ilk benden gelsin yarı final yorumları, bereketi sizden:)
Türkiye-Almanya maçına kim ne derse yalan olur, özellikle Türkiye nin şu kazandığı maçlardan sonra ne yapcağı hiç bilinmiyor.Şu eksikler olmasaydı ben Türkiye yi favori olarak görebilirdim ama hiç yabana atılcak eksikler değil bu oyuncular o yüzden gene işimiz 70 milyonun duasına kaldı:)
Tek avantajımız oturmuş bir sistemimiz olmaması ve Almanyayı süpriz bir oyun bekliyor olması.Almanların sistem oturmuş ne yapabileceğimizi kararlaştırabilir Fatih Terim.
He gene etrafta çatlak sesler çıkmaya başladı , yok ilk yarı şukadar yeriz yok bilmem ne Almanya süpürür, Bu yorumlar hırvatistan maçından öncede vardı ama sonra noldu bunları söyleyenler hiç birşey olmamış gibi cüyündü etrafta:)
Ya tam destek olun pozitif olun, yada sevincimize ortak olmayın

Çarşamba yenilsekte umrumda değil gerçi bu ilk 4 ve bu maçlar hayatımıza damgayı vurdu zaten...
Gelelim Rusya-İspanya maçına ;
Aynı gruptan çıkan 2 tkaım yarı finalde eşleşti büyük rovanş:) Gerçi ispanya ilk maçta acı acı yenmişti, bu sefer öyle olmıyacagını düşünüyorum ben. Arshavin diye turnuvanın en iyi oyuncusu ilk maçta yoktu bu maçta oynıyacak ve ispanya bir gün dezavantajlı yorgunluk bakımından:) Rusların teknik direktöre de deyinmek lazım.Rusyanın bu durumda olmasının en büyük sebeblerinden biri kuşkusuz teknik direktörleri, tecrübesi sayesinde hoş bir takım oluşturmuş ve çok güzel oynatıyor...
İspanya italya maçında fazla zevk vermedi,kuşkusuz bunda italyan defansının büyük rolü vardı.Bu yarı final maçı baya tempolu olabilir , özellikle ruslar çok iyi atağa kalkıyor...