını duyamaz olduk.bütün maçlarda çok düşük verimle oynuyor.

Çevrimdışı the_apo_1

• _ThE__ThUG_
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #47 : 19 Mayıs 2008, 14:24:43 »
bu konuda bir başka abartılan da kenyon martindir.bir aralar müthiş bir oyuncu gibilerinden şeyler duyuldu onun için. ancak kidd'in takımından ayrıldığından beri adını duyamaz olduk.bütün maçlarda çok düşük verimle oynuyor.

Sakatlıklardan dolayı bi ara gözlerden düştüğü doğrudur ama bu sene epeyi toparladı kendini.

Çevrimdışı hot_sizzle3

• Godfather
  • All-Star
  • DeMar Derozan
    • Profili Görüntüle
    • www.and1.com
« Yanıtla #48 : 19 Mayıs 2008, 21:03:02 »

onu burada örnek vermek yanlış olur ki onu bunun için suçlayamayız rahatsızlığı pankreas ve böbrek yetmezliğinden dolayı bırakma noktasına geldi ileride çok iyi işler yapabilir nba ya damga vurabilirdi ama olmadı

Her şeyi doğru yapmaya çalıştı,fakat her nedense hepsi yanlış gitti.

Çevrimdışı bangkook61

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 21 Mayıs 2008, 20:08:31 »
carter a degeri abartılan diyenler yada süperstar olup olmadıgını tartısanlar komiklik yapıolar su begenilmeyen sezonunda 21 6 5 yapmıs bi adam 20 5 5 in üzerinde olan sadece 3 kişi var bu sene nba de. sayı atıyor ribaund alıyor asist yapıyor minimum top kaybıyla hemde aktif oyuncular arasında en az macta 10000 ve ya 14000 sayıya ulasan oyunculardan biri (1.diye hatırlıyorum ) yıllara nba in kenar takımlarında oynadı diye hor görülyor yetim cocuk gibi bi metropol takımın oynasaydı eminim daha cok saygı görürdü
a little Half Man Half Amazing