Gönderen Konu: Dünya Ligleri (Futbol)  (Okunma sayısı 428723 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
Ynt: Avrupa'dan Futbol
« Yanıtla #900 : 25 Temmuz 2008, 22:51:36 »
Fenerbahçenin yine şampiyon olamayacağını anladınız şimdiden bahaneler hazır. Siz sürekli bağırıyosunuz şu topic i gs-fb tartışmasına dönüştürmeyin diye ama insanı zorluyorsunuz. Ligi domine edecek açık ara şampiyon olacak fenerbahçeymiş. Ho Ho HO. çok komik.
1 numarasın..
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #901 : 25 Temmuz 2008, 22:59:28 »
sevindim Kezman adına..Valencia elinde çıkaracaktır Villa'yı, maddi sıkıntı içindeler..

Çevrimdışı Murat

• Lifeless#24
  • All-Star
  • Kes Sesini..!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #902 : 26 Temmuz 2008, 15:22:30 »
Paul Robinson Tottenham dan Blackburn a transferi gerçekleşti..

Manchester United, takımda kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Media Sports Investment'de bulunan Arjantinli yıldız futbolcu Carlos Tevez'i 32 ile 35 milyon pound gibi rekor bir bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmayı planlıyormuş..

Hedefteki adam! Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katamayan Real Madrid, Hamburg forması giyen Van der Vaart'ı transfer etmek için adeta seferberlik ilan etti...

Oleguer Barselonadan  Ajax a transfer oldu..

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #903 : 26 Temmuz 2008, 15:29:18 »
Zenit maçını izlemek isteyenler bana ulaşsın,link verebilirim.Fatih ilk 11'de,bir de sarı gördü.En azından bugün çok istekli,beğendim şuana kadar.

Edit;
Çift sarıdan atıldı.
« Son Düzenleme: 26 Temmuz 2008, 15:41:12 Gönderen: Torres#9 »

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #904 : 27 Temmuz 2008, 01:31:41 »
Sivasspor'a geçmiş olsun neyse uzatmıyım Sivas faslını.

Zenit 1-0 yenildi;
Her ne kadar Rusya Ligini fazla sevmesemde arada böyle izlediğim maçlar oluyor,tabii buda daha çok bireysel olarak takip etmek istediğim oyuncu olduğu zaman ortaya çıkıyor.Bugünkü maçı izleme nedenim,biraz Fatih etkenli olsada aslen Arshavin'di.Euro08'de ki o müthiş performansından sonra,isterse Katar'a gitsin Tv verdiği ya da netten izleme imkanı varken zaten izlerim bu çocuğun olduğu takımın maçını.Neyse fazla uzatmadan bugünkü maça gelirsek,aslında Zenit daha iyi oynayan taraftı ama Fatih'in atılmasından sonra eksik kalması takımın tabii ki kötü oldu onlar için ve zaten o dakikadan sonra maçında seyir zevki düştü.Dinamo zaman zaman etkili geldi ama bir türlü bitiremedi,Zenit'in atakları ise çok nadirdi.11-11 oynansa farklı olabilirdi ama,Fatih'in atılması hem onun adına hem takımı adına kötü oldu önemli bir puan savaşından yara aldılar.

Dinamo'nun buradan üç puan çıkarması önemliydi.

Arshavin'e gelecek olursak,etkili değildi beklediğim kadar ama bence büyük liglerde oynamayı sonuna kadar hak eden bir oyuncu.Umarım en yakın zamanda büyük liglerde görürüz.

Akşam'da Aston maçının ilk yarısını ve Beşiktaş'ın hazırlık maçını izledim ama o maçlar hakkında yorum yapmayacağım.
Aston 1-0 aldı tur atladı,Beşiktaş 2-1 aldı.

Çevrimdışı BlacK_SmokE

• Ayın Üyesi / SixouL
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #905 : 27 Temmuz 2008, 02:37:38 »
Villarreal'de forma giyen milli futbolcu Nihat Kahveci, UEFA'nın resmi internet sitesinde sakatlığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Golcü oyuncu, Ekim ayından önce sahalara dönemeyeceğini söyledi.

Macaristan'da olaylı maç

Budapeşt Honved ve Strum Graz takımları arasında oynanan UEFA Intertoto Kupası üçüncü tur rövan maçında taraftarlar arasında kavga çıktı. Çıkan olaylar sonucunda 9 taraftar hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: ntvspor
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2008, 16:19:59 Gönderen: BlacK_SmokE »

Çevrimdışı nAoNnGaEmLe

• Kaf_Kef
  • All-Star
  • Yaradanımız bence yaralamzdı,Özgr iradeydi şeytanm
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #906 : 28 Temmuz 2008, 00:57:25 »
MTK-Fenerbahçe maçı NTV Spor'da

Futbolseverler Fenerbahçe'nin MTK ile Macaristan'da oynayacağı Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turu rövanş maçının heyecanının NTV Spor'da yaşayacak. 6 Ağustos Çarşamba günü TSİ 21.45'te oynanacak maç NTV Spor'dan canlı olarak ekrana gelecek.

HAKEM İNGİLİZ
Bu arada Fenerbahçe'nin Macaristan temsilcisi MTK Budapeşte ile yapacağı rövanş maçını yönetecek hakemler açıklandı.

UEFA'nın internet sitesinde 2. ön eleme turu rövanş maçıyla ilgili yer alan bilgilere göre, 6 Ağustos Çarşamba günü Ferenc Szusza Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Mark Clattenburg yönetecek. Clattenburg'un yardımcılıklarını David Richardson ve Ian Gosling yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Andre Marriner olacak.
İmza kural dışı- çok büyük-

-benim imza nolmuş sana la ?
imza: nolmuş ?
-bende onu diyorum nolmuş la
 :Dzzagzagazgzagaazaag:)

sopcast ten nasıl maç izlenir:

http://www.nbatr.com/forum/ynt-sopcast-nasil-kullanilir-t22188.0.html;msg164728#msg164728

Çevrimdışı Murat

• Lifeless#24
  • All-Star
  • Kes Sesini..!!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #907 : 28 Temmuz 2008, 13:16:52 »
İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin Ukraynalı yıldız oyuncusu Andriy Shevchenko ile Rusya Premier Lig takımlarından FC Moskova'nın ilgilendiği iddia edildi...

Real Madrid'in Tevez için 32 milyon poundu gözden çıkardığını belirtildi...

Atletico Madrid'in hocası Javier Aguirre, Maniche'nin önümüzdeki sezon takımının gelecek planlarının içinde yer almadığını söyledi...

Chelsea, Robinho için yaptığı 31.5 milyon avro'luk teklifi 35 milyon avro'ya yükseltebilir..

İngiltere'den Portsmouth takımı daha önce Chelsea ve Newcastle United'da forma giyen Celestine Babayaro ile 1 yıllığına anlaştı..

Real Zaragoza, Nilmar için Internacionel'e 12 milyon avro teklif sundu..

Fransa Ligue 1 takımlarından Paris Saint Germain'in gelecek sene İtalya Serie A takımlarından AC Milan'ın tecrübeli İtalyan savunma oyuncusu Nesta'yı takımına getirmek istediği belirtildi..

Çevrimdışı D-WILL

• Rookie
  • **
  • bErKaN
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #908 : 29 Temmuz 2008, 14:58:51 »
http://www.ntvspor.net/Pages/26125.ASP

Kezman ufak ufak toparlanmaya başlasın. Fener artık yollayacağını belli etti bence. Avrupa da oynayan bir takımla anlaşabilir diye avrupa maçında oynatmıyor. Bakalım ne olacak :?

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #909 : 29 Temmuz 2008, 19:08:21 »
Benitez'in Barry sevdası bitmek bilmiyor. Bitecek gibide değil anlaşılan..

Bu sene Premier Lig'den erken kopmayalım da,gerisi için son haftalarda dua ederiz,eheh..

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #910 : 29 Temmuz 2008, 19:39:12 »
Barry sağlam oyuncudur usta. Liverpool için büyük bir artı olur...

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #911 : 29 Temmuz 2008, 19:45:56 »
Xabi kadar sağlam değil bence.Ben Fenerbahçe taraftarı olarak gelirse havaya uçarım ama Liverpool  taraftarı olsam Barry i Xabi ye tercih etmezdim.
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2008, 19:48:22 Gönderen: Eren »
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı Torres#9

• " El Nino "
  • MVP
    • Profili Görüntüle
    • LazioMania
« Yanıtla #912 : 29 Temmuz 2008, 20:06:09 »
D-Smart yazıklar olsun..

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #913 : 29 Temmuz 2008, 23:18:43 »
Xabi kadar sağlam değil bence.Ben Fenerbahçe taraftarı olarak gelirse havaya uçarım ama Liverpool  taraftarı olsam Barry i Xabi ye tercih etmezdim.
niye ki abi? merak ettim, bi görüşlerinin alabilir miyim?

Çevrimdışı 2pac

• <THUG|LİFE>
  • Rookie
  • **
  • 2PAC İS LEGEND AND LEGEND'S NOT DEAD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #914 : 30 Temmuz 2008, 00:02:51 »
Liverpool'dan Keane için servet

Yeni sezona daha güçlü bir kadroyla girmeyi planlayan Liverpool, Tottenham Hotspur'un yıldız oyuncusu Robbie Keane'i 20 milyon pound bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool, Tottenham Hotspur forması giyen Robbie Keane ile anlaştı.

Robbie Keane sağlık kontrolünde bir sorun çıkmaması halinde, Liverpool'un İspanya'daki kampına katılacak. Liverpool, Keane için Tottenham'a 20 milyon pound bonservis bedeli ödemeyi kabul etmişti.

Keane, daha önce Wolverhampton Wanderers, Coventry City, Inter, Leeds United ve Tottenham Hotspur takımlarında forma giymişti. Tecrübeli oyuncu, Tottenham'da çıktığı 197 maçta 80 gole imza atmıştı.

ntvspor'dan alıntıdır
LİFE BY THE GUN-DİE BY THE GUN

Çevrimdışı 2pac

• <THUG|LİFE>
  • Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #915 : 30 Temmuz 2008, 00:04:41 »
PSG'nin kupa yasağı kalkmadı

Geçtiğimiz sezon oynanan Lens maçında taraftarlarının açtığı pankart nedeniyle Lig Kupası'ndan men edilen Paris Saint German'in itirazı kabul edilmedi.

Fransa Lig Kupası'ndan gelecek sezon için men edilen Birinci Lig takımlarından Paris Saint-Germain'in (PSG), Fransa Futbol Federasyonu'na yaptığı temyiz başvurusu reddedildi.

Ligue 1'de geçen sezon 29 Mart'ta PSG ile Lens arasında yapılan final maçında bazı PSG taraftarları açtıkları pankartlarla, Kuzey Fransa'da yaşayan Fransızlar'ı 'sübyancı, işsiz ve kendi soyuyla çiftleşenler' olarak tanımlamışlardı.

Bunun üzerine Fransa Futbol Federasyonu (FFF), PSG'yi gelecek sezon Fransa Ligi Kupası'na katılmaktan men etti. Fransa Olimpiyat Komitesi, Federasyona, cezayı hafifletmek için çağrıda bulunsa da, FFF verilen cezanın olayın ciddiyetine uygun olduğunu açıkladı.

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin de tribünlerde olduğu ve 2-1 PSG'nin üstünlüğüyle biten karşılaşmada yaşanan olaylar ülke çapında yankı uyandırmıştı.

ntvspor'dan alıntıdır

Çevrimdışı 2pac

• <THUG|LİFE>
  • Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #916 : 30 Temmuz 2008, 00:06:28 »
Blazeviç: İspanya ile Türkiye favori

Bosna Hersek Milli Takımı Teknik Direktörü Miroslav Blazeviç, 2010 DÜnya Kupası eleme grubunda İspanya ile Türkiye'nin favori olduğunu söyledi. Blazeviç buna karşın sürpriz yapmaya çalışacaklarının da altını çizdi.

2010 DÜnya Kupası elemelerinde Türkiye ile birlikte 5. grupta yer alan Bosna Hersek Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Miroslav Blazeviç, ''İspanya ve Türkiye en büyük favoriler ama herkesi şaşırtacak bir takım kuracağım'' dedi.   

İspanyol basınında yer alan demecinde Blaveziç, ''Avrupa Şampiyonası'nın iki büyüğü İspanya ve Türkiye, korkutucu gözdağı veren takımlar. Her zaman onların kesin favori olacaklarını söyleyeceğim, bu stratejimin bir parçası. Fakat herkesi şaşırtacak bir takım kuracağım'' açıklamasında bulundu.   

73 yaşındaki teknik adam, ''İyimserim, çünkü herkesten daha fazla bilgiliyim'' derken, Bosna Hersek'in grubundan iyi bir sonuçla çıkabileceğini savundu.   

Bu arada Avrupa Futbol Şampiyonası'nı kazandıktan sonra Fenerbahçe'ye giden Luis Aragones'in, İspanya Milli Takımı'nda yerine gelen Vicente Del Bosque'ye oranla çok daha ''uyanık'' olduğunu söyleyerek polemik yaratan Blezeviç, ''Evet, İspanya Milli Takımı tüylerimi diken diken ediyor ama yeni teknik direktörün Luis Aragones gibi uyanık olacağını sanmıyorum. Büyük olasılıkla kupayı kazanan takımdaki birkaç oyuncuyu dışarıda bırakacak'' şeklinde konuştu.

ntvspor'dan alıntıdır
« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2008, 00:10:05 Gönderen: irfunk »

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #917 : 30 Temmuz 2008, 02:37:29 »
Mustafacım Xabi yi illaki izlemişsindir defansif yönünün yanında hücuma da çok iyi çıkabilen,pasları olsun,uzaktan müthiş şutları olsun tam komple bir oyuncu..Bary e gelince sonradan orta saha olmuş bir oyuncu yani ancak Dmc de durdurucu olarak etkili oynar diye düşünüyorum,Bary'i kötülemekten değil ama xabi alonso benim kanatıma göre Liverpool da ilk11 oynayabilecek kalitede bir oyuncudur..
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #918 : 30 Temmuz 2008, 14:10:48 »
Mustafacım Xabi yi illaki izlemişsindir defansif yönünün yanında hücuma da çok iyi çıkabilen,pasları olsun,uzaktan müthiş şutları olsun tam komple bir oyuncu..Bary e gelince sonradan orta saha olmuş bir oyuncu yani ancak Dmc de durdurucu olarak etkili oynar diye düşünüyorum,Bary'i kötülemekten değil ama xabi alonso benim kanatıma göre Liverpool da ilk11 oynayabilecek kalitede bir oyuncudur..
rafa onu pek kullanmıyordu ama senin dediğin gibi komple bir oyuncu. barry'nin gösterdiği gelişim muazzam. ben ondan barry'i tutuyorum

edit: bi de şu haberleri ardı ardına yazmayın, tek mesaj altında yazın.

Çevrimdışı Eren

• All-Star
  • We will be back
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #919 : 30 Temmuz 2008, 14:39:54 »
rafa onu pek kullanmıyordu ama senin dediğin gibi komple bir oyuncu. barry'nin gösterdiği gelişim muazzam. ben ondan barry'i tutuyorum

edit: bi de şu haberleri ardı ardına yazmayın, tek mesaj altında yazın.

Kesinlikle haklısın Bary deki gelişmeyi az çok futbol izleyen biri görebilir.Tabi dediğin etken büyük ''Benitez'' çok beğendiğim bir hocadır ama bazen ne yapmak istediğini inan hiç anlamıyorum sadece bu konuda değil..
I'll be a Laker for life

Çevrimdışı Cihan

• 359
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #920 : 30 Temmuz 2008, 23:00:48 »
2-0 yendik.Carlos&selçuk goller.

Tur garanti sanırım.Zorlanmayacağız orada da.
Mesele beklemektir

Çevrimdışı BlacK_SmokE

• Ayın Üyesi / SixouL
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #921 : 30 Temmuz 2008, 23:03:25 »
Guiza nasıldı?

Bilen varsa söyleyebilir mi? Merak ettim.
« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2008, 23:05:51 Gönderen: BlacK_SmokE »

Çevrimdışı Cihan

• 359
  • Superstar
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #922 : 30 Temmuz 2008, 23:04:24 »
İzle(ye)medim :)
Mesele beklemektir

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #923 : 30 Temmuz 2008, 23:07:30 »
Takımı beğendim. Saldırgan ve özlenen Fenerbahçe olma yolunda. İyi paslaşıyoruz, kaleyi gördüğümüz anda şut çekiyoruz, kanatları iyi kullanıyoruz. Güiza iyi oyuncu. Pres yapıyor boş alan yaratıyor, savunmaya kadar gelip yardım ediyor. Keza Semih de ''ben büyük oyuncuyum'' diye bağrıyor resmen. Aragones hakkında endişelerim vardı ama takım oturdukça bu ihtiyar makine gibi bir takım yaratacak anlaşıldı.

Çevrimdışı Kaan Mert

• Zep (çıtır :P )
  • MVP
  • Why So Serious ?
    • Profili Görüntüle
    • Kaan Mert's
« Yanıtla #924 : 30 Temmuz 2008, 23:21:46 »
 İkinci maç öncesi önemli bir avantaj yakaladık.
 Haftaya çarşamba Macaristan'da da kazanıp bu işi bitiririz.
 NtvSpor'da verecekmiş maçı zaten. En azından D-Smart'tan daha çok kitleye ulaşır.