Ya yarası var ya Hidayet konusundan nerden acısını çıkartsam diye uğraşıyor..Saçmalıyor tabi..Orda olan orda kalmıyor sözde kan davası yapacak..Bir önceki sayfada James'e giydiriyor..Burda ise Carter'ı savunurken bir önceki mesajda yazdıklarını yalanlıyor..
İnsan muhalefet olmalı ama 1 gün içersinde çelişkiye düşmemeli..
James dediği adam kaçıncı senesinde takımına NBA Finali yaptırmış ve ortalamarı nasılmış bakmıyor ya da bilmiyor ! bu daha kötü tabi ama gelip Carter avukatlığı yapıyor..Carter'ı savunan savunsun lafım yok ama bu şekilde çelişerek yarası olduğu için değil..
Ben Carter legend değil ama süperstar diyorum James için de aynı! Ben James süper değil demiyorum sadece bu ligin en iyisi ya da geleceği olmak için vasıfsız...Siz önce doğru okuyun...Abi bir de ben senin her lafına muhalefet yapmakla uğraşsam...İşim bitmez..yanlış tanımışsın beni..sağlık olsun..oda senin için kararmış ona sayalım...Hiçbir mesajımı yalanladığım yok akkıllı okur öfkeyle değil..tıh...
Konu esnek bir konu nereye çeksen gelir kıvamında....LeBron James ile Carter elbette aynı kefede değil..zaten bende o yüzden ikisinide ayrı boyutta eleştirebiliyorum...
Carter bir süperyıldızdır ama bir efsane değil, ya da tamamen düzgün bir ekol diyemem... Ancak süperyıldız..
LebRon da ondan süper bir yıldız benim burada LeBron a olan eleştrim süperyıldızlıktan sonraki aşamaya ne kadar yakıştığı ile ilgili..Dikkatli bakarsanız anlayabilirsiniz...Yani LeBron James daha önce hiçbir NBA yıldızının sahip olmadığı bir kollamaya, lige gelmeden önce herşeyin onun üzerine hazırlandığı ve planlandığı, onun pazarlamasında etkili olması için kazanması gereken ciddi başarılarda NBA lobisinin desteği falan daha önce ki her büyük döneminin efsanesi ilk 2-3 yılında kendini ligin ve lobinin gözüne sokmuşş ondan sonra efsane basamaklarını tırmanmıştır..Ancak James için herşey hazır, herşey planlı ve dolayısıyla rahatlık batar hesabı....Dün de benim bu dediklerimden güzel örnekler gördük....LeBron yanından gidip açılan Hughes örneği, onun yanına genelde başka takımlarda istenilenileni verememiş ve istikrarsız, kariyeri düşüşte tipler var neden? Çünkü LeBron pas atıp onları sayıya götürürse bu James in oyun görüşünden oluyor ama James görmez yada Panik bir pas sonucu takım arkadaşlarını oyun dan düşürürse bu o oyuncuların formsuzluğundan oluyor....Zaten stepslerine, faullerine, ayağı çizgide olmasına, bir sürü ufak teknik hata yapmasına Sternden tam izin çıkmış...Adam hem NBA in geleceği deniliyor hemde maçta bu adam fındıkfıstık herşey serbest dediğimiz tipler var ya hemde onlar gibi oynuyor...Çok özel bir oyuncu, tarihte yerini alacak...Ama herkesin bahsettiği bulunmaz hint kumaşı da değil..Benim eleştrim budur James adına yoksa James'e sadece süperstar gözü ile bakıldığı müddetçe benim James tek itirazım yok....Ayrıca Carter>James de demiyorum....Carter'ı da bu sene ne kadar eleştirdiğimi bu sene genel de yattığını ve rahatlığını söylemiştim...VCci lerle kafa kafaya gelmiştik yani....Benim hiçbir oyuncunun körükörüne avukatlığını yaptığım yoktur .
Ben bir mesaj atarken, muhalefet olma, cevap verme, düello etmek amaçlı atmam...Kimseyi o kadar önemseyemem ki? Saçma olur..Sonuçta burası bir forum herkesi hayatıma duygularıma ortak edemem..Böyle düşünen kendine bir rol biçmiş ve kendini kaptırmş demektir...Teşşekkürler...